15 τελευταίες χρυσές Bangles σε 10 γραμμάρια Στυλ στη ζωή

Τα χρυσά βραχιόλια έχουν τη δική τους μοναδική θέση στα ινδικά κοσμήματα. Είτε πρόκειται για μια ευκαιρία να καλωσορίσω τη νεαρή γυναίκα του γάμου ή το ντους του μωρού να είναι μητέρα, τα δωράκια με χρυσό δώρο ήταν καλή τύχη για μια νέα αρχή. Επίσης, τα σχέδια χρυσού βραχιολάκι έχουν φέρει μερικές επαναστατικές αλλαγές στο σχεδιασμό του που το καθιστούν κατάλληλο για πάρτι και κανονική φθορά επίσης. Ο τελευταίος μοντέρνος σχεδιασμός σε χρυσά βραχιόλια είναι τα σχέδια 10 γραμμαρίων χρυσού βραχιόλι. Δεν δίνουν μόνο μια λεπτή εμφάνιση με ελκυστικά σχέδια, αλλά είναι επίσης ελαφριά για να μεταφέρουν.

Τα χρυσά βραχιόλια έχουν τη δική τους μοναδική θέση στα ινδικά κοσμήματα. Είτε πρόκειται για μια ευκαιρία να καλωσορίσω τη νεαρή γυναίκα ή το ντους μωρών οποιασδήποτε πιθανής μητέρας, τα δώρο χρυσά αντικείμενα ήταν μια καλή τύχη για τους για μια νέα αρχή. Επίσης, τα σχέδια χρυσό βραχιόλι έχουν δει μερικές δραματικές αλλαγές στο σχεδιασμό τους για να ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, από ένα μεγάλο γάμο σε ένα μοντέρνο κοκτέιλ πάρτι. Τα 10gm Gold bangles είναι η τελευταία τάση στο τμήμα χρυσών κοσμημάτων. Κερδίζουν δημοτικότητα για τα οικονομικά αποδοτικά, ελαφριά και μοντέρνα σχέδια τους.

Διαφορετικά σχέδια χρυσά Bangles σε 10 γραμμάρια:

Ας δούμε κάποια σχέδια που πρέπει να συμπεριληφθούν στη συλλογή βραχιολιών σας.

1. Χάντρες σχεδίασης χάντρα:

Χρυσός Bangles in 10 Grams

Ένα σχέδιο χάντρα στα χρυσά βραχιόλια σε 10 γραμμάρια έχει αρπάξει τις καρδιές αρκετών γυναικών. Το βραχιόλι είναι γεμάτο με αρκετές στρογγυλές χάντρες που στερεώνονται στο βραχιόλι. Τα τέσσερα σετ βραχιολιών ταιριάζουν απόλυτα με τα παραδοσιακά sarees κυρίως για θρησκευτικές λειτουργίες.

2. Ενιαία Diamond Gold Bangle:

Μονόκλινο Diamond Gold Bangle

Ψάχνετε για ένα σύγχρονο σχεδιασμό ενιαίου βραχιολάκι; Αυτό το σχέδιο χρυσού βραχιόλι σε 10 γραμμάρια γεμάτο με διαμάντια, είναι ιδανικό για εσάς. Το βραχιόλι λαμβάνει μια υφασμάτινη επένδυση με σχέδιο διαμαντιού σε ανάγλυφο. Μπορεί κανείς να επιλέξει δύο βραχιόλια και να τα φορέσει ως ζευγάρι. Είναι όμορφο σε φορέματα για εθνοτικές λειτουργίες.

3. Σχεδιαστής Gold Bangle:

Σχεδιαστής Gold Bangle

Αυτό το χρυσό βραχιόλι είναι ένα κομμάτι δήλωση που έρχεται συνήθως ως ένα ενιαίο βραχιόλι. Έχει λεπτή λουλούδια γλυπτά για να φανεί αισθητική και βαριά την ίδια στιγμή. Είναι μια ιδανική επιλογή για ινδική φθορά και ακόμη και σε δυτικά ρούχα για μια εμφάνιση σύντηξης. Ο σχεδιασμός είναι επίσης κατάλληλος για πάρτι με μακριά φόρεμα.

