15 καλύτερες περίεργες σχέδια τατουάζ με εικόνες Στυλ στη ζωή

Ένα περίεργο τατουάζ είναι βασικά ένα άσχημο τατουάζ. Το θλιβερό μέρος είναι ότι είναι μόνιμα στο σώμα και είναι πολύ δύσκολο να τα αφαιρέσετε. Ένα τατουάζ στο πρόσωπό σας είναι ίσως το χειρότερο μέρος για να εγγράψετε, δεδομένου ότι χαλάει την όμορφη δομή του και του δίνει μια πολύ αποκρουστική και άβολη εμφάνιση. Ένα περίεργο τατουάζ δημιουργεί μόνο αηδία, θυμό, μίσος και ένα πολύ απωθητικό συναίσθημα μεταξύ των θεατών. Όμως, προφανώς δεν θα θέλαμε να κάνετε αυτό το λάθος. Ως εκ τούτου, έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με παράξενα σχέδια τατουάζ που δεν ήταν μόνο μια τεράστια αποτυχία, αλλά και προκάλεσε μεγάλη λύπη και ταλαιπωρία για εκείνους που τους φορούσαν. Έχουμε φέρει μια γιγαντιαία συλλογή εικόνων από απογοητεύσεις τατουάζ. Έχοντας μια ματιά σε αυτούς μπορεί αναμφισβήτητα να σας απαλλάξει από τέτοια γούνα.

Καλύτερα σχέδια για τατουάζ:

1. Ogre πρόσωπο παράξενα τατουάζ:

Περίεργο tattoo designs

Το μαύρο τατουάζ πρόσωπο είναι ένα από τα πιο περίεργα αυτά μέχρι τώρα. Σας δίνουν μια τερατώδη εμφάνιση και σας κάνουν να μοιάζετε πολύ με ένα κακό δαιμόνιο σαν πλάσμα. Τα κίτρινα μάτια και το πράσινο χρώμα προσθέτουν στην ασχήμια και είναι σίγουρο ότι θα φοβίσει τον άνθρωπο που κάθεται δίπλα σας.

2. Μάτια στο πίσω μέρος του κεφαλιού Παράξενη τατουάζ:

Μάτια at the back of the head tattoo

Ένα κανονικό πρόσωπο δεν θα ήθελε ποτέ ένα τατουάζ που να δείχνει την εικόνα ενός ζευγαριού των ματιών, που επίσης στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους. Είναι τρελός και μερικές φορές μας κάνει να θέτουμε ερώτημα γιατί κάποιος θα θέλει τα μάτια στο πίσω μέρος όταν έχουν ήδη δύο μπροστά. Είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα φρικτό σχέδιο.

Δείτε περισσότερα: Fairy Τατουάζ σχέδια για τις γυναίκες

3. Σκελετός μωρό περίεργα σχέδια τατουάζ:

Σκελετός Baby Tattoo

Ένα άλλο παράξενο σχεδιασμό τατουάζ είναι το τατουάζ μωρών σκελετό. Φαίνονται γελοίες και απολύτως τρομακτικές. Δεν είναι σίγουρα μια λογική ιδέα να κάνετε μελάνι κάτι τέτοιο, καθώς προκαλεί ένα αίσθημα ενόχλησης. Είμαι βέβαιος ότι οι ιδιοκτήτες τέτοιων εν λόγω τατουάζ σκέφτηκαν ότι ήταν μια απίστευτη σκέψη τότε. Μια περίοδος που είχαν επικαλυφθεί ως πίθηκος και χωρίς άλλους συντρόφους ή συγγενείς γύρω τους για να τους μιλήσει έξω από την ευαίσθητη διευθετημένη διευθέτηση τους πριν να τους αποτυπωθεί στο σώμα τους για όλη την ατέλειωσή τους.

4. Ατρόμητος αφιέρωμα Παράξενα τατουάζ:

Ασχημος Tribute Tattoo

Η χειρότερη ιδέα να αποτίσουμε φόρο σε κάποιον είναι με την εγγραφή ενός τατουάζ με το σχήμα ενός νεφρού ή ενός ήπατος με το όνομα του ατόμου γραμμένο πάνω στο δέρμα που τον περιβάλλει. Φαίνεται περισσότερο ένα αδίκημα και λιγότερο ένα αφιέρωμα. Αυτό είναι το κλασικό παράδειγμα κακής κρίσης που συνοδεύεται από έλλειψη νοημοσύνης. Τα νεφρά και το ήπαρ είναι μερικά από τα πιο κρίσιμα μέρη ενός σώματος και σίγουρα δεν είναι θέμα αστείας να παίξει μαζί του .

