15 κομψά σχέδια των μικρών σκουλαρίκια για τα κορίτσια σε τάση Στυλ στη ζωή

Μικρά σκουλαρίκια stud σε χρυσό και διαμάντια ή ασήμι και πλατίνα ήταν όλα τα πάντα αγαπημένο κομμάτι του κοσμήματος για τις γυναίκες. Η κομψότητα και ο πλούτος των μικρών σκουλαρικιών είναι ασύγκριτα με τα μεγάλα και μακρά σκουλαρίκια. Η ομορφιά των μικροσκοπικών καρφιών στα αυτιά, φαίνεται εντυπωσιακή από τα μακριά σκουλαρίκια. Τα μικρά σκουλαρίκια σήμερα έχουν σχεδιαστεί με πολλά σχέδια που προσελκύουν τα μάτια σας από απόσταση επίσης. Τα όμορφα και μαγευτικά χαριτωμένα σχέδια των μικρών σκουλαρικιών κερδίζουν καρδιές πολλών.

Τελευταίες και ελκυστικές σκουλαρίκια στα μικρά σχέδια για τις γυναίκες στη μόδα:

Εδώ είναι τα καλύτερα μικρά σχέδια σκουλαρίκια για κυρίες.

1. Μικρό σκουλαρίκι Gold Gold Stud:

Μικροσκοπικός opal stud gold earring

Ένα ζευγάρι πανέμορφο χαριτωμένο μικροσκοπικό σκουλαρίκι στα χρυσά μικρά σκουλαρίκια μοιάζει νηφάλιος και τακτοποιημένος. Τα κορίτσια που αγαπούν τα μικροσκοπικά όμορφα κοσμήματα μπορούν να φορούν τα μικροσκοπικά καρφιά των οπάλων στα αυτιά τους. Γενικά μικρά κορίτσια που πηγαίνουν στο σχολείο μπορούν να φορούν αυτά τα μικροσκοπικά καρφιά τακτικά καθώς η κομψότητα των κομψών σκουλαρικιών ταιριάζει στην εντύπωση και την ενδυμασία τους.

2. Μικρά σκουλαρίκια με διαμάντια:

Μικρό clip drop diamond stud earrings

Clip πτώση αυτιών κομμάτια για τις γυναίκες σε ένα όμορφο σχέδιο του μικρού χρυσού ζευγάρι σκουλαρίκι φαίνεται πλούσια και βαριά. Οι γυναίκες μπορούν να φορούν τέτοιου είδους σκουλαρίκια μικρών διαμαντιών σχεδιαστή με τα σχέδια κλιπ πτώσης κατά τη διάρκεια των εργασιών ρουτίνας. Ένα σχέδιο κομμάτι ενός τέτοιου σχεδίου μπορεί επίσης να φορεθεί σε περιστασιακά πάρτι με φίλους.

3. Μικρές χρυσό καλαθοσφαίρισης χρυσό γεμάτο σύζυγοι σκουλαρίκια:

μικρό earrings

Όταν αγαπάμε ένα bling στις άκρες του σκουλαρίκι που λάμπει ψηλά και μπορεί να παρατηρηθεί ακόμη και από απόσταση μια μικρή χρυσή καρφίτσα και διαμαντένια stud σχεδιασμό φαίνεται εντυπωσιακή. Ένα μοτίβο σχεδιαστή ενός στεφάνι μπάλα καλάθι γεμάτο με χρυσά καλώδια φαίνεται όμορφο. Όταν ένα κομμάτι κοσμήματος φτιαγμένο με καρφιά με μικροσκοπικά διαμάντια ή χρυσές μπάλες, ολόκληρο το κομμάτι των σκουλαρίκια μοιάζει καταπληκτικό.

4. Αποκλειστικά μικρά σκουλαρίκια Floral Veil:

Αποκλειστικός small floral veil earrings

Απίστευτα σχέδια έχουν εισαχθεί από τους κοσμηματοπώλες στον κόσμο μόδας κόσμημα. Μικρά σκουλαρίκια με λουλούδια που ξεσκίζουν από την τρύπα του αυτιού και ένα μάτσο λουλουδιών που κρέμονται πίσω από τις άκρες του αυτιού από το πίσω μέρος, φαίνονται όμορφα και εντυπωσιακά.