4. Kundan Gold Bangle:

Πέτρα Gold Bangle

Αυτά τα χρυσά βραχιόλια σε 10 γραμμάρια είναι γεμάτα με ωραία kundans και έρχονται με ένα ζευγάρι λεπτών χρυσών βραχιόλια για να κάνουν ένα σετ. Το σχέδιο είναι επίσης γνωστό ως βραχιόλια Jadau σε κάποιο μέρος της Ινδίας ως επί το πλείστον Gujarat.

5. Διπλή σχεδίαση χρυσό Bangle:

Διπλός Design Gold Bangle

Ένας φανταχτερός σχεδιασμός σε χρυσά βραχιόλια των 10 γραμμάρια δίνεται τόσο απλό όσο και καθαρό σχεδιασμό τύπου. Το σετ διπλών βραχιόλι γίνεται με το μισό με ένα καθαρό σχέδιο που προσθέτει στην κομψότητα του να φορέσει πάνω από φορέματα και εθνοτική φθορά. Μπορούν επίσης να φορεθούν σε εθνοτική και σύντηξη φθορά.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά Bangles 20 γραμμάρια

6. Καμπύλες χρυσές μπάλες:

Καμπύλη Gold Bangle

Ψάχνετε για κάτι μοναδικό για να κοσμούν τα χέρια σας; Αυτό το μαγευτικό καμπύλο χρυσό βραχιόλια με βάρος 10 γραμμάρια είναι ένας μεγάλος αγώνας για φορέματα, κούτρι και επίσης δυτική φθορά. Ο σχεδιασμός έρχεται με μοτίβα λουλουδιών, γεμάτα με όμορφα διαμάντια.

7. Ganga Jamuna Gold Bangle:

Γκάνγκα Jamuna Gold Bangle

Ένα νέο αναδυόμενο μοτίβο στα χρυσά βραχιόλια σε 10 γραμμάρια είναι το σχέδιο βραχιολιών Ganga Jamuna. Το βραχιόλι έρχεται σε μια αλυσίδα από χρυσά και ασημένια φύλλα κλειδωμένα το ένα στο άλλο. Ο σχεδιασμός είναι ένας τέλειος συνδυασμός για απλές τακτικές στολές, όπου μπορείτε να επισημάνετε την εμφάνιση με αυτά τα βραχιόλια.

8. Απλό χρυσό δαχτυλίδι:

Απλός Gold Bangle

Σε ένα σύνολο δύο ή και μόνο, αυτό το χρυσό βραχιόλι χρησιμοποιείται ευρέως για κανονική φθορά και γίνεται σε 10 γραμμάρια χρυσού. Το βραχιόλι δίνεται floral σχέδιο ανάγλυφο για μια λαμπερή εμφάνιση. Το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί ως ενιαίο κομμάτι ή μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα βραχιόλια.

9. Μηχανή Gold Bangle:

Μηχανή Gold Bangle

Ένα νέο σχέδιο που αναδύεται στην αγορά είναι το μηχάνημα σχεδιασμένο χρυσά βραχιόλια σε 10 gms. Τα βραχιόλια έρχονται σε ένα σύνολο δώδεκα βραχιόλια που μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε βραχιόλι σε διάφορα χρώματα. Οι περικοπές στα βραχιόλια τους δίνουν τη λάμψη και τη λάμψη.

