15 Αποκλειστικές Designer Denim Shirts για γυναίκες στην Ινδία

Τα μπλουζάκια Denim αποτελούνται από ύφασμα τζιν. Έχει γίνει δημοφιλές αντικείμενο της μόδας. Έχει λίγο παχιά ύφασμα τότε κανονικό. Με ελκυστικότητα, φαίνεται πολύ δροσερό. Διατίθεται σε σκούρο και ανοιχτό μπλε χρώμα και με εκτυπώσεις επίσης. Οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιούν μπλουζάκια denim σε οποιαδήποτε εποχή. Με το πουκάμισο denim, οι κυρίες μπορούν επίσης να δώσουν επίσημη ματιά. Φορώντας ντέιμ πουκάμισο σας κάνει να νιώθετε προστατευμένος και ασφαλής. Τα μπλουζάκια Denim εμφανίζονται ως επί το πλείστον με τζιν.

Τζην Shirts for Women

Αλλά μπορείτε επίσης να το ταιριάξετε με σορτς για να έχετε μια φανταχτερή εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να πάρετε ποικιλία από μανίκια μοτίβο σε denim πουκάμισο. Το denim είναι μόνο ένα είδος βαμβακιού, είναι άνετο στο να φοράει.

Γυναικεία Τζιν Μπλουζάκια Μόδα το 2017:

Denim shirt θα μεταμορφώσει εντελώς το βλέμμα και το στυλ σας. Θεωρείται ως ηθική και αποδεκτή από όλες τις κυρίες. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά καλύτερα πουκάμισα denim για γυναίκες με διαφορετικά στυλ και σχέδια.

1. Πουκάμισο αποχαιρετισμένο denim γυναικών:

Ξεθωριασμένος Women’s Denim Shirt

Αυτό το γυναικείο πουκάμισο είναι σχεδιασμένο ως ξεθωριασμένο με δύο χρωματικούς τόνους. Στην επάνω πλευρά, είναι ελαφριά σκιά και κάτω πλευρά είναι σκοτεινή σκιά. Τα μανίκια είναι τυλιγμένα και είναι λεπτό πουκάμισο. Και στους δύο βραχίονες υπάρχει μια αλυσίδα για να κάνει τη διαφορά.

2. Casual πουκάμισα denim για τα κορίτσια:

Ανέμελος Women’s Denim Shirt

Αυτό είναι casual πουκάμισο πουκάμισο για κορίτσι. Σε απλό πουκάμισο δίνονται δύο επιπλέον τσέπες. Τα κουμπιά που χρησιμοποιούνται είναι επίσης καλά. Το κυλινδρικό μανίκι είναι δεμένο με το κουμπί. Αυτό το πουκάμισο θα φανεί καλό σε λεπτές έφηβες. Είναι ιδανικό για χρήση ως φθορά γραφείου.

3. Πίσω στυλ δαντέλες με δαντέλα σε σχήμα δαντέλας για έφηβους:

Γυναίκες Denim Shirt With Back Lace -3

Αυτό το πουκάμισο για κορίτσια είναι μοντέρνο. Έχει δαντέλα στην πίσω πλευρά. Το στυλ Zigzag γίνεται με μαύρη δαντέλα. Είναι πλήρες μανίκι με κολάρο. Θα φανεί κομψό για τα κορίτσια. Έχει βασιλικό μπλε χρώμα και το υλικό λάμπει και φαίνεται γυαλισμένο.

4. Αμάνικο πουκάμισο για άνδρες:

Αμάνικο Women’sDenim Shirt

Αυτό το πουκάμισο κυρίες denim είναι αμάνικο. Το μήκος της είναι μέχρι τη μέση. Λίγα διακοσμητικά στοιχεία γίνονται στην περιοχή του στήθους .. Αμάνικο πουκάμισο φαίνεται όμορφο σε κυρίες. Το μικρό κολάρο φαίνεται ωραίο με αμάνικο πουκάμισο. Η σκοτεινή σκιά στο αμάνικο πουκάμισο μοιάζει φοβερή.