5. Μικρά σκουλαρίκια μενταγιόν στυλ μικρού κόμπου:

Μικρό knot style diamond stud earrings

Τα μικρά σκουλαρίκια με διαμάντια που γίνονται με στυλ κόμπου είναι τώρα ένα παλιό σχέδιο που κερδίζει ακόμα την καρδιά πολλών γυναικών. Οι κόμβοι που συνδέονται στα αυτιά φαίνονται εντυπωσιακοί και τραβούν τα μάτια. Τα διαμάντια είναι stud σε χρυσό ή πλατίνα ή ασήμι. Σε οποιοδήποτε μέταλλο, το στυλ κόμπων ήταν πάντα κομμάτι κόσμημα σε κάθε ντουλάπα της κυρίας.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια νυφικών χρυσών σκουλαρικιών

6. Σκουλαρίκια Μικρού Χρυσού Μπαρ:

Μικρό gold bar earrings

Πρόσφατα τα τελευταία σχέδια σκουλαρίκια μικρού μεγέθους και διαφορετικά και παράλληλα μια δήλωση είναι τα σκουλαρίκια χρυσού μπαρ. Μικρά τούβλα από χρυσές ράβδους ή οποιαδήποτε άλλα κράματα μετάλλων όπως το ασήμι ή το ροζ χρυσό είναι κατασκευασμένα σε αυτά τα σχέδια. Οι χρυσές ράβδοι σε μικρό μέγεθος είναι γαντζωμένες και φτιαγμένες με φανταστικά μικρά σκουλαρίκια.

7. Μικρό Stud Stud:

Μικρό gold bow stud

Τα μικρά σχέδια σκουλαρικιών με όμορφο σχήμα τόξου φαίνονται απίστευτα χαριτωμένα για τα κορίτσια και τα μικρά μωρά μικρά. Τα τόξα που κατασκευάζονται με σχέδιο χρυσού πλέγματος συνδέονται με ένα απλό χρυσό σχήμα κορδέλας που μοιάζει εξαιρετικά σαν το πραγματικό τόξο. Τα μικρά μάτια σκουλαρικιών ξεκλειδώνουν ακόμη και από απόσταση.

8. Μικρά σκουλαρίκια χρυσού δαχτυλιδιού δαντέλας

Μικρό lace pod gold earrings

Μικρά σχέδια σκουλαρικιών με τα σχέδια που εμπνέονται από δαντέλες έχουν επίσης την τάση αυτές τις μέρες. Είτε πρόκειται για τις καρφίτσες είτε για τις κρεμαστές ή για τα σχέδια κλιπ τα σχέδια δαντελένιου χρυσού είναι ελκυστικά και επιθυμητά. Οι ραμμένες μπάλες που κρέμονται από τα αυτιά φαίνονται απλές αλλά εντελώς νέες στη μόδα κοσμημάτων.

9. Κόκκινο χαλί Μικρά σκουλαρίκια ματιών ματιών:

το κόκκινο carpet small mesh gold earrings

Οι γυναίκες που παρευρίσκονται συχνά στα πάρτι ή στους εορτασμούς ή στα γεγονότα των κόκκινων χαλιών μπορούν να φορέσουν το δυναμικό, απλό, νηφάλιο αλλά λαμπερό σχέδιο των μικρών σκουλαρικιών από χρυσό πλέγμα. Κατασκευασμένα σε μικρές μορφές κώνου, αυτά τα σκουλαρίκια κρέμονται από τα αυτιά και επεκτείνονται σε επιπτώσεις σχεδιαστή. Τα χρυσά σκουλαρίκια ματιών θα ταιριάζουν με κάθε νηφάλιο απλό χρώμα party party.

10. Διπλές πλευρές Μικρά χρυσά καρύδια Σκουλαρίκια:

Διπλό sides small gold nuts earrings

Διπλή πλευρά μικρά χρυσά σκουλαρίκια έχουν γίνει μια καυτή τάση στον κόσμο των κοσμημάτων μόδας. Οι γυναίκες έχουν επίσης αρχίσει να σχεδιάζουν σχέδια σε χρυσό και πλατίνα. Οι κύκλοι του floral designer σε μεγάλο και μικρό μέγεθος κατασκευάζονται καθώς το κύριο σκουλαρίκι και το πίσω σκουλαρίκι που μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε πλευρά της πλευράς δείχνει μια λαμπρή ιδέα να φορέσει δύο σχέδια σε ένα μόνο ζευγάρι σκουλαρίκια.

