15 Σχέδια τατουάζ για πλήρη και κάτω πόδια για άνδρες και γυναίκες

Τα τατουάζ ποδιών έχουν διαδεδοθεί από τους ιστορικούς χρόνους και στη σημερινή εποχή είναι μια τρέλα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Τα σχέδια δερματοστιξιών ποδιών μπορεί να ποικίλουν στην περιοχή κάλυψης με κάποια από αυτά ξεκινώντας από τον μηρό και καταλήγοντας στον αστράγαλο.

Πόδι Tattoo

Όμορφα τατουάζ στα πόδια για τα κορίτσια και τα αγόρια:

Τα τατουάζ ποδιών που είναι συνήθως κοινά μεταξύ των γυναικών μοιάζουν αξιοσημείωτα και τραβούν μεγάλη προσοχή. Για την άνεσή σας δίνουμε εδώ τα 15 καλύτερα σχέδια δερματοστιξιών για γυναίκες, άντρες και κορίτσια μαζί με εικόνες και έννοιες.

1. Τα χαριτωμένα σχέδια τατουάζ πόδι για τις γυναίκες:

χαριτωμένος leg tattoo design for women

Ψάχνετε για σχέδια τατουάζ για τα κορίτσια; Εδώ, έχουμε ένα όμορφο τατουάζ πόδι για τα κορίτσια που εμφανίζει ένα floral μοτίβο. Ο καθένας θα αρέσει να αθληθεί αυτό το όμορφο σχέδιο τατουάζ γίνεται με πράσινο μελάνι. Φαίνεται μάλλον σαν ένα mehndi, που είναι μια ινδική τέχνη που γίνεται και στα σώματα. Δεδομένου ότι οι γυναίκες αγαπούν τα αθλητικά τατουάζ στα πόδια τους, αυτό έχει σκοπό να κάνει τα πόδια τους να φαίνονται πιο δελεαστικά. Κάθε κορίτσι ποθεί να κάνει τατουάζ στα πόδια τους. Αυτό το σχέδιο θα εκπληρώσει την επιθυμία για τατουάζ στα πόδια. Ποιος δεν θα ήθελε να αθληθεί αυτό το γοητευτικό floral τατουάζ στα πόδια τους; Το τατουάζ θα συμβαδίζει με τα καθαρισμένα πόδια.

2. Ο αετός τατουάζ για τα πόδια:

αετός tattoo for the legs

Αυτό το τατουάζ πόδι είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες. Το τατουάζ δείχνει το πρόσωπο ενός αετού που είναι ένα πολύ έξυπνο πουλί και ένα σκληρό, επίσης. Μπορεί να λεχθεί ότι είναι ο βασιλιάς των ουρανών και όπως μπορούμε να δούμε σε αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο, ένα στεφάνι φύλλων έχει γίνει στο κεφάλι του τατουάζ. Το τατουάζ θα σας κάνει να φαίνονται μοναδικά και να εμφανίσετε το γούστο σας για τα ξεχωριστά πράγματα όπως οι αετοί. Σύμφωνα με ορισμένους φυλετικούς ανθρώπους, αυτό το συμβολικό τατουάζ αετού στα πόδια μπορεί να είναι φορέας καλής τύχης.

3. Τα τατουάζ γοητείας ποδιών για τις γυναίκες:

αίγλη tattoo for women

Ποιο κορίτσι δεν θα ήθελε να τατουάζ τα πόδια τους; Εδώ είναι ένα όμορφο τατουάζ γοητεία στο πόδι που είναι ένα από τα περισσότερα σχέδια τατουάζ για τα κορίτσια. Με την εξέταση της ομορφιάς αυτού του σχεδίου, μπορεί να ειπωθεί ότι έχει γίνει πολλή σκληρή δουλειά στο τατουάζ αυτού του σχεδίου. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ που ένα κορίτσι μπορεί να καμαρώνει στα πόδια της. Ο σχεδιασμός είναι τόσο όμορφος που κάθε κορίτσι θα ερωτευτεί εύκολα με αυτό και θέλει να το πάρει στα πόδια της.

4. Το Καλλιτεχνικό Σχέδιο Τατουάζ Για τα Πόδια των Κοριτσιών:

καλλιτεχνικός tattoo design for the legs

Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο τατουάζ για τα κορίτσια στα πόδια είναι τόσο καταπληκτικό. Το τατουάζ έχει μια ίδια καλλιτεχνική αφή που το κάνει να φαίνεται τόσο μοναδικό. Τα κορίτσια αγαπούν να φέρουν αυτό το μικρό αλλά όμορφο σχέδιο στα πόδια τους. Οι μηροί φαίνεται να είναι το τέλειο υπόβαθρο για να κάνει αυτό το τατουάζ. Κάποιος μπορεί να εφαρμόσει μια σειρά από μελάνια σε αυτό το τατουάζ. Αλλά δεδομένου ότι έρχεται με ένα σκοτεινό θέμα, το μαύρο φαίνεται να είναι το καλύτερο και το μόνο μελάνι κατάλληλο για την εκπλήρωση των απαιτήσεων του σκοτεινού θέματος.

