15 Τελευταίες Designer Mehandi Σχέδια με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Ο χρωματισμός των χεριών και των ποδιών με πάστα χήνας ή η εφαρμογή του mehandi είναι μια δημοφιλής πρακτική στην Ινδία, το Πακιστάν και πολλές χώρες της Αραβίας και της Ασίας. Είναι επίσης μέρος του πολιτισμού και της παράδοσης μας. Οι κυρίες κοσμούν τον εαυτό τους με καλλιτεχνικά σχέδια mehandi για περιστάσεις όπως ο γάμος, το κόμμα ή ακόμα και τα φορούν στο γραφείο. Διαφορετικοί τύποι mehandi είναι διαθέσιμοι αυτές τις μέρες, όπως κόκκινη χέννα, μαύρη χέννα, mehandi με πέτρες, διακοσμητικά κλπ..

15 Latest Designer Mehandi Designs with Images

Η ποικιλία των αποχρώσεων χρώματος χρησιμοποιείται επίσης για να διακοσμήσει τα σχέδια mehandi ή μπορεί κανείς να το κρατήσει απλώς παραδοσιακό. Τα χέρια φαίνονται καταπληκτικά με τα σχέδια mehandi και είναι μια γρήγορη αλίευση τάσης σε ξένες χώρες πολύ δημοφιλές ως προσωρινά σχέδια τατουάζ.

Ομορφο και Παραδοσιακός Σχεδιαστές Mehandi Designs στην τάση:

Θα εξετάσουμε τους κορυφαίους 15 σχεδιαστές Mehndi για τα χέρια με εικόνες.

1. Σχεδιαστής νυφικών Mehandi:

Γάμος Designer Mehandi

Πρέπει για ένα ινδικό γάμο, σχεδιάζει πλήρη χέρια και τα πόδια με εκπληκτικούς σχεδιαστές Mehandi σχεδιαστές και σχέδια. Υπάρχει ξεχωριστή τελετή mehandi ως μέρος της γαμήλιας παράδοσης. Αυτό το νυφικό mehandi έχει το σχέδιο νύφης και του γαμπρού στις παλάμες και το περίπλοκο σχέδιο σε όλα τα χέρια. Αυτό είναι καθαρά παραδοσιακό σχέδιο για μια ινδική νύφη στη Βόρεια Ινδία. Με τα υπέροχα κόκκινα ή μαύρα βραχιόλια που ταιριάζουν στο σκούρο χρώμα της χήνας, η νύφη είναι απλά τέλεια από κάθε άποψη.

2. Γεωμετρική σχεδίαση Mehndi:

Γεωμετρικός Designer Mehandi

Τα γεωμετρικά σχέδια έχουν συγκεκριμένη συμμετρία και έχουν τραγανή μοτίβα τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά και όμορφα. Αυτός ο γεωμετρικός σχεδιαστής mehandi έχει τριγωνικά και διαμάντια σχέδια στις παλάμες γεμίζοντας πλήρως. Τα σχέδια έχουν τρίγωνα καθώς και ανεστραμμένα τρίγωνα με γραμμικά μοτίβα που συμπληρώνουν το γεωμετρικό σχέδιο. Είναι σχεδιασμένα τόσο όμορφα ότι αυτοί οι γεωμετρικοί σχεδιαστές mehandi είναι πολύ στη μόδα, καθώς επίσης πηγαίνει με τη δυτική φθορά.

3. Παραδοσιακά κυκλικά σχέδια:

Παραδοσιακός Circular Designs

Το πιο εντυπωσιακό σχέδιο είναι ο παραδοσιακός κυκλικός σχεδιασμός mehandi. Ο τρόπος με τον οποίο τονίζεται το σχέδιο είναι η απόσταση σε αυτό το σχέδιο. Το κυκλικό σχέδιο είναι στην παλάμη που έχει περίπλοκο σχέδιο. Η ακριβής ομορφιά σε αυτό το σχέδιο έγκειται στο κύριο κυκλικό μοτίβο στην παλάμη. Ο καρπός έχει ένα μοτίβο bajuband σαν ένα βραχιόλι. Επιπλέον, τα δάχτυλα είναι επίσης πλήρως σχεδιασμένα, γεγονός που τονίζει τον κυκλικό σχεδιασμό στο κέντρο.

