15 Awesome και εύκολη σχέδια Tattoo Skull με εικόνες

Τα κρανία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος πολλών σχεδίων τατουάζ. Ενώ πρέπει να αντιπροσωπεύουν αποσύνθεση και θάνατο, τα κρανία χρησιμοποιούνται γενικά για την εμφάνισή τους και όχι για τις συμβολικές σημασίες τους. Είναι τέλεια για την θανάσιμη εμφάνιση ροκ σταρ και έτσι επιλέγονται από πολλούς που προσπαθούν να πάρουν τατουάζ για να φανεί δροσερό. Ενώ η μορφή και το σχήμα του κρανίου είναι τυπικά και δεν μπορεί να χυθεί γύρω με πολλά, μπορείτε ακόμα να προσθέσετε διάφορες παραλλαγές στα σχέδια τατουάζ κρανίο! Εδώ είναι τα εννέα καλύτερα σχέδια για τα σχέδια τατουάζ κρανίο που μπορείτε να επιλέξετε.

Τα τατουάζ του κρανίου ήταν πάντα εξαιρετικά δροσερά σε κάθε γενιά. Διάφορα σχέδια όταν επισυνάπτονται δίνουν μια θαυμάσια επίδραση στα τατουάζ του κρανίου. Πρόσφατα, τα τατουάζ Harley Davidson με κρανίο έχουν τραβήξει τα μάτια των εραστών τατουάζ.

κρανίο tattoo designs

Μεγάλες και μικρές τατουάζ σχέδια κρανίο για άνδρες και γυναίκες:

Ακολουθούν τα πιο δημοφιλή και ουσιαστικά σχέδια τατουάζ κρανίο με εικόνες για τους άνδρες και τις γυναίκες έχουν ως εξής.

1. Το θανατηφόρο τατουάζ κρανίου μισού μανικιού:

Αυτό το είδος τατουάζ κρανίου γίνεται κυρίως από τους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν ενάντια σε κάθε είδους κίνδυνο. Το τατουάζ κρανίο έννοια της ίδιας της τέχνης σημαίνει τον κίνδυνο και το θάνατο. Αυτό το είδος τατουάζ πραγματοποιείται κυρίως από τους ποδηλάτες. Όπως ορίζει το τατουάζ, οι ποδηλάτες διακινδυνεύουν πάντα τη ζωή τους όταν αγωνίζονται έξω.

κρανίο-τατουάζ-σχέδια-14

Ως εκ τούτου, αυτό το τατουάζ είναι το καλύτερο κατάλληλο για αυτούς. Εκτελείται επίσης από τους άνδρες που θέλουν να φέρουν σε κίνδυνο τους εχθρούς του. Τα κέρατα που βγαίνουν από το κρανίο προσθέτουν στο επικίνδυνο βλέμμα του. Το σκούρο χρώμα και η σκίαση φωτός προσθέτουν στη μοναδικότητά του.

2. Τατουάζ πειρατικού κρανίου:

κρανίο-τατουάζ-σχέδια-12

Αυτό είναι ένα από τα ευρύτερα τατουάζ κρανίο που τείνει σήμερα. Η έννοια αυτού του τατουάζ είναι προσαρτημένη στους κανόνες για τη ζωή. Αυτό το σχεδιασμό τατουάζ κρανίο γίνεται από τους πειρατές εραστές. Συμβολίζει την τέχνη της ζωής σύμφωνα με τους δικούς της κανόνες. Οι άνθρωποι που δεν επιθυμούν να ζήσουν με τις εντολές των άλλων, καθώς έχουν τα δικά τους πρότυπα για να ζήσουν μια τέλεια ζωή να προσελκύονται σε αυτό το είδος τατουάζ.

