15 καλύτερα σχέδια για τατουάζ με ονόματα και σημασίες

Το Libra, το έβδομο σημάδι του ζωδιακού κύκλου, αποτελεί την ισορροπία, την αρμονία και την αίσθηση του δίκαιου παιχνιδιού. Συμβολίζεται από τις κλίμακες που είναι ένα δημοφιλές μοτίβο για το Ζυγό που επιδιώκει να πάρει το ζώδιο τους τατουάζ στο σώμα τους, ενώ το ίδιο το σύμβολο είναι επίσης ένα κοινό σχέδιο για τα τατουάζ Libra.

Τα τατουάζ Libra έχουν γίνει μοντέρνα και πάνω ήταν λίγα επιλεγμένα σχέδια που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως. Πάντα δημιουργούν ένα όμορφο αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιούνται με διάφορα χρώματα και σκιάσεις. 3D τατουάζ Libra έχουν δημιουργήσει μια μαγνητική έλξη προς τους λάτρεις του τατουάζ. Αυτό ως θέμα για ένα τατουάζ σημάδι λίρας.

ΖΥΓΟΣ tattoo

Εικόνες από Τατουάζ Ζυγού για Άνδρες και Γυναίκες:

Ακολουθούν τα δημοφιλέστερα και καλύτερα σχέδια για τατουάζ σύμβολα αστεριών αστέρων για άνδρες και γυναίκες με εικόνες και έννοιες.

1. Pretty Libra Tattoo Dragon στον καρπό:

Αυτό είναι ένα από τα διάσημα τατουάζ Libra στον καρπό ή σε άλλο μέρος του χεριού. Η εικόνα δείχνει έναν δράκο που κρατάει την κλίμακα. Ο δράκος σε λίγες χώρες της Ευρώπης σημαίνει πυρκαγιά, δύναμη και πλούτο, ενώ στην Ιαπωνία σημαίνει γενναιοδωρία, δύναμη και σοφία.

best-libra-τατουάζ-σχέδια-για-άντρες-και-γυναίκες10

Έτσι, το τατουάζ Libra με δράκο δημιουργείται από τους ανθρώπους που φέρουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Αυτός ο σχεδιασμός δερματοστιξιών είναι κατασκευασμένος με σκούρο μαύρο μελάνι, ενώ διάφορα άλλα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τον δράκο να του δώσει μια διαφορετική εμφάνιση. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται τόσο από τη γυναίκα όσο και από τον άνθρωπο, στον καρπό, στην πλάτη, στη μέση, στον λαιμό και στο κάτω μέρος της πλάτης.

2. Ζυγός τατουάζ με λέξεις:

best-libra-τατουάζ-σχέδια-για-άντρες-και-γυναίκες14

Αυτό είναι ένα μοναδικό σχεδιασμό τατουάζ Libra. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει μια κλίμακα μεταξύ και λέξεις που συμβολίζουν την κλίμακα είναι γραμμένες και στις δύο πλευρές. Η μία πλευρά είναι θετική ενώ η άλλη είναι αρνητική. Ορίζει δύο τύπους χαρακτηριστικών. το θετικό περιλαμβάνει φιλανθρωπία, αγνότητα, μετριοπάθεια, επιμέλεια, υπομονή, καλοσύνη και ανθρωπιά. Η αρνητική πλευρά περιλαμβάνει τη λαγνεία, την απληστία, τη θλίψη, το φθόνο, την υπερηφάνεια κλπ. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό αριστούργημα της τέχνης που δείχνει το πραγματικό πρότυπο ενός ανθρώπου.