Δείτε περισσότερα: Μακρύ Σκουλαρίκια Σχεδίαση

11. Σκουλαρίκια από χρυσό μαργαριτάρι δύο όψεων:

Δύο όψεων pearl gold earrings

Τα μικρά μαργαριταρένια σκουλαρίκια με δυναμικό σχεδιασμό κοίλου κύκλου, κατασκευασμένο με φιγούρες τέχνης και προσαρτημένο μαργαριτάρι από το πίσω μέρος, φαίνονται απίστευτα. Το μικρό σκουλαρίκι σχεδιαστής μπορεί να φορεθεί με δύο τρόπους. Μπορείτε να φορέσετε τη σφαιρική σφαίρα μπροστά και να κρατήσετε το μαργαριτάρι στην πλάτη ή να φορέσετε το μαργαριτάρι στο μπροστινό μέρος και τη σφαίρα φιλιγκρί στο πίσω μέρος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα σκουλαρίκια φαίνονται λαμπερά στα αυτιά σας.

12. Μικρά σκουλαρίκια Drop Diamond:

Μικρό diamond drop earrings

Τα μικρά χρυσά σκουλαρίκια με το μοτίβο διαμάντι που ρίχνει κάτω, φαίνεται επίσης εντυπωσιακά με casual outfit. Οι γυναίκες έξω για δουλειά ή απλά να κρεμούν με φίλους μπορούν να φορούν τέτοια κομψά μικρά διαμάντια σκουλαρίκια πτώση από χρυσό.

13. Lunaria Diamond Stud Drop χρυσά σκουλαρίκια:

Lunaria diamond stud drop gold earrings

Τα μικρά σκουλαρίκια με διαμάντια χρυσού, επίσης, φαίνονται διαφορετικά με το άκοπο κορδόνι διαμαντιών lunaria σε σχήμα σκουλαρίκι πτώσης. Το όμορφο διαμάντι κρέμεται από τις άκρες του αυτιού και το συνημμένο βιδωτό σύρμα με διαμάντια ανοίγουν στην τρύπα του αυτιού.

14. Μικρά διπλά σκουλαρίκια:

Μικρό double earrings

Τα μικρά μαργαριταρένια σκουλαρίκια με ένα θαυμάσιο μοτίβο διπλών σκουλαρικιών έχουν γίνει πολύ αγαπημένα μεταξύ των γυναικών. Το μεγάλο μαργαριτάρι κρέμεται από την πίσω πλευρά του αυτιού και ένα μικρό μαργαριτάρι λουλούδι βγαίνει από την τρύπα του αυτιού. Εντελώς το μοτίβο υπογραμμίζει από τα αυτιά κάνει ένα όμορφο κομμάτι της κοσμήματα δήλωση.

Δείτε περισσότερα: Μεγάλα Σκουλαρίκια Γύρου

15. Μικρό διπλό σκουλαρίκι αλυσίδα με μανίκι:

Μικροσκοπικός double cuff chain earrings

Τα σχέδια μικρών σκουλαρικιών μπορεί να διαφέρουν με τα αλυσιδωτά σκουλαρίκια με μικροσκοπικές αλυσίδες με διπλές μανσέτες που συνδέονται με το αυτί σε δύο μέρη. Τα μικρά καρφιά στην τρύπα του αυτιού με την αλυσίδα που κολλάει με τη μανσέτα που είναι προσαρτημένη στο πάνω μέρος των αυτιών δημιουργούν ένα όμορφο κομμάτι για το αυτί του σχεδιαστή.

Όμορφος μικρός γιος stud τα αυτιά φαίνονται δυναμικά με οποιαδήποτε στολή. Είτε το δυτικό στυλ παντελόνι είτε τα κάπρι ή τα σορτς. Οι γυναίκες με πλήρη επαγγελματική στολή του σακάκι πρέπει να φορούν αυτά τα μικρά σκουλαρίκια για μια δυναμική αναζωογονητική εμφάνιση. Ενώ τα κορίτσια και τα κορίτσια φαίνονται χαριτωμένα με τα μικρά σκουλαρίκια σχεδιαστή. Η νοικοκυρά και οι γυναίκες που εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους μπορούν να αποκτήσουν αξιοπρεπή και καθαρή εμφάνιση με μικρά σκουλαρίκια.

Leave A Comment

9 + 1 =