5. Σχέδια τατουάζ λουλουδιών για τα κορίτσια:

Πόδι Flower Tattoo

Τα λουλούδια είναι πιο συμβολικά από όλα τα πράγματα φωτεινά και όμορφα και όταν ενσωματώνονται σε ένα σχέδιο τατουάζ ακτινοβολούν τη γοητεία και τη χάρη. Τα λουλούδια συνήθως συνδέονται με τη θηλυκότητα και έτσι όταν πρόκειται για τατουάζ, είναι σχεδόν πάντα η πρώτη επιλογή μεταξύ των γυναικών. Τα λουλούδια που απεικονίζονται σε αυτό το περίτεχνο σχέδιο συνδυάζονται με πεταλούδες που θα μπορούσαν εύκολα να συμβολίσουν τη μεταμόρφωση της ζωής στην νεανική άνθιση.

Δείτε περισσότερα: Kanji Τατουάζ σύμβολα σχεδιασμού

6. Τατουάζ μικρής γοργόνας νεράιδα για το πόδι:

Γοργόνα Fairy Tattoo

Οι Γοργόνες αντιπροσωπεύουν την ομορφιά, την αισθησιασμό και την καταστροφή και αυτά τα μυθικά όντα έχουν βρει το δρόμο τους στη δημιουργία τατουάζ. Επίσης σημαίνοντας την ελευθερία της ζωής, τα γοργόνα τατουάζ φοριούνται τόσο από τους άνδρες όσο και από τις γυναίκες. Κάνουν για πολύχρωμα σχέδια και έχουν τη δική τους γοητεία γι 'αυτούς.

7. Πλήρης Σχέδια Τατουάζ Μανσέ ποδιών για τις γυναίκες:

Πόδι Sleeve Tattoo

Εάν είστε τατουάζ τρελός μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο να πάει για ένα τατουάζ μανίκι. Μανίκια τατουάζ σχεδιασμένα στο πόδι καλύπτουν ολόκληρη την περιοχή των ποδιών ξεκινώντας συνήθως από πάνω από το γόνατο κάτω μέχρι τον αστράγαλο. Τα τατουάζ μανικιών μπορούν να απεικονίσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων καθώς έχουν μια μεγάλη περιοχή κάλυψης. Τα πόδια είναι ένα ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να κάνουν ένα τατουάζ αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν να το κρύψουν από το δημόσιο μάτι.

8. Τατουάζ κορίτσι κορίτσια στην πλάτη των ποδιών:

Κορσές Bow Tattoo

Τα τατουάζ τόξο είναι μια προφανής επιλογή μεταξύ των γυναικών λόγω της γυναικείας έκκλησης. Τα τόξα ήταν πάντα μια δήλωση μόδας από αμνημονεύτων χρόνων. Φαίνονται κομψά και ενσωματώνουν τη θηλυκότητα μιας γυναίκας. Με το κορσέκι να κοιτάζει πίσω στη μόδα, το κορσέ φόρεμα τατουάζ στα πόδια που βλέπει εδώ με το λεπτό άγγιγμα του, θυμίζει κυρίες στην υψηλή κοινωνία που αποπνέει κομψότητα.

Δείτε περισσότερα: Γοργόνα τατουάζ για τους άνδρες

9. Τέχνη τατουάζ τέχνης σκύλου κατοικίδιων ζώων:

Κατοικίδιο ζώο Dog Tattoo

Για τους λάτρεις των ζώων σε όλο τον κόσμο, τίποτα δεν μπορεί να έρθει κοντά στο να επισημάνετε το σώμα σας με μια μόνιμη εικόνα του κατοικίδιου ζώου σας. Τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και αυτή η δήλωση βρίσκει το σήμα με τη μορφή ενός σχεδιασμού τατουάζ. Οι μνήμες διαρκούν για πάντα και περισσότερο όταν είναι χαραγμένες στο δέρμα σας. Το μαύρο και άσπρο, το τατουάζ είναι ένα αφιέρωμα στον σκύλο του ιδιοκτήτη Rocky, το οποίο το ίδιο το δηλώνει ως ένα βράχο ή στύλο δύναμης στον κύριό του.