3. Tattoo Ζυγός όνομα για τα πόδια:

ΖΥΓΟΣ Foot Tattoo

Να πάρει ένα τατουάζ Ζυγός γίνεται στο πόδι έχει τη δική του μοναδική έκκληση και είναι μια ιδανική επιλογή για τις γυναίκες και τα κορίτσια. Φαίνεται χαριτωμένο και όταν γίνεται με ένα σχέδιο τόσο περίτεχνο όσο αυτό έχει ένα γοητευτικό αποτέλεσμα. Αυτό το τατουάζ επιστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάφορες ελκυστικές γραμματοσειρές που το κάνουν πιο όμορφο με ομαλές καμπύλες και μικρά μοναδικά σχέδια γύρω από τη λέξη. Μπορεί επίσης να γίνει χρησιμοποιώντας διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων σύμφωνα με τη δική σας επιλογή. Εδώ σε αυτή την εικόνα η λίβρα με τα πόδια περάστηκε όμορφα.

4. Ζυγός Tribal Tattoo για άντρες:

Φυλής Libra Tattoo

Tribal τατουάζ είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των φίλων τατουάζ, δεν είναι καμία κατάπληξη ότι βρίσκει το δρόμο του σε σχεδόν κάθε ζωδιακό σχεδιασμό. Η τέχνη της χρήσης του φυλετικού στυλ για τη δημιουργία του συμβόλου του Ζυγού είναι αρκετά φανταστική, δίνοντάς του μια διακοσμητική εμφάνιση. Αυτό το τατουάζ μπορεί να γίνει στον καρπό, τα χέρια ή την πλάτη για να δώσει μια θαυμάσια εμφάνιση. Αν και πολλοί εραστές έχουν επίσης τέτοια φυλετικά τατουάζ στην πλευρά του αυχένα και την πλάτη τους. Αυτό είναι ένα από τα τέλεια σχέδια τατουάζ libra με πολλαπλούς συνδυασμούς χρωμάτων σε όπλα.

5. Ζυγός Tatto Back Piece για τις γυναίκες:

ΖΥΓΟΣ Back piece Tattoo

Αυτό το τατουάζ Libra πίσω πλάνο που απεικονίζει την Lady Justice με τις κλίμακες στο χέρι της είναι μια εικόνα της τελειοποίησης. Εμφανίζεται σε λεπτό χρώμα και περίπλοκο στο σχεδιασμό είναι ένα θαυμάσιο έργο. Το μπλε χρώμα είναι συμβολικό για τους ουρανούς, ενώ το φλογερό πορτοκαλί είναι ενδεικτικό της κόλασης και η δικαιοσύνη της κυρίας με τις κλίμακες στο κέντρο είναι μια ιδανική παράσταση της δικαιοσύνης που μετράται μεταξύ του καλού και του κακού.

Δείτε περισσότερα: Samoan Τατουάζ Σχέδια

6. Τατουάζ Geometric Libra για τα κορίτσια:

Αυτό το τατουάζ μπορεί επίσης να ονομαστεί ως το φυλετικό τατουάζ Ζυγός όπως είναι εμπνευσμένο από τα σχέδια που χρησιμοποιούνται από αυτούς. Αυτό το τατουάζ δημιουργείται χρησιμοποιώντας γεωμετρικά σχήματα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά από τους φυλετικούς ανθρώπους για να κάνουν διάφορα σχέδια.

τα καλύτερα σχέδια για τατουάζ-για-άνδρες-και-γυναίκες12Αυτό το αριστοκρατικό τατουάζ δημιουργείται κυρίως στο πίσω μέρος, αλλά είναι επίσης γνωστό ως χαριτωμένο τατουάζ Libra στον καρπό. Η κλίμακα σε αυτό το σχέδιο σημαίνει έμπνευση. Αυτό το τατουάζ είναι κατασκευασμένο από μαύρο μελάνι, αλλά το κόκκινο χρώμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο μεταξύ για να δώσει μια καλύτερη φυλετική εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Μικρά σχέδια τατουάζ για τα κορίτσια

7. Τατουάζ Lady Libra στο λαιμό:

