15 Παραδοσιακές Αγιουρβεδικές Θεραπείες για τους Μαύρους Κύκλους Στυλ στη ζωή

Είναι η Αγιουρβέδα βοηθά στην απομάκρυνση των μαύρων κύκλων; Το σκοτεινό λεκέ της επιδερμίδας κάτω από το μάτι αναφέρεται ως σκοτεινοί κύκλοι. Η Αγιουρβέδα σημαίνει ακριβώς την επιστήμη της ζωής. Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα, οι μαύροι κύκλοι προκύπτουν εξαιτίας της ισχύος των παραγόντων Vata συν Pitta - της φωτιάς επιπλέον αεροπορικών στοιχείων του σώματος. Ως εκ τούτου, Ayurvedic θεραπείες φιλοδοξούν να re-ενυδατώνει το δέρμα σας επιπλέον άμυνας δίπλα στη θερμότητα.

15 Παραδοσιακές Αγιουρβεδικές Θεραπείες για τους Μαύρους Κύκλους Στυλ στη ζωή

Λίγα από τα κύρια αίτια στο πίσω μέρος της διαμόρφωσης των μαύρων κύκλων είναι η κληρονομικότητα, η γήρανση, το ξηρό δέρμα, το παρατεταμένο κλάμα, η εργασία για πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή, η διανοητική διαταραχή, η ανάγκη για ύπνο και μια επιβλαβής διατροφή. Μαζί άνδρες και γυναίκες διαφορετικών ηλικιακών ομάδων μπορούν να έχουν μαύρους κύκλους.

Φανταστικοί και εύκολοι τρόποι για Ayurvedic να ξεφορτωθούν τους μαύρους κύκλους:

Εδώ είναι οι 15 καλύτερες αυγουδιστικές θεραπείες για τους μαύρους κύκλους.

1. Μαγική Αλόη Βέρα Αγιουρβεδική θεραπεία για τους Dark Circles:

15 Παραδοσιακές Αγιουρβεδικές Θεραπείες για τους Μαύρους Κύκλους Στυλ στη ζωή

Πλεονεκτήματα:

Η αλόη βέρα είναι ένα φανταστικό αυγουδιστικό φάρμακο που διαθέτει φυσικές θρεπτικές ιδιότητες που αναρωτιούνται στο δέρμα. Είναι μια αποτελεσματική φυσική ενυδατική κρέμα και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ιδανική για όλα τα ιδιαίτερα ευαίσθητα δέρματα. Η εφαρμογή του φωτίζει την υφή του δέρματος και ακόμη και ενυδατώνει το δέρμα και βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων.

Συστατικά:

  • Ένα κουταλάκι του γλυκού φρέσκο ​​χυμό πατάτας μαζί με ένα κουτάλι σούπας ζελέ Aloe Vera.

Διαδικασία εφαρμογής:

Ανακατέψτε τα δύο συστατικά και απαλά μασάζ στους μαύρους κύκλους. Αφήστε το να στεγνώσει και επαναλάβετε για άλλη μια φορά την ίδια διαδικασία. Αφήστε το να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά και στη συνέχεια να το πλύνετε με κανονικό νερό. Εφαρμόστε τρεις φορές την εβδομάδα και παρακολουθήστε το θαύμα που συμβαίνει.

2. Fabulous Amla Ayurvedic Remedy για τους Dark Circles:

15 Παραδοσιακές Αγιουρβεδικές Θεραπείες για τους Μαύρους Κύκλους Στυλ στη ζωή

Πλεονεκτήματα:

Amla ή (Emblica Officinalis) είναι ένα φυσικό οξειδωτικό και έχει αναζωογονητικές ιδιότητες. Αναπαράγει ακόμη και το δέρμα και απομακρύνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Συστατικά:

  • Ένα κουτάλι σούπας αμλα σκόνης και μέλι για να αναμειγνύεται.

Διαδικασία εφαρμογής:

Ανακατέψτε και τα δύο συστατικά και δημιουργήστε μια πάστα. Εφαρμόστε στην πληγείσα περιοχή και αφήστε την για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια, πλύνετε το με κανονικό νερό και εφαρμόστε τακτικά για ταχύτερα αποτελέσματα.