5. Πουκάμισο αστέρι τυπωμένο γυναικείο denim:

Εντυπος Women’sDenim Shirt

Αυτό το πουκάμισο εκτυπώνεται με αστέρι. Είναι πλήρες μανίκι με μεγάλο κολάρο. Σε σκούρο μπλε χρώμα πουκάμισο, το ανοιχτό μπλε αστέρι εκτύπωσης φαίνεται εκπληκτικό. Επιπλέον υπάρχουν κουμπιά λευκού χρώματος για μπλε χρώμα. Τραβήξτε πάνω από το μανίκι με δύο τσέπες στο μπροστινό μέρος και σε στυλ πουκάμισο προσφέρει απλή εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Γυναικεία λευκά πουκάμισα

6. Μικρά πουκάμισα πουκάμισα με δαντέλα:

Μικρός Half Sleeve Women’sDenim Shirt

Αυτό το πουκάμισο πουκάμισο για τις κυρίες είναι λίγο μικρό σε μέγεθος, τότε κανονικό. Είναι κοντό μανίκι και χαλαρό. Στο τέλος, οι διακοσμήσεις γίνονται με το ίδιο ύφασμα. Υπάρχει τσέπη στη μία πλευρά. Το χρώμα φαίνεται σαν να είναι βαμμένο με βούρτσα. Δίνει χαλαρή διάθεση.

7. Full Shirts Denim Shirts για τις γυναίκες:

Γεμάτος Sleeve Women’sDenim Shirt

Είναι πλήρης μανίκι τζιν πουκάμισο για τις γυναίκες. Επίσης εκτυπώνεται. Τα άμορφα λευκά σχήματα δίνονται σε γαλάζιο πουκάμισο. Πλήρες μανίκι πουκάμισο είναι καλό για το καλοκαίρι. Ο σχεδιασμός του πουκάμισου είναι λαμπερός με αυτόν τον συνδυασμό χρωμάτων.

8. Πουκάμισο Denim με δαντελένιο γυναικών:

Περιπετειώδης Type Women’sDenim Shirt

Αυτό το πουκάμισο έχει το μισό έλεγχο των σχεδίων. Σε ολόκληρο το μανίκι και στην περιοχή του στήθους, υπάρχει μια εκτύπωση ελέγχων με το Tri-color. Το υπόλοιπο μέρος του πουκάμισου είναι σκιασμένο με σκούρο και ανοιχτό μπλε χρώμα. Αυτό το μοτίβο θα φαίνεται νέο και έχει μαλακό υλικό.

9. Πουκάμισα τζην για γυναίκες:

Καλλιέργεια Women’sDenim Shirt

Αυτό το πουκάμισο για κορίτσια είναι σε στυλ καλλιέργειας. Το περικαλυμμένο πουκάμισο παραμένει ελάχιστα πάνω από τη μέση, τόσο μικρή κοιλιά είναι ορατή στο περικάρπιο. Αλλά φαίνεται και αισθητή. Πλούσιο μπλε επιπλωμένο πουκάμισο προσελκύει ανθρώπους. Αν και απλή, φαίνεται ωραία.

10. Σχεδιαστής γυναικείο πουκάμισο με ζώνη:

Γυναίκες Denim Shirt with Belt

Αυτό το πουκάμισο έχει ζώνη που συνδέεται στη μέση. Είναι αμάνικο και μακρύ. Μπορείτε να φορέσετε όπως είναι επίσης. Και μπορείτε να κρατήσετε το πουκάμισο ανοιχτό φορώντας μια κορυφή μέσα. Η ζώνη θα πάρει γραβάτα στη μέση. Είναι ένα μοντέρνο πουκάμισο με μοντέρνο άγγιγμα.

