15 Καλύτερες Σχέδια Τατουάζ για Ανδρες και Γυναίκες | Στυλ στη ζωή

Το ζώδιο Zodiac φέρει μερικά υπέροχα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Οι ημερομηνίες γέννησής τους πέφτουν μεταξύ 20 Φεβρουαρίου και 22 Μαρτίου. Συμβολίζονται από δύο ψάρια δεμένα μεταξύ τους, το καθένα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Τα ψάρια που βλέπουν προς τα πάνω αντιπροσωπεύουν την ψυχή, ενώ αυτή που βλέπει προς τα κάτω αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα. Οι Ιχθείς έχουν την τάση να εξυπηρετούν άλλους ή πιθανώς να υποφέρουν. Είναι ισχυροί άνθρωποι με ψυχικό μυαλό. Τα συναισθήματα και οι διαθέσεις τους συνεχίζουν να αλλάζουν από καιρό σε καιρό, γεγονός που προσθέτει στην πολύπλοκη προσωπικότητά τους. Είναι ρομαντικοί και ανιδιοτελείς άνθρωποι και μπορεί να είναι πολύ αυθεντικοί και συμπονετικοί κατά καιρούς. Οι άνθρωποι που ανήκουν στους Ιχθείς παρατηρούνται συχνά φορώντας τατουάζ που σηματοδοτούν το ζώδιο τους.

Ιχθύες tattoo designs

Ενώ αναζητούν να συνοδεύουν οποιαδήποτε πρότυπα σε σχέδια Ιχθείς, τατουάζ επιλογές που συμπληρώνουν το τατουάζ Zodiac μπορεί να κυμαίνονται από λουλούδια σε αντικείμενα και τα ζώα και κυρίως τα ψάρια ή τα δελφίνια. Εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από το σημάδι των ψαριών είναι γενικά γνωστό ότι είναι πολύ ρομαντικοί, συμπονετικοί, και είναι διατεθειμένοι να καλλιτεχνικές τέχνες, εμπιστεύονται και με ένα μυστικό αέρα γι 'αυτούς.

Όμορφα τατουάζ με Ιδέες και Εικόνες:

Σκέφτεστε να πάρετε ένα τατουάζ των Ιχθύων για τον εορτασμό του δημιουργικού και ευαίσθητου πνεύματός σας; Ελέγξτε αυτά τα καλύτερα τατουάζ Ιχθείς για μοναδικές ιδέες και έμπνευση. Εδώ είναι μερικές εξαιρετικές σχέδια δερματοστιξιών Ιχθείς για όσους αναζητούν μερικές καινοτόμες ιδέες.

1. Τατουάζ καρτών Ιχθείς:

15 Καλύτερες Σχέδια Τατουάζ για Ανδρες και Γυναίκες | Στυλ στη ζωή

Ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά σχέδια δερματοστιξιών Pisces είναι αυτά που βρίσκονται στον καρπό. Παρατηρούνται εύκολα και μπορούν να σας δώσουν μια πολύ αυθεντική και ευχάριστη εμφάνιση. Ένα τατουάζ που δείχνει τη σύζευξη δύο χρυσών ψαριών ανάμεσα στα θορυβώδη νερά είναι εγγυημένο να φανεί αριστοκρατικό σε σας. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια δερματοστιξιών για τους άνδρες.

2. Τατουάζ Ιχθύες Ιχθύων:

15 Καλύτερες Σχέδια Τατουάζ για Ανδρες και Γυναίκες | Στυλ στη ζωή

Μια εξαιρετική τοποθεσία για τα τατουάζ του Ιχθύς σας στο λαιμό. Το σύμβολο αυτού του ζωδιακού σημείου που έχει γραφτεί με έναν καλλιτεχνικό και μοντέρνο τρόπο φαίνεται εκπληκτικό και θαυμάσιο στο δέρμα. Αυτή είναι πραγματικά μια μεγάλη ιδέα για τα τατουάζ ζώδιο. μπορείτε να φορέσετε αυτό το είδος δερματοστιξιών ιχθύων σε οπουδήποτε στο σώμα για να αντιπροσωπεύσετε τον χαρακτήρα σας.

3. Hello Kitty Σχεδιασμός Τατουάζ:

15 Καλύτερες Σχέδια Τατουάζ για Ανδρες και Γυναίκες | Στυλ στη ζωή

Μερικοί άνθρωποι θέλουν να δώσουν τα τατουάζ τους μια όμορφη και παιδική εμφάνιση με τη βοήθεια χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων. Η Hello Kitty είναι μια πολύ χαριτωμένη μοντέρνα γάτα που έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών νεαρών κοριτσιών. Ένας σχεδιασμός δερματοστιξιών Ιχθείς με την εικόνα του Hello Kitty σε αυτό θα φέρει πραγματικά το παιχνιδιάρικο και κακό παιδί σε σας. Είναι ένα από τα χαριτωμένα σχέδια δερματοστιξιών για τα κορίτσια.

