15 Καλύτερα σχέδια του Λόρδου Ganesh Τατουάζ με Σημαίες

Ο Ganesh, επίσης γνωστός ως Ganapati ή Vinayaka, είναι ένα λατρευτικό είδωλο που ανήκει στην ινδουιστική θρησκεία. Ήταν ο γιος του Shiv και Parvathi και είναι γνωστός για το κεφάλι του ελέφαντα στην ινδουιστική μυθολογία. Του παρέχεται τεράστια τιμή στις τελετουργίες και τις τελετές των ινδουιστών και οι άνθρωποι συνέχισαν να τον λατρεύουν για εκατοντάδες και εκατοντάδες χρόνια. Κατέχει μια πολύ σημαντική θέση στην ινδουιστική οικογένεια των Θεών και πολλά φεστιβάλ όπως ο Ganesh Chaturthi οργανώθηκαν για να του δώσουν δόξα.

ganesh tattoo

Ανεξάρτητα από το αν κάποιος ακολουθεί Hinduism ή όχι, ένα τατουάζ του Shri Ganesh στην πλάτη ή τα χέρια τους θα καθορίσει την προσωπικότητά τους και θα τους φέρει καλή τύχη. Μερικές από τις καλύτερες ιδέες τατουάζ Ganesh έχουν καταχωρηθεί στις ακόλουθες παραγράφους.

15 Καλύτερους σχεδιαστές Tattoo Lord Ganesh:

Τα τατουάζ Ganesh είναι μοντέρνα, εμπνευσμένα, διαφορετικά, αλλά πολύ θρησκευτικά και προσδίδουν έναν τρόπο ζωής στη σημερινή εποχή.

1. Απλό Λόρδος Ganesh Tattoo On Arm:

15 Καλύτερα σχέδια του Λόρδου Ganesh Τατουάζ με Σημαίες

Ένα πολύχρωμο τατουάζ Lord Ganesha φαίνεται λαμπρό και ζωντανό. Τα διαφορετικά στολίδια το καθιστούν πλούσιο και ελκυστικό. Η ενδυμασία προσθέτει στην ομορφιά του τατουάζ και καταφέρνει να συλλάβει την ταυτότητα αυτής της θεότητας. Ο Λόρδος Ganesha είναι επίσης σεβαστός ως καταστροφέας της υπερηφάνειας, του εγωισμού και της ματαιοδοξίας. Ο απλός τατουάζ του Λόρδου Ganesh φαίνεται μεγάλος και μεγαλοπρεπής, όπως ο ίδιος ο Κύριος. Η ζωή είναι γεμάτη από δυσκολίες και εμπόδια, αλλά εκείνοι που επιτυγχάνουν, το κάνουν με καθαρή δύναμη θέλησης και το τατουάζ Ganesha είναι μια σπουδαιότητα του ίδιου. Ένα απλό τατουάζ Ganesh είναι η προσωποποίηση ολόκληρου του υλικού σύμπαντος σε όλες τις διάφορες εκδηλώσεις του.

2. Ολόκληρο το σώμα Ganesha Τατουάζ:

15 Καλύτερα σχέδια του Λόρδου Ganesh Τατουάζ με Σημαίες

Μερικά από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ Ganesh μέχρι σήμερα είναι τα πλήρη body. Καλύπτουν την πλάτη σας από το κεφάλι στα πόδια και σας δίνουν μια πολύ διαφορετική και μοναδική εμφάνιση. Μια ποικιλία χρωμάτων και μοτίβα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσει το τατουάζ. Σε αυτό το συγκεκριμένο τατουάζ, ο Λόρδος Ganesha βλέπει με δύο χέρια. Μπορεί να υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια για το τατουάζ Ganesha πλήρους σώματος, αλλά το ένα πράγμα που παραμένει σταθερό είναι η αίσθηση της ευλάβειας που απεικονίζεται στα τατουάζ που δείχνει Ganesha φορώντας έναν πλούτο από χρυσά στολίδια και κοσμήματα που συμβολίζει τόσο πολυτέλεια και ευλάβεια.

Δείτε περισσότερα: Δίδυμος σύμβολο τατουάζ

3. Σχεδιασμός τατουάζ Golden Ganesh:

15 Καλύτερα σχέδια του Λόρδου Ganesh Τατουάζ με Σημαίες

Ο Λόρδος Ganesha έχει πάντα συνδέεται με το χρυσό, τον πλούτο και το σημαντικότερο. ένα πλούσιο μπολ με πλούσια κίτρινα λάδα. Η αρωματική γιρλάντα γύρω από το λαιμό του και τα διάφορα αντικείμενα ορίζουν την ταυτότητά του και την εικόνα του. Ως εκ τούτου ένα τατουάζ Ganesh που έχει χαραγμένο σε χρυσό χρώμα μαζί με όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που κατέχει θα σας δώσει πραγματικά ένα καινοτόμο βλέμμα.

