15 μοντέρνα τζιν μάρκες τζιν για τους άνδρες και τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Το υλικό Jean εισήχθη για πρώτη φορά στους ανθρακωρύχους της Αμερικής που χρειάζονται μια καλή ποσότητα ρούχων για να αντέξουν κάτω από κάθε σκληρή θέση εργασίας και θερμοκρασία, αν και το υλικό denim είναι τραχιά και το κάνει να αισθάνεστε ιδρωμένοι κάτω από θερμοκρασία μεγαλύτερη των 30 μοιρών. Το υλικό Denim είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και οι πιθανότητες διάτμησης είναι συγκριτικά μικρότερες από άλλες συνθετικές και φυσικές ίνες. Αυτό το εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που φέρει βάρος αργά μετατοπίστηκε από τα ρούχα που προσανατολίζονται στην εργασία μέχρι το αξεσουάρ ρούχων που φορούν μόδα. Αυτός ο τύπος υφασμάτινου υφάσματος ταιριάζει τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, λόγω του χρώματος και της άνεσής του που παρέχονται από το υλικό όταν φοριέται ως φθορά τζιν τζιν.

Τα καλύτερα τζιν τζιν για άνδρες και γυναίκες:

Για να πάρετε μια σύντομη ιδέα της πρόσφατης ανάπτυξης του denim jean ρούχα εδώ είναι η κορυφή 15 denim τζιν λίστα που μπορεί να φρεσκάρετε το μυαλό σας με την τελευταία και καλύτερη τζιν denim διαθέσιμη στα σημερινά καταστήματα μόδας outlet με διάφορα διάσημα denim τζιν μάρκες.

1. Εκκομιδή κοπής κοπεί Γυναίκες Denim Jean:

Μπότα Cut Cropped Women Denim Jean

Τα τζιν τζιν για τις γυναίκες περιλαμβάνουν το μοντέλο αποκοπής μπότας, το οποίο είναι μια παλιά μέθοδος ραφής μόδας η οποία χτύπησε και πάλι την ιστορία της μόδας με απόλυτη θετικότητα μέσω της νέας εκσυγχρονισμένης μεθόδου κοπής και σχεδίασης. Αυτή η αποκόλληση αντί να πέφτει μέχρι τον αστράγαλο κόβεται λίγο πάνω από τον αστράγαλο, δημιουργώντας την κομψή εμφάνιση, η οποία ταιριάζει καλύτερα στις γυναίκες απ 'ό, τι στους άνδρες. Το μοτίβο αποκοπής της μπότας πηγαίνει καλά με ένα απλό ή απογυμνωμένο ήμισυ πουκάμισο.

2. Υψηλή μέση Ripped γυναίκες Denim Jean:

Υψηλός Waist Ripped Women Denim Jean

Το υψηλό τζιν μέσης για τις γυναίκες φέρνει την τέλεια φιγούρα των γυναικών μέσω της στενής τοποθέτησης και του καλά καθισμένου σχεδιασμού γύρω από τη γραμμή της μέσης. Το υψηλό μέταλλο denim τζιν σε μπλε χρώμα είναι ο πιο πωλημένος τύπος μεταξύ denim τζιν τύπου που έχει το σχισμένο ή το κατεστραμμένο χαρακτηριστικό. Αυτός ο τύπος jean ταιριάζει και ως casual outwear με ένα ζευγάρι πάνινο παπούτσι και ένα πουκάμισο.

3. Skinny Plain denim jean για άνδρες:

Κοκαλιάρης Plain denim jean for Men

Τίποτα δεν μπορεί να πάρει καλύτερα από απλά απλά denim μπλε τζιν και ένα απλό απλό μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο πόλο. Αυτό το απλό τζιν τζιν για άνδρες ήταν το πρώτο και το πρωταρχικό σχέδιο που εισήλθε στην αγορά και εξακολουθεί να υπάρχει. Κάθε άνθρωπος έχει σίγουρα τουλάχιστον ένα στη ντουλάπα τους.

