15 εκπληκτικά τζιν Capri για τις γυναίκες στην Ινδία | Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

15 εκπληκτικά τζιν Capri για τις γυναίκες στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Καλά μια τάση ευρέως χρησιμοποιημένη σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Λατινική Αμερική και η Ευρώπη που τώρα είναι επίσης να πάρει αρκετά δημοτικότητα στις ασιατικές χώρες είναι τα σχέδια τζιν Capri. Συνήθως έρχονται με μήκος παντελονιού μεταξύ του γόνατος και του μοσχάρι ή λένε τον αστράγαλο.

Καλύτερα Carpi τζιν για τις γυναίκες:

Εδώ είναι μερικά ελκυστικά σχέδια τζιν capri για τις γυναίκες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν ενώ ψωνίζετε για ένα για σας.

1. Τζιν φερμουάρ Capri:

Φερμουάρ Capri jeans

Όταν φερμουάρ προστίθενται στο capris, αυξάνει ακόμη και τα απλά σχέδια Capri σε κάτι κομψό. Στα απλά τζιν εδώ δίνεται φερμουάρ κάτω στην εξωτερική πλευρά, η οποία μπορεί να παραμείνει ανοικτή ή κλειστή για να δώσει ένα μοναδικό σχέδιο. Πάρτε το σχέδιό του στην περιστασιακή σας στολή.

2. Διπλό μήκος γόνατος Capri:

Αναδιπλωμένο knee length Capri

Ένα funky capri jean για το σχεδιασμό των γυναικών που επιλέγεται κυρίως από τους εφήβους κολλεγίων είναι τα τζιν που έρχονται με διπλωμένο άκρο μέχρι το μήκος του γόνατος. Δοκιμάστε αυτό το μοτίβο για τις μέρες του κολλεγίου σας, πάρτε το άσπρο πάνω σε μπλε χρώμα Capri jean.

3. Φτερωτός σχεδιασμός Capri:

Πέρασμα Capri Design

Ένα δημοφιλές σχέδιο που γίνεται στο Capri χρησιμοποιώντας μια λεπίδα είναι το φτερωτό σχέδιο Capri. Το τζιν μεσαίου μήκους Capri δίνεται μοσχεύματα λεπίδας που αφήνουν με φτερωτό βλέμμα στα πόδια με διπλωμένα άκρα σε λευκό. Αυτός ο τύπος σχεδίου είχε κάνει με μοναδικό τρόπο, κάτι διαφορετικό αλλά κομψό μοτίβο διαθέσιμο στην αγορά.

4. Loose Capri Design:

Χάνω Capri Design

Θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας μια ματιά της δεκαετίας του '90! Τα χαλαρά τζιν Capri για τις γυναίκες είναι αυτά που ταιριάζουν στη φθορά. Το Capri λαμβάνει μια σπασμένη μέση με χαλαρή τοποθέτηση από την κορυφή προς τα κάτω που κάνει τον κομιστή άνετο. Αν χρειάζεστε καλό χαλαρό Capri, δοκιμάστε αυτόν τον τύπο σχεδίασης για την καθημερινή σας στολή.

5. Πλύνετε Crop Capri Design:

Πλύση Crop Capri Design

Πλένετε τα γυναικεία πλεκτά τζιν capri είναι η πρώτη επιλογή για τους νέους έφηβους που ψάχνουν για κάποιο μουντό στη φθορά τους. Το Capri έχει σχεδιαστεί με περικοπή στους μηρούς και κοντά στα γόνατα. Αν σκοπεύετε να ξεναγήσετε με τους φίλους σας, πάρτε αυτό το τζιν για να αναδείξετε την αίσθηση του φόρεμά σας.

6. Goosy Black Capri:

Goosy Black Capri

Μαύρα σχέδια στα γυναικεία τζιν Capri που γίνονται σε βελούδο σας δίνουν μια εμφάνιση σχεδιαστή. Το Capri έχει αρκετές τσέπες σε διάφορα στυλ, που συνδέονται με μια ζώνη στο κάτω άκρο.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε top ή tees σε μαύρο χρώμα παντελόνι, αυτό το παντελόνι Capri ύφος πραγματικά καλό σε μαύρο χρώμα. Θα πάρετε φρέσκο ​​βλέμμα μετά τη χρήση αυτού του μαύρου Capri jean.

7. Κορδόνι που συνδέεται με το string:

Σειρά Tied Capri

Τα λευκά τζιν Capri σε βαμβακερό ύφασμα τζιν θα ήταν σίγουρα η καλύτερη ενδυμασία για καλοκαίρια ή επαγγελματική παραλία. Στο Capri δίνεται ένα δεμένο τέλος στα γόνατα με τέσσερις τσέπες, δύο από τις δύο πλευρές. Για την καλοκαιρινή περίοδο, οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το Capri σε λευκό χρώμα για εξορμήσεις στην παραλία ή για πεζοπορία.

8. Floral Capri Design:

Ανθινος Capri Design

Το μπλε τζιν capris που γίνεται με συνδυασμό βαμβακιού και τζιν είναι όμορφα διακοσμημένο με φυτικές εκτυπώσεις σε αυτό. Το Capri μήκους γόνατος στο μπλε ναυτικό δίνεται ανοιχτό μπλε floral εκτυπώσεις με διπλές τσέπες πίσω. Η λεπτή γυναικεία ταιριάζει μπορεί να δοκιμάσει αυτό το πρότυπο για την τακτική χρήση της? θα έχετε τεντώσιμο floral σχέδιο στα τζιν Capri.