Δείτε περισσότερα: Αστεία τατουάζ για τους άνδρες

3. Η τέχνη τατουάζ κρανίο κρανίο για άνδρες:

κρανίο-τατουάζ-σχέδια-15

Αυτό το είδος τατουάζ κρανίου των φυλών πραγματοποιείται ευρέως στους νέους. Οι άνθρωποι που εμπνέονται από τα φυλετικά σχέδια καστών είναι εκείνοι που παίρνουν εξαιρετικά αυτό το τατουάζ γίνει. Το τατουάζ μπορεί επίσης να τροποποιηθεί χρησιμοποιώντας διαφορετικά φυλετικά γεωμετρικά σχέδια δίπλα στο κρανίο για να προσθέσετε στο φινίρισμα του. Για την φυλετική κάστα, αυτό το είδος τατουάζ κρανίου ήταν ένα σημάδι μνήμης των αγαπημένων που πέθαναν καθώς και το σημάδι των φαινομενικών εμφανίσεων. Βρίσκεται γενικά σε σκούρο μαύρο χρώμα, αλλά ορισμένοι σύγχρονοι άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης χρώματα για να καταστήσουν πιο μάτι-πιασάρικο.

4. Ένα καλλιτεχνικό τατουάζ λουλουδιών κρανίο στο βραχίονα:

Αυτό το χαριτωμένο σχέδιο τατουάζ του κρανίου είναι πιο δημιουργικό και καλλιτεχνικό. Αποτελεί ένα κρανίο που χρησιμοποιεί λουλούδια. Έτσι έχει μια πιο πρωτοποριακή τέχνη. Φαίνεται όμορφο και γραφικό και έτσι προτιμάται περισσότερο από τις γυναίκες. Τα λουλούδια μπορούν να είναι χρωματισμένα ή μονόχρωμα. Τα λουλούδια που αιωρούνται από τα μάτια του κρανίου συμβολίζουν την αγάπη και το πάθος.

καλλιτεχνικό-λουλούδι-κρανίο-τατουάζ-για-κορίτσια

Τα διάφορα σχέδια λουλουδιών σε αυτό το τατουάζ προσθέτουν στην ομορφιά του, με διαφορετικό νόημα, για Eg - το τριαντάφυλλο σημαίνει αγάπη, κρίνο σημαίνει ειρήνη κλπ. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και εξαιρετικά σχέδια τατουάζ κρανίο με εξαιρετική δημιουργική ιδέα.

5. Τατουάζ ζευγάρι κρανίο με πεταλούδες στην πλάτη:

Αυτό το τατουάζ κρανίο, αν και ψύξη, είναι εξαιρετικά ρομαντικό. Αποτελείται κυρίως από δύο κρανία, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό. Η διαφορά στο φύλο τους γίνεται εμφανής με την προσθήκη ειδικών εξωραϊσμών. Εμφανίζονται αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο με πουλιά ή λουλούδια που τους περιβάλλουν.

15 Awesome και εύκολη σχέδια Tattoo Skull με εικόνες

Αν γίνει σωστά αυτή η σχεδίαση περιλαμβάνει όλες τις όμορφες, ρομαντικές και εντυπωσιακές εντυπώσεις. Φαίνεται να εκφράζει το γεγονός ότι όποιος πήρατε αυτό το τατουάζ θα είναι μαζί σας για πάντα. Πολύ αφότου το σώμα σας έχει αποσυντεθεί και μόνο τα κρανία σας παραμένουν!

Δείτε περισσότερα: Μουσικά σχέδια τατουάζ για τα κορίτσια

6. Τατουάζ κρανίου και χρόνου με νόημα:

κρανίο-τατουάζ-σχέδια-11

Αυτή η εικόνα τατουάζ κρανίο έχει το δικό της μοναδικό βλέμμα. Περιλαμβάνει κρανίο και ρολόι. Αυτό σημαίνει την ώρα του θανάτου κάποιου. Δείχνει επίσης τον κακό αγώνα του χρόνου που έχετε κάνει στη ζωή. Αυτό το τατουάζ μπορεί επίσης να γίνει για να δείξει τον τέλειο χρόνο που έχει χάσει κάποιος πολύ ιδιαίτερο. Το σκούρο χρώμα και οι αποχρώσεις προσθέτουν στην ομορφιά του. Αυτό το τατουάζ μεταφέρεται έντονα στην πλάτη και στα χέρια, όπου έχουν μια ευρεία περιοχή. Μερικοί έχουν επίσης κάνει στο στήθος.

