15 Τελευταίες Hairstyles καλοκαίρι για τα κορίτσια 2018 | Στυλ στη ζωή

Είστε έτοιμοι με ένα νέο hairstyle για αυτό το καλοκαίρι; Αν ακόμα δεν αποφασίσατε, διαβάστε αυτό το άρθρο. Για να ρυθμίσετε με ζεστές καλοκαιρινές νύχτες καθώς και καυτές ηλιόλουστες μέρες, μερικά χτενίσματα βοηθούν πολύ. Τα περισσότερα από τα κορίτσια σχεδιάζουν για ένα καλό και ζεστό χτένισμα και ως εκ τούτου σε αυτό το άρθρο, μοιράζομαι μερικές καλές καλοκαιρινές hairstyles για τα κορίτσια.

καλοκαίρι hairstyles

Δοκιμάστε τυχόν νέα hairdo σε αυτό το καλοκαίρι, γιατί το καλοκαίρι υπάρχουν πολλά αποχρωματισμένα απολέπιση από το σώμα και οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να χειριστούν τις τρίχες τους. Έτσι, είναι σημαντικό να πάρετε μια καλή δράση επιλέγοντας hairstyle καλοκαίρι.

Τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά hairstyles για τα κορίτσια 2018 με εικόνες:

Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει τα καλύτερα hairstyles για το καλοκαίρι του 2018 με εικόνες για εσάς που σίγουρα σας εμπνέουν.

1. Πλεκτά:

καλοκαίρι hairstyles for girls1

Αρκετές και κάθε τύπου πλεξούδα θα είναι σε στυλ αυτό το καλοκαίρι, ξεκινώντας από το φωτοστέφανο σε πλεξούδες γαλοπούλας στο δρόμο προς τις πλευρικές πλεξούδες. Σε κατάσταση, φαντάζεστε ότι είναι τόσο πολύπλευρη, καθώς ανησυχείτε για να δημιουργήσετε ένα πλεκτό κομμωτήριο, μπορείτε να προτιμήσετε να πλεξούδα να διαιρέσετε τα μπροστινά μαλλιά σας, ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί μια καλή κορώνα. Παρέχουν την υψηλότερη θηλυκότητα και την κομψότητα για το καλοκαίρι.

2. Μαλακά κύματα:

Μαλακός waves

Ως υποκατάστατο του ραβδισμού κατ 'ευθείαν, το καλοκαίρι υπάρχει πλήγμα με κινητές μπούκλες ή και άλλα μαλακά κύματα. Υπό την προϋπόθεση ότι φυσάτε τα μαλλιά σας στεγνώσει από το κεφάλι σας κρεμασμένο ανάποδα για επιπλέον όγκο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και πιο εύκολο hairstyles για το καλοκαίρι του 2016 το οποίο είναι ιδανικό για κορίτσια.

Δείτε περισσότερα: Hairstyles για το χειμώνα 2016

3. Pixie Hair Style:

καλοκαίρι hairstyles for girls3

Αυτό είναι το δεύτερο καλύτερο για το τεράστιο αποδεκτό hairstyle για κορίτσια το καλοκαίρι. Εάν θέλετε να αισθανθείτε τολμηρή, τότε δοκιμάστε αυτό το χτένισμα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να το κόψετε από τα στρώματα για ένα μακρύτερο, βόμβο ή βρώμικο pixie, διαφορετικά κόψτε το εξαιρετικά σύντομο για την εμφάνιση 'αγόρι' που είναι επιπλέον πραγματικά μοντέρνο αυτό το καλοκαίρι. Φορέστε το pixie σας από κάποιο λευκαντικό, καθώς και αξεσουάρ για τα μαλλιά που χρησιμοποιούνται για μια μόδα στην τάση αυτή η έκπληξη.

4. Απλοί Bobs:

βαρίδι hair

Αυτό είναι ένα από τα πιο πρόσφατα κούρεμα το καλοκαίρι με κοντά μαλλιά που σας κάνει τόσο άνετα και να αισθάνονται καλά. Αναμφισβήτητα δεν αισθάνεστε γενναίος τότε όσο χρειάζεται για να πάτε για το κομμωτήριο bob. Είναι πιο μακρύ σε σύγκριση με ένα pixie μέχρι στιγμής ακόμα σας προσφέρει να διευκολύνετε τόσο σύντομο, όσο και funky hairstyle που είναι εντελώς sizzling φέτος.

5. Messy Updos Για το καλοκαίρι:

καλοκαίρι hairstyles for girls5

Τα καλοκαιρινά χτενίσματα Messy updo είναι πολύ κατάλληλα για το καλοκαίρι. Όποια και αν είναι η ποιότητα των μαλλιών σας, μπορείτε να μεταφέρετε αυτό το βλέμμα μακριά. Στην κατάσταση, οι σκάλες σας είναι εξαιρετικά ευθεία, φαίνεται καλύτερα στα μαλλιά που δεν πλένεται για μια ημέρα ή για δύο. Πολύ σύντομα σύρετε τα μαλλιά σας τυχαία και σύρετε το επάνω. Κλειδωμένο από τις καρφίτσες bobby, καθώς και να επιτρέψει κάποια σκέλη έρχονται δωρεάν στο μπροστινό μέρος.

