15 καλύτερες έδρες καρέκλα σχέδια και ιδέες να αγοράσουν στην Ινδία | Στυλ στη ζωή

Στις παλιές μέρες, δεν υπήρχε εγγύηση για τους δευτερεύοντες παράγοντες όπως η άνεση, τα κοσμήματα κλπ. Αλλά όσο πέρασε ο καιρός, τα πράγματα άρχισαν να εξελίσσονται. Οι καρέκλες δεν εξυπηρετούν μόνο τον σκοπό της συνεδρίασης αλλά προσδίδουν άνεση σε πρωταρχική σημασία. Οι καρέκλες τελικά ομαδοποιήθηκαν κάτω από διάφορες κατηγορίες, όπως καρέκλες σακουλών φασολιών, καρέκλες Adirondack, καρέκλες έμφασης, σκαμπό, καρέκλες για κάμπινγκ, ξαπλώστρες και πολλά άλλα. Πλαστικά, ξύλινα, μεταλλικά, ταπετσαρίες διαφορετικών υφασμάτων και χρωμάτων είναι οι διάφορες ποικιλίες των διαθέσιμων υλικών. Σε αυτό το συγκεκριμένο άρθρο, πρόκειται να μιλήσουμε για πολυθρόνα.

Καλύτερα σχέδια και ιδέες πολυθρόνα Ινδία:

Ας δούμε τα κορυφαία 15 σχέδια καρέκλας που θα δώσουν μια ιδέα ενώ θα τα αγοράσετε.

1. Καρέκλα καμήλας:

Camnut Arm Chair

Μια καρέκλα με τις προβλεπόμενες βραχίονες καλούνται κυρίως καρέκλες. Το στήριγμα των βραχιόνων δεν παρέχει μόνο πρόσθετη ικανοποίηση, αλλά βοηθά στην ομοιόμορφη κατανομή του σωματικού βάρους όταν τοποθετούνται βραχίονες στα υποβραχιόνια. Μπορείτε ακόμη να διακοσμήσετε την καρέκλα σας με μαξιλάρια βραχιόνων που θα σας δώσουν μεγαλύτερη άνεση.

2. Ξύλινη καρέκλα μπράτσου:

Ξύλινος Border Arm Chair

Η ξύλινη πολυθρόνα είναι συνήθως ανθεκτική και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Παρόλο που μερικά από τα μεγέθη είναι αρκετά μεγάλα και δεν είναι εύκολο να μετακινηθούν, μερικά εύκολα μετακινούνται από το ένα μέρος στο άλλο. Μπορείτε επίσης να βάψετε στο ξύλο με ένα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες χρώμα για να το προστατέψετε από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και να το κρατήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

3. Ευρεία καρέκλα U:

Ευρύς U Arm Chair

Η δερμάτινη πολυθρόνα είναι ο πιο κλασικός τρόπος να στιλιστεί τα έπιπλά σας. Αυτό το δέρμα δεν είναι μόνο σε διαφορετικά χρώματα, αλλά προέρχεται και από διαφορετικές ποικιλίες. Το δέρμα προσφέρει άνεση που δεν διατίθεται σε κανένα άλλο προϊόν. Χρησιμοποιώντας μια καρέκλα που έχει δερμάτινα μαξιλάρια είναι εξαιρετικά άνετη στη χρήση. Σας παρέχει το ιδανικό μέρος για να ξεκουραστείτε μετά από μια κουραστική και πολυήμερη μέρα.

4. Μικρή στρογγυλή ανάγλυφη πρόεδρος:

Μικρό Round Cushioned Arm Chair

Το κύριο πλεονέκτημα της μικρής πολυθρόνας είναι ότι είναι φορητές και μπορούν να μετακινηθούν ανάλογα με τον τόπο ανάγκης. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια μικρή καρέκλα που να το συνδυάζει με έναν οθωμανικό που ταιριάζει ή αντιπαραβάλλει ή ακόμα και να το χρησιμοποιήσετε για επιπλέον καθίσματα στο τραπέζι. Μπορείτε επίσης να το τοποθετήσετε κοντά στον υπολογιστή σας και να απολαύσετε ταινίες με άνετο τρόπο.

5. Σύγχρονες καρέκλες βραχίονα:

Μοντέρνο Arm Chairs

Ο χώρος του καθιστικού συνήθως περιλαμβάνει σετ καναπέδων και τραπεζάκι του καφέ ή του εστιατορίου. Αλλά λόγω της ενσωμάτωσης νέων σχεδίων καναπέδων, οι καρέκλες καθιστικών είναι μεγάλη υπόθεση και προφανώς μπορούν να αλλάξουν τη συνολική προοπτική του καθιστικού σας. Η καρέκλα σαλόνι είναι γενικά μεγάλη σε μεγέθη και είναι δύσκολο να μεταφερθεί.

6. Λευκές έγχρωμες καρέκλες:

άσπρο Dotted Border Arm Chairs

Ο Λευκός δεν είναι μόνο το χρώμα της ειρήνης, αλλά έχει την ικανότητα να κάνει μια μικρή θέση να φανεί μεγάλη. Το πλεονέκτημα της χρήσης μιας λευκής πολυθρόνας είναι ότι ταιριάζει σε οποιοδήποτε χρώμα. Μία μικρή λευκή καρέκλα μπορεί να κατασκευαστεί από οποιαδήποτε ποιότητα ξεκινώντας από δέρμα σε οποιαδήποτε ταπετσαρία από ύφασμα και μπορεί να συνδυαστεί με ένα αντίθεση χρωματισμένο οθωμανικό για τα καλύτερα αποτελέσματα.