3. Amazing Turmeric Ayurvedic Remedy για τους Dark Circles:

15 Παραδοσιακές Αγιουρβεδικές Θεραπείες για τους Μαύρους Κύκλους Στυλ στη ζωή

Πλεονεκτήματα:

Από δεκαετίες turmeric χρησιμοποιείται για θεραπευτικούς σκοπούς στην Αγιουρβέδα. Αλλά τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό για να μειώσετε τους μαύρους κύκλους και να ανακτήσετε την ομορφιά για άλλη μια φορά. Είναι ένα μεγάλο αντιοξειδωτικό και μειώνει τη φλεγμονή, την ερυθρότητα και το πρήξιμο. Μειώνει ακόμη και την λεπτή γραμμή και τις ρυτίδες και η εφαρμογή και η κατανάλωσή του αποτοξινώνει το σώμα, βοηθώντας έτσι να μειώσετε τους μαύρους κύκλους.

Συστατικά:

  • Ένα κουταλάκι του γλυκού αλεύρι Gram, δύο κουταλιές της σούπας φύλλα μέντας μαζί με ένα-τέταρτο κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη σκόνη

Διαδικασία εφαρμογής:

Σε ένα μπλέντερ βάλτε μερικά φρέσκα φύλλα μέντας και τα συνδυάζετε όμορφα. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της λεπτό πανί στέλεχος λίγο χυμό έξω από αυτό. Ανακατέψτε το αλεύρι και το κουρκουμάκι από το γραμμάριο και κάντε μια πάστα από αυτό και εφαρμόστε στην πληγείσα περιοχή. Αφήστε το για 15-20 λεπτά και στη συνέχεια πλύνετε το με κανονικό νερό. Εφαρμόστε τρεις φορές την εβδομάδα για τα ταχύτερα αποτελέσματα.

4. Αναισθητοποίηση μέλι Ayurvedic Remedy για τους Dark Circles:

15 Παραδοσιακές Αγιουρβεδικές Θεραπείες για τους Μαύρους Κύκλους Στυλ στη ζωή

Πλεονεκτήματα:

Το μέλι είναι μια εκπληκτική φυσική ενυδατική κρέμα, λευκαντικό παράγοντα με μειωμένη χρώση. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του ελαφρύνουν το δέρμα και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, με τη σειρά του μειώνουν τους μαύρους κύκλους.

Συστατικά:

  • Ίσες ποσότητες μελιού και γλυκού αμυγδάλου

Διαδικασία εφαρμογής:

Ανακατέψτε τα δύο συστατικά και απαλά μασάζ στην πληγείσα περιοχή για ένα λεπτό ή δύο. Αφήστε τη νύχτα και πλύνετε την επόμενη μέρα με κανονικό νερό. Κάνετε αυτό καθημερινά πριν από την ώρα του ύπνου και δείτε τα θαύματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της πάροδος του χρόνου.

5. Λεμόνι Ayurvedic Remedy για τους Dark Circles:

15 Παραδοσιακές Αγιουρβεδικές Θεραπείες για τους Μαύρους Κύκλους Στυλ στη ζωή

Πλεονεκτήματα:

Το λεμόνι έχει φυσικές ιδιότητες λεύκανσης και περιέχει βιταμίνη C. Με την τακτική χρήση του, ενισχύει το δέρμα γύρω από τα μάτια και μειώνει τους μαύρους κύκλους.

Συστατικά:

  • Ίσες ποσότητες χυμού λεμονιού και φρέσκου χυμού τομάτας

Διαδικασία εφαρμογής:

Ανακατεύουμε τόσο τον χυμό όσο και με τη βοήθεια βαμβακιού στην περιοχή που έχει πληγεί. Αφού στεγνώσει ξανά εφαρμόστε και πάλι και αφήστε το για 15-20 λεπτά. Πλύνετε το με κρύο νερό και εφαρμόστε καθημερινά για ταχύτερα αποτελέσματα.

6. Kumkumadi Thaiam Ayurvedic Remedy για τους Dark Circles:

15 Παραδοσιακές Αγιουρβεδικές Θεραπείες για τους Μαύρους Κύκλους Στυλ στη ζωή

Πλεονεκτήματα:

Το Kumkuma σημαίνει σαφράν, το οποίο είναι το κύριο συστατικό αυτού του ελαίου. Βοηθά στην απομάκρυνση διαφόρων προβλημάτων δέρματος, όπως μαύρα κεφάλια, ουλές, ακμή, μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια κλπ. Ζυγίζει ακόμη, καθαρίζει το δέρμα βαθιά και προσθέτει περισσότερη ακτινοβολία επίσης.