4. Straight Cut Faded Denim Jean για άντρες:

Ευθεία Cut Faded Denim Jean for Men

Ευθεία κοπή ξεθωριασμένο denim jean που είναι το επόμενο πιο δημοφιλές σχέδιο μετά απλά μπλε denim τζιν μεταξύ των ανδρών όλων των ηλικιακών ομάδων. Αυτό το ξεθωριασμένο ή το πλυμένο μοτίβο φορέθηκε καλύτερα ως casual wear μαζί με ένα casual πουκάμισο ή ένα T-shirt. Αυτή η ευθεία κοπή σχεδιασμού τζιν πηγαίνει καλά για όλους τους τύπους σωματικού σχήματος.

5. Γόνατο Ripped Men Denim Jean:

Γόνατο Ripped Men Denim Jean

Για τους άνδρες που έσπασε το σχέδιο του jean μπήκε επίσης στη βιομηχανία της μόδας, σε αντίθεση με τις γυναίκες που άνδρες ήθελαν να φορούν ριγέ τζιν που έχει κοπεί κατά μήκος της περιοχής του γονάτου. Η νεότερη γενιά προτιμά να έχει αυτόν τον τύπο τζιν στην ντουλάπα τους χωρίς περαιτέρω σκέψη. Αυτός ο τύπος τζιν πάει καλά με ένα καπέλο και ένα απλό ρούχο πουκάμισο.

6. Plain Slim Fit Denim Jean για γυναίκες:

15 μοντέρνα τζιν μάρκες τζιν για τους άνδρες και τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Μιλώντας για μια απλή στολή για τις γυναίκες, η οποία σίγουρα θα περιλαμβάνει μια απλή κανονική λεπτή τζιν τζιν ταιριάζει ως το κορυφαίο σύνολο που αναφέρονται. Δεδομένου ότι είναι εύκολο να φορέσει και να το μεταφέρει μαζί από άλλα παραδοσιακά ρούχα, οι γυναίκες σήμερα προτιμούν να φορούν αυτό το είδος μοτίβο τζιν ως φορούν γραφείο πάρα πολύ. Το λεπτό ταιριάζει τζιν denim τζιν είναι συνήθως τόσο χαμηλή ή μέση αυξάνεται denim jean δεδομένου ότι αυτός ο τύπος jean ταιριάζει καλά με κάθε είδους κορυφή ή ένα πουκάμισο.

7. Patch εργασίας Denim Jean για άνδρες:

Κηλίδα Work Denim Jean for Men

Ο τύπος Patch εργασίας denim jean είναι ένα απλό και εύκολο να σχεδιαστεί από τον εαυτό του επίσης. Εδώ δύο διαφορετικοί τύποι χρώματος denim jean χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία αυτού του καινοτόμου έργου τζιν denim jean για τους άνδρες. Το συνονθύλευμα μπορεί να έχει διαφορετικό σχήμα και μήκος που συνδέεται μεταξύ του τζιν. Αυτός ο τύπος jean πηγαίνει καλά με πουκάμισο ή μπλουζάκι με ένα ζευγάρι πάνινα παπούτσια ή μπότες.

8. Τζιν τζην για κυνήματα:

Κέντημα Worked Denim Jeans for Ladies

Το σχέδιο κεντήματος είναι ο πιο αγαπημένος τύπος τζιν τζιν κυρίες όταν πρόκειται για την επιλογή ενός μοναδικού σχεδιαστή δυτική στολή για τις γυναίκες. Αυτό το μοτίβο μπορεί να έχει οποιαδήποτε μορφή, όπως λουλουδιασμένο σχέδιο, σχεδίαση πουλιών ή οποιαδήποτε εργασία γραμμής που σχηματίζει οποιαδήποτε μοτίβα. Ο σχεδιασμός του κεντήματος μπορεί να γίνει σε όλο το τζιν ή να περιοριστεί σε επιλεγμένη περιοχή. Για νεαρά κορίτσια, που τους αρέσει να σχεδιάζουν τις δεξιότητές τους για κέντημα, προχωρήστε και δοκιμάστε τις ικανότητές σας που θα μπορούσαν να κάνουν ένα μοτίβο λουλουδιών κέντημα πάνω στο παλιό σας τζιν τζιν ως μίζα.