Κυρία Libra Tattoo

Η δημιουργία των ζωδιακών σημείων με τατουάζ έχει γίνει τόσο συνηθισμένη, ώστε τόσο οι καλλιτέχνες όσο και οι λάτρεις των τατουάζ αναζητούν νέους τρόπους απεικόνισης του ηλιακού τους σημείου, διευκολύνοντας ελαφρώς τους στερεοτυπικούς τύπους σημάτων και συμβόλων. Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ, ενώ δεν είναι πλήρης στην απεικόνισή του για την κυρία δικαιοσύνη με τις κλίμακες, έχει όλη την ουσία του Libra συμβολισμού ισορροπίας και αρμονίας. Το ίδιο το τατουάζ έχει μια ποιότητα αγγέλου και προσθέτει χρώμα στο σχέδιο. Αυτός ο τύπος δερματοστιξιών κυρία λίρας είναι ως επί το πλείστον flaunted από έφηβες κορίτσια.

8. Ζυγίζω Ζωδιακό Σύμβολο Τατουάζ στο χέρι:

ΖΥΓΟΣ Zodiac Symbol

Το σύμβολο ζωδιακού κύκλου για το ηλιακό σύμβολο του Libra είναι ίσως το πιο δημοφιλές τατουάζ Ζυγού. Απλός στο σχεδιασμό και εύκολο στη χρήση, φοριέται σε σχεδόν οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Μία απεικόνιση αυτού του συμβόλου είναι ότι η ανερχόμενη πρόσκρουση στη μέση διατηρεί την ισορροπία των άλλων δύο πλευρών, ενώ μια άλλη αναπαράσταση αυτού του συμβόλου δείχνει το γεγονός ότι το σύμβολο του Ζυγού είναι παρόμοιο με το ίση σημάδι.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ πόδι για τις γυναίκες

9. Ζυγός Tattoo γράμμα με σύμβολο Zodiac:

ΖΥΓΟΣ Letter Tattoo with Zodiac Symbol

Ενώ κάποιες σαν εκτεταμένες και περίπλοκες μορφές του ζωδιακού τους σημείου έχουν εμποτιστεί στο σώμα τους, άλλοι προτιμούν να το κρατούν απλό. Το σύμβολο Ζωδιακού Ζυγού συνοδεύεται από γραπτό κείμενο με προσωπικό στιλ γράμματα. Το στοιχειώδες μοτίβο αυτού του τατουάζ μεταφέρει το μήνυμά του με απλή έννοια και είναι ο ευκολότερος τρόπος να εκφράσει κανείς την υπερηφάνεια στο ζώδιο τους.

10. Ζυγός Lady Justice Τατουάζ στο χέρι:

ΖΥΓΟΣ Lady Justice Tattoo

Η Δικαιοσύνη της Lady, που συνδέεται με το σημάδι Libra, είναι ένα έμβλημα ειρήνης και αρμονίας. Η δικαιοσύνη και η ισορροπία είναι η σφαίρα της, όπως απεικονίζεται μέσα από το ζεύγος ζυγών στο χέρι της, ενώ τα μάτια της έχουν δεμένα μάτια. Αυτό σηματοδοτεί το γεγονός ότι αποδίδει δικαιοσύνη βασισμένη αποκλειστικά στα γεγονότα που παρουσιάζονται ενώπιόν της χωρίς να αφήνει τα μάτια της να επηρεάζουν την κρίση της. Αυτό το σχέδιο τατουάζ είναι μια συμβολική απεικόνιση της προσωπικότητας του Libran.

11. Τατουάζ Lady Eye Libra στην πλάτη:

best-libra-τατουάζ-σχέδια-για-άντρες-και-γυναίκες11

Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον Ζυγός τατουάζ για τις γυναίκες, τώρα επίσης μοντέρνο στους άνδρες, συμβολίζει τη δικαιοσύνη. Από την άλλη πλευρά σημαίνει επίσης ότι κάπου κάποιος παρακολουθεί όλες τις πράξεις σας και σας κρίνει από εκεί. Αυτό το αριστούργημα είναι ένας καλός συνδυασμός νόμου, πνευματικών πεποιθήσεων και Ζυγού ως σημάδι. Αυτό το έγχρωμο τατουάζ μπορεί να δώσει ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα όταν δοθεί ένα 3D αποτέλεσμα.

