15 Τα πιο δημοφιλή σχέδια και έννοιες τατουάζ Kanji

Kanji - οι κινεζικοί χαρακτήρες που χρησιμοποιούνται στο ιαπωνικό σύστημα γραφής είναι η τελευταία τάση στο τατουάζ το όνομά σας σε ιαπωνικό στιλ. Τα σχέδια τατουάζ Kanji φαίνονται μοναδικά και εκπληκτικά και βρίσκονται σε υψηλή ζήτηση αυτές τις μέρες. Έτσι, εάν είστε καλλιτέχνης τατουάζ, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον σωστό χαρακτήρα που υποδηλώνει την ορθή έννοια για να προσδώσει μια πινελιά αυθεντικότητας σε αυτή την όμορφη μορφή της τέχνης.

kanji tattoo designs

Τα σύμβολα kanji είναι το αριστούργημα που έχει κατασκευαστεί από διάφορες κινήσεις της βούρτσας. Αυτά τα ιαπωνικά σύμβολα παρέχουν περισσότερες από 10 έννοιες. Τα σύμβολα kanji είναι 3 τύπων. Το sosho (πλήρης διαδρομή), το gyosho (ημι-κειμένου) και το kaisho (τολμηρό και γωνιακό μαύρο σενάριο). Ως εκ τούτου, εάν σας ενδιαφέρει να ορίσετε τον εαυτό σας σε ένα μόνο σύμβολο, Kanji σχέδια τατουάζ είναι το καλύτερο για να συνδεθεί με. Έτσι πηγαίνετε μοντέρνα αυτή τη σεζόν με το καλύτερο τατουάζ kanji.

Kanji γράμματα και σύμβολα τατουάζ με εικόνες:

Σε αυτό το άρθρο παρέχουμε έναν κατάλογο με τα καλύτερα σχέδια τατουάζ kanji με εικόνες και έννοιες για άνδρες και γυναίκες

1. Ξίφος Ninja και Ιαπωνικά τατουάζ Kanji:

best-kanji-τατουάζ-σχέδια-με-meaning14

Αυτό είναι ένα μεγάλο τατουάζ με όμορφη έννοια τατουάζ kanji. Το σπαθί ninja στο τατουάζ συμβολίζει τη γενναιότητα και την ανδρεία. Ενώ το τατουάζ kanji συμβολίζει την πίστη και το θρυλικό. Οι πολεμιστές ninja χρησιμοποίησαν για να βιώσουν την αίσθηση της πίστης προς το έθνος τους και το σπαθί δείχνει πώς οι θρύλοι υπερασπίστηκαν τους ντόπιους με τιμή. Οι άνθρωποι που μεταφέρουν αυτό το τατουάζ είναι ως επί το πλείστον οι μαχητές, στρατιώτες, στρατιωτικοί κ.λπ. Οι νεαροί το φορούν επίσης για την υπερηφάνεια του έθνους τους.

2. Dove και Kanji Τατουάζ:

best-kanji-τατουάζ-σχέδια-με-meaning11

Το περιστέρι είναι το σύμβολο της ελπίδας, της ειρήνης και της αγάπης. Αλλά οι διαφορετικοί πολιτισμοί έχουν διαφορετικές έννοιες. Στην κινεζική κουλτούρα, το περιστέρι συμβολίζει το μακρύ και υγιεινό τρόπο ζωής. Το παραπάνω τατουάζ είναι από ένα περιστέρι με σύμβολο kanji. Αυτό το σύμβολο τατουάζ kanji εκφράζει την ειρήνη. Αυτός ο σχεδιασμός περιστέρι kanji είναι πιο δημοφιλής σε όλα τα σχέδια kanji πουλιών. Έχει τη δική της μοναδική δήλωση μόδας μαζί με ένα μικρό μήνυμα. Μπορεί να μεταφέρεται στην πλάτη, τη μέση, το λαιμό, το πόδι, τον καρπό κλπ. Θα πάρει την κορυφαία θέση στη λίστα των σχεδίων τατουάζ kanji.