5. Εξωφρενικό κρανίο Παράξενα σχέδια τατουάζ:

Βδελυρός Skull Tattoo

Το τελευταίο σχέδιο τατουάζ που θα θέλατε ποτέ να αντιγράψετε είναι το τατουάζ κρανίου που είναι εγγεγραμμένο στο εξωτερικό σας αυτί. Φαίνεται παράξενο, ελκυστικό και δεν αντανακλά τίποτα θετικό ή νόημα. Είναι μια φρικτή ιδέα και δεν σας δίνει καμία ατομικότητα.

Δείτε περισσότερα: Yin Yang Τατουάζ Σημασία

6. Χοίροι ανατομία Παράξενα τατουάζ:

Χοίροι Anatomy Tattoo

Για να είμαι ειλικρινής, η ανατομία ενός χοίρου δεν είναι το πιο ελκυστικό πράγμα στον κόσμο. Να πάρει ένα τατουάζ που δείχνει την εικόνα ενός χοίρου είναι μια άχρηστη ιδέα στην πρώτη θέση. Επιπλέον, η ονομασία των διαφόρων περιοχών που γράφονται συνήθως σε ένα μενού στο κατάστημα κρεοπωλείων καθιστά ακόμη πιο idiot.

7. Αδελφότητα περίεργα σχέδια τατουάζ:

Αμφιθαλής αδελφός Weird Tattoo

Ένα σχέδιο τατουάζ που εντελώς λάθος είναι το αδελφό περίεργο τατουάζ. Δείχνει την εικόνα δύο αδελφών που κρατούν τα χέρια, με ένα μέρος του σώματός τους κολλημένο μεταξύ τους. Η καρδιά τους, η οποία έμενε έξω, περιπλέκετο με πολύ περίπλοκο τρόπο. Αυτό πραγματικά έδωσε το τατουάζ μια πολύ παράξενη και άσχημη εμφάνιση.

8. Τυχαία παράξενα τατουάζ:

Τυχαίος Tattoo

Ορισμένα τατουάζ είναι απολύτως χωρίς νόημα. Δεν έχουν δομή ή σημασία και είναι πιθανώς τα πιο περίεργα σχέδια που ο άνθρωπος έχει δει ποτέ. Ένα τατουάζ που δείχνει την εικόνα τυχαίων πλασμάτων όπως οι δεινόσαυροι, οι κατσαρίδες, αντικείμενα όπως το καπέλο του Άγιου Βασίλη ή τα πολύχρωμα σταφιδωτά σταφύλια είναι πραγματικά τρομακτικά στην εμφάνιση. Αυτά τα σχέδια δεν πρέπει ποτέ να θεωρηθούν ως επιλογή.

9. Σκελετός περίεργα σχέδια τατουάζ:

Σκελετός Tattoo

Όλοι γνωρίζουμε ότι το σώμα μας υποστηρίζεται από οστά. Δεν υπάρχει τίποτα νέο σχετικά με αυτό. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να κάνουν ένα αστείο έξω από τον εαυτό τους είναι πολύ προφανής. Ένα τατουάζ σκελετού που τρέχει στην πλάτη σας είναι το καλύτερο παράδειγμα. Τέτοιου είδους τατουάζ είναι τόσο περίεργα και δεν μπορεί να εξηγηθεί ότι είναι πολύ ενοχλητικό καθώς και δύσκολο να τα ανεχθούμε ακόμη και για ένα δεύτερο.

10. Γυαλιά ηλίου παράξενα τατουάζ:

sun-glass-tattoo10

Πόσο διασκεδαστικό είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να αναζητήσετε οπουδήποτε σε εκείνη την υπέροχη ηλιόλουστη μέρα για τις αποχρώσεις σας, όμως αυτό το πρόσωπο μας μας δείχνει ότι δεν μπορεί να προσπαθήσει να το κοιτάξει, παίρνοντας τα μεμβράνη ειδικά πάνω από όλα! Τατουάζ γυαλιού ηλίου πρέπει να είναι μια άλλη εξήγηση σχεδιασμού, αλλά υπενθυμίζουν τα σημεία εστίασης εξαιρούνται σε αυτό το παράξενο σχεδιασμό τατουάζ.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ αστέρι για άνδρες

11. Drained Out Weird Tattoo Σχέδια:

στραγγισμένο-out-tattoo11

Οι παράξενες εικόνες δερματοστιξιών περιλαμβάνουν το σύμβολο χαμηλής μπαταρίας που παρατηρείται σταυρωτά πάνω από φορητές θέσεις εργασίας όταν είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν μια δύναμη. Παρά το γεγονός ότι το περίγραμμα είναι μέτριο και άμεσο, θα πάρει απόλυτα την προσοχή των ανθρώπων που περνούν. Η διαμόρφωση θα μπορούσε να είναι για πάντα ενεθεί σε όσους ελπίζουν να κάνουν μια ακόμα πιο διαρκή εντύπωση.

