15 εικόνες και ιδέες πράσινου τζιν για γυναίκες και άνδρες Στυλ στη ζωή

Τα τζιν έρχονται σε διάφορες αποχρώσεις και τα πιο συνηθισμένα είναι τα μπλε και τα μαύρα. Αλλά οι άλλες αποχρώσεις σας προσφέρουν επίσης μια σειρά επιλογών. Το πράσινο jean είναι το τέλειο ζευγάρι που έχετε στη συλλογή σας καθώς είναι μοντέρνο και μοντέρνο. Πάρτε το επόμενο ζευγάρι πράσινα τζιν και δείτε το πηλίκο του στυλ σας να ανεβαίνει.

Τα καλύτερα πράσινα τζιν Mens και οι γυναίκες στο στυλ 2017:

Ας βρούμε εδώ με τα 15 καλύτερα mens και womens πράσινα τζιν στην Ινδία.

1. Λεπτό ταιριάζει πράσινο τζιν:

Λεπτός fit Green Jeans

Αυτό είναι ένα υπέροχο ζευγάρι για να αγοράσετε αν θέλετε πράσινα τζιν. Το τζιν είναι κατασκευασμένο από μαλακό υλικό και ταιριάζει καλά στο σώμα. Επιλέξτε για να το ολοκληρώσετε με πολύχρωμα και τυπωμένα ρούχα. Εάν παίρνετε τακτική φροντίδα της υγείας σας και εάν έχετε καλό σώμα με λεπτή εφαρμογή, δοκιμάστε αυτά τα τζιν ανά πάσα στιγμή για να τραβήξετε την προσοχή. Αυτός ο τύπος προτιμάει ως επί το πλείστον η λεπτή γυναικεία στολή.

2. Biker Green Jeans:

Ποδηλάτης Green Jeans

Αυτό το μπικίνι στυλ πράσινο τζιν άνδρες είναι το καλύτερο με τσέπες στα πλάγια. Το τζιν φορτίου πηγαίνει καλά με κάθε ταιριάζει. Το διπλωμένο άκρο φαίνεται κομψό και δροσερό. Αυτό το στυλ είναι κατάλληλο για τα αγόρια και τα αγόρια που τους αρέσει η ποδηλασία οποιαδήποτε στιγμή. Το κολέγιο με νέους αγαπούν να δοκιμάσουν αυτό το μοτίβο.

3. Πράσινο τζιν στρατού:

Στρατός Green Jeans

Ένα από τα πιο κλασικά πράσινα είναι το στρατό πράσινο ή πράσινο ελιά. Αυτά τα τζιν για τους άνδρες είναι το κλασικό ζευγάρι με ευθεία κοπή. Το τζιν φαίνεται αρκετά επίσημο για να φορεθεί για φθορά γραφείου καθώς και casual. Νίκαια συλλογή για οποιαδήποτε στολή στο πάνω μέρος του σώματος, αυτό είναι καλό ζευγάρι με τα παπούτσια πάρα πολύ.

4. Ultra Skinny Green Jeans:

Υπερ Skinny Green Jeans

Οι γυναίκες αγαπούν τα κοκαλιάρικα πράγματα, γι 'αυτό το πράσινο τζιν εξαιρετικά λεπτό γυναικών θα ήταν το καλύτερο στοίχημα. Μπορείτε να επιλέξετε από την περιοχή του πράσινου, αλλά αυτή η δροσερή ανοιχτή πράσινη σκιά είναι η καλύτερη. Συνδέστε το με το λευκό και θα γυρίσετε το κεφάλι σας. Εκείνα τα κορίτσια που τους αρέσει να κάνουν περιστασιακή έξοδο με τους φίλους τότε παίρνουν αυτό το μοτίβο πράσινων τζιν γυναικών για να απολαύσουν τις στιγμές σας.

5. Υψηλή μέση Πράσινη τζιν:

Υψηλός Waist Green Jeans

Πάρτε αυτό το υπέροχο ψηλό μέτωπο πράσινο τζιν για να πάει με το αγαπημένο σας κορυφή καλλιεργειών. Αυτό το πράσινο τζιν είναι κοκαλιάρικο και κάνει το σώμα να φαίνεται λεπτό. Η κορυφή της καλλιέργειας πρέπει να είναι ελεύθερη να ταιριάζει με αυτό το υψηλό τζιν μέσης. Αυτά τα κορίτσια που τους αρέσει να εντυπωσιάζουν και να προσελκύουν την προσοχή των λαών τότε μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το στυλ σε αυτά τα σχέδια τζιν, αυτή είναι μια ωραία συλλογή ανάμεσα σε λεπτό τζιν fit.

6. Μεντί πράσινο τζιν:

Μέντα Green Jeans

Να είναι suave και κομψό σε αυτό το μέντα πράσινο jean που είναι το μήκος του αστραγάλου. Το χρώμα είναι ιδανικό για τα καλοκαίρια και φαίνεται δροσερό. Το τζιν είναι φτιαγμένο για να φορεθεί μέχρι τους αστραγάλους και αυτή είναι η τελευταία τάση. Αυτή η άνεση για την κανονική σας χρήση ή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ενώ κάνετε πεζοπορία ή βόλτα στην παραλία. Δοκιμάστε αυτό για το κλικ σας με τους φίλους σας.