4. Τατουάζ ταραχών:

15 Καλύτερες Σχέδια Τατουάζ για Ανδρες και Γυναίκες | Στυλ στη ζωή

Ένα πολύχρωμο τατουάζ Ιχθείς στο χέρι σας φαίνεται λαμπερό και όμορφο σε σας. Οι καλά σχεδιασμένες κλίμακες ψαριού και τα φωτεινά χρώματα τούβλου δίνουν στο τατουάζ σας μια δημιουργική και μοναδική εμφάνιση. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ιδανικός για άνδρες και γυναίκες.

5. Τατουάζ μωρών Ιχθύες:

15 Καλύτερες Σχέδια Τατουάζ για Ανδρες και Γυναίκες | Στυλ στη ζωή

Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να κρατήσουν τα τατουάζ τους στον εαυτό τους. Δεν τους αρέσει να το φτιάχνουν σε άλλους και θέλουν να το κρατήσουν κρυμμένο. Το τατουάζ μωρών Ιχθύς είναι το καλύτερο παράδειγμα σε τέτοιες περιπτώσεις. Η εικόνα του σύμβολο των Ιχθύων που γίνεται μαύρα, που βρίσκεται κάπου κάτω από το στομάχι, φαίνεται χαριτωμένη, τακτοποιημένη και ευχάριστη. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια δερματοστιξιών για γυναίκες.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα Σχέδια Τατουάζ Rip

6. Συμβολική τατουάζ Ιχθύες:

15 Καλύτερες Σχέδια Τατουάζ για Ανδρες και Γυναίκες | Στυλ στη ζωή

Ένα συμβολικό σχέδιο τατουάζ Ιχθύες είναι απλό αλλά πολύ καλλιτεχνικό. Έχει πολύ μεγάλη σημασία για όσους ανήκουν σε αυτό το Ζώδιο και συνήθως γίνονται χρησιμοποιώντας το μαύρο χρώμα. Σας δίνει μια εθνική και τολμηρή εμφάνιση και σας κάνει να ξεχωρίζετε ανάμεσα στα υπόλοιπα.

7. Τατουάζ κιθάρας:

15 Καλύτερες Σχέδια Τατουάζ για Ανδρες και Γυναίκες | Στυλ στη ζωή

Για όλους τους λάτρεις των τατουάζ που εμπίπτουν στο ζωδιακό σημάδι των Ιχθύων και για όλους τους θρήνους της κιθάρας, δημιουργήθηκε ένα υπέροχο σχέδιο μόνο για εσάς! Η τατουάζ κιθάρας Pisces δεν είναι μόνο μοναδική για να εξετάσει, αλλά θα σημάνει επίσης την αγάπη σας για τη μουσική και τον σεβασμό που έχετε για το ζώδιο που ανήκετε.

8. Τατουάζ:

15 Καλύτερες Σχέδια Τατουάζ για Ανδρες και Γυναίκες | Στυλ στη ζωή

Τατουάζ αστράγαλο είναι πολύ δημοφιλής αυτές τις μέρες. Οι άνδρες και οι γυναίκες και οι δύο επιθυμούν να φορούν τατουάζ που βρίσκονται στους αστραγάλους τους. Ένα μικρό και όμορφο ψάχνει σύμβολο Ιχθείς που εγγράφονται στον αστράγαλο σας θα δώσει σχήμα στο τατουάζ σας και να του δώσει ένα γυαλιστερό και ελκυστικό βλέμμα.

9. Πίσω Τατουάζ Ιχθύων:

πίσω Pisces tattoo

Οι Ιχθείς που τατουάζ στην πλάτη σας θα σας δώσουν μια φανταχτερή και μοντέρνα εμφάνιση. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό σχεδιασμό. Τα περισσότερα από τα κορίτσια και οι γυναίκες επιθυμούν να καυχηθούν αυτό το είδος των δερματοστιξιών σχέδια τατουάζ στην πλάτη τους όμορφα. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή σχέδια τατουάζ Ιχθείς για τις γυναίκες.

Δείτε περισσότερα: Panther σχέδια τατουάζ για τους άνδρες

10. Ιχθείς Αστρολογία Τατουάζ:

Ιχθύες Astrology Tattoo

Αυτό είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα στυλ των δερματοστιξιών Ιχθύς για τις γυναίκες που θα βρείτε καθώς αποτελείται από ένα διπλό μοτίβο ψαριών όπου τα ψάρια απεικονίζονται παρόμοια με ένα σύμβολο παρενθέματος το οποίο ήταν στραμμένο μακρυά από το άλλο με σύνδεση μιας γραμμής στο Μέσης. Αυτός ο απλός σχεδιασμός σημαίνει σχεδόν όλες τις δυνατότητες ενός ατέρμονου σχεδιασμού.

