15 Καλύτερα Σχέδια Τατουάζ Δράκου με Ονόματα και Σημασίες

Δράκος τατουάζ είναι το πιο ισχυρό και το πιο συνηθισμένο όλων των τατουάζ. Είναι μυθικά πλάσματα που αναπνέουν από τη φωτιά που μπορεί ή όχι να φτερωθούν. Ωστόσο, θεωρούνται κύριοι όλων των σημαντικών στοιχείων, όπως ο άνεμος, το νερό, η φωτιά και η γη. Στην κινεζική κουλτούρα συμβολίζουν επίσης τη μαγεία και τη δύναμη κάποιου να αγγίξει το εσωτερικό του. Γενικά συμβολίζουν τη δύναμη, τη δύναμη και τη δύναμη.

δράκων tattoo Designs

Τα τατουάζ δράκων έχουν μεγάλο αριθμό παραλλαγών. Μπορούν να είναι χρωματισμένα ή απλά παλιά μαύρα. Μπορούν να είναι απλά ή λεπτομερώς λεπτομερώς. Γενικά δερματοστιξίες δράκων δεν χρειάζονται επιπλέον διακοσμήσεις, μόνο κάποια πυρκαγιά εδώ και εκεί κάνει το κόλπο, αλλά ορισμένοι κατασκευαστές δερματοστιξιών ενσωματώνουν άλλα στοιχεία για να καταστήσει το σχεδιασμό πιο έντονο.

Τα καλύτερα τατουάζ τέχνης δράκων με σημασίες για άνδρες και γυναίκες

Παρακάτω μπορείτε να ακολουθήσετε τα καλύτερα σχέδια τατουάζ δράκων για τα κορίτσια και τα αγόρια μαζί με τις έννοιές τους και τις εικόνες για εσάς.

1. Τατουάζ κόκκινο και μαύρο κινέζικο δράκο:

το κόκκινο and black dragon tattoo

Σε αυτή τη λίστα προσπαθήσαμε να αναφέρουμε σχεδόν όλα τα είδη τατουάζ δράκων και μερικά είναι επίσης εκεί με τα χρώματα. Αυτός είναι ιδιαίτερα πολύχρωμος αλλά με διαφορετικό τρόπο. Αυτό είναι ένα από τα πιο ιδανικά σχέδια δερματοστιξιών δράκων για άνδρες και έχει ένα συνδυασμό από φυσικό μαύρο και αίμα κόκκινο και καλύπτει ολόκληρη την πλάτη. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καυχηθεί η τόνωση της πλάτης σας και η αρρενωπότητα βουίζει από όλες τις γωνίες του σώματος. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πλούσιο σχέδιο και δύσκολα θα βρείτε χώρους σε οποιαδήποτε γωνία της πλάτης.

2. Πλήρης Back Dragon Τατουάζ σχέδια για τα κορίτσια:

Γεμάτος back dragon tattoo

Τα τατουάζ δράκων φαίνονται καλά κυρίως αν γίνονται σε μεγάλους χώρους στο σώμα σας όπου η πλήρης δομή θα ταιριάζει με έναν πολύ καλό τρόπο. Κυρίως όλα τα τατουάζ δράκων είναι επιμήκεις και έτσι απαιτούν μακρύ τμήματα του σώματος και η πλάτη ακούγεται τέλειο για αυτό το είδος του τατουάζ ανά πάσα στιγμή. Αυτό το τατουάζ δράκων καλύπτει ολόκληρη την πλάτη, αλλά είναι ελαφρώς στα πλάγια και δεν καλύπτει τυπικά το κέντρο της πλάτης όπως τα περισσότερα άλλα μακριά τατουάζ. Επίσης σε αυτό το τατουάζ δράκων έχουν σκιάσει μερικά μέρη του για να τονίσει τον δράκο για να το κάνει μια εν μέρει τρισδιάστατη εικόνα που σίγουρα μοιάζει επίσης.

Δείτε περισσότερα: Eagle Τατουάζ Σχέδια

3. Κορίτσι με το σχέδιο τατουάζ δράκων σε μικρό μέγεθος:

Μικρό dragon tattoos

Τα κορίτσια βαδίζουν τώρα με τα κεφάλια με τους άνδρες και δεν στέκονται πίσω ακόμη και όταν πρόκειται για σχέδια τατουάζ. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα κορίτσια την αρέσουν με λίγο διαφορετικό τρόπο. Δεν είναι πλέον αλήθεια ότι τα τατουάζ δράκων προορίζονται μόνο για τους άνδρες επειδή υπάρχουν πολλά κορίτσια που αγκαλιάζουν το ίδιο με το ύφος. Αν βλέπουμε αυτό το σχέδιο ένα κορίτσι με ένα τατουάζ δράκων θα μάθουμε τέλεια ποια είναι η διαφορά μεταξύ κοριτσιών και παιδιών. Τα κορίτσια αρέσουν μικρότερα και πιο κομψά από τα όμορφα πράγματα που τους προσελκύουν περισσότερο από πολλά πλούσια σχέδια και σχέδια για όλο το δράκο του σώματος.

