Κορυφαία 15 Τζιν για τους άνδρες και τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Τζιν έχει γίνει ένα σημαντικό μέρος στην τάση της μόδας των ανδρών και των γυναικών. Φορά διαφορετικά σχέδια και τα χρώματα των τζιν είναι κοινή μεταξύ των δύο. Τα απλά τζιν δεν έχουν πλέον τάση για περιστασιακά εμφάνιση. Με την αλλαγή στη βιομηχανία της μόδας, τα σχέδια ή τα σχέδια άλλαξαν επίσης σε σχέση με τα χρώματα και τα στυλ των τζιν. Είτε πηγαίνετε για την Pepe, το Denim, τη Δανία ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, έδωσαν πάντα νέα φανταχτερά τζιν φθορά για τη νεολαία να φανεί μοντέρνα.

Το τελευταίο στιλ τζιν στην αγορά είναι εκείνο των αγωνίων τζιν. Επίσης γνωστός ως σχέδιο αντιγραφής τζιν? Είναι επίσης σπιτικό σχέδιο. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν μια εγκάρδια έλξη προς αυτό το σχέδιο τζιν που έχει οδηγήσει στη δημοτικότητά του. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποια τελευταία και καλύτερα διαταραγμένα σχέδια τζιν.

Τραβεσμένα τζιν στην Ινδία για τους άνδρες και τις γυναίκες:

Ακολουθούν τα κορυφαία απαιτητικά τζιν για γυναίκες και άνδρες που είναι όλα διαθέσιμα στην ινδική μαζί με όλες τις χώρες.

1. Τζιν σκούρο μπλε:

σκούρο μπλε τζιν1

Το σκούρο μπλε είναι το δημοφιλές χρώμα στα τζιν που επιλέγονται από άνδρες και γυναίκες. Ένα θαυμάσιο κοκκινωπό σκούρο μπλε απογοητευμένο τζιν για τις γυναίκες δίνει μια funky ματιά για πάρτι. Είναι διάσπαρτα από διάφορα σημεία, συμπεριλαμβανομένων των γοφών και των γόνατων για να γίνει πιο ελκυστική.

2. Πλένετε τα πιπίλισμα των μαϊμού:

μαϊμού-πλύση-αναξιοπαθούντα-τζιν2

Ένα μπλε και άσπρο τζιν πλένεται μαϊμού όταν αγωνίζεται, δίνει μια θαυμάσια εμφάνιση. Το τζιν αστράγαλο είναι σχισμένο στο μεταξύ και δόθηκε ένα λευκό φόντο για να γίνει πιο αξιολάτρευτο και σούπερ. Είναι ευρέως μεταφέρεται σε τακούνια για να καταστεί πιο καταπληκτικό. Κυρίως αυτός ο τύπος τσακωμένων τζην τζιν σε μπλε χρώμα που χρησιμοποιούν από κορίτσια και γυναίκες μέσης ηλικίας σε όλο τον κόσμο.

3. Patchy Τζιν Σχεδιασμός:

κομψό-jeans-design3

Ψάχνετε για μια νέα funky εμφάνιση για τα πάρτι και τις εκδρομές σας! Εδώ πηγαίνετε με τα μπλε τζιν τζιν με λευκή κομψή εμφάνιση. Τα τζιν φέρουν αρκετές πλευρές με λευκά κομμάτια για να δίνουν μοναδική εμφάνιση. Τα ανήσυχα τζιν για τις γυναίκες δίνουν μια εκπληκτική εμφάνιση σε σύντομες κορυφές.

4. Ζωγραφική Design Jeans:

ζωγραφική-spot-design-jeans4

Η αγάπη φέρει πολύχρωμη εργασία εμπλάστρου! Ένας σχεδιασμός των γυναικών με αγωνία τζιν, μαζί με την εργασία σχισίματος, δίνει μια ματιά σε κηλίδες χρωμάτων για να γίνει πολύχρωμη και φανταχτερή. Ο σχεδιασμός μπορεί επίσης να γίνει στο σπίτι με χρώματα ζωγραφικής πετρελαίου. Η ιδέα είναι ευρέως αποδεκτή από τα κορίτσια των σχολών.

5. Απλό λευκό τζιν:

απλά-άσπρα τζιν5

Μια απλή και νηφάλια εμφάνιση μπορεί να είναι αξιολάτρευτη για κάθε περίσταση και για γραφεία. Τα λευκά διαταραγμένα τζιν είναι σχισμένα στο γόνατο μόνο για να δώσουν μια εξεζητημένη εμφάνιση. Είναι επίσης ευρέως φορεμένο σε επίσημες λειτουργίες ή γραφεία.

6. Σχεδιασμός Ripped Jeans:

Σχεδιασμός-σχισμένο-jeans6

Οι άνδρες αγαπούν επίσης να πάρουν ένα κουνιστό βλέμμα στα τζιν. Τα μπλε αναξιοπαθούντα τζιν ή άνδρες έχουν ξεσπάσει με ένα μοναδικό τρόπο που δίνει διπλό αποτέλεσμα. Ένας από ένα σχισμένο βλέμμα ενώ το άλλο ένα τεντωμένο βλέμμα. Είναι ευρέως αποδεκτή εμφάνιση από τα αστέρια και τα celebs.

7. Γιγαντιαία τζιν:

τα γόνατα με γόνατο και το ισχίο7

Ένα τζιν με απλή αντιγραφή δίνει έναν διαφορετικό ορισμό στον κόσμο της μόδας. Δίνει μια απλή αλλά κομψή εμφάνιση στον φορέα. Τα τζιν είναι μόνο σχισμένα στο γόνατο ενός ποδιού και το ισχίο του άλλου για να του δώσει μια μοναδική εμφάνιση.