12. Μάτια παράξενα τατουάζ:

eye-tattoo12

Ένα περίεργο μέρος για τα τατουάζ που πηγαίνει γύρω από διάφορες φυλακές είναι να πάρει τα λευκά των ματιών σας με μεμβράνη. Αυτό ακούγεται εξαιρετικά στρεβλωτικό αλλά και αρκετοί κρατούμενοι φυλακών το κάνουν σήμερα. Αφήνουν σε κάποιον που ξέρει πώς να τατουάζ να κολλήσει μια βελόνα στα μάτια τους με τη σκιά του να κάνουν τα λευκά των ματιών τους να μοιάζουν με μια πολύ εκπληκτική σκίαση. Το μάτι είναι το παράθυρο στο πνεύμα. Δεν πρέπει να ειπωθεί κάτι για το μάτι ενός κομματιού; Είναι εντελώς τρελός σκέψης, καθώς κάνει δυσάρεστο αντίκτυπο ότι τα άτομα γύρω σας μπορεί να τρομοκρατηθούν. Αυτό κάνει 3D αντίκτυπο που σας κάνει να κρυώσει και ένα είδος.

13. Γλώσσα Παράξενα σχέδια τατουάζ:

tonuge-tattoo13

Παρά το γεγονός ότι αυτό μοιάζει με μια άλλη γελοία προσέγγιση για να επικοινωνεί κανείς, ξεφεύγει από κάθε αμφιβολία σαν μια νόστιμη. Αυτά τα περίεργα μέρη για τατουάζ δεν είναι μόνο χειροτεχνία στη γλώσσα σας, αλλά επιπλέον έρχονται σε διάφορες γεύσεις συμπεριλαμβανομένης της σοκολάτας, της βανίλιας και ακόμη και του σκόρδου. Εξώφυλλο μεταξύ του πιο εύθραυστου και προσαρμόσιμου μέρους του σώματος-γλώσσας. αυτό το στυλ τατουάζ είναι σαφώς ρυθμισμένο να προχωρήσει πολύ. Πράγματι, ακόμη και στις αρχικές τους ημέρες, τα τατουάζ της γλώσσας είναι σε εξαιρετική δραστηριότητα, δεδομένου ότι είναι κάτι που δεν βλέπει ακόμα άτομα. Τα καινοτόμα παραδείγματα και τα στυλ τους είναι το κύμα του δέος για τον γενικό πληθυσμό.

14. Φοβερό πρόσωπο Τα παράξενα τατουάζ:

φοβερό πρόσωπο-τατουάζ14

Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν τόσο ασυνήθιστα και τρομερά σχέδια που τα κάνουν να μην φαίνονται τίποτα άλλο εκτός από το χαζό. Είναι επιτακτική ανάγκη να ελέγξετε αν το σχέδιό σας τατουάζ είναι καλό. Τα τατουάζ είναι οι φίλοι μας στη διάρκεια της ζωής μας, οπότε δεν είναι έξυπνο να επιλέγετε κάτι που δεν σας κάνει να μοιάζετε με ένα δολάριο για ολόκληρη τη ζωή σας. Ένα τέτοιο μπερδεμένο τατουάζ είναι πολύ αηδιαστικό και κανείς δεν θα επιβεβαιώσει την εμφάνιση του προσώπου. Αυτό είναι ένα κλασικό παράδειγμα περίεργων δερματοστιξιών που κανείς δεν θα ήθελε να φτιαχτεί στο πρόσωπό τους.

15. Κλασικό τατουάζ αποτυγχάνει:

κλασικό-τατουάζ-αποτυγχάνει15

Ένα κρίσιμο πράγμα που πρέπει να διασφαλίσουμε είναι ότι αν ο τεχνίτης έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει το επιθυμητό περίγραμμα ή όχι. Κάποιος πρέπει να εξετάσει το παρελθόν έργο του ειδικού τεχνίτη που πρόκειται να κάνει το τατουάζ σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι η ικανότητα και οι ικανότητες του τεχνίτη ακριβώς που μπορεί να διακοσμήσει το τατουάζ σας ή να προκαλέσει μια ζούγκλα. Απλά θυμηθείτε ότι θα χρειαστεί να μεταφέρετε το botch μαζί σας για όλη σας τη ζωή

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει επέκταση για υποτροπή στο μεταγενέστερο στάδιο, μην ανακατεύετε για ένα τατουάζ χωρίς να αποφασίσετε με την απαραίτητη εργασία. Τατουάζ τελειώνουν με μια διαδικασία σκέψης για να προσθέσετε την αριστεία σας και να μην σας κάνει να φαίνεστε ένα τρομερό κομμάτι της δεξιοτεχνίας, οπότε η αποφασιστικότητά τους θα πρέπει να ολοκληρωθεί με πλήρη βεβαιότητα και σχεδιασμό.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 7 = 16