4. Στήθος για να Arm Dragon Τατουάζ Σχέδια για τους άνδρες:

Στήθος dragon tattoo

Αυτό το τατουάζ είναι απολύτως επαναπροσδιορισμένο και ο δράκος παίζει τον ήρωα εδώ. Μεταξύ όλων των άλλων σχέδια δερματοστιξιών δράκο αυτό είναι ένα πολύ συνηθισμένο κυρίως για τους άνδρες. Αυτός ο σχεδιασμός αρχίζει συνήθως από την πλάτη και στη συνέχεια εκτείνεται κατά μήκος της γραμμής του θώρακα και ο άλλος τρόπος μπορεί να γίνει μόνο οριζόντια κατά μήκος του θώρακα και όχι στο πίσω μέρος. Εάν ο σχεδιασμός ξεκινά από το πίσω μέρος, πρόκειται να τελειώσει στη μέση του στήθους συνήθως. Ωστόσο, μπορείτε να το επεξεργαστείτε με ορισμένα άλλα πρότυπα.

5. Τατουάζ Δράκος δικέφαλου για παιδιά:

Δικέφαλος μυς dragon tattoo

Οι άνδρες αγαπούν να διαμορφώνουν το σώμα τους καλύτερα από ό, τι τα υπόλοιπα και αν έχουν επιτύχει το ίδιο, ακόμη και τους αρέσει να τους καμαρώνει με πολύ κομψό τρόπο. Δράκος τατουάζ όπως αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γίνει αυτό. Σε αυτή την εικόνα μπορούμε να δούμε έναν πραγματικά όμορφο άνδρα να πάρει ένα νέο τατουάζ δράκων στον δικέφαλο και να το αγκαλιάζει σαν ήρωα. Το αστείο μέρος είναι ότι έχει ήδη ένα ευρύ τατουάζ δράκων στη μέση του και επέλεξε το ίδιο σχέδιο που καθιστά πολύ σαφές ότι είναι ερωτευμένος με δράκους.

Δείτε περισσότερα: Wolf Τατουάζ Σημασία

6. Τατουάζ σαύρας σαύρας στο χέρι:

Σαύρα dragon tattoo

Τα τατουάζ δράκων είναι πολύ συνηθισμένα μεταξύ των ανδρών και των γυναικών και τώρα και δεν είναι ποτέ βαρετό να κάνουμε ένα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα ενδιαφέρον από τόσες πολλές τατουάζ δράκων και να βεβαιωθείτε ότι είναι λίγο διαφορετικό από τα εξαιρετικά φυσιολογικά. Εάν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το τατουάζ δράκων, σίγουρα θα μπορείτε να βρείτε τη διαφορά. Η διαφορά είναι το σώμα του δράκου επειδή αυτό είναι σαν μια σαύρα και το τατουάζ είναι συγκριτικά μικρότερο από το υπόλοιπο τατουάζ δράκων που συνήθως βλέπουμε. Τα κορίτσια είναι λάτρης του αθλητισμού αυτού του τατουάζ σαύρας.

7. Σχεδιασμός τατουάζ Yin Yang Dragon Tattoo:

ΕΝΑ tribal style dragon ying and yang

Αυτό το τατουάζ τίγρης δράκο στυλ έχει το σύνηθες σύμβολο γιν και γιανγκ, εκτός από το ότι αποτελείται από δύο δράκους. Φαίνεται πραγματικά δροσερό και αντιπροσωπεύει μια πιο λεπτή, αλλά ισχυρή ισορροπία από το συνηθισμένο γιν και το γιανγκ. Ο Δράκος είναι το σύμβολο της ισχυρότερης εξουσίας, καθώς είναι ο κύριος όλων των στοιχείων. Έτσι, η ισορροπία που συμβολίζεται από τους δράκους είναι εξίσου ισχυρή.

8. Τατουάζ Δέλτα της Κέλτας:

Celtic dragon tattoo

Οι δράκοι είναι ισχυροί προστάτες και οδηγοί. Βοηθούν στην πυρκαγιά μέσα στην καρδιά σας και σας βοηθούν να στέκεστε πιο ψηλά, πνευματικά. Φέρνουν αυτοπεποίθηση και θάρρος μαζί τους. Το σύμβολο κελτικής δράκου όπως το φυλετικό είναι περίπλοκο, αλλά αντιπροσωπεύει όλα όσα κάνει ένας κανονικός δράκος και πολλά άλλα. Σχεδιασμένο με το τυπικό κελτικό στυλ κυκλικού κόμβου, αντιπροσωπεύει επίσης άπειρο.