7. Το σχεδιασμό Tattoo Sugar Skull για τις γυναίκες:

κρανίο-τατουάζ-σχέδια-13

Αυτή η τέχνη τατουάζ κρανίου πραγματοποιείται ευρέως από τις γυναίκες των μεξικανικών πόλεων. Αυτό το τατουάζ κρανίο ζάχαρη μπορεί να είναι δύο τύπων, το τατουάζ μεξικάνικο κρανίο και το τατουάζ κρανίο καραμέλα. Οι Μεξικανοί γιορτάζουν την ημέρα που ονομάζεται Η Ημέρα των Νεκρών, στην οποία οι οικογένειες συγκεντρώνονται και κάνουν κρανίο. Αυτό το σχέδιο τατουάζ δημιουργείται από τις γυναίκες, και δίνει μια πολύχρωμη εμφάνιση με floral μοτίβα μαζί.

8. Girly Σχέδια Σχέδιο Τατουάζ κρανίο:

15 Awesome και εύκολη σχέδια Tattoo Skull με εικόνες

Κάνοντας ένα κοριτσάκι κρανίο είναι ένα αρκετά εύκολο έργο. Απλά προσθέστε μερικά τόξα και βλεφαρίδες και ευρύχωρα μάτια και τελειώσατε. Συνολικά αυτό το κρανίο σε σχήμα του τατουάζ φαίνεται χαριτωμένο και ελκυστικό. Σας δίνει μια funky εμφάνιση και προφανώς επιλέγεται από τα κορίτσια και όχι από τα αγόρια. Αυτό το τατουάζ δημιουργείται πιο ευαίσθητα από μικρούς εφήβους επίσης. Επίσης, μικρά κορίτσια που προσελκύονται προς το να έχουν τατουάζ μπορεί να έχει αυτό το τατουάζ για μια παχουλός εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ αεροβόλου

9. Ένα σχέδιο μηχανικής τατουάζ κρανίο στο μηρό:

15 Awesome και εύκολη σχέδια Tattoo Skull με εικόνες

Ένα κρανίο που είναι ενσωματωμένο με γρανάζια και περιβάλλεται από άλλα μηχανικά μέρη κάνει για ένα εξαιρετικό τατουάζ! Έχει ολόκληρο το φυσικό να κοιτάζει τον ουρανό. Τα εργαλεία προσθέτουν στη γοητεία του και το κάνουν να φανεί πιο δημιουργικό. Αν και δεν είναι πολύ αποθαρρυντικό αυτά τα σχέδια θα σας κερδίσουν ακόμα ευχάριστες ματιές.

10. Τα τατουάζ Smokey κρανίο για τα πόδια:

κρανίο-τατουάζ-σχέδια-10

Αυτό το τατουάζ κρανίο για τους άνδρες φαίνεται να είναι ιδανικό για το πόδι. Το σκούρο μαύρο χρώμα με γκρίζο υπόστεγο του δίνει μια ζωντανή εμφάνιση. Το γκριζωπό υπόστεγο στα μάτια του κρανίου του δίνει ένα επικίνδυνο αποτέλεσμα. Αυτό το τατουάζ συμβολίζει τον κίνδυνο. Το κρανίο φαίνεται να είναι άγριο, τρομερό και δίνει μια τέλεια εμφάνιση φάντασμα. Αυτό το τατουάζ μπορεί επίσης να μεταφέρεται στους ώμους και στην πλάτη, αλλά προτιμάται κυρίως στο πόδι για να δώσει μια θανατηφόρα ματιά στο πόδι.