11. Τατουάζ της Blue Coral Blue:

Κοράλλι Blue Pisces Tattoo

Το ζώδιο τατουάζ του Pisces έχει μια μακάβρια συστροφή στην οποία είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Πρέπει να σημειωθεί ότι όλο αυτό το έργο τέχνης είναι κατασκευασμένο από απόκοσμη αύρα και ένα ψάρι στο κάτω μέρος φαίνεται να παγιδεύεται ανάμεσα στα πτερύγια των ψαριών στην κορυφή φαίνεται πιο κυρίαρχο και ισχυρότερο από τα δύο. Αυτή η τέχνη του τατουάζ έχει την εσωτερική έννοια ότι είναι ανοικτή σε ποικίλες ερμηνείες.

12. Τατουάζ με τα λουλούδια:

Ιχθύες Tattoo With Flowers

Όταν πρόκειται για ιδέες δερματοστιξιών Ιχθείς, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δεν προτιμούσαν να είναι προφανείς για το σύμβολο Zodiac τους, αλλά εξακολουθούν να θέλουν ένα τατουάζ που να το αντιπροσωπεύει. Σε αυτή την περίπτωση, ένα τατουάζ που απεικονίζει ένα μικρό τατουάζ των Ιχθύων με τα λουλούδια των Ιχθύων θα είναι μια πονηρή επιλογή. Αυτό είναι ένα μεταβλητό σημάδι όπου ο ένας διασχίζει ένα εποχιακό χάσμα, σύμβολα καιρού.

13. Tribal Ιχθείς Σχεδιασμός τατουάζ:

Φυλής Pisces Tattoo

Αυτή η φυλετική τατουάζ μικρών Ιχθύων ξεχωρίζει από τους άλλους, καθώς περιλαμβάνει μια τέλεια συμμετρία και το σκοτεινό τολμηρό μαύρο χρώμα. Χρησιμοποιώντας τέλεια τη συμμετρία, μοιάζει με ένα τέλειο τατουάζ unisex που ταιριάζει τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες εξίσου. Για να πάρετε αυτό το τατουάζ Ιχθύες σε tribal module, απασχολούν την υπηρεσία ενός έμπειρου καλλιτέχνη τατουάζ και παραμένουν για να παραμείνουν πιστοί στο μοντέρνο σχεδιασμό. Οι γυναίκες που έχουν αυτό το τατουάζ θα φαίνονται θηλυκά και κομψά. Αυτό είναι ένα από τα τέλεια σχέδια τατουάζ Ιχθείς για παιδιά.

14. Τατουάζ ισχίου για γυναίκες:

Ιχθύες Tattoos For Women

Τα τατουάζ των Ιχθύων με μια εικόνα των ψαριών αντιπροσωπεύουν ένα είδος στυλ Yin-Yang όπου τα δύο ψάρια κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Αυτά τα τατουάζ των Ιχθύων για τις γυναίκες θα συμβολίζουν την αίσθηση ότι γεννιούνται σε δύο κατευθύνσεις. Κυριολεκτικά, υπάρχουν χιλιάδες δερματοστιξίες ιχθύων διαθέσιμα στο διαδίκτυο στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό περίγραμμα, υψηλό στυλ. Τα ψάρια ήταν πάντα δημοφιλή θέματα για σχεδιασμό τατουάζ, εν μέρει λόγω του γεγονότος ότι αποτελούν μέρος του φυσικού οικοτόπου των ναυτικών.

15. Ιχθύες Yin Yang Τατουάζ Τέχνη:

Ιχθύες Yin Yang Tattoo

Αυτή η εικόνα δερματοστιξιών Ιχθείς έχει ένα σύμβολο που προσφέρεται για τη δυαδικότητα των Ιχθύων και επίσης τα αντιτιθέμενα θέματα είναι το σύμβολο Γιν Γιανγκ. Αυτό το τατουάζ έχει την αυξανόμενη δημοτικότητα με δύο ψάρια γεμίζοντας τα μισά, όπως μέσα από το κολύμπι σε αντίθετες κατευθύνσεις. Αυτά τα τατουάζ Ιχθύες με εικόνες είναι παρόμοια με το κινεζικό σύμβολο Yin Yang που αντιπροσωπεύει τη δυαδικότητα όλων των πραγμάτων. Αυτό είναι ένα από τα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα σύμβολα που είναι κατάλληλα για να αποδείξει τη χωρισμένη προσωπικότητα των Ιχθύων.

Αν ψάχνετε για μια δροσερή ιδέες τατουάζ Ιχθείς, επισκεφθείτε πολλές σε απευθείας σύνδεση περιοχές για να βρείτε φανταστική τατουάζ ζωδιακού κύκλου Ιχθύες. Δεν θέλετε το τατουάζ να είναι μια εξευτελιστική απόφαση και, πηγαίνοντας σε απευθείας σύνδεση να ανακαλύψετε το σχέδιό σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τόσο εσείς όσο και ο καλλιτέχνης τατουάζ θα είναι πολύ ευχαριστημένοι με το τελικό προϊόν, όταν γίνεται.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

38 + = 48