9. Ποδηλάτες ξεθωριασμένα μαύρα τζιν τζιν για άντρες:

Ποδηλάτες Faded Black Denim jeans for Men

Ο Bikers Jean είναι ο πιο πωλημένος τύπος τζιν στην αγορά, που τα περισσότερα νεαρά αγόρια θέλουν να έχουν στη συλλογή ρούχων τους. Αυτό το μαύρο denim jean είναι το πιο δημοφιλές στο μπλε ξεθωριασμένο τζιν. Το επάνω μέρος του τζιν μπορεί να γίνει διαφορετικό, δίνοντας ένα σχέδιο punk ή ένα διασταυρωμένο μοτίβο. Αυτός ο τύπος jean ταιριάζει καλύτερα σε οποιαδήποτε υπαίθρια εκδήλωση ή πάρτι. Το κύριο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η ελαστικότητα που εξάγεται σε αυτόν τον τύπο denim jean που κάνει τους ποδηλάτες να χρησιμοποιούν αυτό το denim jean πιο άνετα

10. Τζιν τζιν με καρφίτσα για γυναίκες:

Πέτρα Studded Denim Jeans For Women

Το πέτρινο τζιν τζιν είναι ο επόμενος πιο συχνά διαλεγμένος τύπος denim jean μεταξύ των γυναικών λόγω των φεμινιστικών προοπτικών και χαρακτηριστικών του. Η πέτρα εμφανίζεται συνήθως στις πίσω τσέπες καθώς και στις μπροστινές κάτω πλευρές του τζιν. Οι πέτρες μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος που είναι κολλημένο πάνω στο μπλε υλικό denim jean. Η συντήρηση είναι μια πρόκληση για τα κορίτσια, καθώς οι πέτρες είναι κολλημένες πάνω στο τζιν που έχει υψηλό κίνδυνο πτώσης.

Δείτε περισσότερα: Μαύρα τζιν για άνδρες και γυναίκες

11. Βαμμένα Ρετρό στυλ τζιν τζιν για άνδρες:

Βαμμένο Retro Style Denim Jeans for Men

Αυτή η πολύχρωμη σχεδιασμένη στολή denim jean συνιστάται ιδιαίτερα για κάθε πολιτιστική ενδυμασία φθοράς που μπορεί να συνδυαστεί με ένα περιστασιακό πουκάμισο ή μια κούρτα με πλήρες μανίκι. Ο σχεδιασμός μπογιάς μπορεί να κατασκευαστεί από μόνος του ή να αγοραστεί στο κατάστημα όπως το ζωγραφισμένο denim jean. Το ζωγραφισμένο τζιν τζιν μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας βαφή ψεκασμού ή απλά πιτσίλισμα διαφορετικών τύπων χρώματος στο υλικό τζιν.

12. Τζιν εξαιρετικά πιτσιλωμένο τζιν για γυναίκες:

Υπερ Ripped Denim Jeans for Women

Το καταστρεφόμενο τζιν είναι το πιο εντυπωσιακό ντύσιμο όταν πρόκειται για τη γραμμή ενδυμασίας μεταξύ των γυναικών πλήθους. Για να δώσουμε σε ένα ροκ αστέρι οι σχεδιαστές προοπτικών ήρθαν με το εξαιρετικά καταστραμμένο ή εξαιρετικά σχισμένο denim jean το οποίο έρχεται ως επί το πλείστον σε μπλε χρώμα. Ένα μέρος του ποδιού τζιν τζιν είναι εντελώς σχισμένο από το πάνω μέρος του μηρού μέχρι το κάτω μέρος του γόνατος.

