15 καλύτερες ινδικές hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Τα μαλλιά είναι η κορυφή που όλοι μας υπερηφανευόμαστε, κάνουμε οτιδήποτε για να διατηρήσουμε την υγεία και τη λάμψη. Αυτό που δεν συνειδητοποιούμε είναι ότι υπάρχει πολύ περισσότερο να έχουμε μόνο μακριά μαλλιά. Θα πρέπει να μάθουμε πώς να το στυλίσουμε, το οποίο στη συνέχεια θα φέρει δικαιοσύνη στα υπέροχα κομμάτια που έχουμε.

Ας μάθουμε λοιπόν πώς να διαχειριστούμε και να στυλίσουμε τα μακρά κομμάτια μας, τον θεό του προικισμένο και σίγουρα θα αγαπούσαμε να κούκλα μέχρι την πτώση ενός καπέλου. Τώρα έρχεστε σε κορίτσια, βάλτε τα αξεσουάρ σας μαζί και αφήστε τα μαλλιά να χορεύουν με χαρά, τι λένε!!

Ινδός hairstyles for long hair - Main

Δεν χρειάζεται πια να ξοδεύετε μια βόμβα στα σαλόνια, για να στυλίσουμε τα μαλλιά σας. Όχι όταν έχετε μόνο δέκα λεπτά για να δώσετε και θα σας δείξουμε πώς να στυλ με περισσότερους τρόπους από έναν.

Καλύτερες ινδικές Hairstyles για τα μακριά μαλλιά:

Εδώ είναι οι κορυφαίες 15 διαφορετικές ινδικές hairstyles για μακριά μαλλιά ως εξής.

1. Hairstyle Νυφική ​​Fishtail:

Αν δεν έχετε χρόνο και πρέπει να παρακολουθήσετε το γάμο των καλύτερων φίλων σας, ένα απλό στυλ που θα θέλατε να δοκιμάσετε θα είναι η πλεξούδα. Είναι διασκεδαστικό και βολικό να δοκιμάσετε, και δίνει μια εμφάνιση fishtail. Βεβαιωθείτε ότι ο κύριος κλώνος ψαριού είναι λεπτός, έτσι ώστε να διατηρούνται τα υπόλοιπα ελεύθερα ρέοντα μαλλιά, καλά ελεύθερα ρέοντα. Με τα υπόλοιπα μαλλιά, μπορείτε να σιδερώσετε το επίπεδο ή να καρφώσετε τα υπόλοιπα για μια βρώμικη εμφάνιση, η επιλογή είναι δική σας. Αυτό το από το δημοφιλές ινδικό χτένισμα για μακριά μαλλιά.

Ινδός Hairstyles for Long Hair2

2. Καταρράκτες Στυλ Ινδικό Hairstyle:

Το πανέμορφο ύφος του καταρράκτη είναι ένα χτύπημα ανάμεσα σε κορίτσια και γυναίκες όλων των ηλικιακών ομάδων και σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα saree ή ένα salwar, και να πάτε για τη νύχτα εκείνο το κορίτσι ή ένα κοκτέιλ πάρτι πάρα πολύ. Πλέξτε τις πλευρές και το φέρετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, ασφαλίστε το με μια καρφίτσα, το υπόλοιπο της τρίχας πρέπει να είναι ημι-δακτυλίους ή μπούκλες, για το αποτέλεσμα του καταρράκτη.

Καλύτερος Indian Hiarstyles for long hair 2

3. Αλογοουράδα:

Φανταστείτε μια δυναμική εμφάνιση σήμερα το πρωί, συγκεντρώστε όλα τα μαλλιά σας σε μια τακτοποιημένη αλογοουρά, ψηλά στο στέμμα σας. Τώρα κάντε ένα μπαλόνι κουλούρι, και ασφαλίστε τη βάση του μπαλονιού με καρφίτσες. Σε επίπεδη δέκα λεπτά έχετε μια κομψή και σέξι εμφάνιση για δουλειά.

15 καλύτερες ινδικές hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

4. Hairstyle:

Σφίξτε τα μαλλιά σας και αφήστε το να πέσει στη μία πλευρά. αφήστε τα μαλλιά να μοιάζουν με εκείνα των πτώσεων των υδάτων. Χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά εντελώς, τραβήξτε τα σίδερα ή σκουπίστε και σκουπίστε. Στυλ με μους για να λάμψει και να τοποθετηθεί. Αυτό είναι το απλό ινδικό hairstyles για μακριά μαλλιά.

