15 καλύτεροι και νέοι πακιστανοί Kurtis για το 2018 | Στυλ στη ζωή

Η όμορφη πακιστανική στυλ kurtis είναι η καλύτερη για όλες τις περιπτώσεις. Διατίθενται σε πολλά διαφορετικά υλικά όπως βαμβάκι, κρέπα, συνθετικά κλπ. Οι υπέροχοι μακρινοί κόρτσες είναι τόσο μοντέρνοι και όμορφοι. Οι υπέροχες λουλουδιές εκτυπώσεις στην κούρτι προσδίδουν στην ομορφιά.

Contents

Καλύτερο και τελευταίο πακιστανικό Kurtis για το 2018:

Εδώ είναι λίγοι πακιστανικοί Kurtis, επιλέξτε από κάτω 15 κορυφαίους πακιστανικούς kurtis,

1. Αχλάια βαμβάκι πακιστανικό στυλ εκτύπωσης Kurta Για τις γυναίκες:

Αχλάια Cotton Pakistani Style Print Kurta For Women

Ένα όμορφο παρτισιάνικο μπλε τυπωμένο κούρτα. Ένας υπέροχος συνδυασμός των εκτυπώσεων σε αυτό το κούττι φαίνονται τόσο εθνοτικές. Μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε από αυτές τις μαύρες γκέτες. Έχει ένα λαιμό με βάρκα και τρία τέταρτα μανίκια. Οι εκτυπώσεις είναι πραγματικά μαγικές. Δικαίωμα για όλες τις περιστασιακές περιπτώσεις

2. Ahalyaa Λεμόνι πράσινο Floral πακιστανικό βαμβάκι Kurti:

Αχλάια Lemon Green Floral Pakistani Cotton Kurti

Πρόκειται για ένα όμορφο πράσινο πακιστανικό κρητικό λεμόνι. Είναι τόσο απλό και κομψό. Έχει το λαιμό του σκάφους και τα τρία τέταρτα μανίκια. Οι μπλε εκτυπώσεις στην πράσινη κούρτα είναι ο θαυμάσιος συνδυασμός. Η μπλε λεπτομέρεια στο κούρι φαίνεται πολύ καταπραϋντική. Μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε μπλε παντελόνι ή salwar.

3. Ahalyaa βαμβάκι πακιστανικό στυλ Kurta Για τις γυναίκες:

Αχλάια Cotton Pakistani Style Kurta For Women

Ένα υπέροχο μπλε τυπωμένο κουρτί που φοριέται με μαύρα παντελόνια. Φαίνεται πολύ κομψό και ιδανικό για όλα τα περιστασιακά γεγονότα. Ο λαιμός του σκάφους και τα τρία τέταρτα μανίκια φαίνονται πολύ κλασικά. Οι λωρίδες στο κούρτι προσδίδουν στην ομορφιά του κούτρι. Ένας ωραίος συνδυασμός λωρίδων και λουλουδιών.

4. Ahalyaa Κίτρινο μουστάρδα Ψηφιακή εκτύπωση Πακιστανός βαμβακιού Kurti:

Αχλάια Yellow Mustard Digital Print Pakistani Cotton Kurti

Ένα υπέροχο βατόνι κούτσα με ωραίο σχεδιασμό. Το mustard kurti έχει ωραίες λουλουδιές εκτυπώσεις σε αυτό. Έχει το λαιμό του σκάφους και τα τρία τέταρτα μανίκια. Βγαίνει καλά με μαύρες γκέτες. Η υπέροχη λεπτομέρεια στα σύνορα προσθέτει στην ομορφιά της πακιστανικής κριτής.

5. La Firangi Κέντα τυπωμένη γυναίκα Strada:

Λα Firangi Printed Women's Straight Kurta

Μια όμορφη μαύρη τυπωμένη κούρτα. Είναι μια ευθεία κοπή κούτσας. Έχει μανίκια πλήρους μήκους και στρογγυλό λαιμό. Το μαύρο και άσπρο μοτίβο στην κούρτα φαίνεται τόσο δροσερό. Είναι ιδανικό για όλες τις περιπτώσεις. Μπορεί να φορεθεί σε μαύρες γκέτες. Κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό.

