15 Τελευταία μοντέλα Baggit τσάντες για γυναίκες στην Ινδία

Το εμπορικό σήμα Baggit είναι μια πολύ δημοφιλής λέξη στην Ινδία όταν πρόκειται για γυναικείες τσάντες. Η ισχυρή πίστη τους στο "Ντύσιμο για να σκοτώσει και να μην σκοτώσει να φορέσει" Η μάρκα Baggit κέρδισε το Π PETA Vegan Fashion Award το 2014. Neha Lekhi ο ιδρυτής της Baggit μάρκα πιστεύει σε αβλαβή προϊόντα και αναγνωρίζεται Baggit ως ινδική μάρκα με ακεραιότητα. Η τσάντα είναι σίγουρα ένα απαραίτητο αξεσουάρ που χρειάζεται για τις γυναίκες στην καθημερινή της ζωή. Μπορεί επίσης να μεταμορφωθεί ως τρίτο χέρι για τις γυναίκες. Οι τσάντες Baggit είναι δημοφιλείς μεταξύ όλων των ηλικιακών ομάδων.

baggit handbags

Νέα Συλλογή Τσάντες Baggit για Κυρίες και Κορίτσια:

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι και χρώματα τσάντες baggit που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την περίσταση, δεδομένου ότι οι κορυφαίες 15 τσάντες Baggit που είναι πιο συνηθισμένες στην τάση έχουν επισημανθεί εδώ.

1. Τσάντα Baggit για γυναίκες σε Khaki Χρώμα:

Baggit Women Bag in Khaki Color

Είναι ένας σάκος από συνθετικό υλικό που έχει ύψος περίπου 14 ιντσών και μήκος 16 ιντσών. Έχει διάφορα διαμερίσματα με κλείσιμο με φερμουάρ. Χρησιμοποιείται κυρίως ως casual καθώς και καθημερινή φθορά γραφείου. Αυτό το είδος της τσάντας από συνθετικό υλικό δεν είναι ανθεκτικό στο νερό αλλά αποσπάται από το σκοπό της μεταφοράς όλων των αντικειμένων που χρειάζονται για καθημερινή χρήση.

2. Τσάντες κίτρινων τσαντών Baggit για κυρίες:

Baggit Women´s Handbags in Yellow

Αυτού του είδους οι τσάντες μεταφέρονται κυρίως με το χέρι. Είναι κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό με δύο παράλληλες λαβές συνδεδεμένες στο κέντρο. Ένα μακρύ εξάρτημα σφεντόνας παρέχεται επίσης στην πλευρά που μπορεί να αφαιρεθεί. Δεν είναι μια ανθεκτική στο νερό τσάντα και η έκθεση στον ήλιο πρέπει να περιοριστεί. Λόγω του φωτεινού χρώματος του, συνιστάται η μεταφορά του σε ένα πάρτι.

3. Baggit Womens τσάντα σε χρώμα κρασιού:

Baggit Women´s Handbag in wine Color

Χρησιμοποιείται συνήθως ως επαγγελματική φθορά λόγω του κομψού και λεπτού χρώματος του. Αποτελείται από συνθετικό κρασί έγχρωμο υλικό με μόνο ένα διαμέρισμα και με δυνατότητα κλεισίματος φακέλων. Οι λαβές είναι τοποθετημένες στο κέντρο της σακούλας και μπορούν να μεταφερθούν με το χέρι.

4. Baggit Black Tote τσάντα:

Baggit Tote Bag

Είναι μια αρκετά μεγάλη τσάντα το μήκος αυτού του τύπου τσάντα είναι μεγάλη που βοηθά στη φόρτωση ενός φορητού υπολογιστή μαζί με άλλες καθημερινή χρήση. Διαθέτει δύο παράλληλες μακριές λαβές, οι οποίες βοηθούν στη μεταφορά του στον ώμο. Αυτό το είδος τσάντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως casual ή για επαγγελματική χρήση.

5. Ting tong Μαύρη τσάντα από Baggit για φορητό υπολογιστή:

Tingtong Black Bag

Είναι μια σακούλα σφεντόνας που χρησιμοποιείται από άνδρες και φέρνει έξυπνη εμφάνιση. Πρόκειται για μια ευρύχωρη τσάντα η οποία έχει σχήμα κουτιού με κάλυμμα. Οι σκοινί συνδέονται στην πλευρά που μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ύψος και το βάρος του ατόμου. Αυτό το είδος τσάντας χρησιμοποιείται ως τσάντα που πηγαίνει από το γραφείο από τους νέους ή μια τσάντα ταξιδιώτη για να κρατά όλα τα σημαντικά έγγραφα.

Δείτε περισσότερα: Τσάντες σχεδιαστών για τις γυναίκες

6. Dual Toned Bag Baggit:

Διπλός Toned Bag

Πρόκειται για μια δερμάτινη τσάντα διπλής όψης. Μπορεί να υπάρχουν δυο χρώματα σε αντίθεση. Η πιο διπλή τοποθέτηση τσάντα σε τάση είναι πορτοκαλί και oilve πράσινη τσάντα. Αυτός ο τύπος τσαντών αναδεικνύει την πλούσια εμφάνιση του δέρματος. Ο σχεδιασμός της τσάντας είναι ιδιόμορφος. Η βάση της τσάντας είναι ευρεία και καταλήγει στην κορυφή με κλείσιμο με φερμουάρ.

