15 απλά πακέτα εργασίας Μπλούζα σχέδια αυχένα στο πίσω μέρος & μπροστά | Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

15 απλά πακέτα εργασίας Μπλούζα σχέδια αυχένα στο πίσω μέρος & μπροστά | Στυλ στη ζωή

Η εργασία των επιστρωμάτων είναι πραγματική δημιουργικότητα που εκδηλώνεται στο υλικό. Η εργασία των επιστρωμάτων είναι ουσιαστικά μπαλώματα των ρούχων που είναι ραμμένα μαζί, έτσι ώστε να αναδεικνύεται ένα εντελώς νέο σχέδιο. Αυτό, καθώς και κάποια διακοσμημένα κοσμήματα, θα σας δώσουν την βασιλική και κομψή εμφάνιση που πάντα θέλατε. Ενώ μπορείτε να επιλέξετε από το φάσμα των σχεδίων και μοτίβων για την μπλούζα σας, φροντίστε να δοκιμάσετε και αυτό. Ορκίζουμε ότι δεν θα λύπης.

Μπλούζες Σχέδια αυχένα με εργασία Patch:

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε τα καλύτερα σχέδια για τις μπλούζες εργασίας για τις μπλούζες που θα πείσουν σχεδόν τις γυναίκες να ασχολούνται με αυτά τα σχέδια μπλούζας με αγάπη και πάθος.

1. Η σχεδίαση ροζ μπλούζα Patchwork:

Κηλίδα Work Blouse Designs

Αν ψάχνετε για μια αξιοπρεπή εμφάνιση σχεδίαση μπλούζας patch εργασίας, τότε αυτό μπορεί να είναι μόνο το καλύτερο για όλους εσάς! Είναι αθλητικό ένα όμορφα ελκυστικό μοτίβο στην περιοχή του στήθους και το χρώμα είναι αρκετά εντυπωσιακό επίσης.

Αν ψάχνετε για κάτι που θα προσελκύσει την προσοχή αμέσως, τότε αυτή η μοντέρνα μπλούζα θα είναι ο καλύτερος σύντροφος στυλ για να το εκπληρώσει αυτό. Η αθλητική ροζ μπλούζα καθώς και το πράσινο χρώμα και τα μικρά συνημμένα μπροστά είναι ίσως οι κύριοι λόγοι για τους οποίους αυτή η μπλούζα είναι τόσο δελεαστική.

2. Σχέδια νυφικών μανικιών μπλουζάκι Saree με το έργο Patch:

Γάμος Saree Patchwork Blouse Design 2

Αυτό το τελευταίο μπλουζάκι σχέδιο λαιμού σχέδιο patch, είναι αν ψάχνετε για μια καλή μπλούζα συνονθύλευμα για τις περιόδους του γάμου, αυτό πραγματικά θα μπορούσε να είναι η επιλογή σας. Το πίσω μέρος της μπλούζας αθλητισμός ένα μοτίβο δαντέλα μαζί με μερικά δελεαστικά πράσινα και κόκκινα σχέδια χρώματος σε αυτό, που το καθιστούν ελκυστικό και όμορφο. Ζητήστε να διαφέρουν?

3. Designer Μπλούζα πίσω σχεδιασμός αυχένα με το Patch Work In Red:

το κόκκινο Patchwork Back Well-Designed Blouse 3

Αν είστε πρόθυμοι να αθλητισμού ένα κόκκινο νυφικό saree αυτή τη γαμήλια εποχή, τότε αυτό το δημοφιλές σχέδιο μπλούζα μπάλωμα εργασίας είναι μια καλή επιλογή. Αυτή η συγκεκριμένη μπλούζα μπαστούνι φαίνεται πραγματικά καλή από την πλάτη, ειδικά λόγω του σχεδιασμού και των μικρών συνημμένων. Φαίνεται εξίσου όμορφη και από μπροστά. Η δαντέλα έρχεται επίσης με μερικά γυαλιστερά υλικά που πιθανώς συνδέονται με ολόκληρο το μικρό σχήμα μπάλας. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια μπλούζας λαιμών με συνονθύλευμα.

4. Ελκυστική σχεδίαση λαιμού μπλουζάκι με το έργο Patch:

Μωβ Patchwork Blouse With Awesome DesignL 4

Ψάχνετε για έναν καλό σχεδιασμό λαιμού σε μπλούζα; Αυτό είναι ίσως ένα από τα απλά σχέδια σχεδιασμού patch για τα ιδανικά σχέδια μπλούζας για sarees μετάξι. Η μπλούζα μπορεί να συνδυαστεί με ένα μεταξωτό saree σχεδόν παρόμοιου χρώματος και ο συνδυασμός μπορεί να αγωνιστεί με απόλυτη υπερηφάνεια. Ο σχεδιασμός είναι απλός και διατηρείται ελαφρύτερος, ώστε να μην σας κάνει να αισθάνεστε βαρύς. Δοκιμάστε αυτό σε μια απλή ημέρα έξω.