Ινδός Hairstyles for Long Hair5

5. Περίπτωση ουρά πονόδοντο ουρά:

Φέρτε όλα τα μαλλιά σας σε μια πλευρά του λαιμού του ώμου, και κάντε μια ουρά πονόδοντο πόνυ. Τα μαλλιά στο στέμμα και το μέτωπο πρέπει να είναι επίπεδα, ενώ από τον κόμπο στον αυχένα του λαιμού αφήνουν τα μαλλιά να πέφτουν βρώμικα.

Ινδός Hairstyles for Long Hair6

Δείτε περισσότερα: Απλές κοπές για τα κορίτσια

6. Crown Bun:

Ένα υψηλό κορμό στέμμα για την εργαζόμενη γυναίκα ή το σπίτι μαμά μοιάζει να ξοδεύει. Συγκεντρώστε τα μαλλιά σας σε μια υψηλή πόνυ πόνυ και περιστρέψτε τα μαλλιά γύρω από τον κόμπο. Στερεώστε με καρφίτσες και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν χαλαρά άκρα οπουδήποτε. Κάνει τα μαλλιά να καθίσουν στη θέση τους για δέκα ώρες κατ 'ευθείαν.

15 καλύτερες ινδικές hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

7. Καταρράκτης Bun:

Ο καταρρακτωμένος καταρράκτης είναι εύκολος και διαρκεί δέκα λεπτά. Ακριβώς όπως θα κάνατε ένα κούτσουρο ύψους, αυτή τη φορά αφήστε τα μαλλιά μπροστά χαλαρά. Τα περιθώρια πρέπει να είναι ισιωμένα και επίπεδα, επιτρέποντας επιπλέον κτυπήματα να πέφτουν στις πλευρές σας. Διακοσμήστε το κουλούρι με ένα χαριτωμένο κλιπ πεταλούδας, αυτό είναι.

15 καλύτερες ινδικές hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

8. Νότια ινδική νυφικό χτένισμα:

Ο μεσοπόρος είναι ένα στυλ που χρειάζεται πέντε λεπτά βούρτσισμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε τα μαλλιά κυματιστά ή να τα αφήσετε στο πόκερ ίσια, χωρίστε το τμήμα μπροστά και τραβήξτε το προς το πρόσωπό σας και κάντε τα ίδια από το στέμμα και την πλάτη. Τα μαλλιά μπροστά τώρα μπορούν να χωριστούν στη μέση και οι πλευρές πρέπει να τραβηχτούν πίσω από το αυτί. Τα μαλλιά από το στέμμα πρέπει να χτενιστούν προς τα πίσω και να αφήσουν βρώμικα, που μοιάζουν με καταρρακτώδεις καταρράκτες. Είναι η νότια ινδική νυφικό χτενίσματα για μακριά μαλλιά.

15 καλύτερες ινδικές hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

9. Αθώα αλογοουρά:

Η αθώα αλογοουρά έχει προχωρήσει πολύ, αλλά για έναν λαμπερό ύπνο, συγκεντρώστε την ουρά πόνι στην κορυφή της στεφάνης σας. Μόλις γίνει αυτό, τραβήξτε τα σίδερα και σφίξτε τα σε διάφορα μήκη της ουράς των πόνι, αυτό θα έδινε δαχτυλίδια ή μπούκλες σε διάφορα στάδια, που μοιάζουν με φούντες.

Καλύτερος Indian Hiarstyles for long hair 9

Δείτε περισσότερα: Εύκολη Daily Hairstyles για τα μακριά μαλλιά

10. Χαμηλό λαιμό:

Το κουνουπιέ χαμηλό λαιμό είναι ιδανικό για εθνοτικές περιστάσεις. Αυτό που κάνετε εδώ είναι να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή ουρά πόνου στον αυχένα στον αυχένα σας. Τώρα φέρτε τα μαλλιά στο χείλος της ζώνης που ασφαλίζει την ουρά πόνι, και το μπαλόνι την ένταση προς τα έξω. Στερεώστε τις καρφίτσες στη βάση του μπαλονιού και στη γραμμή των μαλλιών κοντά στην αρχή του λαιμού. βοηθά στη διατήρηση του μπαλονιού στη θέση του. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ινδικό μακρύ στιλ μαλλιών.