3. Φύση και τατουάζ Kanji στην πλάτη των γυναικών:

best-kanji-τατουάζ-σχέδια-με-meaning15

Η φύση και το τατουάζ σύμβολο kanji είναι ένας μοναδικός συνδυασμός για τους λάτρεις του τατουάζ. Η φύση μπορεί να εκφραστεί με οποιονδήποτε από τους αγαπημένους σας τρόπους στο πλαίσιο αυτό το τατουάζ. Η φύση συμβολίζει πάντα τη νέα ζωή και τη νέα ενέργεια για να κάνει κάτι. Ενώ το σύμβολο της kanji δείχνει εδώ την ειρήνη και την ομορφιά. Το σύμβολο kanji είναι κατασκευασμένο από μαύρο μαύρο μελάνι ενώ η φύση εκφράζεται σε πράσινο, κίτρινο και κοκκινωπό χρώμα. Μπορείτε να τα πάρετε ως τα πράσινα δέντρα ή τα πουλιά φέρουν επίσης γύρω.

4. Kanji Γιν και Yang Τατουάζ Σύμβολο:

Γιν and Yang Kanji Tattoo

Η κλασική κινεζική έννοια του Γιν και του Γιανγκ που συμβολίζει την τέλεια ισορροπία αντικατοπτρίζεται σε αυτό το τατουάζ. Το Γιν που αντιπροσωπεύει τη σκοτεινή πλευρά της φύσης και ο Γιανγκ που αντιπροσωπεύει το φως υποδηλώνει πως δύο αντίπαλες δυνάμεις είναι συμπληρωματικές μεταξύ τους και είναι αλληλένδετες στο σύμπαν. Το Γιν και το Γιανγκ συνήθως γίνονται σε μαύρο και άσπρο ή μαύρο και κόκκινο χρώμα και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχεία σχεδιασμού μεταξύ των εραστών τατουάζ.

5. Φτερωτά τατουάζ Kanji στο Κάτω:

Φτερωτός Kanji Tattoo

Τα φτερά σε αυτό το τατουάζ είναι αντιπροσωπευτικά της καλής και κακής πλευράς του χαρακτήρα ενός ατόμου και οι ακτίνες πίσω φαίνεται να ρίχνουν φως στο γεγονός αυτό. Υπέροχη στο σχεδιασμό, η ομορφιά αυτού του τατουάζ αυξάνεται με την παρουσία του συμβόλου kanji ανάμεσα στα φτερά. Ο καλός άνεμος συμβολίζει τον άγγελο, ενώ η κακή πτέρυγα συμβολίζει τον ασεβή ή τον διάβολο. Το σύμβολο της kanji με σκούρο μαύρο μελάνι προσθέτει στην ομορφιά του. Τα φτερά είναι φτιαγμένα με ελαφρές σκιάσεις και σκοτεινές γραμμές.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ για τα κορίτσια στα πόδια

6. Cherry Blossom Kanji σχεδιασμός τατουάζ για τα κορίτσια:

kajj

Τα άνθη κερασιών είναι συμβολικά της ζωής λόγω της φύσης της ανθοφορίας τους και έχουν συχνά χρησιμοποιηθεί στην ιαπωνική τέχνη, δηλαδή την παραδοσιακή τέχνη των ιαπωνικών τατουάζ. Συνήθως συνδυάζονται με σύμβολα kanji για να τους δώσουν μια πιο διαρκή εμφάνιση. Μαλακό στην εμφάνιση και λαμπερό με τον τόνο του χρώματος, φαίνεται απλό αλλά δελεαστικό.

 

7. Ταντς Kanji Phoenix στο μηρό:

Φοίνιξ Kanji Tattoo

Το Φοίνιξ, ένα μυθολογικό πουλί που είναι γνωστό ότι σηκώνεται από τις στάχτες, αποτελεί σύμβολο της αναγέννησης και της ανάστασης. Εμφανίζεται εδώ με ιαπωνικά kanji, είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι της τέχνης του σώματος. Το τατουάζ phoenix των στυλ kanji είναι πολύ συνηθισμένο πιθανότατα λόγω του θρύλου πίσω από αυτό. Συνήθως γίνονται σε αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί και του κίτρινου για να δηλώνουν τη φωτιά, τον ήλιο ή την αναζωογόνηση της ζωής. Τα τατουάζ Phoenix πουλιών kanji είναι sported από τους άνδρες και τις γυναίκες όσο.

