15 όμορφα χρυσά δαχτυλίδια αρραβώνων για αυτόν και την

Ο τρόπος ανταλλαγής αληθινής αγάπης και πάθους μεταξύ του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της ημέρας δέσμευσης γίνεται μέσω μιας κυκλικής μπάντας που ονομάζεται Δαχτυλίδι. Είναι ένα παραδοσιακό έθιμο ενός δακτυλίου που φοράει το δάχτυλο του δακτυλίου το οποίο συμβολίζει ότι αυτός ή αυτή είναι προσδεμένος στην ψυχή.

Ο παραδοσιακός δακτύλιος αρραβώνων είναι κατασκευασμένος από πολύτιμο μέταλλο Χρυσό. Αυτά τα χρυσά δαχτυλίδια αρραβώνων είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια. Η έννοια του ζευγαριού δαχτυλίδι έχει προσανατολιστεί μέχρι τα τελευταία χρόνια. Αντί να έχετε ένα δαχτυλίδι υψηλού προϋπολογισμού που είναι κατασκευασμένο από πλατίνα, ένας απλός και σχεδιασμένος χρυσός δακτύλιος ή χρυσός με πέτρινα δακτυλιοειδείς δακτύλιοι κάνει την ευοίωνη ευκαιρία μια αξέχαστη ημέρα.

Σχέδια αρραβώνων αρραβώνων σε χρυσό:

Για ζευγάρι που αναζητούν σχεδιασμένα δαχτυλίδια ειδικά σε χρυσό τότε εδώ είναι τα κορυφαία 15 σχέδια χρυσού δακτυλιδιού για εμπλοκή.

1. Απλό δαχτυλίδι αρραβώνων σε χρυσό:

χρυσός engagement rings

Ένα απλό χρυσό δαχτυλίδι που δεν έχει σχεδίαση στην κορυφή μπορεί να αγοραστεί τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Το πλάτος του δακτυλίου για τους άνδρες είναι συνήθως μεγαλύτερο από 3 χιλιοστά και για τις γυναίκες, είναι μέσα σε 3 χιλιοστά δεδομένου ότι τα δάχτυλα κυρίες έχουν μικρότερο πλάτος.

2. Απλά σχεδιασμένα απλά χρυσά δαχτυλίδια αρραβώνων για ζευγάρια:

Σχεδιασμένο Plain Gold Engagement Ring

Αντί να επιλέξει ένα απλό χρυσό δαχτυλίδι, ζευγάρι που προτιμά να έχει κάποια σχεδίαση στο δαχτυλίδι τότε αυτός ο δακτύλιος θα μπορούσε να είναι ο τέλειος. Ο δακτύλιος μπορεί να είναι χειροποίητος με γραμμές στον δακτύλιο ή με χρυσό σε σφαίρα και στερεωμένο στο πλάι. Αυτά τα σχέδια είναι μηχανικά κατασκευασμένα.

3. Χαραγμένο Δαχτυλίδια για ζευγάρια δέσμευσης:

Σκαλιστός Ring

Το ζευγάρι που λατρεύει τη διατύπωση ή στίχους από ιερά βιβλία τότε αυτός ο τύπος χαραγμένων δακτυλίων είναι η καλύτερη επιλογή. Οι διατυπώσεις είναι κατασκευασμένες από μηχανουργικό σχεδιασμό ή με σχεδίαση με λέιζερ. Αυτοί οι τύποι δακτυλίων θα πρέπει να ζυγίζουν βαρύ για να χαράξουν τα γράμματα στο δαχτυλίδι.

4. Δαχτυλίδια όνομα δέσμευσης σε χρυσό:

Ονομα Ring

Κάθε μέρα κοιτάζοντας το όνομά του στο δαχτυλίδι αρραβώνων τους που τους κάνει να αισθάνονται ευτυχείς και αγαπημένοι από το ζευγάρι τους είναι η ιδέα πίσω από αυτό και όταν το ζευγάρι που είναι για αυτή την έννοια τότε αυτό το απλό δαχτυλίδι. Το όνομα μπορεί να γραφτεί σε σύντομη μορφή όταν το όνομά του είναι πολύ μεγάλο για να τοποθετηθεί στο δαχτυλίδι.