πλέκω hair

11. Αλογοουρά μπαλονιού:

Η αλογοουρά μπαλονιού αναζητείται σαν τρελή, γι 'αυτό χρειάζεστε δέκα λεπτά για να χτενίζετε και να είστε έτοιμοι. Χτενίστε τα μαλλιά σε υψηλή ή χαμηλή ουρά πόνι, ανάλογα με το στυλ και το μήκος των μαλλιών σας. Τώρα κάντε τρία διαμερίσματα μόλις δημιουργηθεί το χείλος και σε κάθε διαμέρισμα έχετε πολύχρωμη ταινία. Η μέση κάθε διαμερίσματος πρέπει να τραβηχτεί προς τα έξω για να μοιάζει με μίνι μπαλόνι και είστε έτοιμοι. Αυτά είναι τα καλά hairstyles για τα μακριά ινδικά μαλλιά.

ballon ponytail

12. Ινδικό Wedding Hairstyle για τα μακριά μαλλιά:

Πάρτε τα σίδερα σας και τοποθετήστε τα στο περιθώριο, στο μεσαίο τμήμα και στο κάτω μέρος των μαλλιών σας και στεγνώστε τα σημεία για 2 λεπτά. Αφαιρέστε τα σίδερα και δώστε στα μαλλιά ένα καλό βούρτσισμα για ένα λεπτό, πίσω μπροστά και στη συνέχεια μπροστά προς τα πίσω. Τα μαλλιά σας θα μοιάζουν με ρέοντα ποτάμι. Αυτό είναι το τέλειο ινδικό hairstyles για τα μακριά μαλλιά.

15 καλύτερες ινδικές hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

13. Μπρελόκ μικροσκοπίου:

Το Plat orgy είναι ένα αποκορύφωμα των μικροσκοπικών πλεξούδων. Ξεχωρίστε τα μαλλιά σε δύο τμήματα, το περιθώριο και την πλάτη. Τα μαλλιά στο πίσω μέρος θα πρέπει να χωρίζονται σε δέκα μακριά τμήματα από τη ρίζα, επειδή σε κάθε ρίζα είναι όπου ξεκινάτε πλέξιμο τα μαλλιά μέχρι το τέλος. Χρησιμοποιήστε πολύχρωμα αξεσουάρ για να διακοσμήσετε τις μακριές πλεξίδες. Τα μαλλιά μπροστά θα πρέπει να ισιωθούν και να ισιωθούν

Ινδός Hairstyles for Long Hair14

14. Gothic Hairstyle:

Η γοτθική εμφάνιση είναι κατάλληλη για όσους αγαπούν να παρευρίσκονται σε θεματικά πάρτι. Θυμηθείτε τις αθώες ουρές των χοίρων εκατέρωθεν του κεφαλιού σας. Κάνετε το ίδιο για τα μαλλιά σας τώρα, αφήστε το να πέσει ίσια και μακριά; Χρησιμοποιήστε πολύ φωτεινά ή πολύ σκοτεινά κλιπ και ζώνες για να έχετε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

γοτθικός look

Δείτε περισσότερα: Εύκολο Hairstyle για τα μακριά μαλλιά

15. Loose Hairstyle:

Αφήστε τα μαλλιά να χαλαρώσουν και να τα κοσμούν σε διάφορα μήκη με κλιπς και αξεσουάρ πεταλούδας και πτηνών, απλά αλλά λεπτότερα σέξι. Είναι το καλύτερο indian hairstyle για μακριά μαλλιά.

15 καλύτερες ινδικές hairstyles για τα μακριά μαλλιά Στυλ στη ζωή

Όλοι έχουμε ένα όνειρο, ένα όνειρο να έχουμε μακρές κλειδαριές Rapunzel. Κάποιοι από εμάς το έχουν και παραπονιούνται για την ποιότητα, ενώ οι υπόλοιποι αγωνίζονται να αυξήσουν τις κλειδαριές τους πέρα ​​από τους ώμους τους.

Leave A Comment

− 8 = 2