15 καλύτερες ζώνες Gucci για άντρες και γυναίκες 2018 | Στυλ στη ζωή

Η Gucci είναι μια ιταλική μάρκα που σερβίρει με διάφορα πολυτελή αξεσουάρ από αρκετά χρόνια τα άτομα κάθε ηλικίας. Οι μοντέρνες ζώνες είναι οι πιο δημοφιλείς στο γυναικείο και στο ανδρικό. Αν επιλέξετε τη σωστή ζώνη, τότε αυτή η ζώνη θα δώσει ένα ευφυές μοτίβο στυλ ακόμη και σε θαμπό και ακατάλληλη στολή πάρα πολύ. Όταν ψάχνουμε ένα καλό προϊόν σε μια αγορά που η μάρκα του χρόνου μπορεί να καταλάβει ποια είναι η ακριβής ανάγκη για γυναίκες ή άνδρες. Εύρος μοτίβων από τυπωμένα σε συμπαγή χρώματα επίσης. Όταν σχεδιάζουμε να χρησιμοποιήσουμε κανονική στολή εκείνη τη στιγμή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια ευρύτερη ζώνη η οποία είναι με λείες.

Τα καθαρά υλικά και τα αποκλειστικά σχέδια με τα οποία τα χρησιμεύει, τα κατέστησαν το μεγαλύτερο ιταλικό εμπορικό σήμα παγκοσμίως. Μεταξύ της ποικιλίας των προϊόντων που εξυπηρετεί με, τα σχέδια της Gucci ζώνης είναι αρκετά θερμό υποδοχή για τα χαρακτηριστικά που μεταφέρει μαζί. Αυτές οι ζώνες δίνουν εκπληκτική εμφάνιση σε κάθε στολή.

Καλύτερες ζώνες Gucci για τους άνδρες και τις γυναίκες στην Ινδία:

Εδώ είναι μερικά σχέδια της Ινδίας Gucci για την Ινδία που ίσως θέλετε να συμπεριλάβετε στην ντουλάπα σας,

1. Ακατέργαστη ζώνη Gucci:

Τραχύς Gucci Belt

Μια ζώνη Gucci για άνδρες σχεδίαση που έρχεται με ένα μείγμα από δέρμα και ύφασμα κάνει ένα υπέροχο σχέδιο. Το κέντρο της ζώνης είναι κατασκευασμένο από ύφασμα που καλύπτεται από δέρμα ραμμένο περίγραμμα.

2. Απλή ζώνη από την Gucci:

Πεδιάδα Belt From Gucci

Μια απλή σχεδίαση Gucci ζώνης mens είναι μια τέλεια επαφή με την επίσημη προσωπικότητά σας. Η ζώνη είναι κατασκευασμένη από χοντρό δέρμα με απλή ασημένια πόρπη με την ετικέτα Gucci σε αυτή με μια λεία υφή.

3. Ζώνη Strip από την Gucci:

Λωρίδα Belt From Gucci

Το δέρμα με κέντρο υφάσματος είναι ο καλύτερος συνδυασμός για την κατασκευή ζώνης ανδρών της Gucci. Η ζώνη έχει διπλά άκρα σε δέρμα και κεντρικό τμήμα στο ύφασμα με διπλά χρώματα για να το μεταφέρει σε περιστασιακά φθορά.

4. Ζώνη Velvet Gucci:

Βελούδο Gucci Belt

Μπλε ζώνη Gucci όταν δίνεται μια βελούδινη υφή στο δέρμα κάνει μια ομαλή εμφάνιση. Η ζώνη είναι χαραγμένη με το λογότυπο της εταιρείας πάνω σε αυτή και μια πόρπη από ανοξείδωτο χάλυβα με παρόμοιο σχέδιο λογότυπου.

5. Ζώνη σύμπλεξης σε λευκό:

Διασύνδεση Belt in White

Η λευκή ζώνη Gucci όταν δίνεται ένα σχέδιο αλληλοσύνδεσης κάνει θαύματα στις προοπτικές του χρήστη. Η απλή ζώνη σε λευκό έχει σχεδιαστεί με κρέμα όπως σχέδια λογότυπο σε αυτό μαζί με παρόμοια πόρπη με αυτό.

6. Ευρεία ζώνη μέσης:

Ευρύς Waist Belt

Ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος ζώνης που συνοδεύει το χορευτικό σας ρούχο! Η κόκκινη ζώνη Gucci με μεγάλες περικοπές V είναι αυτό που ψάχνετε. Ο παχύς ιμάντας έχει επίσης λεπτά στρώματα ιμάντα για σχεδιασμό διπλής ζώνης.

7. Σχεδιασμός ζώνης πανούκλας από την Gucci:

Πανούκλα Belt Design From Gucci

Μια εμφάνιση κόμμα είναι σίγουρα ληφθεί από το σχεδιαστή Gucci αξεσουάρ ανδρών ζώνη. Το σχέδιο της πανώλης δίνει στην καφέ ζώνη λαμπερή μικροσκοπικά τετράγωνα που δίνουν λάμψη στον χρήστη.

8. Καθαρισμός της ζώνης Gucci:

Τρίψιμο Gucci Belt

Γκρι και μαύρα σχέδια ζώνης Gucci είναι αρκετά μοντέρνα μεταξύ των νέων για να συνεχίσουν τα formals για εκδηλώσεις και συνέδρια. Η ζώνη φέρει μια υφή καθαρισμού με το λογότυπο της μάρκας που σχεδιάζεται σε αυτή με μαύρη πόρπη σε μέταλλο.