4. Συμπληρωματικός σχεδιαστής Mehandi:

Πολύπλοκος Designer Mehandi

Πολύ υψηλή σε σχεδιαστικά στοιχεία είναι αυτές οι πλήρεις χέρι περίπλοκο λεπτομερή σχεδιαστή mehendi. Ο σχεδιασμός γίνεται με την παραμικρή λεπτομέρεια και ο σχεδιασμός και η δουλειά μιλάει για τον εαυτό του. Το σχέδιο μπορεί να έχει μοτίβα παγώνι, φυτικά μοτίβα, μοτίβα φύλλων μάνγκο, μοτίβα ελέφαντα κλπ. Με όμορφες επεκτάσεις που συμπληρώνουν το σχέδιο mehandi. Αυτό είναι ιδανικό για κάθε νύφη λόγω των περίπλοκων εκτεταμένων σχεδίων στο mehandi.

5. Αραβικός σχεδιαστής Mehendi Σχέδια:

αραβικός Mehandi Designs

Η εκπληκτική είναι η λέξη για αυτά τα όμορφα σχέδια αραβικών σχεδιαστών mehandi. Κάποιος μπορεί να είναι απλά χτύπησε στην όμορφη μορφή τέχνης αυτό έχει. Τα σχέδια των αραβικών mehendi έχουν γίνει τόσο δημοφιλή που προτιμούν τα ποικίλα σχέδια και τα διαφορετικά μοτίβα που έχουν αυτά τα σχέδια. Τα διάφορα μοτίβα λουλουδιών, παγώνι και αμπέλου με εκτεταμένη εργασία από κουκκίδες, γραμμές και σχέδια συμπληρώνουν αυτό το υπέροχο σχέδιο mehndi.

6. Mirrored Designs:

Καθρέφτηκα Designs

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, το σχέδιο mehndi είναι καθρέπτης εικόνας σε κάθε χέρι. Ο σχεδιασμός, το πρότυπο και η τεχνική που χρησιμοποιούνται είναι τέτοιες ώστε το mehandi είναι μια κατοπτρική εικόνα μεταξύ τους. Οι περίπλοκες λεπτομέρειες μετρούνται και γίνονται για το ίδιο ομοιόμορφο φινίρισμα και συμμετρία. Η συμμετρία και τα επακόλουθα στοιχεία είναι αυτά που καθιστούν τους σχεδιαστές mehandi σχεδιαζόμενους σχεδιαστές εξαιρετικά όμορφους και υπέροχους. Αυτό είναι ένα τόσο όμορφο και ασθενές έργο τέχνης.

7. Rajasthani Σχεδιαστής Mehandi:

Ρατζαστάνι Designer Mehandi

Αυτό το σχέδιο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στις νύφες. Είναι πολύ περίπλοκο και χρονοβόρο. Αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο και τις προσπάθειες, καθώς το mehandi είναι μαγευτικά όμορφο. Υπάρχουν μοτίβα βασιλιάδων και βασίλισσας, μοτίβα λουλουδιών, μοτίβα αμπέλου, paisleys, παγώνια, μάνγκο, μαργαρίτες, μαργαρίτες κλπ. Καλύπτει τα πλήρη χέρια, τα χέρια πίσω μέχρι τους αγκώνες. Αυτή η σχεδίαση Mehandi σχεδιαστής μπορεί να είναι αυτό που μια νύφη θέλει απλώς να μοιάζει με ένα τέλειο damsel την ιδιαίτερη μέρα της.

8. Μοντέλα Moon Peacock:

Παγώνι Motif Designs

Το Peacock είναι το πιο όμορφο και χαριτωμένο πουλί και έχει εμπνεύσει mehandi καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Το Peacock είναι το πιο αγαπημένο μοτίβο πάρα πολύ, καθώς ο σχεδιασμός τονίζεται όμορφα στην παλάμη. Το Peacock εμπνέει καλλιτέχνες mehandi και τατουάζ σε όλο τον κόσμο. Ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται με περίπλοκα σχέδια για να ολοκληρωθεί το κεντρικό μοτίβο. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό εξαιρετικό σχέδιο.