Δείτε περισσότερα: Κάτω Τατουάζ Πίσω

8. Επτά αρετές του τατουάζ Bushido Kanji για άντρες:

ο Seven Virtues of the Samurai

Οι επτά αρετές των Σαμουράι ζωντανεύουν σε αυτή την καλλιτεχνική δημιουργία της τέχνης του σώματος. Στην αρχαία Ιαπωνία, ο «Bushido» ή ο Δρόμος του Πολεμιστή ήταν ένας κώδικας ηθικής συμπεριφοράς που ενσταλάσσεται στην καρδιά ενός σαμουράι από την παιδική ηλικία και ακολουθείται από αυτούς μέσα από την ενηλικίωση. Τα σύμβολα kanji που βλέπουμε εδώ αντιπροσωπεύουν καθεμία από τις επτά αρετές, Courage, Duty, Benevolence, Respect, Honesty, Honor και Loyalty. Αυτό το τατουάζ είναι μυστικιστικής μορφής και είναι αντιπροσωπευτικό ενός ισχυρού χαρακτήρα.

9. Tattoo Dragon Kanji στο χέρι:

Kanji Dragon Tattoo

Ο δράκος είναι ένα σύμβολο της δύναμης και η δύναμη αντιπροσωπεύεται με τόλμη σε αυτό το τατουάζ kanji. Οι λεπτές καμπύλες και οι γωνίες μαζί με τη χαρακτηριστική φλογερή εμφάνισή του συνδυάζονται καλά με τις γραφές kanji καθιστώντας την ιδανική για κάποιον που έχει μεγάλη δύναμη χαρακτήρα. Η σκοτεινή και ελαφριά μαύρη και γκρίζα σκιά καθιστά πιο πιασάρικα. Οι φλόγες που σχεδιάζονται στην ουρά του δράκου τον καθιστούν πιο επικίνδυνο.

10. Αγάπη που εκφράζει το σύμβολο Kanji Τατουάζ για τα κορίτσια:

best-kanji-τατουάζ-σχέδια-με-meaning10

Αυτό το μικρό σχέδιο τατουάζ kanji εκφράζει το σύμβολο της αγάπης. Αυτός ο σχεδιασμός γενικά μεταφέρεται από τους ανθρώπους που αγαπούν τη φύση. Αυτό το τατουάζ σύμβολο kanji φοριέται ως επί το πλείστον από έφηβες κορίτσια ή γυναίκες. Αυτό το μικρό τατουάζ είναι τόσο εντυπωσιακό που τραβάει την καρδιά κάποιου προς αυτήν. Φέρει στην πλάτη, το λαιμό, το πόδι, τη μέση, τους γοφούς, τον καρπό κλπ. Ορισμένες εργασίες δεν επιτρέπουν την τατουάζ να εμποτιστούν στο σώμα. Αυτό το τατουάζ είναι καλύτερο για αυτούς τους ανθρώπους.

Δείτε περισσότερα: Μικρά σχέδια τατουάζ για τις γυναίκες

11. Μικρές Κινέζικες Εποχές Σύμβολα Τατουάζ:

Kanji Tattoo The Seasons

Αυτό το τατουάζ kanji που αντικατοπτρίζει τις τέσσερις εποχές του χρόνου μπορεί να ληφθεί για να συμβολίσει τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή μας. Ο συμβολισμός αυτών των αλλαγών έρχεται στη ζωή σε αυτό το κλασικό κομμάτι της εργασίας σχεδιασμού kanji. Τα σύμβολα kanji είναι κατασκευασμένα με σκούρο μαύρο μελάνι που δίνει μια υπέροχη εμφάνιση.

