Κορυφαία 15 κομψά σχέδια αλυσίδας Mangalsutra Στυλ στη ζωή

Είναι η παράδοση να φορέσει ένα mangalsutra μετά το γάμο για κάθε κορίτσι της Ινδίας σύμφωνα με τον ινδουιστικό πολιτισμό. Αλλά καθώς αλλάζει η ώρα, η τάση των σχεδίων του mangalsutra άλλαξε επίσης. Οι γυναίκες σήμερα δεν επιθυμούν να φέρουν βαριά παραδοσιακά σχέδια. Αντ 'αυτού προτιμούν να φοράνε αλυσίδες mangalsutra καθώς είναι ελαφρές να φορούν και να είναι μοντέρνες. Είναι γεμάτες με διαμάντια, σμαράγδι, ρουμπίνι, χρυσές χάντρες κλπ.

Σχέδια αλυσίδας Mangalya:

Ας ρίξουμε μια ματιά σε λίγα εκπληκτικά σχέδια μαγγαλικών αλυσίδων για να φέρουν με απλότητα.

1. Floral Mangalsutra Αλυσίδα:

floral-mangalsutra-αλυσίδα-1

Μια άνθινη σχεδιασμένη mangalsutra είναι κάτι που μπορείτε να δώσετε στον αγαπημένο σας. Μια απλή μονή σειρά mangalsutra επισυνάπτεται εδώ με ένα μενταγιόν σχεδίου λουλουδιών. Η αλυσίδα είναι επίσης διακοσμημένη με μαύρες χάντρες στο μεταξύ και ένα σμαραγδένιο σχεδιασμένο λουλούδι που προσθέτει στην ομορφιά της. Ένα τέτοιο παραδοσιακό κρεμαστό κόσμημα δίνει μια λεπτή ματιά στα φορέματα.

2. Σχεδιασμός ναού Mangalsutra:

το ναό-σχεδιασμένο-mangalsutra-2

Μια αλυσίδα μαγγαλούτρου σχεδίασης σε χρυσό είναι κάτι που επιθυμεί ο καθένας. Ένας κρεμαστός σχεδιασμένος ναός με αποχρώσεις σε μαύρο χρώμα και χρυσό. Προσφέρει μια σύγχρονη ματιά στις θρησκευτικές γυναίκες. Για να προσθέσετε στην ομορφιά της μαύρες κρυστάλλινες χάντρες κρεμώνται κάτω από το μενταγιόν. Ταιριάζει καλύτερα σε παραδοσιακές και άλλες λειτουργίες.

3. Απλή διπλή αλυσίδα Mangalsutra:

απλή-διπλή αλυσίδα-mangalsutra-3

Αυτή η λεπτή αλυσίδα mangalsutra είναι ελαφριά σε βάρος και είναι αρμαθιές με μαύρες και κόκκινες χάντρες για να δώσει την αλυσίδα μοναδική εμφάνιση. Υπάρχουν δύο κόκκινα σμάλτα που έχουν σχήμα κυπέλλου. Όταν φοριέται πάνω από το απλούστερο φόρεμα ή saree, δίνει μια μαγευτική ματιά. Φορεί επίσης για κανονική χρήση.

4. Κυκλική μαύρη σχεδίαση Mangalsutra:

κυκλικό-μαύρο-mangalsutra-σχεδιασμό

Μια αλυσίδα mangalsutra που μπορεί να φορεθεί σε φορέματα και sarees με μια εθνική εμφάνιση. Η αλυσίδα είναι αρμαθιεμένη με μαύρες μέσες ευσεβείς χάντρες και ένα κυκλικό μενταγιόν είναι προσαρτημένο σε αυτό. Το κρεμαστό κόσμημα είναι επίσης γεμάτο με μαύρα σμαράγδια κυκλικού σχήματος. Αυτή η απλή μαγκαλούττρα, που μοιάζει με τη μόδα, προσθέτει στην ομορφιά του καθενός.

5. Μαύρη και χρυσή αλυσίδα Mangalsutra:

μαύρο-χρυσό-mangalsutra-αλυσίδα-5

Θέλετε ένα απλό αλλά φανταχτερό βλέμμα με ένα mangalsutra! Δοκιμάστε αυτό το σχέδιο αλυσίδας mangalsutra σε χρυσό. Η κύρια έλξη αυτής της αλυσίδας είναι η σχεδίαση μπάλα που φέρει με μαύρες χάντρες και χρυσές χάντρες πάρα πολύ. Είναι μια απλή αλυσίδα, αλλά δίνει μια κομψή εμφάνιση όταν παίρνετε και casuals.