9. Πλήρης μανίκι Δράκος κιθάρα τατουάζ για άντρες:

Δράκων with a guitar tattoo

Μια διαφορετική αλλά δροσερή ιδέα είναι η απεικόνιση του δράκου σαν ροκ σταρ. Τα σχέδια τατουάζ είναι πιο κοινά με τους ερμηνευτές και τους οπαδούς των ροκ αστέρων. Έτσι ένας δράκος με κιθάρα είναι αναγκασμένος να φανεί δροσερός. Κάποιος μπορεί εύκολα να αγαπούν να τατουάζ αυτό το όμορφο τατουάζ.

10. Φυλετικές κινεζικές Σχέδια Tattoo Dragon στην πλάτη για τους άνδρες:

Φυλής dragon design

Ένα τριαντάφυλλο τατουάζ δράκων αναφέρεται στο σχεδιασμό ενός δράκου που απεικονίζεται με τη βοήθεια της συστροφής μαύρων γραμμών και καμπυλών. Φαίνεται δροσερό όπως τα περισσότερα άλλα φυλετικά τατουάζ και φέρνει το μήνυμα που επιθυμείτε να εκφράσετε. Τα σύμβολα φυλετικών δράκων προστίθενται συχνά σε προστατευτικές γοητείες και φυλακτά. Έτσι, ο δράκος χρησιμεύει επίσης ως σύμβολο προστασίας και πνευματικής καθοδήγησης.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Τατουάζ Ταύρος για Άνδρες

11. Τατουάζ Φοίνιξ και Δράκος στην πλάτη:

Δράκων with a phoenix tattoo

Ο Δράκος με το Φοίνικ γίνεται ένα είδος συνδυασμού γιν και γιανγκ. Αντιπροσωπεύει τη λεπτή αλλά τέλεια ισορροπία μεταξύ όλων των ειδών εξουσίας. Αντιπροσωπεύει την τέλεια ένωση φιλίας και αγάπης που φέρνει την εξουσία, την ευημερία και το φως της διαφώτισης.

12. Μια τατουάζ γεμάτο σώμα δράκων για άντρες:

ΕΝΑ full length dragon around your torso

Εάν θέλετε να πάρετε ένα μεγάλο τατουάζ κατά μήκος του κορμού σας, θα πρέπει να πάτε για έναν δράκο πλήρους μήκους. Φαίνεται εντυπωσιακό και σου δίνει το τόλμη που μπορείς να ψάξεις. Μπορείτε να κάνετε τον δράκο σας μαύρο φυλετικό σχέδιο ή να επιλέξετε μια λεπτομερή και πολύχρωμη μία αντ 'αυτού. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το τατουάζ σας θα πει στους θεατές ότι δεν πρέπει να μπλέκονται.

13. Φτερά Dragon Tattoo Design για τα αγόρια:

ΕΝΑ dragon with wings

Οι δράκοι αλλάζουν μορφή πάνω από το εύρος της διαφορετικής λαογραφίας. Μερικές φορές λέγεται ότι έχουν φτερά, ενώ σε άλλα απεικονίζονται περισσότερο σαν φλοιός φιδιών. Ωστόσο, ένα τατουάζ δράκων με φτερά είναι τόσο δροσερό όσο ένα χωρίς, αν όχι πιο δροσερό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ δράκων για τον άνθρωπο που αγαπά τη δημιουργικότητα.

14. Πυρκαγιά Τατουάζ Δράκου σε ώμο:

ΕΝΑ fiery orange dragon

Όπως προαναφέρθηκε, οι δράκοι σπάνια απαιτούν άλλες διακοσμήσεις. Αλλά η φωτιά είναι ο διά βίου σύντροφος των δράκων. Έτσι, ένας δράκος με φωτιά είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο τατουάζ! Του δίνει αυτό το επιπλέον κάτι που έλειπε νωρίτερα. Μπορείτε να τατουάζετε ως μόνιμο ή προσωρινό.

15. Dragon Tattoo Face Design σε κόκκινο χρώμα:

ΕΝΑ red dragon face

Μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε μόνο το πρόσωπο δράκο αντί ολόκληρου του σώματος ως τατουάζ σας. Ένα κόκκινο πρόσωπο δράκου φαίνεται αρκετά αποθαρρυντικό και είναι υποχρεωμένο να δώσει εφιάλτες στους αδύναμους καρπούς. Αυτό το σχέδιο τατουάζ δράκος είναι απλά φαινόμενο.

Οι δράκοι είναι πολύ δημοφιλείς και αγαπημένες ιδέες πολλών ανθρώπων είτε πρόκειται για άνδρες είτε για γυναίκες και θα βρείτε εκατοντάδες διαφορετικά σχέδια όπου ο δράκος είναι η βάση. Ακόμη και σε αυτή τη λίστα θα βρείτε μια σειρά από τατουάζ δράκων που είναι πολύ διαφορετικά από τα άλλα.

Leave A Comment

62 − 55 =