9. Σχεδιαστής στυλ Bangle Mehandi Σχέδια:

Βραχιόλι Style Designer Mehandi

Ο κεντρικός κυκλικός σχεδιασμός με περίπλοκα σχέδια στον καρπό με το στυλ του βραχιολάκι είναι το κορυφαίο στοιχείο αυτού του σχεδίου. Αυτός είναι ένας σχεδιαστής mehandi που μπορεί να φανταστεί ανεξάρτητα από την περίσταση. Το στυλ βραχιόλι είναι μοναδικό και εξαιρετικό. Ο επιπρόσθετος σχεδιασμός στους καρπούς και τα δάχτυλα κάνει το βλέμμα μοντέρνο αλλά με έναν υπαινιγμό εθνικότητας σε αυτό. Αυτό το στυλ έχει κερδίσει πολλή δημοτικότητα τον τελευταίο καιρό.

10. Πλούσιος Floral Designer Mehandi:

Πλούσιος Floral Designer Mehandi

Αυτό είναι ένα όμορφο πλούσιο σχέδιο mehndi και καθαρά σχεδιαστής σε εμφάνιση και αίσθηση. Αναισθητοποίηση, πλούσια και βαριά εργαστηριακά πολύπλοκα φυτικά και μοτίβα φύλλων σε όλα τα χέρια που γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνονται βρώμικα, αλλά φαίνεται εκπληκτικά όμορφο. Τα μοτίβα γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει ένα μίγμα από λεπτές και παχιές γραμμές και μοτίβα. Αυτό είναι επίσης ιδανικό για μια νύφη καθώς και για άλλες εορταστικές εκδηλώσεις. Κάποιος δεν μπορεί ποτέ να είναι λάθος με μοτίβα floral mehandi που γίνονται με τόση υπομονή και πολυπλοκότητα.

11. Ganesha Designer Mehandi Design:

Ganesha Designer Mehandi Design

Αυτό είναι ένα όμορφο σχέδιο mehandi που απεικονίζει τον πολύ αγαπημένο θεό Ganesha. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός Ganesha δεν είναι μόνο ως μοτίβο αλλά είναι πέρα ​​από τα χέρια και τις παλάμες. Αυτό δεν είναι συνηθισμένο θέμα για mehandi αλλά πολύ μοναδικό από μόνο του. Τα μοτίβα Ganesha μαζί με άλλα μοτίβα και μοτίβα ολοκληρώνουν την εμφάνιση. Ο όμορφος Θεός και η θεά αποτελούν μέρος των παραδοσιακών σχεδίων mehandi και ως εκ τούτου αυτό το θέμα για το mehandi είναι πραγματικά ξεχωριστό και διαφορετικό.

12. Σχεδιαστής με σχήμα καρδιάς Mehandi:

Καρδιά Shaped Designer Mehandi12

Ποιος δεν αγαπάει την καρδιά σαν σχέδιο mehandi; Τα σχέδια mehandi σε σχήμα καρδιάς φαίνονται υπέροχα στα χέρια, με τις δύο μισές καρδιές που στρέφονται σε κάθε χέρι να ολοκληρώνουν την καρδιά σε τέλεια συμμετρία. Αυτό δεν φαίνεται γεμιστό και στην πραγματικότητα φαίνεται πολύ τακτοποιημένο. Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο έχει πολλαπλές καρδιές, καρδιά σε σχέδια καρδιάς, αλλά έχει τέλεια συμμετρία σε όλο το χέρι που κάνει αυτό το σχέδιο ένα σούπερ χτύπημα μεταξύ των γυναικών.