Δείτε περισσότερα: Μενταγιόν Diamond Mangalsutra

6. Σετ μαργαριταριών και μαργαριταριών:

μαργαριτάρι-και-διαμάντι-mangalsutra-σύνολο-6

Αγάπη που φοράει μαργαριτάρια και διαμάντια! Από αυτό το όμορφο σχέδιο είναι σίγουρα για σας. Οι χορδές διπλής αλυσίδας συνδέονται με ένα κρεμαστό κόσμημα που δίνει το σχέδιο ενός κελύφους. Ένα θαλασσινό μαργαριτάρι είναι προσκολλημένο με καμπύλες κλαδιά διαμαντιών που είναι εκπληκτικό να φορέσει με τα αντίστοιχα σκουλαρίκια. Ένας τέτοιος σχεδιασμός γίνεται με μέρη και λειτουργίες.

7. Απλό χρυσό Mangalsutra:

απλό-χρυσό-mangalsutra-7

Τα σχέδια αλυσίδων Mangalsutra σε χρυσό έχουν τη δική τους μοναδική εμφάνιση. Ένα τέτοιο απλό και ακαταστασμένο σχέδιο είναι από τα λουλούδια. Το κρεμαστό κόσμημα της αλυσίδας έχει ανάγλυφη σχεδίαση με χρυσό λουλούδι. Η μαύρη χάντρα αλυσίδα είναι επίσης διακοσμημένη με χρυσά λουλούδια σε κάποια απόσταση για να δώσει μια διαφορετική και ελκυστική εμφάνιση. Φοράει σε βαριά sarees και φορέματα ειδικά με floral σχέδια.

8. Leaf Σχεδιασμένο Μαγγάλια Αλυσίδα:

φύλλα-σχεδιασμένο-mangalsutra-αλυσίδα-8

Μια χρυσή αλυσίδα μανγκαλσούτρα με πολλά σμαράγδια και μαύρη χάντρα κορδόνι φαίνεται εκπληκτική σε εθνοτική φθορά. Το σχέδιο κρεμαστό κόσμημα με τα κόκκινα και πράσινα σμαράγδια δίνει μια μοναδική εμφάνιση. Το σπάγκο είναι αρμαθιές με μαύρες χάντρες σε απόσταση. Ο σχεδιασμός των φύλλων είναι αυτός του παπικού δέντρου, ο οποίος είναι ευσεβής και συνεπώς αυτό το mangalsutra συμβολίζει την καθαρότητα και την εμπιστοσύνη.

9. Η σχεδίαση του Mangalsutra από την Sun:

το ηλιακό σχεδιασμό-mangalsutra-9

Θέλετε να έχετε κάτι λαμπερό για οποιοδήποτε κόμμα ή θρησκευτικές λειτουργίες. Μια απλή αλυσίδα mangalya δίνοντας μια παραδοσιακή εμφάνιση είναι ιδιαίτερα φανερή φορεμένη σε εθνικές sarees. Η χορδή είναι φτιαγμένη από χρυσό και γεμάτη κόκκινα και πράσινα σμαράγδια. Ενώ το κρεμαστό κόσμημα είναι εμπνευσμένο από τον ήλιο και είναι γεμάτο με κόκκινα και πράσινα μικροσκοπικά σμαράγδια. Ο ήλιος συμβολίζει την ισχύ και επομένως αυτό το mangalsutra συμβολίζει επίσης τη δύναμη και τη δύναμη του θηλυκού.