4. Μικρή συμβολική τατουάζ Ganesh:

lord-ganesh-τατουάζ-σχέδια11

Συμβολικά τατουάζ Ganesha είναι απλά αλλά πολύ δημιουργικά σε εμφάνιση. Αυτά τα τατουάζ δίνουν ένα ισχυρό μήνυμα που δείχνει τη δύναμη και τη δύναμη του Λόρδου Ganesha. Ο σχεδιασμός τατουάζ είναι πολύ μινιμαλιστικός και ο Ganesha συμβολίζεται απλώς χρησιμοποιώντας τα περιγράμματα σε μαύρο χρώμα.

5. Tribal Ganesha Τατουάζ:

lord-ganesh-τατουάζ-σχέδια12

Αυτό είναι αρκετά μοναδικό και διαφορετικό είδος του τατουάζ Ganesh, χρησιμοποιώντας εικόνες tribal, γραφές και τα σχέδια. Τα σχέδια φυλών τατουάζ είναι ως επί το πλείστον στερεά μαύρο χρώμα. Tribal τατουάζ είναι κοντά στα μοντέρνα σχέδια τέχνης. Σε αυτό το φυλετικό τατουάζ Ganesha Τατουάζ, η εικόνα του Ganesha ενσωματώνεται με έναν σύγχρονο τρόπο.

Δείτε περισσότερα: Ιησούς Σχέδια Τατουάζ

6. Σχέδια τατουάζ Om Ganesh:

15 Καλύτερα σχέδια του Λόρδου Ganesh Τατουάζ με Σημαίες

Ο Om είναι μια πολύ ισχυρή και ιερή λέξη για τους Ινδουιστές και χρησιμοποιείται όταν προσπαθεί να συνδεθεί με τον Θεό. Ένα τατουάζ Ganesh με Om που γράφτηκε πάνω του θα φέρει πολλή σημασία και περιουσία στη ζωή κάποιου. Είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ Ganesh μέχρι τώρα. Αυτό το σχέδιο Om Ganesha είναι μοναδικό από μόνο του, το οποίο συνδυάζει τη θεϊκή δύναμη του Om και του Λόρδου Ganesha σε ένα τατουάζ. Η ροή του τατουάζ είναι τέτοια που ο Ganesha και το σύμβολο Om συνδυάζονται όμορφα σε ένα. Το τατουάζ Ganesha είναι απλό αλλά πολύ κομψό και μοναδικό.

7. Περίληψη Ganesha Τατουάζ:

lord-ganesh-τατουάζ-σχέδια14

Τα αφηρημένα τατουάζ Ganesh είναι πολύ δημοφιλή καθώς είναι μικρά και μοναδικά σε σχέδια. Αυτά μπορούν να τατουκτούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, όπως στον καρπό, στον αυχένα, στα δάχτυλα, στο αντιβράχιο κλπ. Τα τατουάζ απλά περιγράφονται για να αντιπροσωπεύουν τον Ganesha όπως στο πρόσωπο με τον κορμό ή απλά τον κορμό με τα μάτια κ.λπ. Το τατουάζ συμβολίζει τον Κύριο στη φόρμα του για να δώσει εσωτερική δύναμη.

8. Ganesh συνεδρίαση σε ένα σχέδιο τατουάζ Lotus:

15 Καλύτερα σχέδια του Λόρδου Ganesh Τατουάζ με Σημαίες

Ο Λόρδος Ganesha είναι γνωστό ότι κάθεται σε λωτού. Φαίνεται να είναι το μεγάλο του άρμα. Ένα τατουάζ του Λόρδου Ganesha που κάθεται ειρηνικά στον λωτό του με τα χέρια του να εκτείνονται σε δύο αντίθετες κατευθύνσεις, το ένα κρατώντας έναν λωτό και το άλλο ένα τσεκούρι θα φανεί εκπληκτικό και εξαιρετικά δημιουργικό.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ για τις γυναίκες

9. Φύλλο Ganesha Tattoo On Leg:

15 Καλύτερα σχέδια του Λόρδου Ganesh Τατουάζ με Σημαίες

Το τατουάζ φύλλο Ganesha φαίνεται πολύ διαφορετικό σε σύγκριση με άλλα τατουάζ Ganesh. Φαντάζει την εικόνα αυτής της θεότητας με τη μορφή πράσινων φύλλων με τα μάτια και τα φρύδια της που έχουν σχεδιαστεί με πολύ καλλιτεχνικό τρόπο. Είναι ιδανικά, εξωτικά και ένας έξοχος τρόπος για να περιγράψει την ομορφιά του.

