15 Γλυκά Μπενγκάλι ονόματα μωρών με σημασίες Στυλ στη ζωή

Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε για μερικά από τα καλύτερα ονόματα της Μπενγκάλι με τα οποία μπορείτε να αναφέρετε το πολύτιμο αγόρι ή κορίτσι σας bong. Αυτό το άρθρο θα σας εκπαιδεύσει εν συντομία για τις έννοιες αυτών των ονομάτων. Μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της Μπενγκάλι που σχετίζονται με τα ονόματα αγοριών του Μπενγκάλι και τα ονόματα των κοριτσιών της Μπενγκάλι με τις έννοιες που χρησιμοποιούνται τώρα συζητούνται παρακάτω.

Μπενγκάλι Baby Names

Μπενγκάλι ονόματα μωρών με σημασίες:

1. Koushik:

Ένας από τους μεγαλύτερους αρχηγούς των βενζαλικών ονομάτων. Η έννοια αυτού του ονόματος είναι "αγάπη". Το όνομα δείχνει μια αγάπη και φροντίδα φύση του παιδιού που θα του επιτρέψει να κερδίσει κάποια καλή προσοχή στο μέλλον. Το όνομα είναι ένα από τα πιο βασικά βεντάλια ονόματα ποτέ. Η προφορά αυτού του ονόματος είναι επίσης αυθεντική.

2. Mihir:

Ο Mihir σημαίνει '' τον ήλιο ''. Το όνομα απεικονίζει την ισχυρή φύση του παιδιού. Αυτό είναι ένα από τα ομορφότερα ονόματα ποτέ. Το όνομα είναι τόσο όμορφο που κάποιος θα ερωτευτεί εύκολα με αυτό το όνομα. Οι γονείς των Μπενγκάλι αγαπούν να ονομάζουν τα αγόρια τους με αυτό το συγκεκριμένο. Αυτή η στάση των γονέων bong καθιστά ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα ονόματα αγόρι Μπενγκάλι.

3. Benoy:

Αυτό είναι ένα κλασικό όνομα της Μπενγκάλι, το οποίο λατρεύουν οι λαοί. Η έννοια του όρου Benoy είναι "ευγενική". Αυτό σημαίνει ότι το παιδί που ονομάζεται έχει μια ευγενική στάση. Αυτό είναι ένα τόσο όμορφο όνομα. Θα αισθανθείτε το ίδιο, μόλις εκδηλώσετε την έννοια αυτού του ονόματος.

Δείτε περισσότερα: Ονόματα μωρών Πουντζάμπι

4. Ardhendu:

Ο Άρντεντου είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο διάσημα ονόματα της Μπενγκάλι. Η έννοια του όρου Ardhendu είναι "μισή σελήνη". Το όνομα χρησιμοποιείται γενικά στις οικογένειες που είναι αρκετά θρησκευτικές. Αυτό είναι ένα από τα πιό πιό ελκυστικά ονόματα μπανγκαλιές ποτέ. Θα δείτε πολλά μπαγκαλικά παιδιά με αυτό το όμορφο όνομα. Το όνομα θα εμφανίσει τη φύση και τη στάση του παιδιού και θα είναι μια επιτυχία γι 'αυτόν όταν το παιδί θα μεγαλώσει για να είναι αγόρι.

5. Indroneel:

Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο όνομα μεταξύ των bongs. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες παραλλαγές αυτού του συγκεκριμένου ονόματος. Η πιο κοινή έννοια αυτού του ονόματος, σύμφωνα με το Μπενγκάλι, είναι το "μπλε στολίδι". Η έννοια του Indroneel σχετίζεται με τον Λόρδο Shiva που θεωρείται επίσης ως το Blue Gem. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενώ ονομάζετε το μπεμπέλα σας. Είναι επομένως ένα από τα καλύτερα ονόματα μπέιζμπολι Μπενγκάλι.

6. Debesh:

Ο Debesh είναι σαφώς αυτός που ευνοείται από τους Θεούς. Το όνομα είναι αρκετά παραδοσιακό και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται. Το όνομα προτείνει τον τυχερό χαρακτήρα του παιδιού και αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα καλύτερα ονόματα μπεμπέλα για τα αγόρια. Το όνομα είναι πολύ γλυκό και μπορεί να λεχθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα για τα κορίτσια εκεί έξω.

7. Palash:

Η έννοια του ονόματος Palash είναι "δέντρο". Αυτό είναι ένα αρκετά ειρηνικό όνομα και το όνομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδόν οποιοδήποτε αγόρι παιδί. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απαίτηση για την ονομασία ενός παιδιού με αυτό το όνομα. Το όνομα Palash είναι πραγματικά όμορφο και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα ονόματα αγόρι Μπενγκάλι.