6. La Firangi Ευθεία τυπωμένη γυναίκα Κούρτα-ροζ:

Λα Firangi Printed Women's Straight Kurta-pink

Αυτή είναι μια όμορφη ευθεία κοπής ροζ long kurti. Ιδανικό για επίσημες περιπτώσεις. Έχει στρογγυλό λαιμό και πλήρη μανίκια. Κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό. Το ύφασμα είναι μαλακό και εύκαμπτο. Μπορεί να συνδυαστεί με κατάλληλες γκέτες. Οι λουλουδιές εκτυπώσεις στο κούττι φαίνονται τόσο κομψές.

7. Anarkali Kurta των τυπωμένων γυναικών στο La Firangi (Πολύχρωμο):

Λα Firangi Printed Women's Anarkali Kurta (Multicolor)

Αυτό το όμορφο ανοιχτό πράσινο χρώμα anarkali kurti είναι κατάλληλο για τις επίσημες περιπτώσεις. Τα υπέροχα τριαντάφυλλα στο κούρι προσδίδουν στην ομορφιά του μακρού kurtis πακιστανικού. Το κούρι έχει κοντό μανίκι και στρογγυλό λαιμό. Μπορεί να συνδυαστεί με γείες κατάλληλου χρώματος. Δίνει μια μαγευτική εμφάνιση.

8. Πακιστανική Κούρτα των Κορεατών Εννέα Κοσμημάτων (Λευκή):

Στέμμα Nine Embroidered Women's Pakistani Kurta (White)

Μια δροσερή λευκή κούρτα. Έχει κλειστό λαιμό με λευκό κέντημα στο κούτρι. Η πλακέτα κουμπιών φαίνεται τόσο δροσερή. Κατασκευασμένο από υλικό από georgette. Έχει πλαϊνές τσέπες που δίνει μια ωραία εμφάνιση. Μπορεί να συνδυαστεί με ωραία λευκά γκέτες. Φαίνεται πολύ επίσημη.

9. Παπούτσια Κούρτα (Κόκκινα):

Πανί Fashion Solid Women's Pakistani Kurta (Red)

Ένα βαμβάκι κόκκινο κούτσα με ευχάριστο μοτίβο. Έχει τρία τέταρτα μανίκια και πλευρικές σχισμές. Οι γεωμετρικές λεπτομέρειες φαίνονται τόσο δροσερές. Δίνει την εμφάνιση ενός γιλέκου πάνω από το κουτί. Μπορεί να φορεθεί με κόκκινες γούνες. Η μικρή κουβέρτα κουμπιού με λεπτομέρεια νήμα είναι πολύ όμορφη.

10. La Firangi Στερεό Κούτσα Γυναικών (Πορτοκαλί):

Λα Firangi Solid Women's Straight Kurta (Orange)

Ένα απλό και κομψό πορτοκαλί κούτρι. Έχει τρία τέταρτα μανίκια και ένα τετράγωνο λαιμό. Φαίνεται τόσο δροσερό. Η μαύρη λεπτομέρεια στα σύνορα και στον λαιμό μοιάζει πολύ όμορφη. Μπορεί να συνδυαστεί με λευκές γκέτες. Ένα υπέροχο κούτρινο κορίτσι ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερο Indo Western Kurtis

11. La Firangi Κέντα Κέντα τυπωμένων γυναικών (πολλαπλών χρωμάτων):

Λα Firangi Printed Women's Straight Kurta (Multi Colour)

Ένα όμορφο πολύχρωμο ακρωτήρι kuta. Είναι αμάνικο και φαίνεται τόσο δροσερό. Η πολύχρωμη κούρτα μπορεί να φορεθεί σε λευκές γκέτες. Ταιριάζει σε όλα τα περιστασιακά γεγονότα. Το διαφανές γιλέκο του Kurti είναι τόσο δροσερό. Η μαύρη διαφανής λεπτομέρεια με το νήμα που δουλεύει στο περίγραμμα της δίνει μια διαφορετική εμφάνιση.