Αυτό το τατουάζ συμβολίζει επίσης ότι η ζωή είναι γεμάτη αλλαγές. Καθώς η εποχή δεν παραμένει σταθερή, η καλή και κακή κατάσταση δεν παραμένει σταθερή. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα σχέδια τατουάζ kanji για όλους τους ανθρώπους.

12. 3D στροβιλίζεται και τατουάζ Kanji στον καρπό:

best-kanji-τατουάζ-σχέδια-με-meaning12

Αυτό είναι ένα αριστούργημα μεταξύ των διαφόρων ιδεών τατουάζ kanji. Το τατουάζ γίνεται με το σύμβολο kanji που εκφράζει την πίστη. Ενώ τα μπλε στροβιλίζεται δεδομένου ότι πίσω έδαφος δίνουν μια όμορφη εμφάνιση. Το τατουάζ γίνεται με τρισδιάστατο τρόπο, γεγονός που το καθιστά πιο αξιολάτρευτο. Ο συνδυασμός σκούρου μαύρου χρώματος με ανοιχτό μπλε φόντο είναι όμορφα σχεδιασμένος. Αυτό το τατουάζ μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε στο σώμα, αλλά το να το φοράτε στον καρπό ή στο λαιμό είναι εξαιρετικά στην μόδα.

13. Tribal Kanji Τατουάζ σύμβολα:

best-kanji-τατουάζ-σχέδια-με-meaning13

Αυτό το ιαπωνικό τατουάζ Kanji είναι ένα μείγμα από ιαπωνικό τατουάζ και ένα φυλετικό τατουάζ. Το φυλετικό τατουάζ έχει ένα σκούρο μαύρο χρώμα, ενώ το τατουάζ kanji έχει κόκκινο χρώμα. Η μαύρη βάση δίνει στο τατουάζ μια θαυμάσια εμφάνιση. Αυτό το τατουάζ συμβολίζει την αιωνιότητα. Ο φυλετικός σχεδιασμός σε μαύρο χρώμα με καμπύλα κύματα δίνει στο τατουάζ μια εντυπωσιακή θέα. Αυτό το τατουάζ είναι ιδιαίτερα μοντέρνο στους εφήβους του κολλεγίου.

14. Σχεδιασμός τατουάζ λουλουδιών Kanji στα πόδια:

Πόδι Flower Tattoo with Kanji Design

Ταμείο των λουλουδιών τατουάζ; Αυτό το τατουάζ kanji που συνοδεύεται από ένα λεπτό σχέδιο λουλουδιών είναι ιδανικό για γυναίκες και κορίτσια που θέλουν να ενισχύσουν την εμφάνισή τους με ένα τατουάζ που προβάλλει τη θηλυκότητά τους. Σχεδιασμένο στο πόδι, ένα από τα πιο αξιοσημείωτα μέρη του σώματος, είναι εντυπωσιακό σε μορφή και εκθαμβωτικό στην ομορφιά.

Δείτε περισσότερα: Τέχνη και έννοιες τατουάζ

15. Koi ψάρια Kanji τατουάζ στο χέρι:

Κοί Fish Kanji Tattoo

Το Koi που σημαίνει «κυπρίνος στα ιαπωνικά» θεωρείται γενικά ένα καλό ψάρι τύχης. Σύμφωνα με έναν παλιό μύθο, τα ψάρια koi θα κολυμπούν προς τα πάνω για να φτάσουν στον τελικό καταρράκτη του Κίτρινου Ποταμού για να γίνουν δράκος. Έτσι, το ψάρι koi είναι γνωστό ότι συμβολίζει την επιμονή μέσα στις αντιξοότητες και είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει να εκφράσει τη δύναμή του μέσα από τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Koi τατουάζ ψάρια είναι ένα περίπλοκο κομμάτι της τέχνης εργασίας με αστραφτερό κλίμακες και λεπτή γωνίες και καμπύλες. Σε συνδυασμό με τα σύμβολα kanji κάνουν για ένα από τα πιο περιζήτητα τατουάζ με υφή στο σώμα.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

73 − 69 =