13. Διαφορετικά όμορφος σχεδιαστής Mehandi:

Διαφορετικά Beautiful Designer Mehandi

Τα σχέδια mehandi για την αντανάκλαση των καθρεπτών είναι πολύ δημοφιλή αλλά τα σχέδια mehandi που είναι εντελώς διαφορετικά και στα δύο χέρια φαίνονται πανέμορφα. Αυτός είναι ο μοναδικός σχεδιαστής mehandi για γυναίκες που θέλουν να πειραματιστούν με σχέδια και που αγαπούν mehandi. Σε αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο, το ένα χέρι έχει σχεδιάσει μέχρι το μέσο βραχίονα ενώ το άλλο χέρι έχει σχεδιασμό μόνο μέχρι τον καρπό. Όμορφα σχεδιασμένα και στα δύο χέρια με εξαιρετικά σχεδιαστικά εφέ, αυτά φαίνονται υπέροχα. Αυτό φαίνεται υπέροχο και έχει μια γοητεία της δικής του.

14. Εντυπωσιακός σχεδιαστής Mehandi:

Εντάξει Designer Mehandi

Υπέροχα σχέδια που περιπλέκονται σε ένα μονοπάτι που αποτυπώνεται στο μπροστινό ή πίσω μέρος των χεριών με υπέροχα περίπλοκα σχέδια στα δάχτυλα φαίνονται όμορφα. Αυτός ο περιπλεγμένος σχεδιαστής μονοπατιών mehandi φαίνεται ελκυστικός και είναι κατάλληλος για κάθε περίσταση. Αυτό μπορεί να είναι καθαρά αφηρημένο σχέδιο ή μπορεί να είναι αραβική σχεδίαση σχεδιαστών θέμα. Αυτό μπορεί να γίνει για τα χέρια καθώς και τα πόδια ή το ίδιο χέρι ή τα πόδια για να το χρησιμοποιήσετε και στη δυτική φθορά.

15. Ουράνιος σχεδιαστής Mehandi Σχέδια:

Ουράνιος Designer Mehandi

Αυτή είναι μια διαφορετική εκδοχή του ήλιου και του φεγγαριού εντελώς. Αυτό μπορεί να γίνει στα χέρια και τα πόδια. Αυτό είναι ένα όμορφο κυκλικό μοτίβο που απεικονίζει τον ήλιο και την ημισέληνο. Η λεπτομέρεια για τον ήλιο και το φεγγάρι είναι όμορφη με τα σχέδια που έχουν ζωή με τα μάτια για τον ήλιο και το φεγγάρι. Αυτό δεν είναι τόσο συνηθισμένο, αλλά έχει μια διαφορετική προοπτική σχεδιαστή για τα σύγχρονα σχέδια mehandi μέρα.

Το Mehandi είναι ένα είδος προσωρινής μορφής τέχνης τατουάζ δημοφιλή μεταξύ των γυναικών. Τα διαφορετικά στοιχεία στυλ και τα σχέδια είναι αυτά που κάνουν αυτά τα σχέδια πολύ μοναδικά και υπέροχα. Εμπνευσμένο από σχέδια από την Αραβική, την Περσία, το Μαρόκο, την Ινδία, το Πακιστάν κλπ. Τα σχέδια mehandi έχουν εξελιχθεί σε αιώνες και το ένα έχει μια πιατέλα γεμάτη με σχέδια και στυλ για να διαλέξετε. Οι παραλλαγές των γραμμών, του μήκους, των λεπτομερειών κ.λπ. είναι αυτό που κάνει κάθε σχεδιασμό mehandi διαφορετικό δίνοντάς του ένα στοιχείο σχεδιαστή να αισθάνεται σε αυτό. Τα σχέδια mehandi είναι συγκεκριμένα στο βαθμό που υπάρχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά για να είναι νυφικά, εορταστικά, θρησκευτικά, παραδοσιακά, μοντέρνα, κομψά, σύγχρονα κλπ. Τα μοτίβα και τα σχέδια μπορούν να τρέξουν σε οποιοδήποτε μήκος της φαντασίας και μπορεί κανείς να προχωρήσει σε οποιοδήποτε βαθμό με το μήκος του σχεδίου σε αυτά τα χέρια και τα πόδια. Κρατώντας το παραδοσιακό αλλά και σύγχρονο είναι αυτό που κάνει αυτά τα σχέδια mehandi σχεδιαστή ξεχωρίζουν.

Leave A Comment

+ 24 = 29