15 Κομψές και καλύτερες ιδέες σχεδίου δερματοστιξιών βασιλιάδων με εικόνες

Τα βασικά τατουάζ είναι πολύ μοντέρνα και κομψά σχέδια τατουάζ. Περιλαμβάνει ένα στέμμα ή τις λέξεις 'βασιλιάς'. Ο βασιλιάς αναφέρει τη στάση του από το στέμμα του. Το μικρό σχέδιο στεφάνης είναι γνωστό στους νέους ή στους ενήλικες. Η έμπνευση προέρχεται από το σύμβολο. Σήμερα, αυτό το ύφος βασιλικού στέμματος παίρνουμε τη μορφή τατουάζ, τατουάζ απαιτούνται μέρα με τη μέρα και επαγγελματίες καλλιτέχνες τατουάζ παίρνουμε οπουδήποτε. Οι άνδρες ήθελαν να δοκιμάσουν αυτό το ύφος διαφορετικών τατουάζ είδος? αισθάνονται ότι παίρνουν εσωτερική δύναμη λόγω αυτού του τατουάζ. Το βασιλικό τατουάζ είναι μικρό σχέδιο αλλά έχει νόημα να εστιάζει στη στάση σας. Επιλέξτε από αυτή την ευρεία λίστα τατουάζ και δημιουργήστε ένα προσωπικό και εντυπωσιακό τατουάζ.

Τελευταία και όμορφα σχέδια του βασιλιά τατουάζ για τους άνδρες και τις γυναίκες σε τάση:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία σχέδια του 15 βασιλικού τατουάζ.

1. Τατουάζ του στέμματος και του Word:

Στέμμα and Word Tattoo

Αυτό είναι ένα κοινό βασιλικό τατουάζ που έχει την εικόνα ενός κορώνα και η λέξη «King» τατουάζ επάνω. Η κορώνα γίνεται με απλά πετράδια και η λέξη είναι γραμματοσειρά. Επιλέξτε αυτό για μια περίεργη ανάληψη δικαιωμάτων.

2. Βασιλιάς Τατουάζ Spades:

Βασιλιάς of Spades Tattoo

Αυτός είναι ένας άλλος βασιλιάς τατουάζ που δεν έχει μόνο το στέμμα και το γράμμα «Κ», αλλά και την εικόνα ενός φτυάρι. Ο βασιλιάς των δερματοστιξιών είναι ένα παιχνίδι των καρτών. Επιλέξτε αυτό με ένα συνδυασμό του βασίλισσα τατουάζ για τη γυναίκα στη ζωή σας. Αυτό είναι το καλύτερο βασιλιά βασιλιά σχεδιασμό τατουάζ για ζευγάρια.

3. Τατουάζ βασιλιά Crown:

Βασιλιάς Crown Tattoo

Η τατουάζ στέμμα βασιλιά είναι ένα άλλο λαμπερό τατουάζ που έχει την εικόνα ενός βασιλιάδων βασιλιάδων τατουάζ. Το στέμμα είναι λεπτομερές με το κόκκινο βελούδινο κάλυμμα επίσης. Τα κοσμήματα και τα μαργαριτάρια στο στέμμα επισημαίνονται καλά.

4. Τατουάζ μνήμης βασιλιάδων:

Μνημείο King Tattoo

Αυτό είναι ένα βασικό σχέδιο τατουάζ που έχει την ημερομηνία μνήμης που θα θέλατε να προσθέσετε στο τατουάζ. Η ημερομηνία είναι εγγεγραμμένη σε ένα πανό κάτω από το στέμμα. Επιλέξτε την ημερομηνία που συμβολίζει κάτι στη ζωή σας.

5. Tattoo Λέων βασιλιάδων Disney:

Disney Lion King Tattoo

Ιδανικό για γυναίκα είναι αυτό το υπέροχο τατουάζ βασιλιάδων Λιοντάρι εμπνευσμένο από την Disney. Αυτό έχει την εικόνα του λιονταριού καθώς και τις εμπνευσμένες λέξεις «Θυμηθείτε ποιοι είστε» τατουάζ επάνω. Επιλέξτε αυτό για να αντιπροσωπεύσετε οποιαδήποτε ξεχωριστή μέρα στη ζωή σας. Όταν αυτή η ταινία ξεκίνησε εκείνη τη φορά αυτή η ταινία έδωσε καλές εμπνευσμένες σκέψεις σε όλους, δοκιμάστε αυτό το σύμβολο του σχεδιασμού βασιλιά λιονταριών.

6. Τατουάζ τέρας μαύρου βασιλιά:

Μαύρος King Crown Tattoo

Εδώ είναι ένα τατουάζ μαύρο βασιλιά στέμμα στο χέρι που φαίνεται εκπληκτική σε χλωμό δέρμα. Το στέμμα έχει σκιασμένη και γεμίσει με λευκό μαύρο μελάνι. Το κέντρο έχει επίσης όμορφο σχέδιο. Εάν είστε εντάξει με τον κανονικό σχεδιασμό, αλλά εάν χρειάζεστε κάτι διαφορετικό τότε πηγαίνετε με αυτό το μοτίβο απλό ή κομψό πρότυπο στέμμα.

7. Τατουάζ λιοντάρι:

λιοντάρι Tattoo

Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Αυτό μπορεί να αναπαρασταθεί στο τατουάζ. Αυτό το τατουάζ λιοντάρι βασιλιά έχει ένα λιοντάρι με ένα στέμμα στο κεφάλι του. Η εικόνα είναι πολύ εντυπωσιακή και εντυπωσιακή. Τα μάτια των λιονταριών δίνουν δύναμη και όταν σχεδιάζετε αυτό το είδος τατουάζ τότε σίγουρα μπορείτε να αισθανθείτε τη δύναμη στο σώμα σας.