7. Sober ευρεία Arm Καρέκλες:

Νηφάλιος Broad Arm Chairs

Αυτές οι καρέκλες μπορούν να προσθέσουν μια φιλόξενη υφή στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Το γκρι χρώμα είναι χαλαρωτικό και είναι κατάλληλο για φωτισμό και φωτεινά χρώματα. Οι γκρίζες καρέκλες είναι συνήθως κατάλληλες για την υφή του δέρματος.

8. Καρέκλες υψηλής καρέ διπλής στρώσης:

Διπλός Layer High Arm Chairs

Το high back chair προσθέτει μια κλασική εμφάνιση στο ντεκόρ του σπιτιού σας. Οι καρέκλες με ψηλή πλάτη προσθέτουν επιπλέον ευχαρίστηση για την πλάτη σας καθώς έχετε επιπλέον χώρο για αυτό. Είναι κατάλληλο για ανάγνωση βιβλίων και παρακολούθηση ταινιών. Μπορεί να είναι πολύ βαρύ, επομένως δεν μπορεί να μετακινηθεί πολύ εύκολα.

9. Καλύμνος υψηλής καρέκλας:

Σκεπαστός High Arm Chair

Ένας νέος σχεδιασμός στο σχεδιασμό πολυθρόνας υψηλής πλάτης έχει μια groovy εμφάνιση με πλήρη στέγη σαν κάλυψη. Το κάλυμμα της καρέκλας έχει βελούδινη επαφή με χαλύβδινο περίγραμμα. Οι καμπύλες γραμμές σκαμπό κάτω κάνουν πιο trendier να διακοσμήσει τη ζωή σας.

10. Πτυσσόμενος βραχίονας:

Κουνιστό Arm Chair

Ένα κουνιστό χρησιμοποιείται κυρίως για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου ή του δωματίου του γέροντος. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από ίνες με επικάλυψη από χάλυβα και δύο ξύλινες καμπύλες που επιτρέπουν στην καρέκλα να πέφτει. Είναι ένας τέλειος σχεδιασμός για να ξεκουραστείτε κατά την ανάγνωση.

Δείτε περισσότερα: Τύποι καρέκλες

11. Καρέκλα ατράκτου με σχέδιο βραχίονα:

Ατρακτος Chair with Arm Design

Ένας αντίκας σχεδιασμός όταν συνδυάζεται με γκρι σχεδίαση πολυθρόνας δίνει στο δωμάτιό σας μια πρωτότυπη εμφάνιση. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη με ξύλινες λωρίδες με ελαφριά χρυσή χρωματική αφή. Για περισσότερη άνεση, ένα μικρό στρογγυλό μαξιλάρι μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό.

12. Σχεδίαση Καρέκλας:

Ακουμβών Arm Chair Design

Ο σχεδιασμός καρέκλας αναψυκτικών υιοθετείται κυρίως από τους ηλικιωμένους πολίτες. Η δερμάτινη πολυθρόνα διαθέτει ένα μάλλινο κέντρο μέχρι το τέλος. Το τμήμα των ποδιών μπορεί επίσης να αυξηθεί για να προσφέρει άνεση στα πόδια σας, ειδικά για τις έγκυες γυναίκες. Τέτοιες καρέκλες είναι επίσης γνωστές ως καρέκλες θεάτρου.

Δείτε περισσότερα: Δερμάτινες καρέκλες

13. Βραχίονας με τσέπη:

Μπράτσο with Pocket Chair

Μια καρέκλα καναπέ-μαξιλαριού βασισμένη στο μέγεθος του χεριού με το χέρι διαθέτει επίσης μια τσέπη που σας βοηθά να αποθηκεύετε τα βιβλία σας, τα απομακρυσμένα ή άλλα πράγματα που χρησιμοποιείτε ενώ κάθεστε στην καρέκλα. Στο κάλυμμα της καρέκλας δίνεται ένα τυπωμένο σχέδιο για να ανάγλυφα το βλέμμα της.

14. Ιταλική καρέκλα στυλ:

ιταλικός Style Arm Chair

Ένα βασιλικό ιταλικό σχέδιο για καρέκλα βραχιολιών θα διακοσμούσε τη συλλογή σας αντίκες στο ζωντανό άψογα. Η καρέκλα είναι φτιαγμένη από ξύλο σε χρυσαφί χρώμα. Το μαξιλάρι κάτω και στην πλάτη, δίνεται ένα σχέδιο με πλάγια σχεδίαση με φυτικές χειροτεχνίες πάνω του.

Δείτε περισσότερα: Ξύλινες καρέκλες

15. Καρέκλα βραχίονα με σχέδιο Palm:

Μπράτσο Chair with Palm Design

Η δερμάτινη πολυθρόνα με πανοραμική θέα δίνει μεγαλύτερη άνεση στο καθίσμα. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από δέρμα με ένα χαλύβδινο εξάρτημα κάτω για να της δώσει πλήρη υποστήριξη. Η πολυθρόνα προσφέρει μια κομψή εμφάνιση για τις αίθουσες αναμονής ή τις κρεβατοκάμαρες.

Τα σχέδια των βραχίονων βραχίονα αντικαθίστανται πλέον από πλούσια ξηρασία, η οποία έχει επίσης αυξήσει το επίπεδο άνεσης για να προσφέρει χαλάρωση στο καθιστικό. Μερικά από τα σχέδια δημοφιλή μεταξύ των αγοραστών είναι τραπεζαρία καρέκλα, παραδοσιακή πολυθρόνα, vintage, ανεμόπτερα, καρέκλα parson, καυστήρα βελόνα καρέκλα, ψάθινα καρέκλες, και πολλά άλλα. Τέτοια σχέδια οδήγησαν την ικανοποίηση των χρηστών σε υψηλότερο επίπεδο, ενθαρρύνοντας τους κατασκευαστές να δίνουν νέα σχέδια.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

36 + = 39