9. Ζώνη Snake Gucci:

Γκούτσι Snake Belt

Η ζώνη Gucci της Ινδίας έχει μια funky εμφάνιση με ένα φίδι κατασκευασμένο σε αυτό. Η απλή ζώνη ύφασμα δίνεται Gucci εκτυπώσεις με ένα φίδι σχεδιαστεί στο κέντρο και το μέτωπο για να προσθέσετε κάποια επικίνδυνη επίδραση στην εμφάνιση θανάτου σας. Αυτό το είδος των ζωνών έρχεται κάτω από ζώνες σχεδιαστών, βρείτε αυτό το σχέδιο για κάθε σας στολή.

10. Ζώνη αλυσίδας Gucci:

Γκούτσι Chain Belt

Εδώ είναι μια διαφορετική εμφάνιση για τους κομψούς άνδρες, με μια μοναδική συλλογή από ζώνες. Η ζώνη Gucci στο δέρμα είναι προσαρτημένη με μια χοντρή χρυσή αλυσίδα από τη μια άκρη στην άλλη με μικροσκοπικές γοητείες κρέμονται πάνω της και παρόμοια μοτίβα πόρπη.

Δείτε περισσότερα: Ζώνες για άνδρες

11. Τσέπη δερμάτινη ζώνη Gucci:

Τίγρη Leather Gucci Belt

Όταν μια κομψή πόρπη προστίθεται σε έναν απλό απλό ιμάντα, δίνει μια δραστική ματιά στον χρήστη. Η απλή μαύρη ζώνη Gucci εδώ δίνει ένα μαγνήτη παπουτσιών αλόγου σαν πόρπη με τίγρη πρόσωπα και στα δύο άκρα που κάνουν την υπογραφή της Gucci. Οι νεαροί μπορούν να δοκιμάσουν αυτή τη ζώνη για την τακτική χρήση τους.

12. Ζώνη σχεδιασμού Gucci:

Γκούτσι Circular Design Belt

Η Gucci έχει δώσει μια διαφορετική συλλογή με δερμάτινες ζώνες που καλύπτονται με ρητινώδη υλικά στα οποία τοποθετούνται κυκλικά σχέδια. Η ζώνη φέρει επίσης μια ευρεία πόρπη σε ασήμι με το πλήρες όνομα της μάρκας. Αυτό είναι λίγο διαφορετικό και αν θέλετε να πάτε με άλλο τρόπο τότε να πάρει αυτή τη ζώνη για να εντυπωσιάσει κάποιον.

Δείτε περισσότερα: Μαύρες ζώνες ανδρών

13. Ζώνη Gucci Crocodile:

Κροκόδειλος Gucci Belt

Η σχεδίαση της ζώνης Blue Gucci όταν σχεδιάζεται με γυαλιστερό δέρμα δίνει μια ματιά στο χρήστη. Η ζώνη φέρει μια υφή του δέρματος κροκοδείλου σε μπλε χρώμα με μια απλή πόρπη από χάλυβα με μέσο μήκος. Αυτό είναι πιασάρικα ζώνη και τα παιδιά μπορούν επίσης να δοκιμάσουν αυτό για το ντύσιμο τους.

14. Ζώνη με κηλίδες από την Gucci:

Διάσπαρτος Belt From Gucci

Μια καφέ ζώνη Gucci για τους άνδρες όταν δίνεται σαφής διάστικτος σχεδιασμός δίνει μια λεπτή ματιά στον φορέα. Οι κουκίδες στη ζώνη είναι καρφωμένες με κάλυμμα από ασήμι για να είναι ομαλές και να δώσουν ασπρόμαυρο αποτέλεσμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη ζώνη σε τζιν ή παντελόνια σχεδιαστή σας, τακτική χρήσιμη ζώνη μαζί με άλλες συλλογές.

Δείτε περισσότερα: Κόκκινες ζώνες για άνδρες και γυναίκες

15. Ζώνη σχεδιασμού οδών:

Δρόμος Design Belt

Οι άνδρες των ιμάντων Gucci της Fabric δίνεται σε ευθεία γραμμή, σχηματίζοντας διαφορετικούς οδικούς δρόμους με οριζόντιες και κάθετες χοντρές χορδές. Η ζώνη σκούρου χρώματος φέρει ελαφριές χορδές για μια κοφτερή εμφάνιση σε μια τραχιά υφή. Αυτό το μοτίβο είναι χρήσιμο για casual σε επίσημη φθορά. Οι άνδρες μπορούν να προτιμούν αυτό για την τακτική του φθορά γραφείου.

Η συλλογή ζώνης Gucci mens έχει δώσει πολυπόθητα σχέδια, τα οποία είναι τόσο αριστοκρατικά και αυθεντικά για να ολοκληρώσουν την εμφάνιση. Η Gucci εισήγαγε επίσης μια νέα σειρά ζωνών που κατασκευάζονται από καμβά και βαμβάκι που προσδίδουν ανθεκτικότητα παρόμοια με το denim. Αυτές οι ζώνες έρχονται στην αγορά με μεγάλη συλλογή από απλό σε πολυτελή μοτίβο, ανάλογα με την ανάγκη σας να προσπαθήσετε να επιλέξετε μια καλή ζώνη από την επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου ιστοσελίδα επίσης. Πάρτε το στολή σας εκπληκτική εμφάνιση με αυτές τις ζώνες Gucci.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

45 − 35 =