15 Νέες μορφές γενειάδας και μουστάκι για άνδρες και έφηβους Στυλ στη ζωή

Η γενειάδα και το μουστάκι με διαφορετικά στυλ ήταν πάντα μοντέρνα για τους άντρες. Ωστόσο, με την αλλαγή στη γενιά, τα στυλ του να κρατάτε μουστάκι και γένια έχουν επίσης αλλάξει από κανονικό σε κάτι ελκυστικό. Το γεγονός είναι ότι, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η γενιά, ένα καλά διατηρημένο και καλλωπισμένο μουστάκι και γενειάδα θα προτιμούσε πάντα να δίνει μια ανόητη ματιά. Το στυλ της γενειάδας εξαρτάται επίσης από το επάγγελμα που εμπλέκεται ο άνθρωπος για να πάρει αυτό το καταστροφικό βλέμμα.

Είστε επίσης αρκετά συναρπασμένοι να κρατάτε μουστάκι μουριά; Εδώ είναι μερικά γενικά στυλ γενειάδα και μουστάκι που έχουν παραμείνει σε συνομιλίες αυτές τις μέρες για να επιλέξετε από σύμφωνα με το πρόσωπό σας και το ενδιαφέρον σας,

Γένια και στυλ μουστάκι για τους άνδρες και το τσάι:

Ας δούμε εδώ με τον κατάλογο των hairstyles μουστάκι και γενειάδα για να πάρετε μια νέα ματιά.

1. Bandholz Μουστάκι και Beard:

Bandholz Mustache and Beard

Ένα ενδιαφέρον στυλ μπουκαλιών και γενειάδας που παρουσιάστηκε από τον Eric Bandholz, παρέμεινε πάντα σε ζήτηση. Η γενειάδα ταιριάζει στους άντρες με οβάλ, διαμάντι και τριγωνικό σχήμα. Χρειάζεται τουλάχιστον 6 μήνες χρονικού διαστήματος για να αναπτυχθεί αυτό το είδος στυλ και πρέπει επίσης να διατηρηθεί χρησιμοποιώντας εργαλεία περιποίησης.

2. Η Ομοιόμορφη Beard:

ο Uniform Beard

Το όνομα προέρχεται από το μήκος που έρχεται με. Καλύτερο για τους άνδρες με τετράγωνα, στρογγυλά και ωοειδή πρόσωπα κομμένα, αυτή η γενειά αυξάνεται σε σχεδόν 2 ίντσες από το πηγούνι και του δίνεται μια ωραία στρογγυλή διαμόρφωση. Είναι ένα ευρέως επιλεγμένο στυλ για επαγγελματική εμφάνιση.

3. Beard Edge:

Το Razor's Edge Beard

Όποια και αν είναι η μορφή του προσώπου που έχετε, αυτή η γενειάδα και το μουστάκι θα σας ταιριάξουν τέλεια. Αυτό είναι ένα στυλ γενειάδα που πάντα παρέμεινε στην τάση. Οι πλευρές της γενειάδας δεν είναι καλά διαμορφωμένες, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα άκρα όρθια και καθαρά.

4. Ολλανδική γενειάδα:

Ολλανδός Beard

Θέλετε να δώσετε στην γενειάδα σας μια παλιά αύξηση; Η ολλανδική γενειά είναι αυτό που ψάχνετε. Ιδανική για τα διαμάντια και τα ωοειδή πρόσωπα, η γενειάδα σε αυτό το ύφος αναπτύσσεται προς τα έξω σε μια θέση με έμφαση από το πηγούνι.

5. Κοντό και κοντό μούρο:

Κοντραρισμένο and Short Beard

Tapered και σύντομη έχει παραμείνει το αγαπημένο στυλ των εφήβων αυτές τις μέρες μεταξύ των γένια και μουστάκι στυλ. Η γενειάδα σε αυτό το ύφος έρχεται με τα κοντή τρίχα καλύτερα για τα πρόσωπα στρογγυλά και ωοειδή. Η γενειάδα διατηρείται ξεκάθαρη μέχρι το μουστάκι να μοιάζει με γένια με λιγότερα μαλλιά για πλήρη εμφάνιση.

6. Thin Beard Style:

Λεπτός Beard Style

Αυτό θεωρείται ως το πιό σύντομο στυλ γενειάδα μουστάρδας, όπου τα αγκαθωτά μπερδεύουν και είναι σχεδόν να εξαφανιστούν. Το μουστάκι και το πρόσωπο που κόβουν γενειάδα συναντώνται στο τμήμα του πηγουνιού, το οποίο δίνει μια εντυπωσιακή επίδραση στα τετράγωνα και ωοειδή πρόσωπα.

7. Γραμμές για Στυλ Μέρες:

Γραμμές for Days Styles

Αυτό είναι ένα είδος πλήρους μουστάκι γενειάδας με το σωστό σχήμα και σαφή περικοπές είναι αρκετά υιοθετήσιμο για κάθε είδους πρόσωπο. Το μουστάκι της γενειάδας έρχεται πολύ πιο κοντά στην γένια, αλλά δεν το αγγίζει δίνοντας ένα ευθεία ξυρίσματος ξυράφι.