8. Τατουάζ βασιλιά της:

Αυτήν King Tattoo

Εντυπωσιάστε το αγαπημένο σας πρόσωπο με αυτό το βασιλικό τατουάζ. Αυτή η βασιλική εικόνα του τατουάζ έχει μια μεγαλοπρεπή στέμμα με τις λέξεις «βασιλιά της». Το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι βέβαιο ότι θα είναι ενθουσιασμένος με αυτό το εξατομικευμένο τατουάζ. Δοκιμάστε αυτό και τραβήξτε την προσοχή του αγαπημένου σας.

9. Αρχικό σχεδιασμό τατουάζ βασιλιά:

Αρχικός King Tattoo

Επιλέξτε ένα πολύχρωμο τατουάζ βασιλιά που έχει το αρχικό σας τατουάζ επάνω. Η κορώνα είναι τατουάζ λαμπρά με το μπλε χρώμα που προστίθεται για τα κοσμήματα. Η σκίαση που έγινε είναι επίσης πολύ εντυπωσιακή. Μπορείτε να προσθέσετε αρχικά το όνομά σας ή το επώνυμο με το σχεδιασμό.

10. Τατουάζ λατινικού βασιλιά:

λατινικά King Tattoo

Εδώ είναι ένα πολύ μεγάλο τατουάζ βασιλιά που καλύπτει το πίσω μέρος ενός ατόμου. Εδώ έχετε το ρεαλιστικό δελεαστικό λιοντάρι με ένα στέμμα στο κεφάλι του. Το λιοντάρι εδώ είναι έντονο κοίταγμα και θυμωμένος. Αυτό το ύφος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τον σχεδιαστή τατουάζ, λίγο δύσκολο να πηγαίνει ενώ σχεδιάζει αλλά δίνει τη σωστή στάση σας.

11. Βασιλικός βασιλιάς και τζόκερ τατουάζ:

βασιλικός King and Joker Tattoo

Αυτό παίρνει το παιχνίδι καρτών είναι πολύ κατάλληλο για τους ανθρώπους που αγαπούν να παίζουν. Αυτό το τατουάζ έχει την κάρτα του βασιλιά της καρδιάς και τον τζόκερ δίπλα-δίπλα. Επιλέξτε αυτό για μεγαλύτερη κάλυψη.

12. Τατουάζ βασιλιά και άγκυρα:

Βασιλιάς and Anchor Tattoo

Αυτό το πανέμορφο τατουάζ είναι από ένα στέμμα και μια άγκυρα μαζί. Οι λέξεις «ο βασιλιάς μου» και «η άγκυρα μου» γράφονται όμορφα εδώ. Επιλέξτε αυτό το τατουάζ για προσωπική επαφή. Είναι λίγο διαφορετικό, ώστε να μπορείτε να αναμίξετε τόσο βασιλιά και άγκυρα σε αυτό το σχέδιο σύμφωνα με την επιλογή σας.

13. Σενάριο του βασιλιά τατουάζ:

Γραφή of King Tattoo

Εδώ είναι ένα εκπληκτικό βασιλικό τατουάζ που έχει το σενάριο κάτω από αυτό. Το τατουάζ στέμμα είναι γεμάτο υπέροχα και περίπλοκα. Κάθε ένα από τα κοσμήματα της κορόνας προστίθεται τέλεια εδώ. Λίγες λέξεις ορίζουν αυτή τη θέση κορωνών, μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε.

14. Απλή Τατουάζ βασιλιά:

Απλός King Tattoo

Αν σας αρέσουν τα ευαίσθητα πράγματα, τότε αυτό το βασιλικό τατουάζ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Το απλό τατουάζ βασιλιά περιλαμβάνει μόνο ένα μικρό στέμμα που γίνεται κομψά. Επιλέξτε αυτό για την περιοχή των χεριών. Αυτό το τατουάζ άρεσε ιδιαίτερα και από τα κορίτσια, εκείνα τα κορίτσια που τους αρέσει ο φίλος τους ως βασιλιάδες.

15. Τατουάζ παλιά σχολείο βασιλιά:

Παλαιός School King Tattoo

Εδώ είναι ένα παλιό σχολείο βασιλιά τατουάζ που έχει την εικόνα ενός βασιλιά με ένα στέμμα στο κεφάλι του. Το έμβλημα του βασιλιά είναι επίσης τατουάζ στο σχεδιασμό. Επιλέξτε αυτό για να πάρετε τον παραδοσιακό τύπο τατουάζ. Αν θέλετε να δοκιμάσετε παλιό μοτίβο σχολείου για τη μοναδική εμφάνισή σας τότε πηγαίνετε με τύπο στυλ.

Τα βασικά τατουάζ μπορεί να είναι δραματικά ή απλά. Μπορούν να περιλαμβάνουν μόνο ένα στέμμα ή τις λέξεις όπως "Βασιλιάς", "Ο βασιλιάς μου", κλπ. Επιλέξτε κάτι που σημαίνει για εσάς και μπορεί να γίνει προσωπικό. Δοκιμάστε ένα μοναδικό μήνυμα έμπνευσης με αυτό το ύφος του τατουάζ, βασιλιά τατουάζ είναι τα καλύτερα μεταξύ όλων των τατουάζ μοτίβα. Αποκτήστε απλό και μοναδικό σχεδιασμό εμφάνισης σε μεγάλη συλλογή τατουάζ. Δοκιμάστε διαφορετική σκιά για αυτό το σχέδιο.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 1 = 6