8. Partho:

Ο Partho σημαίνει γενικά μια παραλλαγή του Parth o Arjun. Αυτό είναι ένα πολύ καλό και θρησκευτικό όνομα για να ονομάσετε το μωρό σας γιο. Το όνομα είναι τόσο όμορφο που κάποιος θα ερωτευτεί εύκολα με αυτό. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μπεμπέλα μωρό ονόματα για τα αγόρια όλων των εποχών. Κάποιος δεν μπορεί απλώς να αγνοήσει αυτό το όνομα καθώς κρατά περιαγωγή στο κεφάλι σας.

Δείτε περισσότερα: Τα ονόματα κοριτσιών της Telugu

9. Χαρά:

Ψάχνετε για ονόματα μπεμπέλα μωρών για αγόρια; Τότε είναι υπέροχο. Αυτό το όνομα είναι αρκετά όμορφο και σχεδόν όλοι θα σας αρέσουν αφού ακούσουν αυτό το όνομα. Η χαρά σημαίνει "χαρά", την οποία μπορείτε εύκολα να καταλάβετε από την ομορφιά του ονόματος. Το όνομα είναι αρκετά απλό και αρκετά φανταχτερό ταυτόχρονα. Ποιος δεν θα έλεγε αυτό το όνομα?

10. Palash:

Palash σημαίνει "ένα δέντρο". Αυτό το απλό όνομα μπορεί να δοθεί σε οποιοδήποτε παιδί. Το όνομα είναι πραγματικά όμορφο και μπορεί να λεχθεί ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα ονόματα εκεί έξω. Το Palash είναι ένα πολύ καλό όνομα για ένα ινδικό αγόρι. Υπάρχουν πολλά νέα και ελκυστικά ονόματα σε σύγκριση με αυτό, αλλά λόγω της απλής και γλυκιάς σημασίας αυτού του ονόματος εξακολουθεί να χρησιμοποιείται με πλήρη ρυθμό.

11. Bipasha:

Η σημασία του ονόματος Bipasha είναι "ένας ποταμός". Ένας ποταμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για ένα κορίτσι, καθώς οι γυναίκες έχουν συγκριθεί και συμπληρωθεί συχνά με υδάτινα σώματα. "Επιπλέει σαν ποτάμι". Το όνομα είναι πραγματικά όμορφο και όταν οι άνθρωποι καταλάβουν την έννοια αυτού του ονόματος, θα σας αγαπήσουν ακόμα περισσότερο.

12. Debjani:

Ο Debjani σημαίνει "αγαπημένος". Εδώ είναι ένα άλλο καταπληκτικό όνομα για τα κορίτσια Bengali. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα Bengali κοριτσάκι. Κάποιος μπορεί εύκολα να ερωτευτεί με την τεράστια ομορφιά και την αυθεντικότητα αυτού του ονόματος. Το όνομα είναι πολύ όμορφο και σχεδόν οποιοδήποτε κορίτσι θα ήθελε να έχει ένα όνομα σαν αυτό.

13. Konkana:

Πολλές διάσημες γυναίκες της Βεγγάλης φέρουν αυτό το όνομα. Η έννοια του ονόματος Konkona είναι "βραχιόλι". Μια γυναίκα είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο όμορφη από ένα αξιοπρεπές βραχιόλι. Μια γυναίκα δεν μπορεί ποτέ να συγκριθεί. Η ομορφιά της είναι μοναδική και απαράμιλλη και ανεκτίμητη. Το όνομα Konkona χρησιμοποιείται από τα ευρέως διαδεδομένα κορίτσια της Bengali.

Δείτε περισσότερα: Χριστιανικά ονόματα κοριτσιών μωρών

14. Durba:

Το Durba σημαίνει μια ιερή και ιερή μορφή χλόης που χρησιμοποιείται στα Hindu pujas. Το όνομα είναι πραγματικά όμορφο και θα είναι κατάλληλο και για ένα κορίτσι.

15. Rajkanya:

τελευταίο αλλά όχι λιγότερο, έχουμε αυτό το μοναδικό όνομα που σημαίνει κόρη του βασιλιά. Το όνομα είναι πολύ όμορφο και θα ταιριάζει μόνο στις γυναίκες.

Τα παραπάνω ήταν μερικά από τα καλύτερα ονόματα για μπεμπέλα μωρά αγόρι και κορίτσι. Τα ονόματα είναι πανέμορφα και κανένας από αυτά δεν μπορεί να συγκριθεί μεταξύ τους, καθώς κάθε ένα από αυτά έχει ένα μοναδικό και ξεχωριστό νόημα. Υπάρχουν πολλά άλλα όμορφα ονόματα εκεί έξω για αγόρια και κορίτσια της Βεγγάλης, αλλά αυτά είναι ίσως μερικά από τα πιο δημοφιλή.

Leave A Comment

12 − 9 =