Δείτε περισσότερα: Μαύρα πουκάμισα για τις γυναίκες

11. Κόψτε το πουκάμισο των γυναικών Denim:

Τομή outWomen’sDenim Shirt

Αυτό το πουκάμισο κυρίες denim έχει και τις δύο πλευρές κομμένα έξω τον ώμο. Σημαίνει ότι ένα μέρος του υλικού ώμου αφαιρείται. Είναι σαν στυλ εκτός ώμου. Έχει V-λαιμό και λίγο χαλαρό πουκάμισο. Αυτός ο αποκομμένος ώμος είναι τελείως ραμμένος και τα μανίκια είναι τοποθετημένα από τη μέση.

12. Πίσω τσάντα γυναικών τζην γυναικών:

Πίσω Hole Women’sDenim Shirt

Σε αυτό το πουκάμισο πουκάμισο, υπάρχει μια κλειδαρότρυπα στο πίσω μέρος. Είναι χωρίς μανίκια και μικρού μεγέθους. Το σχήμα της κλειδαρότρυπας δίνεται σαν χαμόγελο χαμογελά. Ένα χαμογελαστό σχήμα χειλιών γίνεται. Αυτό το πουκάμισο φαίνεται εξαιρετικά σέξι και εντυπωσιακό.

13. Κοντομάνικα πουκάμισα χωρίς δαντέλα:

Χωρίς κολλάρο Women’sDenim Shirt

Αυτό το πουκάμισο δεν έχει κολάρο. Έχει σχέδιο καπάκι μανικιών. Είναι μακρύ και γαλάζιο σε σκιά. Με μία πλαϊνή τσέπη, λευκά κουμπιά φαίνονται πανέμορφα σε αυτό το πουκάμισο. Αυτό το πουκάμισο μοιάζει φανταχτερό και απλό. Απλό γαλάζιο πουκάμισο θα σας γοητεύσει.

14. High-Low Denim Shirt για τις γυναίκες:

.Υψηλή χαμηλή Denim Shirt

Αυτό το πουκάμισο για γυναίκες έχει επίσης υιοθετήσει υψηλός-χαμηλός ύφος της δυτικής φθοράς. Η μπροστινή πλευρά του πουκάμισου είναι υψηλή και η πίσω πλευρά είναι χαμηλή. Το πουκάμισο είναι πολύ χαλαρό με εύκολη διάθεση. Είναι το τελευταίο μοτίβο στο πουκάμισο. Επιλέξτε γρήγορα για να έχετε μια μοναδική εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Θηλυκά πουκάμισα

15. Πλεκτά πουκάμισα για κορίτσια:

Κρατώ περισσότερο από Women’sDenim Shirt

Αυτό το πουκάμισο έχει κόμπο στο τέλος. Τα μανίκια είναι επίσης δεμένα με το κουμπί μετά από κύλιση. Τα κουμπιά του πουκάμισου πρέπει να παραμείνουν ανοικτά και δύο σκουπίδια είναι δεμένα σαν τόξο. Μια μακριά κορυφή πρέπει να φορεθεί μέσα και αυτό το πουκάμισο θα χρησιμοποιηθεί ως outwear.

Όπως είδαμε τα μπλουζάκια denim φαίνονται καλά σε κυρίες κάθε ηλικίας. Ειδικά όταν τα κορίτσια φορούν τζιν πουκάμισο, φαντάζει μακριά. Με αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε φθορά κάτω χρώμα για να έχει μια σπάνια εμφάνιση. Ορισμένα πουκάμισα είναι σχεδιασμένα πολύ κομψά για να αντικατοπτρίζουν μια πλούσια εμφάνιση. Κατά την άφιξη των τυπωμένων denim, κυρίες πήρε πολύ τρέλα για το πουκάμισο πουκάμισο. Πολλές όμορφες εκτυπώσεις είναι διαθέσιμες στο πουκάμισο. Τζην πουκάμισο για κυρίες έχει κερδίσει φήμη λόγω της διαφορετικής ποικιλίας. Οι γυναίκες φαίνονται ευχάριστες στο πουκάμισο. Όταν χρησιμοποιείται σε σακάκι, θα επηρεάσει τους ανθρώπους.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

28 + = 36