5. Η μπλε μπλούζα σχεδιασμού μπλουζάκι για τις τελετές νυφικών:

Μπλε Patchwork Design Blouse For Bridal Ceremonies 5

Πρόκειται για μια ακόμη όμορφη μπλούζα με όμορφη κοπή εργασίας με μπάλες, κάτω από την κατηγορία των μπλούζες σχεδιαστής μπλούζας εργασίας. Αυτή η συγκεκριμένη μπλούζα σπορ ένα φοβερό μοτίβο που γίνονται στο πίσω μέρος μαζί με χρυσά σχέδια που τραβούν την προσοχή στην μπλούζα. Αυτό είναι και πάλι απλό, μόνο με την εργασία στα σύνορα και με χαμηλή περικοπή. Δοκιμάστε αυτό το απλό μπλουζάκι εργασίας, εάν θέλετε να το κρατήσετε χαμηλό.

6. Σχεδιαστής Golden Patch Work Blouse Design:

Χρυσαφένιος Patchwork Designer Blouse 6Αυτή η συγκεκριμένη μπλούζα αθλείται μια σχεδίαση από την αφή και το χρυσό χρώμα με την πλάτη σχεδίαση καθιστά αυτό το καλύτερο σχέδιο λαιμού μπλουζάκι με εργασία patch. Η μπλούζα θα συνοδεύει χρυσό saree και μπορεί να φορεθεί σε εορταστικές εκδηλώσεις και γαμήλιες τελετές. Φτάνει στην πλευρά της μεγάλης εμφάνισης και αξίζει τα χρήματα που δαπανώνται.

Δείτε περισσότερα: Μπλούζα πίσω σχέδια με σύνορα

7. Το μανίκι μπλούζα μεικτών χρωμάτων:

Μικτός Color Patchwork Blouse 7

Αν ψάχνετε για ένα καλό σχέδιο λαιμού μπλουζάκι στο πίσω μέρος που έρχεται με ένα αφαιρετικό άγγιγμα, τότε εδώ είναι. Το μοτίβο δαντέλας μαζί με τα εξαρτήματα καθιστούν αυτή την μπλούζα ιδανική για σχεδόν όλους και όλους εκεί έξω. Θα συμβαδίζει με ένα σκούρο μπλε ή ένα μαύρο saree. Αν είστε πρόθυμοι να αθληθεί μια ωραία μπλούζα, τότε αυτή θα μπορούσε απλά να σηκώσει το μπαρ ψηλά και να σας κάνει να μοιάζετε με ένα πλήρες diva.

8. Η μπροστινή μπλούζα μπροστινής σχεδίασης για απλές σαρδέλες:

Σχεδιαστής Patchwork Blouse For Plain Sarees 8

Μπορείτε να φορέσετε αυτό με κάθε απλό saree και θα εξακολουθείτε να κλέβετε εντελώς την παράσταση. Έχει πολύ καλό μεταλλικό και χρυσό σχέδιο στο στήθος που έχει πράσινο χρώμα ως βασικό χρώμα. Εάν θέλετε να γίνετε δημιουργικοί, πηγαίνετε τολμηροί στα χρώματα και δοκιμάστε τις δικές σας αποχρώσεις. Γιατί, γυναίκα, καθορίζεις την τάση!

9. Το κόκκινο εμπρόσθιο και πίσω μπλούζα σχεδιαστών μπλούζα:

το κόκκινο Front and Back Patchwork Designer Blouse 9

Αυτή η συγκεκριμένη μπλούζα φαίνεται καλή τόσο από πίσω όσο και από μπροστά. Το σχέδιο δαντέλας αυτής της μπλούζας είναι πολύ ελκυστικό και οι γυναίκες λαοί θα αρέσουν επίσης στον τρόπο με τον οποίο έχουν γίνει τα σχέδια πάνω στην κόκκινη βάση της μπλούζας. Αν ψάχνετε για κάτι μοντέρνο αυτή τη σεζόν, τότε αυτό θα είναι αρκετά καλό. Αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε εντάξει φορώντας ένα χαμηλό περικοπές.