10. Απλό χρυσό Bangles:

Πεδιάδα Gold Bangles

Ένας ευχάριστος σχεδιασμός για να φέρει σε 10 gms χρυσά βραχιόλια είναι αυτό που γίνεται χωρίς σχέδια ή σχέδια, αλλά είναι ακόμα αξιολάτρευτο. Τα απλά βραχιόλια μπορούν να φορεθούν για κανονική φθορά συνοδευόμενη από εθνοτική ή δυτική φθορά. Τα βραχιόλια μπορούν να φορεθούν και στο ίδιο χέρι.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά σχέδια Bangles σε 8 γραμμάρια

11. Πεταλούδα σχεδιασμένο χρυσό:

Παγώνι Designed Gold Bangle

Τα σχέδια Peacock έχουν βασιλικό σχεδιασμό για να μεταφέρουν για κάθε περίσταση. Το απλό χρυσό βραχιόλι έχει μια ματιά βραχιόλι, με ένα σχέδιο παγώνι γεμάτο με πολύτιμους λίθους σε αυτό. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για βραδινά πάρτυ και μπορεί να φορέσει καθημερινά.

12. Patla Gold Bangle Design:

Patla Gold Bangle Design

Ένα σχέδιο χρυσού βραχιολάκι σε ένα μόνο με 10 γραμμάρια χρυσού να πάρει μέσω αυτών των ημερών είναι το σχέδιο Patla. Το χρυσό βραχιόλι δίνεται floral και άλλα mehendi σχεδίαση ανάγλυφο σε αυτό με τη χρήση μιας μηχανής. Το βραχιόλι μπορεί να μεταφερθεί για μια αντίθεση βλέμμα στα φορέματα και sarees περιστασιακά.

13. Λεπτό χρυσό δαχτυλίδι:

Λεπτός Gold Bangle

Αυτό το λεπτό χρυσό βραχιόλια εμπνευσμένα από floral έρχονται σε 10gms ως μοντέλο βραχιολιών. Στα άκρα του βραχιολιού δίνεται ένα σχέδιο διπλών φύλλων το οποίο συνδέεται με ένα κυκλικό διαμάντι. Το μοτίβο το καθιστά κατάλληλο για όλους τους τύπους ρούχων και επίσης ως ένα υπέροχο δώρο για την αγάπη της κυρίας σας.

14. Φύλλο σχεδιασμένο με χρυσό:

Φύλλο Designed Gold Bangle

Ψάχνετε για ένα διαφορετικό σχέδιο bangle με ακμές zigzag σε αυτό; Εδώ είναι ένα θαυμάσιο φυλλωτό βραχιόλι σχεδιασμένο από 10 γραμμάρια χρυσού. Το βραχιόλι είναι φτιαγμένο με αρκετά μικρά φύλλα και είναι διακοσμημένο με λευκές πέτρες. Αυτό το σχέδιο είναι ευπροσάρμοστο και μπορεί να ταιριάζει σχεδόν σε οποιαδήποτε ινδική στολή.

Δείτε περισσότερα: 1 χρυσό χρυσά κοσμήματα χρυσά κοσμήματα

15. Μαργαριτάρι χρυσό μαργαριτάρι:

Μαργαριτάρι Gold Bangle

Αυτό το διπλό χρυσό βραχιόλι μοτίβο έρχεται σε 10gms, όπου μέρος του βραχιολάκι γίνεται με μαργαριτάρι ενώ το άλλο μισό έρχεται σε ένα λεπτό σκαλιστό σχέδιο σε χρυσό. Τα μαργαριτάρια μπορούν να αντικατασταθούν με πέτρες ή διαμάντια της επιλογής σας.

Στην εποχή όπου οι άνθρωποι θέλουν να φορούν κάτι μοναδικό για κάθε περίσταση, τα 10gm gold bangles αποτελούν την τέλεια επιλογή γι 'αυτούς. Όχι μόνο είναι ελαφρύ, αλλά έρχονται επίσης σε πολλά σχέδια για να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε στολή. Αυτά τα χρυσά βραχιόλια μπορούν να αγοραστούν χωρίς ενοχή, καθώς είναι ελαφριά στην τσέπη, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά χρυσά βραχιόλια που συνήθως έρχονται σε 40 έως 50gms. Είναι επίσης τέλεια για τους έφηβους και τα νεαρά κορίτσια, που επιθυμούν να φορούν χρυσό, αλλά φαίνεται κομψό και κομψό.

Leave A Comment

85 + = 90