8. Ξεθωριασμένη Beard:

Ξεθωριασμένος Beard

Το Faded είναι ένα στυλ μακριάς γενειάδας και μουστάκι. Η γενειάδα σε αυτό το ύφος αναπτύσσεται περίπου 3 ίντσες από το πηγούνι και είναι κομμένη σε επίπεδη στυλ. Το μουστάκι συνδέεται με ένα λεπτό ή παχύ στρώμα, το καλύτερο για τα οβάλ και τετράγωνα πρόσωπα.

9. Τούρτα και παχιά γενειάδα:

Τολμηρός and Thick Beard

Όταν πρόκειται για παχιά γενειάδα, η λέξη τολμηρή έρχεται μαζί με αυτό. Η γενειάδα έρχεται με μακριά μαλλιά. Ωστόσο, το μήκος είναι ακόμα μικρό μέχρι το πηγούνι. Αυτό είναι ένα στυλ γενειοειδούς που εκτελείται από κάθε σχήμα προσώπου με τις κατάλληλες γωνίες για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

10. Circle Beard:

Κύκλος Beard

Κύκλος γενειάδα και μουστάκι έρχεται με τόσο παχιά και λεπτά μαλλιά. Είναι ένας ιδανικός αγώνας για τους άνδρες που έχουν στρογγυλό και ωοειδές πρόσωπο. Είναι επίσης γνωστή ως τυποποιημένη γενειάδα που φαίνεται κάπως τακτοποιημένη. Επιλέγεται από τους άνδρες που θέλουν μια εμφανή εμφάνιση μαζί με γενειάδα.

11. Φιλικό Μπουτόν Κοτόπουλο Beard:

Φιλικός Mutton Chops Beard

Αυτό είναι απλά εκπληκτικό μεταξύ των μορφών μουστάκι και γενειάδα. Είναι επίσης γνωστή ως κόψιμο του μπροστινού λαιμού ή πλευρικά μουστάκια με ένα κενό στο πηγούνι, το οποίο εισήχθη κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου. Εάν έχετε ένα τετράγωνο ή κυκλικό σχήμα προσώπου, αυτό το στυλ γενειάδα σίγουρα θα σας ταιριάζει.

12. Γαρυλαβή Μπέαρ:

Garibaldi Beard

Αυτό είναι ένα από τα μακρά στυλ γενειάδα και μουστάκι. Είναι το καλύτερο για σας εάν έχετε σχήμα ορθογώνιου ή ωοειδούς προσώπου. Μερικά παρόμοια με το Bandholz, έρχεται με χοντρό και μακρύ γένια με μουστάκι που τελειώνει σε μπούκλες.

13. Γόνατα και γένια:

Χειρολαβή and Chin Puff Beard

Ένα πραγματικά χαριτωμένο στυλ γενειάδα να φέρει, το γενειάδα και το μουστάκι εδώ έρχονται με περιορισμένη ανάπτυξη. Το μουστάκι έχει μια μακρά ανάπτυξη, ενώ η γενειάδα μεγαλώνει πολύ μόνο στο τμήμα του πηγουνιού. Αυτός ο σχεδιασμός πραγματοποιείται κυρίως από άντρες που έχουν ανάπτυξη γενειάδας σε περιορισμένη περιοχή προσώπου με επιμήκη ή ορθογώνιο πρόσωπο.

14. Βαν Dyke Beard Style:

Βαν Dyke Beard Style

Το Van Dyke έρχεται με επτά διαφορετικά στυλ μούρων μουστάκι. Είναι δημοφιλείς στους άνδρες που έχουν ένα στενό πηγούνι. Το στυλ γενειάδα μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένας συνδυασμός τόσο Goatee στυλ με μουστάκι. Το στυλ έρχεται με μεσαίο μουστάκι και σχήμα αγκύρωσης στο πηγούνι. Το όνομα του σχεδίου δόθηκε μετά τον Anthony Van Dyke, καθώς ήταν η εμφάνισή του.

15. Beard παπουτσιών:

Αλογο Shoe Beard

Αυτό το μουστάκι γενειάδας θα σας υπενθυμίσει την εμφάνιση του ρετρό. Το στυλ επιτυγχάνεται με το τέντωμα του μουστάκι που ενώνει τη γένια προς τα κάτω. Οι πλευρές της γενειάδας και το κεντρικό τμήμα του πηγουνιού αφήνονται καθαρά ξυρισμένες για να αποκτήσουν την επιθυμητή εμφάνιση. Το μήκος των πλευρών μπορεί να διατηρηθεί όπως επιθυμείτε.

Εκτός από όλα αυτά, άλλα στυλ γενειάδα και μουστάκι περιλαμβάνουν γένια αγκάθι, γένια Goatee, γενειάδα Balbo, γένια Original Stache, γενειάδα Chevron, γενειάδα αγκυροβόλησης, γενειάδα βραχίονα και πολλά άλλα που έχουν επιλεγεί από άνδρες σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου τους. Θα πρέπει επίσης να είναι γνωστό ότι η μεγαλύτερη γενειάδα κρατάτε την περισσότερη προσοχή που απαιτεί καθώς μπορεί να επηρεαστεί από τα βακτηρίδια που σας φέρνουν κάποια λοίμωξη στο δέρμα.

Leave A Comment

− 6 = 1