8. Χαλαρά τζιν:

χαλαρά τζιν8

Ένα υλικό τζιν στο πρώην Capri δίνεται μια αγωνία να το κάνει διαφορετικό. Το χαλαρό τζιν capri γίνεται το καλύτερο κορεσμένο look τζιν με μεγάλα κενά που γίνονται για να εξερευνήσετε τα ισχία. Το βλέμμα μεταφέρεται ευρέως στο κόκκινο χαλί από τα celebs για μια τολμηρή εμφάνιση.

9. One Side Distressed Jeans:

μονόπλευρα-τζιπ9

Ένα μαύρο τζιν είναι το ελκυστικό χρώμα τζιν για όλους. Ομοίως, ένα μαύρο αναξιοπαθούντα τζιν μοιάζει να αιχμαλωτίζει θεματικά πάρτι ή απλά να ξεφύγει. Τα τζιν είναι σχισμένα σε ένα μόνο γόνατο και διπλωμένα για μια εμφάνιση παντελόνι δίνοντας ένα διαφορετικό στυλ στο. Είναι αποδεκτό το στυλ των νεαρών κοριτσιών.

10. Τζιν συρρίκνωση με λεπίδα:

πριτσίνια-τεντωμένα-τζιν10

Ένας συρρικνωμένος και καλύτερο αγωνιζόμενος τζιν σχεδιασμός που γίνεται με τα μοσχεύματα και τις λεπίδες μιας λεπίδας δίνει μια τολμηρή ματιά στις γυναίκες. Τα μαύρα διαταραγμένα τζιν δίνουν κομμάτια και η λεπίδα αγγίζει για μια διαφορετική εμφάνιση. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ευρέως δημοφιλής στους έφηβους που αγαπούν να κινούνται με την τάση.

11. Jeans σχεδίου Υδροχόος:

aquarius-design-jeans11

Ένα κομψό και αναξιοπαθούντα τζιν είναι το όνειρο όλων των ανδρών και των γυναικών. Εδώ σας δίνουμε μια υδάτινη εμφάνιση με τζιν που έχει σχιστεί στο γόνατο και δίνεται πολύχρωμα μπαλώματα που κάνουν το σχεδιασμό μικρών βότσαλα στο νερό. Πρόκειται για ένα πολύ αγορασμένο σχέδιο μεταξύ των ανδρών.

12. Υψηλή Μέση Τραβεσμένο Τζιν:

τα υψηλά μέση-διαταραγμένα τζιν12

Ένα vintage μοτίβο τζιν με υψηλή μέση είναι αρκετά κοινό μεταξύ των νέων. Τα ανήσυχα τζιν για τους άνδρες με υψηλή μέση και τρύπημα vintage είναι αρκετά μοντέρνα για τη χειμερινή φθορά. Είναι αρκετά κοινό στο κολέγιο και υπαίθρια πικνίκ.

13. Σορτς Τζιν:

σορτς-τζιν-13

Τα τζιν με τη μορφή σορτς και, επίσης, δεδομένου ότι η αγωνία είναι πολύ δύσκολη για τους έφηβους αυτές τις μέρες. Τα σορτς είναι σχισμένα από τους μηρούς και έχουν επίσης σχήμα γόνατος. Αυτό δίνει μια αισθησιακή και τολμηρή ματιά στα κορίτσια για την ημερομηνία.

14. Side Τζιν:

ανατρεπόμενα στο πλευρό τζιν14

Οι γυναίκες που θέλουν να έχουν μια μοντέρνα εμφάνιση για πάρτι, ντίσκο, παμπ, κλπ. Υιοθετούν σε μεγάλο βαθμό αυτό το εκπληκτικό και κομψό ύφος του τσακωμένου τζιν. Τα καλύτερα θλιβερά τζιν είναι σχισμένα από την πλευρά του τζιν που είναι ματιών πιασάρικα ειδικά σε σκούρα χρώματα τζιν.

15. Τζιν πλύσης οξέων:

πλυσίματα με όξινο πλύσιμο15

Τα τζιν πλύσης οξέος είναι αρκετά μοναδικά και δημοφιλή για τους δυτικούς εραστές. Ένα λευκό και μπλε κομψό σχέδιο των τζιν όταν δίνεται σχισμένο έργο δίνει μια καταπληκτική εμφάνιση στο χρήστη. Είναι πολύ φορεμένο σε κολέγια, σε εκδρομές, σε celebs κλπ.

Τα σχέδια των αγωνιζόμενων τζιν ήταν δημοφιλή μεταξύ των celebs, ειδικά των rock stars. Καθώς είναι ευρέως δημοφιλές τόσο μεταξύ των ανδρών όσο και των γυναικών, αποκτά σχεδόν περισσότερο από το ήμισυ της αγοράς μόδας. Άλλα τζιν εμπνευσμένα από τέτοιου είδους σχισμένα σχέδια περιλαμβάνουν πλύση με οξύ. σχεδιασμός κοπής λεπίδων, σκασίματα με γοητεία γύρω, σχέδιο μπάλλας και διαμαντιού και πολλά άλλα. Τέτοια σχέδια μπορούν επίσης να γίνουν στο σπίτι εάν ένα ειδικό σχέδιο επιθυμεί να επιτευχθεί όπως σχήμα διαμαντιού, σχήμα καρδιάς, τετράγωνο κλπ., Καθώς είναι εύκολο.

Το καλύτερο σχεδιασμό των τζιν που προκαλεί δυσκολία γίνεται με τη χρήση περικοπών λεπίδων κυρίως σε τζιν. Όταν δίνεται ελαφριά περικοπή φωτός, δίνει ένα σχέδιο κοπής ινών το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

36 + = 40