9. Φτερά Capri Design:

Παρασκήνια Capri Design

Το μπλε τζιν capris δίνεται ένα σχέδιο φτερά σε αυτό για να του δώσει ένα αγγελικό αναζητούν. Το δέρμα Capri συνορεύει με σχεδιασμό φτερών στις πλευρές και στις τσέπες με μικρές ασημένιες χάντρες που αυξάνει την εμφάνιση τους σε μεγάλο βαθμό. Αυτό το ύφος προτιμήθηκε ως επί το πλείστον από κορίτσια κολλεγίων, που ήθελαν να εξερευνήσουν την ομορφιά τους με τις τάσεις της μόδας.

10. Τραυματισμένα Capri τζιν:

Αγχωμένος Capri jeans

Οι γυναίκες τζιν capris με μήκος αστράγαλο όταν δοθεί μια αγωνία βλέμμα να δώσει ένα τέλειο σχέδιο για εκδρομές στην παραλία. Τα τζιν πλύσης μαϊμού δίνεται ένα συγκεντρωμένο σχέδιο με ανοιχτό περίγραμμα στο πίσω μέρος στο τέλος. Αυτό το μοτίβο είναι πιο διάσημο μεταξύ των κοριτσιών. πάρτε αυτό το σχέδιο για το τακτικό σας περίπατο.

Δείτε περισσότερα: Λευκά τζιν για τις γυναίκες

11. Sack Capri Design:

Σάκος Capri Design

Το Capri, το οποίο παραμένει σφιχτό από την κορυφή και το κάτω μέρος, δίνει ένα σάκο σαν να κοιτάζει ο χρήστης. Το τζαζ Capri σε σκούρο μπλε έχει δοσμένες πλευρικές τσέπες με οριοθετημένη πλευρική εμφάνιση με ελαστικά δεμένα άκρα για να του δώσει ένα τέλειο σχέδιο σάκου. Εάν δεν θέλετε ένα πιο κατάλληλο για το μηρό σας, τότε πάρτε αυτό το σχέδιο για να αισθανθείτε άνεση για τον μηρό σας.

12. Γούνα Capri Design:

Γούνα Capri Design

Ένας συνδυασμός από τζιν και γούνα θα δώσει σίγουρα απλή εμφάνιση Capri σας απλή. Το Capri του μήκους του γονάτου λαμβάνει φυτική ραμμένη διακόσμηση στους μηρούς μαζί με ένα τέλος της διασκέδασης κάτω από το καφέ που το καθιστά ρυθμικό. Αυτά τα είδη μοτίβων χρησιμοποιούνται κυρίως από μικρά παιδιά ή νεαρά κορίτσια. Αυτή είναι μια τάση μόδας που δείχνει τη δήλωση της μόδας σας.

Δείτε περισσότερα: Τζιν Για Γυναίκες

13. Ασπρόμαυρη ταινία Capri Design:

Μαύρος and White Strip Capri Design

Το μαύρο και άσπρο σχεδιασμό τζιν Capri με μοτίβο λωρίδων και χάνουν την τοποθέτηση καθιστά πιο αξιολάτρευτο για μια εμφάνιση κόμμα. Το Capri λαμβάνει οριζόντιες και κατακόρυφες λωρίδες για να διαιρέσει το Capri σε διαφορετικές μερίδες. Πάρτε αυτό το σχέδιο στο club σας μερικής απασχόλησης ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στο dance floor πάρα πολύ.

14. Purple Curvy Capri:

Μωβ Curvy Capri

Μωβ τζιν παντελόνι Capri έχουν κλέψει πάντα τις καρδιές των διαφόρων γυναικών. Η καμπύλη Capri έρχεται με ένα συν το μέγεθος που δίνει στις γυναίκες με βαρύ σώμα μια απλοποιημένη εμφάνιση. Οι καμπύλες στο Κάπρι το κάνουν να συμβαίνει για πάρτι.

Δείτε περισσότερα: Κομψά τζιν για τις γυναίκες

15. Σχεδίαση Retro Capri:


Ρετρό Capri Design

Ένας υψηλός σχεδιασμός ζωνών τζιν Capri τζιν όταν δοθεί μια δεμένη δεμένη εμφάνιση δίνει μια ρετρό άγγιγμα στη συλλογή ρούχων σας. Το Capri λαμβάνει ένα μήκος γόνατος με σχέδιο κόκκινου και λευκού κουτιού που συνδέεται στα άκρα και στη μέση.

Τα τζιν Capri έρχονται με διάφορα υλικά όπως βαμβακερά τζιν, τζιν, τζιν, βαμβάκι, συνθετικά και πολλά άλλα, τα οποία μπορούν να επιλεγούν σύμφωνα με τον απαιτούμενο εξοπλισμό ή το σχέδιο που αναζητάτε. Πλύση μαϊμού, αγωνία, στύλετ, σχισμένα, κλπ. Είναι μερικά σχέδια αυλάκωσης στην αγορά Capri.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 41 = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map