Δείτε περισσότερα: Λευκά τζιν για άνδρες και γυναίκες

13. Άσπρο τσέπες με τσέπες τζιν τζιν τζιν:

άσπρο Zipped Pockets Denim Men Jeans

Τα λευκά τζιν τζιν θεωρούνται ως η κομψή στολή λόγω της πλούσιας και ευχάριστης εμφάνισής της όταν φοριέται. Για να δώσουν μια μοναδική εμφάνιση οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει μια μπροστινή ανώτερη τσέπη με φερμουάρ. Το χρώμα του φερμουάρ είναι σε αντίθεση με το λευκό denim jean το οποίο είναι συνήθως χρυσό φερμουάρ χρώμα. Για τους άνδρες που τους αρέσει να φορούν σχέδιο σχεδίασης τότε αυτός ο τύπος Jean θα ήταν η καλύτερη επιλογή.

14. Μέση μέση μαύρα δερμάτινα τζιν γυναικεία τζιν:

Στα μέσα Waist Skinny White Denim Women Jeans

Για κυρίες, υπάρχουν τρεις πιο συχνά φοριούνται τύπου τζιν είναι η χαμηλή, μέση και υψηλή γραμμή μέσης άνοδο. Εδώ στο άσπρο τζιν τζιν, η μέση ανοδική κοίλη προοπτική ταιριάζει καλύτερα από τον άλλο τύπο της μέσης. Αυτό το είδος mid mid ύφους τζιν κοστούμι ταιριάζει καλά με μια κορυφή φτερό φτερό ή μια συνθετική κορυφή. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το λευκό denim jena θα μπορούσε να είναι το καλύτερο δυτικό ντύσιμο, για τα κορίτσια που ψεύδονται να φορούν παραδοσιακή πολύχρωμη κούρτα που θα μπορούσε επίσης να είναι ένας μεγάλος αγώνας.

Δείτε περισσότερα: Γυναίκες κοκκινιστές τζιν 2017

15. Casual Μαύρο Μπλε τζιν τζιν τζιν άνδρες:

Ανέμελος Faded Gray Mens Denim Jeans

Οι άνδρες ήθελαν να φορούν τζιν όταν πρόκειται για casual ρούχα. Αυτή η αγάπη προς το casual denim jean έχει κάνει τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν το διαφορετικό χρώμα του denim jean, σε αυτή τη λίστα περιλαμβάνεται το γκρι χρώμα. Το γκρι χρώμα, γενικά, είναι θαμπό το οποίο δίνει μια λεπτή προοπτική. Για να δοθεί ένα χαρακτηριστικό πλύσης με οξύ χρησιμοποιείται ξεθωριασμένο γκρίζο περιστασιακό υλικό τζιν. Το γκρι χρώμα ταιριάζει καλά με το απλό λευκό ή οποιοδήποτε φωτεινό έγχρωμο πουκάμισο ή με ένα απλό casual πουκάμισο.

Τζιν που είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι που σχηματίζεται από υφάδι και από τρεις έως τέσσερις τυλιγμένους τύπους υφαντικής ύφανσης που είναι ο λόγος για τον οποίο το denim θεωρείται ως ισχυρότερο υλικό από άλλο ύφασμα. Λόγω της ιστορίας της, οι άνθρωποι δεν σκέφτονται πολύ για την αγορά ενός τζιν, αλλά η αγορά ενός υλικού χαμηλής ποιότητας τζιν σίγουρα δεν συνιστάται δεδομένου ότι η μακροζωία μειώνεται έτσι οι άνθρωποι επιλέγουν ένα καλής ποιότητας τζιν τζιν που μπορεί να γίνει αισθητό ελέγχοντας το πάχος του denim υλικό. Η διατήρηση του υλικού denim είναι επίσης μια πραγματική πρόκληση, μια καλή συμβουλή δεν θα ήταν να πλένετε κάθε εβδομάδα αντί να το πλένετε αφού το φοράτε για τουλάχιστον δύο εβδομάδες συνεχώς και στη συνέχεια να τα πλένετε με απαλό νερό σε μέτρια θερμοκρασία. Χωρίς περαιτέρω σκέψη, προχωρήστε και επιλέξτε έναν από τους τύπους denim jean που αναφέρονται παραπάνω, ο οποίος συμπληρώνει το σχήμα και το σχήμα του σώματός σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

50 + = 55