15 σύγχρονα παιδιά ρολόγια για το δωμάτιό τους με εικόνες | Στυλ στη ζωή

Τα παιδιά διδάσκονται πολλά πράγματα όταν είναι μικρά. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να τους ενδιαφέρουν πολλά θέματα. Ο χρόνος είναι κάτι που τα παιδιά πρέπει να μάθουν σε νεαρή ηλικία. Τα ρολόγια είναι τα αντικείμενα που αναφέρουν την ώρα. Τα ρολόγια των παιδιών είναι πολύχρωμα και φωτεινά, ώστε να τους αρέσει να το βλέπουν.

Τα καλύτερα ρολόγια για παιδιά με εικόνες:

Εδώ σας παρουσιάζουμε πολλά διαφορετικά είδη παιδικών ρολογιών που είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες.

1. Πείτε το ρολόι:

Λέγω Time Clock

Εδώ είναι ένα χαριτωμένο και πολύχρωμο ρολόι παιδιού που όλα τα παιδιά θα αγαπούν να έχουν στο δωμάτιό τους. Το πολύχρωμο ρολόι έχει έντονα χρωματισμένους αριθμούς ωρών. Το χέρι με το χέρι και το λεπτό είναι σημασμένα έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο για τους να μαθαίνουν και να λένε το χρόνο. Το ρολόι τοίχου αυτού του παιδιού κάνει ένα μεγάλο δώρο επίσης.

2. Παιδικό ρολόι με πληροφορίες:

Παιδιά Clock with Information

Αυτό το πολύχρωμο και καλύτερο παιδικό ρολόι είναι κάτι ιδανικό για αρχάριους. Η ώρα στο ρολόι μπορεί να μάθει εύκολα από τις πληροφορίες που εμφανίζονται σε αυτό. Ο αριθμός 12 έχει γράψει κάτω από αυτήν τη λέξη, ενώ ο αριθμός 6 έχει τη λέξη μισό παρελθόν γραμμένο κάτω από αυτό. Αυτό το καθιστά εύκολο για τα παιδιά να πουν την ώρα.

3. Ρολόι ουράνιου τόξου:

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ Clock

Ένα από τα ρολόγια χαριτωμένο παιδί είναι αυτό το ρολόι του ουράνιου τόξου. Αυτό μπορεί να είναι ρολόι τοίχου παιδικού δωματίου που θα το φωτίσει και θα κάνει το δωμάτιο φιλικότερο. Τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι ζωγραφισμένα στο ρολόι και οι αριθμοί είναι μεγάλοι σε λευκό. Αυτό καθιστά εύκολο για τα παιδιά να διαβάσουν το χρόνο επίσης.

4. Μεταφορά ρολόι παιδιών:

Μεταφορά Kid’s Clock

Δώστε ένα παιδί αυτό το φοβερό μεγάλο παιδικό ρολόι που έχει τις εικόνες των διαφόρων οχημάτων μεταφοράς. Αυτό το εξατομικευμένο παιδικό ρολόι μπορεί να δοθεί για γενέθλια ή οποιαδήποτε άλλη ξεχωριστή μέρα. Τα οχήματα μεταφοράς που εμφανίζονται εδώ στο ρολόι περιλαμβάνουν το αεροπλάνο, τον τρακτέρ, τον πυροσβεστικό κινητήρα και την αμαξοστοιχία. Τα παιδιά θα αγαπήσουν αυτό το υπέροχο ρολόι.

5. Ρολόι παιδιών γελοιογραφίας:

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ Kid’s Clock

Όλα τα παιδιά αγαπούν τα κινούμενα σχέδια και αυτό το ρολόι των παιδιών κινουμένων σχεδίων είναι ένα τόσο όμορφο πράγμα. Οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που τυπώνονται στο ρολόι θα περιλαμβάνουν όλους τους σημαντικούς χαρακτήρες που είναι διάσημοι. Θα υπάρξουν χαρακτήρες που αρέσουν τα αγόρια και αυτά που τα κορίτσια αρέσουν. Έτσι μπορείτε να δώσετε ένα παιδί με βάση την επιλογή του / της.

6. Πλανήτες ρολόι παιδιών:

Πλανήτες Kid’s Clock

Άλλα δροσερά αντικείμενα που αγαπούν τα παιδιά είναι οι πλανήτες και όλα όσα έχουν να κάνουν με τον ουρανό. Αυτό το ρολόι που έχει τους πλανήτες που εκτυπώνονται σε αυτό είναι κάτι που τα περισσότερα παιδιά θα αγαπούν να έχουν στο δωμάτιό τους. Κάθε ένας από τους πλανήτες ζωγραφίζεται σχολαστικά από τον ήλιο. Αυτό θα διδάξει στα παιδιά τόσο το χρόνο όσο και τους πλανήτες.

7. Ψηφιακό ρολόι για παιδιά:

Ψηφιακό Kids Clock

Τα παιδιά που αγαπούν τις τελευταίες εφευρέσεις και συσκευές θα αγαπήσουν σίγουρα το παιδικό ψηφιακό ρολόι. Το ρολόι έχει μεγάλους αριθμούς μεγέθους που εμφανίζονται. Το ασύρματο ρολόι είναι επίσης ξυπνητήρι παιδιού. Το ρολόι θα ξυπνήσει ένα παιδί την κατάλληλη στιγμή. Το καλύτερο πράγμα για αυτό το ρολόι είναι η ψηφιακή εκτύπωση που είναι πολύ πιο εύκολη στην ανάγνωση.