10. Διαμαντένια Μαγγανσούτρα:

διαμάντι-αλυσίδα-mangalsutra-10

Μια σύντομη μαγκαλούττρα με πέτρες δίνει μια γοητευτική ματιά. Το διπλό Chained beaded με μαύρες χάντρες και ένα υπέροχο μενταγιόν γεμάτο με κυβικά πέτρες ζιρκονίας δίνει μια ματιά λαμπερό. Μαζί με τα διαμάντια, υπάρχει ένα καμπύλο κλαδί από χρυσό. Αυτό το σχέδιο είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε στολή.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Mangalsutra Fancy Short

11. Χρυσό και ασήμι Σχεδιασμός Mangalsutra:

χρυσό-και-αργυρά-mangalsutra-11

Θέλετε να δώρο την αγάπη σας κάτι πολύ αριστοκρατικό! Ένα σχέδιο αλυσίδας mangalsutra με συνδυασμό χρυσού, ασημιού και διαμαντιών είναι κάτι που μπορείτε να σκεφτείτε. Η χορδή είναι κατασκευασμένη από χρυσές και μαύρες χάντρες και το κρεμαστό κόσμημα είναι κατασκευασμένο από ασημένια κόμματα και διαμάντι σφαιροειδείς σφαίρες και στο κέντρο είναι μια χρυσή συστροφή που προσθέτει στην ομορφιά της. Αυτό το σχέδιο ταιριάζει σε παραδοσιακά φορέματα.

12. Διπλό χορδές με διαμάντια Mangalsutra:

διπλής έλικας-διαμάντι-mangalsutra-12

Ένας λεπτός σχεδιασμός αλυσίδας mangalsutra που μπορεί να φορεθεί για κανονική βάση και για ειδικές λειτουργίες από χρυσό και διαμάντια. Η διπλή αλυσίδα που κατασκευάσαμε με ευοίωνες μαύρες χάντρες. Το κρεμαστό κόσμημα είναι σκαλιστό με διάφορα φυτικά πέταλα που περιβάλλουν το ένα το άλλο. Τα φύλλα των πέταλα ζαλίζονται με διαμάντια μέσα και να προσθέσετε στα σκουλαρίκια της αίγλη που ταιριάζουν με το κρεμαστό κόσμημα δίνεται.

13. Pearl Design Mangalsutra:

μαργαριτάρι-σχεδιασμός-mangalsutra-13

Θέλετε να έχετε μια κλασική εμφάνιση για καθημερινή χρήση! Εδώ είναι ένα από τα γοητευτικά σχεδιασμό αλυσίδα mangalsutra. Μια ενιαία σειρά από μαύρες χάντρες με κρεμαστό κόσμημα που συνδέονται με καρδιά είναι πιασάρικα. Η αλυσίδα είναι επίσης κλώνος με κόκκινα σφαιρίδια στο μεταξύ. Το μενταγιόν έχει σχήμα μαργαριταριού με μαύρο, κόκκινο και χρυσό ανάγλυφο σχέδιο είναι αρκετά απαιτητικό.

14. Ruby κρεμαστό Mangalsutra Σχέδιο:

ρουμπίν-κρεμαστό-mangalsutra-14

Το Ruby είναι η έλξη οποιασδήποτε γυναίκας. Ένα απλό σχέδιο με ρουμπίνι κρεμαστό κόσμημα είναι αρκετά εκπληκτικό για να φορέσει σε μικρές λειτουργίες, ενώ δίνει μια λαμπερή ματιά στους εθνοτικούς. Η μονή σειρά αποτελείται από μαύρες χάντρες ενώ το κρεμαστό κόσμημα είναι γεμάτο με ροζ ρουμπίνι και μικροσκοπικά διαμάντια.

Δείτε περισσότερα: Mangalsutra Locket Design

15. Μαύρες χάντρες και μαργαριτάρια σχεδίασε Mangalsutra:

μαύρο-χάντρες-και-pearldesigned-mangalsutra-15

Ψάχνετε για κάτι νέο για φορέματα ή γάμους! Το σχέδιο mangalsutra είναι κατασκευασμένο με τέσσερις αλυσίδες μαύρων και χρυσών χαντρών και προσαρτημένο με δύο μαργαριτάρια και στα δύο άκρα. Αυτό είναι ένα νέο μοντέρνο design mangalsutra που φέρνει το στυλ σας ένα βήμα μπροστά με ένα παραδοσιακό στυλ.

Ο Hindu γάμος είναι γεμάτος με πολλές στρατηγικές, λειτουργίες και τελετουργία. Ο σχεδιασμός της αλυσίδας mangalsutra ήταν πάντα μοντέρνος στις νύφες των νέων hindu. Με διαφορετικά σχέδια δίνει στη νύφη μια υπέροχη χάρη.

Leave A Comment

49 − 47 =