7. Τζιν:

Οι άνδρες Slim fit Green Jeans

Η φθορά των ανδρών μπορεί να είναι τρομακτική. Αυτό το λεπτό τζιν σε πράσινο χρώμα είναι ιδανικό για όσους θέλουν να έχουν μια λεπτή εφαρμογή. Το τζιν κόβεται στην τελειότητα και κάνει το σχήμα άπαχο. Οι λάτρεις της γυμναστικής είναι άνετοι σε αυτό το στυλ των λεπτών τζιν fit, το πράσινο είναι μαλακό σχέδιο χρώματος.

8. Τζιν πράσινο μπουκάλι:

Μπουκάλι Green Jeans

Ένα κλασικό χρώμα στο πράσινο είναι το πράσινο μπουκάλι. Έτσι τόσο σωστά τα τζιν μπουκαλιών έκαναν μια επιστροφή με στυλ. Αυτό το ζευγάρι τζιν για άνδρες και γυναίκες είναι πιο λατρευτός και φορεμένος. Αυτό έρχεται με λίγο σκούρο πράσινο χρώμα χρώμα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε κορυφαίο ή casual πουκάμισο με αυτά τα τζιν.

9. Ανοιχτό πράσινο τζιν:

Φως Green Jeans

Οι άνδρες μπορούν να επιλέξουν από όλες τις αποχρώσεις του πράσινου. Αυτό το συγκεκριμένο ελαφρύ πράσινο τζιν άνδρες είναι σχεδόν γκριζωπό χρώμα. Η σκιά είναι ιδανική για τους άνδρες και κάνει τα τζιν να φαίνονται τραχιά. Δοκιμάστε αυτό για την περιστασιακή σας συνάντηση με τους φίλους σας ή για οποιαδήποτε εκδρομή, παίξτε κ.λπ. δοκιμάστε πάνινα παπούτσια για άνεση.

10. Faded Green Jeans:

Ξεθωριασμένος Green Jeans

Ένα άλλο κλασικό στυλ στο τζιν είναι το ξεθωριασμένο βλέμμα. Αυτή η εμφάνιση έχει το χρώμα των τζιν ξεθωριάσει σε ορισμένες περιοχές συνήθως οι μηροί. Αυτό το ξεθωριασμένο πράσινο τζιν είναι υπέροχο και μπορεί να προστεθεί στη συλλογή τζιν. Αυτό έρχεται σε μαϊμού πλύση μοτίβο τζιν, δίνει καλή σχόλια από τους θεατές σας πάρα πολύ.

Δείτε περισσότερα: Ανδρικά και γυναικεία κόκκινα τζιν

11. Baggy Green Jeans:

Σακουλιασμένος Green Jeans

Οι άνδρες και οι γυναίκες προτιμούν να έχουν φορώντας τζιν τσάντες φορτίου στη συλλογή τους. Αυτό το φοβερό γυναικείο τζιν στο πράσινο είναι δροσερό για όλο το χρόνο. Είναι ευρύχωρο και έχει αρκετές τσέπες. Πάει καλά με τις κορυφές των δεξαμενών.

12. Ζημιά πράσινο τζιν:

Αγχωμένος Green Jeans

Μπορείτε να πάρετε τον εαυτό σας ένα ζευγάρι αναξιοπαθούντα τζιν στο πράσινο για να προσθέσετε στο δροσερό σας πηλίκο. Αυτό το τζιν είναι σχισμένο σε πολλά μέρη και κάνει ένα νεανικό στυλ. Το τζιν πηγαίνει καλά με άσπρες κορυφές δεξαμενών.

Δείτε περισσότερα: Μαύρα τζιν μανικιών και γυναικών

13. Τυπωμένα πράσινα τζιν:

Εντυπος Green Jeans

Συνδυάστε αυτό το πανέμορφο τυπωμένο τζιν με απλές κορυφές και θα πετάξετε τα καλοκαίρια. Αυτό το ζευγάρι τζιν είναι η τέλεια εφαρμογή και σας κάνει να φαίνεστε πολύ κομψό. Έχετε ένα ζευγάρι τυπωμένα τζιν στην ντουλάπα σας και θα είναι μια καλή αλλαγή.

14. Πλυμένα πράσινα τζιν:

Πλένονται Green Jeans

Οι άνδρες μπορούν να πάνε για αυτό το νέο βλέμμα των πράσινων τζιν. Αυτό το πλένεται jean είναι το νέο στυλ που κάνει τα κύματα στη βιομηχανία της μόδας. Το πλυμένο βλέμμα έχει το χρώμα λίγο ξεθωριασμένο και το υλικό τεντωμένο για να δώσει την αίσθηση των χρησιμοποιημένων τζιν.

Δείτε περισσότερα: Γκρι τζιν για άνδρες και γυναίκες

15. Tapered Πράσινο τζιν:

Κοντραρισμένο Green Jeans

Πάρτε ένα ζευγάρι από αυτά τα κωνικά πράσινα τζιν για να συμπληρώσετε το βλέμμα σας. Αυτό το ύφος είναι εξαιρετικό και για την επίσημη φθορά. Έτσι μπορείτε να το συνδυάσετε με επίσημα πουκάμισα και να πάτε για μια συνάντηση με τους προϊσταμένους σας.

Τα πράσινα τζιν είναι ευπροσάρμοστα και κάνουν μια μεγάλη δήλωση μόδας. Επιλέξτε το ζευγάρι σας από ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Η ξεθωριασμένη, πλυμένη και προβληματική εμφάνιση είναι ιδανική για εκδρομές και περιστασιακή φθορά. Ενώ τα κωνικά και τα λεπτότερα είναι κατάλληλα για την επίσημη φθορά.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

72 − = 64