8. Ρολόι εκπαιδευτή ύπνου:

Υπνος Trainer Clock

Ένα από τα καλά πράγματα για τα ρολόγια παιδιών είναι ότι τους διδάσκει να διαβάζουν χρόνο και να μαθαίνουν να κοιμούνται καλά. Το ρολόι κοριτσιού του παιδιού έχει ωραίο χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων όπως το πρόβατο στο πλάι. Αυτό βοηθά το παιδί να κοιμηθεί επίσης. Μπορείτε να πείτε στα παιδιά σας μερικές νυχτερινές ιστορίες και να χρησιμοποιήσετε το ρολόι ως στήριγμα.

9. Ξύλινο ρολόι παιδιών:

Ξύλινος Kid’s Clock

Εδώ είναι ένα ρολόι ταξινόμησης που είναι ιδανικό για τα παιδιά. Το ξύλινο ρολόι του παιδιού είναι κατασκευασμένο από μπλοκ με διαφορετικά σχήματα. Τα σχήματα ταιριάζουν σε τρύπες στο ρολόι. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν όχι μόνο να λένε την ώρα αλλά και αριθμούς, σχήματα και χρώματα. Αυτό είναι μόνο το τέλειο δώρο για να δώσει ένα παιδί.

10. Ρολόι τοίχου:

Τείχος Clock

Πάρτε ροζ ρολόι αυτού του χαριτωμένου παιδιού που θα χωρέσει στον τοίχο. Το ροζ ρολόι για τον τοίχο είναι ιδανικό για μικρά κορίτσια που αγαπούν όλα τα πράγματα ροζ. Το ρολόι θέμα cupcake είναι αξιολάτρευτο με το ροζ στροβιλισμού ζακύνισμα σε μια ριγέ επένδυση κέικ. Οι αριθμοί του ρολογιού είναι τυπωμένοι με μαύρα έντονα γράμματα.

11. Ρολόι συναγερμού παιδιών:

Τρομάζω Kid’s Clock

Ποιο παιδί δεν αγαπά ένα ξυπνητήρι; Αποκτήστε το ρολόι τραπεζιού αυτού του χαριτωμένου παιδιού με τα κουδούνια συναγερμού. Το χαριτωμένο τόξο που συνδέεται με το κουδούνι το καθιστά κατάλληλο για μικρά κορίτσια. Το φανταστικό ρολόι έχει την εικόνα της αίσθησης του έφηβου ή μπορείτε να το προσωποποιήσετε με την εικόνα του παιδιού. Αυτό μπορεί να είναι προικισμένο στο παιδί.

12. Χρώμα αλλαγής ρολογιού:

Χρώμα Changing Clock

Κάντε τα παιδιά ευχαριστημένα με το δροσερό ρολόι αυτού του παιδιού που έχει χρώμα που αλλάζει θέμα. Το χρώμα αλλάζει έντονα και αυτό έχει επίσης ένα σύστημα συναγερμού. Είναι ένα φορητό ρολόι που τα παιδιά μπορούν να μεταφέρουν μαζί τους παντού. Το ρολόι μπορεί να δοθεί ως δώρα επιστροφής για τα γενέθλια του παιδιού επίσης.

13. Ωροσκόπιο:

Τραμπάλα Clock

Ακριβώς όπως ένα ωραίο ρολόι με κούκος, αυτό το χαριτωμένο ρολόι "παιδιών στο ρολό" είναι επίσης ένα εξαιρετικό στοιχείο για ένα παιδικό υπνοδωμάτιο. Το ρολόι χτυπάει την ώρα και το χνουδάκι του μικρού παιδιού στο τραπέζι. Αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά. Τα περισσότερα παιδιά θα αγαπήσουν αυτό το ρολόι στο δωμάτιό τους. Τα διάφορα αντικείμενα που είναι χειροποίητα στο ρολόι είναι εξαιρετικά χρήσιμα.

14. Ρολόι αθλητικού παιδιού:

Αθλητισμός Kid’s Clock

Τα περισσότερα αγόρια είναι λάτρεις των σπορ. Αυτό τους κάνει να διακοσμήσουν τα δωμάτια τους σε αθλητικό θέμα. Αυτό το ρολόι ποδοσφαίρου είναι το τέλειο στοιχείο για το δωμάτιο ενός αγοριού. Το στρογγυλό ρολόι έχει το μοτίβο του ποδοσφαίρου σε αυτό. Το μαύρο και άσπρο ρολόι έχει αριθμούς σε μαύρο χρώμα. Τα χέρια του ωρολογίου και των λεπτών του ρολογιού είναι σωστά για να δουν και να πουν την ώρα.

15. Εκκρεμές ρολόι παιδιών:

Εκκρεμές Kid’s Clock

Τα περισσότερα ρολόγια που κουδουνίζουν έχουν επίσης ένα εκκρεμές. Το ρολόι αυτού του παιδιού έχει θέμα ιστιοπλοϊκού σκάφους που είναι μπλε και λευκό σε χρώμα. Το εκκρεμές έχει σχήμα δύο ναυτικών. Αυτό το ωραίο παιδικό ρολόι είναι κατάλληλο για τραπέζι ή κρεβατάκι για παιδιά.

Τα ρολόγια του παιδιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διδάξετε το χρόνο. Έρχονται σε πολύχρωμα πλαίσια, γύρους, κλπ. Μπορείτε να έχετε διαμόρφωση σχήμα, χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, οδήγησε, ξύλο, κλπ. Κάθε ένας από τους διαφορετικούς τύπους ρολογιών έχει ένα φωτεινό χρώμα και μεγάλοι αριθμοί.

Leave A Comment

4 + 5 =