10. Το τατουάζ πλοίων για τα πόδια:

πλοίο tattoo for legs

Ποιος δεν θέλει να πάρει τατουάζ στα πόδια; Αυτό το τατουάζ πόδι για τις γυναίκες γίνεται λίγο κάτω από τους μηρούς. Το πολύχρωμο χαρακτηριστικό σχετικά με αυτό το μελάνι μοτίβο κάνει να φαίνεται ακόμα πιο δελεαστικό από ό, τι στην πραγματικότητα. Οποιοδήποτε κορίτσι θα ήθελε να αθληθεί αυτό το σχέδιο στα πόδια τους. Το τατουάζ μπορεί να φανταστεί με τη φθορά μικρών πυθμένα ή μίνι φούστες. Για να πάρει το καλύτερο από αυτό το τατουάζ, συνιστάται να έχετε τονισμένα πόδια και να πάρετε το τατουάζ γίνεται από έναν επαγγελματία καλλιτέχνη τατουάζ.

11. Τατουάζ Batman Lower Leg για άντρες:

Μπάτμαν Tattoo

Δεν αγαπάμε όλοι τον Dart Knight; Μερικοί απλά δεν μπορούν να πάρουν αρκετό από αυτόν ότι έχουν περάσει το επιπλέον μίλι για να τον πάρει μόνιμα σήμανση στο σώμα τους. Βλέποντας εδώ με τις καλύτερες λεπτομέρειές της, αυτό το τατουάζ έχει κάνει πραγματικά δικαιοσύνη με τον καπετάνιο σταυροφόρο.

12. Το Σχέδιο Tattoo Leg για Ανδρες:

πόδι tattoo design for men

Αυτό το φυλετικό σχέδιο τατουάζ προορίζεται για τους άνδρες. Μπορεί να φορεθεί και στα χέρια. Αλλά από τότε, συζητάμε τα τατουάζ στα πόδια, ας υποθέσουμε ότι θα φανεί καλύτερα στα μοσχάρια. Εδώ, το ντόπιο τατουάζ δείχνει ένα όμορφο σχέδιο που φαίνεται τόσο ζωντανό και μοναδικό και μπορεί να είναι ένα από σχεδόν κάθε άνθρωπο. Το τατουάζ απεικονίζει έναν αρρενωπό χαρακτήρα που θα κάνει τον φέροντα μοναδικό και θα τον διαφοροποιήσει από το πλήθος.

13. Πλήρης Τατουάζ Τα πόδια Tribal Design:

Πόδι Tribal Tattoo

Tribal Τατουάζ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια που επιλέγονται για τα πόδια. Στην αρχαιότητα πιστεύεται ότι αυτά τα τατουάζ αντιπροσωπεύουν τη φυλή του κατόχου ή την τάξη της φυλής στην οποία ανήκε. Tribal τατουάζ είναι μοναδικά στο ότι έχουν το καθένα ένα δικό τους ύφος.

14. Σχέδια τατουάζ Koi Fish Leg:

Κοί Fish Leg Tattoo

Το τατουάζ ψάρι Koi είναι μια κυρίαρχη επιλογή μεταξύ των ανδρών και των γυναικών. Αναπαράγονται για το χρώμα και την ομορφιά τους και αποτιμώνται για τη συναρπαστική εμφάνισή τους, κάνουν μια αξιοσημείωτη επιλογή για ένα σχεδιασμό τατουάζ. Αυτά τα ψάρια θεωρούνται επίσης από τους Ιάπωνες για να φέρουν καλή τύχη. Δεν είναι περίεργο που πολλοί άνθρωποι επιλέγουν το ψάρι koi ως σχέδιο τατουάζ και όταν γίνεται στο πόδι είναι απλά εντυπωσιακό.

15. Τατουάζ κρανίου και τριαντάφυλλο για τα πόδια:

Κρανίο and Rose Tattoo

Τα τατουάζ κρανίου είναι ένα πολύ δημοφιλές σχέδιο. Κατά κύριο λόγο γίνεται με τριαντάφυλλα στα πόδια που επικαλούνται μια αίσθηση ζωής και θανάτου. Αυτό το σύμβολο της δυαδικότητας είναι μια συνεχής υπενθύμιση του καλού και του κακού, της ομορφιάς και της αποσύνθεσης και για μερικούς έχει μια ακόμα βαθύτερη ριζωμένη έννοια που από το θάνατο έρχεται η ζωή.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ ζυγού για τις γυναίκες

Τα τατουάζ στα πόδια φαίνονται πολύ δροσερά. Αν έχετε κάνει ένα, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε το καλύτερο κατάλληλο για εσάς. Η παραπάνω λίστα ελπίζουμε να σας βοηθούσε να αποφασίσετε σχετικά με το τι είδους τατουάζ πόδι θα θέλατε να πάρετε.

Leave A Comment

− 1 = 7