12. Σχεδιασμός τατουάζ ζυγού Ζυγός:

ΖΥΓΟΣ Scales Tattoo

Η κλίμακα είναι το κύριο σύμβολο του Ζυγού και είναι πολύ δημοφιλές στα σχέδια δερματοστιξιών, δίπλα στο σύμβολο Ζωδιακού Ζυγού. Συχνά γνωστή ως κλίμακες δικαιοσύνης, αποτελεί παράδειγμα για όλα αυτά που είναι δίκαια και δίκαια. Κατά κύριο λόγο δει από μόνη της, οι κλίμακες χρησιμοποιούνται επίσης ως βάση για άλλα περίτεχνα σχέδια τατουάζ Libra.

13. Τατουάζ ζυγού αερίου:

best-libra-τατουάζ-σχέδια-για-άντρες-και-γυναίκες13

Αυτό το τατουάζ ζωδιακού σημείου Ζυγός είναι το καλύτερο που πιστεύουν σε τατουάζ ζωδιακού σημείου. Αυτό το τατουάζ δηλώνει ειδικά το αερόσημα του Ζυγού. Η Θεά της Αγάπης και της Ομορφιάς (Αφροδίτη) λέγεται ότι κυβερνά αυτό το σημάδι. Αυτό το τατουάζ μεταφέρεται επίσης από τους ανθρώπους που έχουν μια αίσθηση ισορροπίας στη ζωή τους. Το τατουάζ δημιουργείται με συνδυασμό μαύρου και κόκκινου χρώματος. Η λέξη Ζυγός όταν δημιουργείται στο τατουάζ προσθέτει στην ομορφιά της.

14. Κλίμακες Ζυγός με Σταυρό Τατουάζ:

ΖΥΓΟΣ Scales with Cross Tattoo

Ο Θεός, ο δωρητής της ζωής είναι ο ανώτατος δικαστής και ο ζυγός του Ζυγού σε αυτό το σχέδιο μαζί με το ιερό σύμβολο του σταυρού που συνδέεται με το Θεό επιδιώκει απλώς να επαναλάβει αυτό το γεγονός. Αυτή η αναπαράσταση του σημείου του ήλιου του Ζυγού υποδηλώνει ότι ο Θεός είναι δίκαιος και πάντοτε κανόνες υπέρ του σωστού. Αυτό είναι ένα από τα απλά σχεδιασμό τατουάζ libra με την πολυπλοκότητα στα χέρια.

15. Σχεδιασμός Τατουάζ Πεταλούδα σε ώμο:

τα καλύτερα σχέδια για τατουάζ-για-άντρες-και-γυναίκες15

Σε αυτό το σχεδιασμό τατουάζ Libra η κλίμακα μεταφέρεται από μια πεταλούδα. Ως εκ τούτου, αυτό το τατουάζ συμβολίζει την ελευθερία και καλή τύχη. Το τατουάζ δημιουργείται με διάφορα χρώματα που το κάνει πιο ελκυστικό. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως από κορίτσια ηλικίας έφηβος. Είναι ως επί το πλείστον φτιαγμένο στην πλάτη και στη χαμηλότερη πλάτη από τα κορίτσια, ενώ τα αγόρια το μεταφέρουν στον καρπό, στα χέρια και στο στήθος.

Οι ιδέες τατουάζ Libra ως εκ τούτου έχουν ένα τεράστιο νόημα μαζί με αυτό. Μπορεί να πραγματοποιηθεί ως τατουάζ ζωδιακού σημείου καθώς και από τους ανθρώπους που εμπνέονται από τον συμβολισμό που φέρει μαζί του. Τατουάζ του Libra στον καρπό έχουν γίνει πιο μοντέρνα στις ασιατικές χώρες δίνοντας μια ελκυστική ματιά στους λάτρεις του τατουάζ.

Πηγή εικόνας: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 3 = 7