5. Matt Finis - χρυσά δαχτυλίδια αρραβώνων:

Ματ Finis- Gold Engagement Rings

Όταν το ζευγάρι δεν προτιμά πολύ γυαλιστερό και σκληρό φινίρισμα δαχτυλίδια τότε ματ δαχτυλίδι επίδραση μπορεί να εξεταστεί. Ο δακτύλιος σχεδιασμένος με ματ εφέ μπορεί να επιλεγεί ως δακτύλιος ζευγαριού ή ως ξεχωριστά σχεδιασμένοι δακτύλιοι Αυτός ο τύπος δακτυλιδιού έχει μια ελαφρώς θαμπή έως γυαλιστερή εμφάνιση και ομαλή φινίρισμα.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια σχεδιαστών σε χρυσό

6. Χειροποίητο χρυσό δαχτυλίδι αρραβώνων:

Χρυσός Ring with Hand Designed Engagement Ring

Για να δείξουμε την πραγματική έννοια του γάμου, τότε αυτό το σύμβολο είναι το καλύτερο πορτρέτο του. Αυτό το είδος απεικονίζει ένα ζευγάρι που ενώνει το χέρι μαζί, το οποίο είναι ένας συμβολικός τρόπος να δείξει ότι και το ζευγάρι θα είναι μαζί σε κάθε παχύ και λεπτή κατάσταση.

7. Σχεδιασμός χρυσού δαχτυλιδιού αρραβώνων:

Χρυσός Braided Engagement Ring

Πρόκειται για ένα μοντέλο κοπής λέιζερ. Η μηχανή λέιζερ που έχει αρχικοποιηθεί με το πλεγμένο σύμβολο που σχηματίζει το χρυσό στο πλεγμένο σχέδιο. Αυτού του είδους ο δακτύλιος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ζεύγος ζευγαριού με διακύμανση στη διάμετρο του μεγέθους του δακτυλίου.

8. Δύο δαχτυλίδι αρραβώνων σχεδιασμένο με δύο καρδιές:

Δύο heart designed gold engagement ring

Ο γάμος φέρνει μαζί δύο άτομα, τους οποίους αγαπούν και ενδιαφέρονται. Τα ζευγάρια δείχνουν εκεί τα συναισθήματα, ανταλλάσσοντας χρυσό δαχτυλίδι με δύο σύμβολα καρδιάς, αυτό το σύμβολο του σχεδιασμού ακούγεται γενικά καλά για το θηλυκό.

9. δαχτυλίδι αρραβώνα σχεδίασης φύλλων:

Φύλλο Design Engagement Ring

Αυτό είναι ένα παραδοσιακό σχέδιο από πολλά χρόνια. Το μοτίβο των φύλλων γίνεται σήμερα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες λέιζερ, οι οποίες δίνουν την ακριβή και τακτοποιημένη φινίρισμα. Ο σχεδιασμός των φύλλων μπορεί να γίνει λαμπερός στο κέντρο. Αυτό είναι ένα τυπικό δαχτυλίδι αρραβώνων για γυναίκες.

10. Απεριόριστη δαχτυλίδι αρραβώνων χρυσού-διαμαντιών:

Απειρο Gold-Diamond Engagement Ring

Το Άπειρο συμβολίζει την παρουσία αγάπης και αγάπης μεταξύ του ζευγαριού μέχρι την αιωνιότητα. Αυτό το σύμβολο έχει κερδίσει τη δημοτικότητά του σε αυτήν την εκσυγχρονισμένη εποχή, αν και το άπειρο είναι στην πραγματικότητα ένα μαθηματικό σημάδι. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να θεωρήσουν ότι πρόκειται για ένα απλό γαμήλιο δαχτυλίδι που βρίσκονται από σημεία και το νόημά του πίσω από αυτό.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιασμός χρυσού δακτυλιδιού για γυναίκες χωρίς πέτρα