11. Σχέδιο Τατουάζ Flaming Skull στο βραχίονα:

15 Awesome και εύκολη σχέδια Tattoo Skull με εικόνες

Ένα κρανίο με καπνό και φωτιά που βγαίνει από τις πρίζες του είναι πάλι μια εντυπωσιακή εικόνα. Αφού γίνει σωστά, προσελκύει επιφυλακτική εμφάνιση προς την εμφάνισή σας. Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα στις φλόγες ή για άλλη μια φορά να το σκιάσετε σε μονόχρωμη. Αυτό το τατουάζ είναι κυρίως εμπνευσμένο από την ταινία, Ghost Rider. Κυρίως ακόμη και οι αναβάτες ποδήλατο χρησιμοποιούν αυτό το τατουάζ για να δώσει μια θανάσιμη εμφάνιση.

12. Κίνδυνος Καρκίνος Τατουάζ δαχτυλίδι στο πόδι:

15 Awesome και εύκολη σχέδια Tattoo Skull με εικόνες

Ένα κρανίο και δύο οστά που σχηματίζουν ένα σταυρό είναι το παγκόσμιο σημάδι για τον κίνδυνο. Είναι ένα συνηθισμένο σχέδιο για ένα τατουάζ πάρα πολύ. Μπορείτε να πάρετε το σημάδι μελάνι σε πλήρη μαύρο ή να το σκιάσει για να του δώσει μια πιο ρεαλιστική εμφάνιση. Μπορείτε να το κάνετε ακόμη και καλλιτεχνικό κάνοντας το σχέδιό σας πιο φυλετικό. Είναι όλα στο χέρι σας!

13. Τατουάζ του κρανίου λαμπτήρα:

15 Awesome και εύκολη σχέδια Tattoo Skull με εικόνες

Αυτό είναι ένα άλλο μοναδικό και από το σχεδιασμό του κουτιού. Έχει ένα πιο γελοιογραφικό βλέμμα που δείχνει νέον ή λαμπερό λαμπτήρα μέσα στο κρανίο. Περισσότερο από το δέος που εμπνέει αυτό το σχέδιο είναι αστείο και θα φέρει εμπρός το γέλιο και τις ευχάριστες ματιές. Σας κάνει να φαίνεστε πιο χαριτωμένος από το τολμηρό.

14. Σχεδιασμός τατουάζ κερατοειδούς κεφαλής για άνδρες:

Αυτός που έχει κέρατα skull

Ένα κεράτινο κρανίο μοιάζει με έναν γοργόνα διάβολο. Αυτό το σχέδιο δεν είναι για τους αδύναμους καρπούς. Πρέπει να έχετε τα κότσια για να το ολοκληρώσετε. Μόλις ολοκληρωθεί, σας δίνει το πιο ακραίο είδος εμφάνισης ανταρτών. Μια ματιά σε αυτό το τατουάζ και κανείς δεν θα τολμήσει να σας χορτάσει. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως από τους παλαιστές και τους καλλιτέχνες ακροβατών καθώς αποτελεί χαρακτηριστικό της ζωής τους.

15. Μικρή τατουάζ κραυγαλέα στον αστράγαλο:

15 Awesome και εύκολη σχέδια Tattoo Skull με εικόνες

Αντί για ένα μεγάλο περίτεχνο τατουάζ, μπορείτε να πάρετε μια μικρή πιασάρικα. Τα μικρά τατουάζ κρανίου όπως αυτό φαίνεται καλύτερα στον καρπό ή στον αστράγαλο σας. Ένα μικρό περίγραμμα μαύρου κρανίου σας δίνει αυτό το τολμηρό άκρο χωρίς να σας κάνει να φαίνεστε υπερβολικά επαναστατικός ή Goth. Μπορείτε ακόμη και να το κάνετε χαριτωμένο μεταβάλλοντας την έκφρασή του.

Τα παραπάνω είναι μερικά όμορφα θανατηφόρα δερματοστιξία κρανίων που πραγματοποιούνται από τους νεαρούς αυτούς τους καιρούς. Προσθέστε περισσότερες νέες ιδέες και χρώματα σε αυτό και δημιουργήστε τις δικές σας νέες αποχρώσεις.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

96 − 94 =