12. ZIYAA Straight Κρέπα Κούτσας:

ZIYAA Women's Straight Crepe Kurta

Μια μαύρη κούπα κρέπα. Έχει το λαιμό του σκάφους και τα τρία τέταρτα μανίκια. Τα τυπωμένα μανίκια φαίνονται πολύ όμορφα. Μπορεί να φορεθεί με οποιαδήποτε γκέτες. Το υλικό είναι τόσο δροσερό και ρευστό. Η ευθεία κοπή κούττι που είναι μακρά ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό το μακρύ κούττι είναι τόσο μοντέρνο. Φαίνεται πολύ κομψό.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια μεγάλου μήκους Kurti

13. ZIYAA Μπλε Χρώμα Γυναικών Στερεά Κρέπα Κούρτα:

ZIYAA Women's Blue Color Solid Straight Crepe Kurta

Ένα υπέροχο κρέπα κούτρου δικαίωμα για όλες τις περιπτώσεις. Έχει το λαιμό του σκάφους και τα τρία τέταρτα μανίκια. Έχει κρύους ώμους. Το όμορφο συμπαγές ασημένιο περίγραμμα στα μανίκια δίνει αρωγική ματιά στα κούρτια. Το υπέροχο μπλε κουρτί μπορεί να φορεθεί με ασημένιες γκέτες. Η ασημένια λεπτομέρεια κάτω από το λαιμό είναι όμορφη.

14. Μέγεθος Plus Kurtis Μακρύ Πακιστανικό Κίτρινο Τυπωμένο Kurtis:

Συν Size Kurtis Long Pakistani Yellow Printed Kurtis

Αυτή η κίτρινη τυπωμένη kurti υψηλής ποιότητας φαίνεται τόσο απλή και κομψή. Μπορεί να φορεθεί με κόκκινες γκέτες. Έχει στρογγυλό λαιμό και πλήρη μανίκια. Το μακρύ κολάρο κουμπί φαίνεται ωραίο στην κίτρινη κορυφή. Ο κόκκινος σχεδιασμός στο κουρτί φαίνεται πολύ παραδοσιακός. Ταιριάζει σε όλα τα εθνοτικά γεγονότα.

Δείτε περισσότερα: Αμάνικα σχέδια Kurti

15. Amba Επιχειρήσεις Πορτοκαλί Μακρύς Πακιστανοί Κούτι:

Amba Enterprises Orange Long Pakistani Kurti

Ένα πολύχρωμο τυπωμένο μακρύ πακιστανικό κριτί μοιάζει τόσο αξιολάτρευτο. Ταιριάζει σε όλες τις εθνοτικές περιστάσεις. Μπορεί να συνδυαστεί με μαύρες γκέτες. Οι εκτυπώσεις στην κούρτα είναι τόσο παραδοσιακές. Έχει στρογγυλό λαιμό και είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι. Η λεπτομέρεια του νήματος με τα κουμπιά προσθέτει στην απλή εμφάνιση της κούρτας.

Ένα ευρύ φάσμα πακιστανικών kurtis είναι διαθέσιμο online. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από αυτά ανάλογα με το μέγεθος. Η floral τυπωμένη kurtis είναι τόσο παραδοσιακή. Η μακρά kurtis πακιστανική φαίνεται soadorable. Κάντε μια δήλωση μόδας φορώντας αυτά τα υπέροχα kurtas σε κοινωνικές συγκεντρώσεις. Αυτά είναι πάντα τα καλύτερα kurtis για εκείνα τα κορίτσια που ψάχνουν λίγο ολόκληρο σώμα καλυμμένο kurtis. Δοκιμάστε αυτό σίγουρα για την επόμενη περίσταση σας.

Leave A Comment

7 + 1 =