7. Jhuti Aqua Bag:

Τζούτι Aqua Bag

Αυτή είναι μια ποικιλία τσάντα sling που κολυμβητές goers είναι στην αγάπη με. Ο σχεδιασμός της τσάντας είναι διαφορετικός από την κανονική τσάντα που κατασκευάζεται από υλικό Jhuti. Πρόκειται για μια μακρά τσάντα που σχηματίζει ένα καμπύλο σχήμα στην κορυφή με σφεντόνα συνδεδεμένο στο πλάι..

8. Baggit Bowling τσάντα για τα κορίτσια:

Μπόουλινγκ Handbag

Είναι μια επιτομή της κομψότητας και του ύφους. Αυτός ο τύπος σάκου είναι πολύ ευρύχωρος. Το μήκος της τσάντας είναι μικρότερο, αλλά το πλάτος είναι αρκετά αρκετό για να κρατήσει σε όλα τα πιθανά αντικείμενα που απαιτούνται για τις γυναίκες. Είναι ένας συνθετικός σάκος που δεν είναι ανθεκτικός στο νερό.

9. Τσάντα ώμου Jhuti Green:

Τζούτι Green Shoulder Bag

Αυτός ο τύπος τσάντας μπορεί να ονομαστεί τσάντα Vegan Style. Αυτή είναι μια οικολογική τσάντα. Σε αυτόν τον τύπο τσάντας σχηματίζει σχήμα σέλας στο κάτω μέρος με δύο λαβές προσαρτημένες στις γωνίες. Αυτού του είδους τα σχέδια φέρνουν το σχήμα της σέλας και το μεταφέρουν εύκολα στον ώμο.

10. Με Hand Handbag:

Με Hand Handbag

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη συλλογή τσαντών baggit. Σε αυτό το είδος τσάντας, τα χέρια έχουν σχεδιαστεί μαζί με την τσάντα που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά και έτσι το όνομα By-Hand σακούλες. Αλλά επιπλέον της ενσωματωμένης χειρολαβής υπάρχει επίσης το επάγγελμα του εξαρτήματος στεφάνης που είναι προσαρτημένο στην πλευρά, το οποίο είναι αφαιρούμενο.

Δείτε περισσότερα: Κομψή δερμάτινη τσάντα

11. Baggit μαύρο τσάντα Hobo:

Αλήτης Bag

Αυτή η ευρύχωρη τσάντα που είναι ακριβώς απαραίτητη για τις γυναίκες εκεί έξω που είναι ακόμα σε αναζήτηση μιας τσάντας για να κρατήσει όλα τα άμεσα στοιχεία που απαιτούνται μαζί με άλλα έγγραφα. Αποτελείται από συνθετικό υλικό (πολυουρεθάνη) με κλείσιμο με φερμουάρ και ένα μονό εξάρτημα χειρολαβής.

12. Χέρι Carry Bag από Baggit:

Χέρι Carry Bag

Ένα απλό κομψό κακό που έχει μια επίπεδη βάση με ένα ευρύ άνοιγμα με ένα κλείσιμο φερμουάρ. Η λαβή είναι πολύ μικρή που επιτρέπει να μεταφέρεται μόνο με το χέρι. Αυτός ο τύπος τσαντών αναδεικνύει τη δήλωση στυλ σε ένα πλήθος. Λόγω της συμπαγής αλλά αρκετά ευρύχωρη τσάντα.

13. Μαύρη δερμάτινη τσάντα Bag Bag:

Μαύρος Leather Tote Bag

Το μαύρο είναι επίσης ένα αγαπημένο χρώμα τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Όταν πρόκειται για γυναικεία τσάντα, το μαύρο δέρμα είναι το πιο προτιμώμενο χρώμα λόγω της πλούσιας εμφάνισης. Ο σχεδιασμός της τσάντας αποκαλύπτει τη μόδα της. Το ύψος και το πλάτος είναι ίσες σε σχέση με δύο παράλληλα συνδεδεμένες λαβές.

14. Baggit Brown τσάντα:

Baggit orange Handbag

Είναι μια τσάντα από συνθετικό υλικό. Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα από τους νέους λόγω του ζωντανού χρώματος και αρκετά ευρύχωρη τσάντα με δύο λαβές που συνδέονται σε κάθε πλευρά στο κέντρο.

Δείτε περισσότερα: Μικρές τσάντες από δέρμα

15. Τσάντα Baggit Bucket Designer για τα κορίτσια:

Κάδος Baggit Bag

Ευρύχωρη και κομψή τσάντα που χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον από φοιτητές κολλεγίων. Σήμερα το στυλ της μεταφοράς πίσω σάκο κολάει έχει πλυθεί τρόπο. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούνται τσάντες που είναι ευρύχωρες και μοντέρνες. Σε αυτή τη λίστα συνηγορούν οι τσάντες για κουβάδες. Ένα ενιαίο διαμέρισμα με μικρές τσέπες μέσα. Το σύστημα ασφάλισης είναι συνδεδεμένο με ένα μόνο κουμπί στο κέντρο. Υπάρχει σύστημα σχοινιού που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να κλειδώσει την τσάντα όπως φαίνεται σε σακούλες από γιούτα.

Οι νεαροί που βαρεθούν να χρησιμοποιήσουν τις σακούλες που δοκιμάζουν καινοτόμα και δημιουργικά σχέδια στις τσάντες σας, όπως κολλητικές ασπρόμαυρες πέτρες ή σχέδια έργων επικάλυψης. Η Baggit είναι μία από τις πιο διάσημες ινδικές εταιρείες που έχει ακμάσει πολύ και έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση. Αυτό το είδος αξιολόγησης επιτυγχάνεται μόνο λόγω των μοντέρνων σακουλών που έχει σχεδιαστεί και πωληθεί στην αγορά και η ανάπτυξή του θα φέρει περισσότερη συλλογή σχεδιαστών.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 44 = 48