6. Κεφαλή:

καλοκαίρι hairstyles for girls6

Γνωρίζετε τις μέρες εκείνες όπου ξυπνήσατε, έτρεξε από το κρεβάτι, και ελπίζατε ότι θα μπορούσατε αμέσως να αναχωρήσετε από το σπίτι με το μπερδεμένο κρεβάτι σας; Αυτό το κομψό χτένισμα είναι ένα από τα κορυφαία κομμωτήρια. Έτσι, απορρίψτε τις βούρτσες σας, καθώς και επιρροή ότι το δελεαστικό στυλ bedhead. Αυτό είναι πολύ απλό hairstyles για καλοκαιρινές νύχτες με μεσαίου μήκους μαλλιά.

7. Γοργόνα κύματα για το καλοκαίρι:

καλοκαίρι hairstyles for girls7

Αυτά είναι πανέμορφα και φυσικά κοιτάζοντας τα κύματα που σας δημιουργούν για να μοιάζετε με το που μόλις καταστρέψατε στην ακτή, προσφέροντάς σας μια πραγματική «παραλία» ματιά. Αυτό μπορεί να είναι τεράστιο χτύπημα για το καλοκαίρι. Για να επιτύχετε αυτό το κομψό, θα χρησιμοποιήσετε ενδεχομένως ένα μαστίγιο μαλλιών ή ένα μαστίγιο.

Δείτε περισσότερα: Κούρεμα κούρεμα με κτυπήματα

8. Νέα καραμέλα για καλοκαίρι:

κουλουράκι

Κάνετε μια προσπάθεια για ένα όμορφο κορυφαίο κουλούρι κόμπου, καθώς και πανέμορφο και θηλυκό μπαλέτο κουλουράκι, αλλιώς να το αλλάξετε από ένα φαρδιά και κομψό κουλούρι πλευρά. Χαλαρώστε μερικά μαλλιά για να μην βλέπετε το βλέμμα σας, αλλιώς βάλτε σε πλεξούδες που οδηγούν αντίστροφα στο κουλούρι σας για ένα πραγματικά μοντέρνο ύφος. Αυτό είναι ένα από τα συναρπαστικά και νέα καλοκαιρινά hairstyles για κορίτσια με μεσαία ή μακριά μαλλιά που θα ήταν το καλύτερο hairstyle για αυτό το καλοκαίρι 2016.

9. Greaser:

καλοκαίρι hairstyles for girls9

Αν σας αρέσει η μόδα χωρίς χάλια, τότε τα χτενίσματα Slicked είναι καλύτερα για αυτό το καλοκαίρι. Για να γίνει αυτό μόνο μια απαίτηση για το είδος της γέλης για να χύνεται κάτω σκάλες σας. Επιπλέον, όταν λέμε τα χείλη σας κάτω από τα μαλλιά σας, το υποδηλώνουμε - στην πραγματικότητα γέλιο κάτω από αυτή την προσέγγιση έτσι τα μαλλιά σας shimmers καθώς φαίνεται και υγρό, παρόμοια με σας έχουν βγεί αμέσως από την πισίνα.

10. Το Cute Beach Look:

Καλοκαίρι Hairstyles for Girls 10

Ποιος δεν συμπαθεί να επισκεφτεί την παραλία; Ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε στην παραλία, μπορείτε να αθληθείτε με ακρίβεια. Αυτό το τελευταίο καλοκαιρινό χτένισμα θα σας βοηθήσει σε αυτόν τον σκοπό. Εδώ είναι κάτι που όλες οι γυναίκες θα σκέφτονται πολύπλοκες στο πρώτο στάδιο, αλλά από τη στιγμή που θα μπουν σε αυτό θα φύγουν μακριά. Αυτό είναι το τέλειο hairstyle για τα κορίτσια και τις γυναίκες εκεί έξω που μπορούν να πετάξουν τα καλοκαίρια του 2017 με. Έρχεται με ένα χαριτωμένο κουλουράκι που προφανώς μοιάζει με ένα κορυφαίο κουλούρι. Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό το hairstyle επίσης. Μια ζώνη μαλλιών τοποθετημένη στο στέμμα του κεφαλιού κάνει αυτό το βλέμμα ακόμα πιο ελκυστικό και αρκετά κατάλληλο για τα χαριτωμένα πρόσωπα που αποκαλύπτονται στο κοινό. Ανεξάρτητα από ό, τι αντιμετωπίζετε τύπος είναι, θα είστε σε θέση να αθλητισμού αυτό το hairstyle.