10. Μουσική τατουάζ Ganesha:

lord-ganesh-τατουάζ-σχέδια10

Το μουσικό τατουάζ Ganesha συμβολίζει τον Λόρδο Ganesha να απολαμβάνει τη μουσική. Σ 'αυτό το ιδιαίτερο σχέδιο, ο Λόρδος Ganesha βλέπει να παίζει ένα φλάουτο, ένα όργανο αέρα, με κλειστά μάτια, δηλώνοντας την τεράστια χαρά που έλαβε, ακούγοντας την ορμητική μουσική. Το τατουάζ παίρνει επίσης μια φορά κοντά στη μουσική και τη σημασία της στη σημερινή ζωή.

11. Τατουάζ Ganesha:

15 Καλύτερα σχέδια του Λόρδου Ganesh Τατουάζ με Σημαίες

Ο Λόρδος Ganesha βρίσκεται ως μια πολύ ισχυρή εικόνα στην ινδουιστική μυθολογία. Η τοποθέτηση ενός υπέροχου τατουάζ για να πληρώσει τον σεβασμό και την τιμή σε αυτή τη θεότητα θα έχει ιδιαίτερη σημασία και θα δίνει επίσης νόημα στην τέχνη του σώματός σας. Ένα χορευτικό τατουάζ Ganesha δεν είναι μόνο ένα στοιχείο δημιουργικότητας, αλλά και ως σύμβολο της αφοσίωσης.

12. Μαύρο και λευκό Ganesh Tattoo On Shoulder:

15 Καλύτερα σχέδια του Λόρδου Ganesh Τατουάζ με Σημαίες

Ένα ασπρόμαυρο τατουάζ Ganesha εξασφαλίζεται για να προσφέρει στο σώμα σας εξαιρετική εμφάνιση. Θα συμβολίσει τη δύναμη, την αφοσίωση και την ειρήνη και επίσης θα αποτελέσει έμβλημα για καλή τύχη. Ένα ασπρόμαυρο τατουάζ Ganesh δεν είναι μόνο ευοίωνο, αλλά και πολύ μαγευτικό για να το δούμε.

13. Πρόσωπο Ganesha Τατουάζ:

lord-ganesh-τατουάζ-σχέδια13

Τα πρόσωπα Ganesha τατουάζ είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Μόνο το λαμπερό και μεγαλοπρεπή πρόσωπο του Λόρδου Ganesha είναι τατουάζ. Το Face Ganesh Τατουάζ συμβολίζει την δύναμη, τη θετικότητα και τη δύναμη να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια στη ζωή μας. Το τατουάζ σηματοδοτεί και γεμίζει τις ζωές με ειρήνη, ευημερία και μεγάλη τύχη.

14. Τατουάζ με μπλε Ganesha Full Sleeve:

15 Καλύτερα σχέδια του Λόρδου Ganesh Τατουάζ με Σημαίες

Ένα από τα σύγχρονα τατουάζ Ganesha που βλέπουμε σήμερα είναι το μπλε τατουάζ Ganesh. Είναι μελάνι σε μπλε χρώμα και φαίνεται εντυπωσιακό για το πρόσωπο που το φοράει.

15. Bal (Ganesha σε μορφή παιδιού) Ganesh Τατουάζ:

lord-ganesh-τατουάζ-σχέδια15

Τα μπατ Ganesha τατουάζ απεικονίζουν τον Κύριο στην παιδική του μορφή. Το τατουάζ Bal Ganesha συμβολίζει την παιδική αθωότητά του και την καθαρή ευδαιμονία της εμφάνισής του. Καθώς ο Ganesha έπρεπε να περάσει από πολλές καταστροφές πάνω στο κακό από την αρχή, το τατουάζ παιδικής μορφής μας δίνει μια ματιά στα χρόνια της μορφοποίησης αυτής της παντοδύναμης θεότητας.

Τα τατουάζ Ganesh είναι εξαιρετικά δημοφιλή στις μέρες μας. Η σπουδαιότητα της ζωής του και η υπέρτατη πανταχού παρούσα δύναμη και το αποτέλεσμα στην ανθρώπινη ζωή μπορεί να υποδηλωθεί με τη μορφή τατουάζ Ganesha. Κάθε τμήμα σώματος του Λόρδου Ganesha συμβολίζει κάτι που μας εμπνέει. Η δύναμη, η δύναμη και η θετικότητα που μπορεί να κερδηθεί είναι τεράστια με τα τατουάζ του Lord Ganesh. Η απεικόνιση του Λόρδου Ganesha με τη μορφή ενός τατουάζ είναι ένα μείγμα ανθρώπινων και ζωικών μερών. Αυτά τα τατουάζ απεικονίζουν κάποια φιλοσοφική αντίληψη βαθιάς πνευματικής σημασίας που έχει μεγάλο ρόλο στη λατρεία του Λόρδου Ganesha.

Πηγή εικόνας: 5, 10.

Leave A Comment

3 + 2 =