10. Ο σχεδιασμός μπλούζα μπλουζάκι μπροστά:

Κουρελού Designer Blouse From Front 10

Αυτή είναι επίσης μια άλλη όμορφη μπλούζα σχεδιαστών η οποία μοιάζει πολύ καλή από μπροστά και πίσω. Κάποιος μπορεί εύκολα να φέρει αυτό το ένα με sarees σχεδιαστή. Αυτό το μοντέρνο σχέδιο μπλούζας μπλούζα εργασίας μπορεί επίσης να λάβει πολλά χρώματα και είναι ελαφρώς χαμηλή κοπή στον μπροστινό λαιμό. Μπορείτε να το φορέσετε ακόμη και σε μια απλή ημέρα και να δείτε απλά όμορφα.

Δείτε περισσότερα: Μοντέλα χειροποίητης κεντήματος μπλούζας

11. Απλά σχέδια μπλούζας με την εργασία Patch:

Απλός Patchwork Blouse 11

Αυτή η μπλούζα δεν είναι γεμάτη με εκατοντάδες χρώματα και μοιάζει πολύ ελκυστική. Αυτά τα μπάλες μπλούζας γίνονται για να φαίνονται νεκρά κομψά και απλά έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι νηφάλιο μαζί με το απλό saree σας. Σίγουρα το πιο απλό και κομψό από όλα!

12. Το ροζ μπλούζα για γιορτή για εορταστική περίοδο:

Ροζ Patchwork Blouse For Festive Season 12

Αυτή η μπλούζα έχει πολύ περισσότερα από ό, τι απλώς το έργο patch. Αθλητισμός μερικά μικροσκοπικά εξαρτήματα που το κάνουν να φαίνεται πραγματικά ελκυστικό στην πρώτη θέση. Είναι φωτεινό και πολύχρωμο και θέτει πραγματικά μια εορταστική διάθεση. Αυτό θα μπορούσε να είναι η ιδανική σχεδίαση μπλούζας μπλούζας σας σε μια γεμάτη μέρα.

13. Ροζ και πράσινο σχεδιαστής μπλούζας σχεδίου με το έργο Patch:

Ροζ and Green Designer Patchwork Blouse 13

Εάν θέλετε να μεταφέρετε ένα ινδικό παραδοσιακό στοιχείο που σχεδιάζεται από έναν σχεδιαστή σε μια ειδική περίσταση, τότε αυτή η σχεδίαση μπλούζας σχέδια ραμμάτων θα είναι μια καλή επιλογή. Με τα φουσκωμένα χέρια που έχουν συμπιεστεί και μερικά περίπλοκα μπλουζάκια με σχέδιο μπλούζας με μπάλωμα, αυτή η μπλούζα μπορεί να πάρει μια σειρά αποχρώσεων και μοτίβα. Πηγαίνετε δημιουργικά και αποφασίστε τα χρώματα σας.

14. Σχέδια μπλούζας για σχέδια αρχαρίων:

καφέ Patchwork Blouse 14

Μαζί με το σχεδιασμό του σχεδίου στο πίσω μέρος, η μπλούζα φαίνεται αρκετά όμορφη με το μοτίβο δαντέλας και θα είναι κατάλληλη για γυναίκες σχεδόν όλων των ηλικιών. Αυτός ο σχεδιασμός μπλούζας στην πλάτη του λαιμού με εργασία έμπλαστρου μπορεί να είναι η ιδανική γαμήλια μπλούζα σας. Ταίριασμα με ένα αντίθετο saree και flaunt αβίαστα.

Δείτε περισσότερα: Μοντέλα μοντέλα μπλούζας

15. Μπλούζα μπλούζα κεντήματος σε μαύρο:

Μαύρος Patchwork Blouse 15

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτή είναι μια άλλη φοβερή μπλούζα μωσαϊκού, η οποία έρχεται με ένα φοβερό σχέδιο στα μανίκια και στην πλάτη επίσης. Η μπλούζα έχει κεντήματα που το κάνουν να φαίνεται ελκυστικό και μοντέρνο. Το βελούδινο ύφασμα προσθέτει την επιπλέον λάμψη και την ομορφιά στη συνολική θερμοκρασία.

Οι επιλογές στην μπλούζα εργασίας είναι πολύ. Τα παραπάνω είναι απλώς το μικρό από το σύνολο. Πηγαίνετε δημιουργικά με τις ιδέες σας και ταιριάζουν με τις δικές σας αποχρώσεις και σχέδια. Επειδή δεν έχει σημασία τι είναι οι συνδυασμοί, αυτό που έχει σημασία είναι πώς το μεταφέρετε!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 + = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map