Συστατικά:

  • 2-3 σταγόνες ελαίου Kumkumadi Thaiam

Διαδικασία εφαρμογής:

Πάρτε 2-3 σταγόνες λάδι o τα δάκτυλά σας και μασάζ απαλά στην πληγείσα περιοχή. Αφήστε το για 15-20 λεπτά και στη συνέχεια το ξεπλύνετε με ζεστό νερό Luke. Επαναλάβετε το ίδιο για δύο φορές για μια εβδομάδα και δείτε τις δραστικές αλλαγές στο βλέμμα σας.

7. Φύλλα μέντας Ayurvedic θεραπεία για τους μαύρους κύκλους:

μέντα leaves 6

Πάρτε φρέσκα φύλλα μέντας συν τους συντρίψει σε ένα μπολ, βάλτε σε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού σε αυτό. Τα φύλλα μέντας περιέχουν μια επίδραση ψύξης στο δέρμα σας και θα μειώσουν τελικά τους μαύρους κύκλους. Τοποθετήστε αυτά τα θρυμματισμένα φύλλα μέντας περίπου στα μάτια σας και αφήστε τα για λίγα λεπτά, στη συνέχεια, σκουπίστε τα μακριά ήσυχα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα Ayurvedic θεραπεία για την αφαίρεση των μαύρων κύκλων.

8. Τσάντες για τσάι Ayurvedic Remedy για τους Dark Circles:

τσάι bag

Η καφεΐνη και τα αντιοξειδωτικά εκεί στο τσάι μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετική για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους συν το πρήξιμο κάτω από τα μάτια με τη συρρίκνωση των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας επιπλέον την κατακράτηση υγρών. Συγκεκριμένα, η ταννίνη συμβάλλει στη μείωση της διόγκωσης και της χρώσης. Αυτή είναι η καλύτερη αυγουδιστική θεραπεία για τον μαύρο κύκλο κάτω από τα μάτια.

9. Λάδι καρύδας Ayurvedic Remedy για τους Dark Circles:

Αγιουρβέδα Ways to Treat Dark Circles 4

Το μασάζ με το λάδι καρύδας είναι μια πιο αποτελεσματική φυσική θεραπεία για να σβήσετε τους μαύρους κύκλους. Λόγω της ποιότητας της ενυδάτωσης, το έλαιο καρύδας προάγει επίσης το απαλό δέρμα και αποτρέπει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια. Αυτή είναι η καλύτερη θεραπεία για Ayurvedic για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα προϊόντα για τους μαύρους κύκλους

10. Πατάτα Αγιουρβέδη θεραπεία για τους Dark Circles:

15 Παραδοσιακές Αγιουρβεδικές Θεραπείες για τους Μαύρους Κύκλους Στυλ στη ζωή

Αλείψτε με άλλο τρόπο δύο ακατέργαστες πατάτες για να αφαιρέσετε το χυμό. Βυθίστε μια βαμβακερή σφαίρα στο χυμό συν το βάζετε πέρα ​​από τα κλειστά μάτια σας. Επιβεβαιώστε ότι ο χυμός καλύπτει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας επιπλέον των βλεφάρων. Αφήστε το χυμό να καθίσει για 10 έως 15 λεπτά. Πλύνετε καλά τα βλέφαρά σας με δροσερό νερό. Είναι η καλύτερη αυγουδιστική θεραπεία για τους μαύρους κύκλους.

11. Μοσχοκάρυδο Ayurvedic Remedy για τους μαύρους κύκλους:

Μοσχοκάρυδο

Αναγνωρίζεται ότι λειτουργεί δίπλα σε κηλίδες συν το σκουρόχρωμα του δέρματος λόγω της παρουσίας βιταμίνης Ε συν βιταμίνης C σε αυτό. Για να πετάξετε τον επίμονο σκοτεινό κύκλο, δημιουργήστε μια πάστα από μοσχοκάρυδο και το αφήστε κάτω από τα μάτια σας. Αφήστε το να μείνει ενώ κοιμάται. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες Ayurvedic συμβουλές για τους μαύρους κύκλους.