11. Το μακρύ εύκολο καλοκαιρινό βλέμμα:

Καλοκαίρι Hairstyles for Girls 11

Αν έχετε μακρά και θρεπτική τρίχα, τότε αυτό πρέπει να κοιτάξετε και εσείς. Εδώ είναι ένα hairstyle που έρχεται με την ικανότητα να κάνει σχεδόν όλες τις γυναίκες loor πιο δελεαστικό ότι μπορούν σε οποιοδήποτε άλλο χτένισμα. Αυτό το hairstyle έχει σχεδιαστεί ειδικά για το καλοκαίρι και τα πλεξούδες που γίνονται από τις πλευρές στο κάτω μέρος είναι αυτό που το καθιστά ακόμα πιο ξεχωριστό. Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο όμορφα τελευταία χτενίσματα καλοκαίρι για τα κορίτσια εκείνων που θα είναι προτιμότερο με το χρώμα μαύρο, δεδομένου ότι θα πάει χέρι-χέρι με μαύρα φορέματα.

Δείτε περισσότερα: Μπουκάρες για κορίτσια

12. Το καλοκαίρι του Celebrity:

Καλοκαίρι Hairstyles for Girls 12

Εδώ είναι ένα καλοκαίρι χτένισμα για τα κορίτσια, που φιλοδοξούν να είναι διασημότητα ή τουλάχιστον φέρουν την εικόνα διασημότητα σε καθημερινή βάση. Θα είναι κατάλληλο για σπορ σε ένα πάρτι μαζί με ένα φανταχτερό φόρεμα. Το hairstyle χρειάζεται πολλή δουλειά και συνεπώς χρειάζεστε έναν επαγγελματία στιλίστα ή κάποια έξυπνα φίλους που βρίσκονται σε όλα αυτά τα υλικά για να επιτύχουν αυτό το βλέμμα. Διατηρώντας αυτό το βλέμμα είναι εντελώς μέχρι και ελπίζω ότι θα είναι επιτυχής σε αυτό επίσης, γνωρίζοντας ότι έχετε μια τόσο πολύτιμη εμφάνιση εμπνευσμένη από τα διασημότητες στο κεφάλι σας.

13. Cute καλοκαίρι Vibes Για τα κορίτσια:

Καλοκαίρι Hairstyles for Girls 13

Αυτό είναι ένα τέτοιο hairstyle που όλα τα κορίτσια θα βρουν κατάλληλα για τον εαυτό τους. Το μοτίβο που δείχνει, λόγω των πλεξούδες κοντά στο στέμμα είναι κάτι που θα πιάσει τα βλέμματα αμέσως. Θα αθλήσει και θα αγκαλιάσει την ελκυστική εικόνα και θα κάνει σχεδόν όλες τις γυναίκες να δουν στην καλύτερη μορφή τους. Αν είστε πρόθυμοι να αθληθεί κάτι που θα σας κάνει να φανείτε φοβερό, τότε αυτό το καλοκαίρι hairstyle είναι κάτι που πρέπει να ελέγξετε έξω.

14. Η μακρά ή μεσαία ξανθιά εμφάνιση φαίνεται:

Καλοκαίρι Hairstyles for Girls 14

Εδώ είναι μια ξανθιά χτένισμα που θα σας προσφέρει το αγαπημένο βλέμμα αρχηγός ευθυμία. Τα έξυπνα μοτίβα στη μέση και στο μπροστινό μέρος είναι κάτι που το κάνει να φαίνεται τόσο ελκυστικό και αρκετά απλό στον αθλητισμό ταυτόχρονα. Δεν είναι φανταστικά συνημμένα που έγιναν σε αυτό το βλέμμα. Είναι απλό να επιτευχθεί και αρκετά εύκολο να μεταφερθεί επίσης. Αλλά μαζί με την εμφάνιση, η έλξη και η σημασία που θα πάρετε είναι αρκετά σπάνια και ξεχωριστά. Εάν σκέφτεστε να φανείτε όμορφο και χαριτωμένο αυτό το καλοκαίρι, τότε ξέρετε τι να κάνετε με τα μαλλιά σας.

15. Η λαμπερή ξανθιά γοητεία:

Καλοκαίρι Hairstyles for Girls 15

Γυναίκες. Όπου κι αν πάνε, θέλουν να δημιουργήσουν μια εικόνα για τον εαυτό τους, που θα είναι εντελώς διαφορετική από τις άλλες. Αυτό το καλοκαίρι είναι η στιγμή για τα παιδιά να λάμπουν και να κάνουν το δικό τους μονοπάτι και να ασκήσουν τη δική τους ιδέα για όμορφα μαλλιά. Αυτός είναι ο τελευταίος στον κατάλογο των κορυφαίων καλοκαιρινών hairstyles 2o17, αλλά δεν είναι τίποτε λιγότερο από αυτά που συζητήθηκαν προηγουμένως. Όπου και αν το μεταφέρετε, θα παρατηρήσετε.

Έτσι, την επόμενη φορά, το καλοκαίρι είναι γύρω από τη γωνία, απλά πρέπει να προχωρήσετε, να επιλέξετε μερικά ωραία καλοκαιρινά χτενίσματα για τα κορίτσια καθώς και τις γυναίκες από εδώ και να δοκιμάσετε την εμφάνιση της ντίβα! Είστε υποχρεωμένοι να κάνετε τα κεφάλια να στρέφονται προς το μέρος σας.

Leave A Comment

11 − 4 =