11. Grooved δαχτυλίδι αρραβώνων:

Αυλακωμένο Engagement Ring

Αυτό είναι ένα πολύ αριστοκρατικό χρυσό δαχτυλίδι που ταιριάζει καλύτερα ως δαχτυλίδι αρραβώνων. Το κέντρο του δακτυλίου είναι αυλακωμένο σε διάφορα σχέδια. Τα πιο συνηθισμένα είναι τα floral μοτίβα που κρατούνται από δύο παράλληλες χρυσές λωρίδες στο πλάι. Αυτό το είδος δαχτυλιδιού είναι κατασκευασμένο από ένα ενιαίο μπλοκ χρυσού. Συνήθως, αυτό το είδος του δακτυλίου πρέπει να ζυγίζει βαρύ.

12. Banded δαχτυλίδι αρραβώνων σε χρυσό:

Ταινία Engagement Ring in Gold

Αυτός ο τύπος δαχτυλιδιού είναι ένας τυπικός τύπος δαχτυλιδιών για άνδρες. Λόγω της απλής ζώνης του δαχτυλιδιού χρυσού συγκολλημένων μεταξύ τους που σχηματίζει λωρίδες του χρυσού δακτυλίου που συνδέονται μεταξύ τους. Ο αριθμός των χρυσών ζωνών είναι η προσωπική επιλογή.

13. Αντίκες δαχτυλίδι αρραβώνων χρυσού-διαμαντιών:

Αντίκα Gold- Diamond Engagement Ring

Το ζευγάρι που θέλει να φορέσει τα προγονικά δαχτυλίδια τους ή ένα χρυσό δαχτυλίδι αντίκες από το κατάστημα τότε αυτός ο τύπος δακτυλιδιού με πολύτιμη πέτρα είναι μια τέλεια επιλογή. Οι άνδρες συνήθως το βάζουν στο καλύτερο μισό δάχτυλό του καλώντας τη νέα του μαζί του μέσα από την άνευ όρων αγάπη του.

14. Χρυσό δαχτυλίδι με δαχτυλίδι αρραβώνων μονής διαμαντιών:

Χρυσός Ring with single Diamond stud Engagement Ring

Αυτός ο τύπος δακτυλίου είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των ζευγαριών που σχεδιάζουν για το δαχτυλίδι αρραβώνων τους. Ένα απλό χρυσό δαχτυλίδι με ένα κέντρο Diamond πέτρα που μπορεί να είναι μια πέτρινη πέτρα, σμαραγδένιο πέτρα που αναδύεται από το κέντρο του χρυσού δακτυλίου είναι το σχέδιο που πολλές γυναίκες αναζητούν.

Δείτε περισσότερα: Χρυσά δαχτυλίδια πολύτιμων λίθων

15. Δαχτυλίδια αρραβώνων:

Σειρά Diamond Gold Engagement Ring

Δίπλα στο μονό δαχτυλίδι αρραβώνων διαμαντιών είναι τα δαχτυλίδια διαμαντιών σειρά που είναι πιο δημοφιλείς μεταξύ των κυριών, όταν αγοράζουν για το δαχτυλίδι αρραβώνων. Για κυρίες αυτό το μοτίβο του δακτυλίου που ανταλλάσσεται κατά τη διάρκεια της δέσμευσης είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεδομένου ότι είναι γεμάτη με πολλά διαμάντια είναι καλύτερο να χειριστεί με προσοχή.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας του ζευγαριού δέσμευσης είναι πραγματικά νευρικός και η αίσθηση πεταλούδας γύρω από το στομάχι είναι μια φυσική αίσθηση. Αλλά εκείνη η στιγμή της ανταλλαγής καλύτερου επιλεγμένου χρυσού δακτυλίου τους κάνει να ερωτευτούν για την αιωνιότητα και να αγαπούν την ευτυχισμένη στιγμή. Η επιλογή του σωστού σχεδιασμού για το δάχτυλο είναι η κύρια σημαντική απαίτηση κατά τη διαδικασία της επιλογής δακτυλίων και επίσης ο σωστός τύπος χρυσού το επίπεδο καθαρότητας του πρέπει να δοκιμαστεί.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 76 = 78