12. Αμύγδαλα Ayurvedic Remedy για τους Dark Circles:

αμύγδαλα

Περιέχει βιταμίνη Ε που δεν αναγνωρίζεται μόνο για την ενίσχυση της φυσικής λάμψης του δέρματος αλλά και για τις ιδιαιτερότητές της. Για να μειώσετε την εμφάνιση κάτω από τους κύκλους των ματιών συνδυάστε 1 κουταλιά της σούπας. των θρυμματισμένων αμυγδάλων με φρέσκο ​​νωπό γάλα για να δημιουργηθεί μια πάστα. Γεμίστε αυτή την πάστα στην κάτω περιοχή των ματιών και εφαρμόστε για 10 λεπτά και στη συνέχεια καθαρίστε με δροσερό νερό. Αυτή είναι η καλύτερη αυγουδιστική θεραπεία για τους μαύρους κύκλους.

Δείτε περισσότερα: Κονσερβοποιητές για κρέμα μαύρων κύκλων

13. Αγγούρι Ayurvedic Remedy για τους Dark Circles:

Αγγούρια4

Είναι εξαιρετικά ευεργετικό στη μείωση των μαύρων κύκλων λόγω των ψυκτικών επιδράσεών του. Κόψτε τις λεπτές φέτες αγγουριού και τις τοποθετήστε ακριβώς πάνω από τα μάτια. Μείνετε τους για σχετικά με 15 λεπτά. Εκτελέστε αυτό κάθε βράδυ πριν φύγετε στο κρεβάτι. Θα προσφέρει ένα χαλαρωτικό ύπνο και θα μειώσει τους μαύρους κύκλους το πρωί. Οι φέτες αγγουριού είναι εξαιρετικά ευεργετικές όταν οι μαύροι κύκλοι προκαλούνται εξαιτίας του στρες. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για τους μαύρους κύκλους.

14. Κρύο συμπιέσει Ayurvedic Remedy για τους Dark Circles:

Αυτό μπορεί να συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από τα μάτια συν να βοηθά πολλούς στη μείωση πρήξιμο των ματιών συν τους μαύρους κύκλους. Βυθίστε ένα πρέζα σε κρύο νερό, διαφορετικά κρύο γάλα. Τοποθετήστε το πάνω από τα κλειστά βλέφαρά σας για πολλά λεπτά. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να περάσετε λίγα παγάκια σε μια μαλακή χαρτοπετσέτα μαζί με το βάλετε κάτω από τα μάτια σας για λίγα λεπτά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια τσάντα από κατεψυγμένα μπιζέλια, ένα ψυγμένο τσαγιέρα, διαφορετικά ένα κρύο κουτάλι. Αυτή είναι η καλύτερη αυγουδιστική θεραπεία για τους μαύρους κύκλους.

15. Ισχυρή διατροφή Αγιουρβεδική θεραπεία για τους Dark Circles:

Διατηρήστε τη διατροφή σας εξαιρετικά υγιή αν θέλετε να πετάξετε τους μαύρους κύκλους σας. Πολλοί ιατροί της Αγιουρβέδα συμφωνούν ότι η πρώτη δράση των μαύρων κύκλων αρχίζει με τη διόρθωση της διατροφής. Χρησιμοποιήστε πολύ νερό για την προετοιμασία των πιάτων με τη μορφή σαρδιών, σούπες, daals, κλπ. Μαγειρέψτε το φαγητό σας σε ένα μικρό λίπος για να μειώσετε το vataation. Πιείτε πολύ νερό όλη την ημέρα. Επίσης τρώνε φρέσκα φρούτα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό. Αυτή είναι η καλύτερη θεραπεία για Ayurvedic για τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια.

Εδώ είναι μερικές ιστορικές Ayurvedic συμβουλές για τους μαύρους κύκλους. Επιλέξτε οποιαδήποτε ή δύο μέτρα και αρχίστε να εφαρμόζετε και να παίρνετε αισθητές αλλαγές στο σωστό πέρασμα του χρόνου. Το καλύτερο πράγμα για την αυγουδιστική θεραπεία είναι ότι δεν έχει παρενέργειες στο δέρμα και είναι πολύ πιο ασφαλές από άλλες κρέμες μαύρων κύκλων που βασίζονται σε χημικές ουσίες. Γι 'αυτό χρησιμοποιήστε τα και εμφανίζονται περισσότερα συμβεί μειώνοντας τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Leave A Comment

94 − 84 =