15 καλύτερα σχέδια και έννοιες τατουάζ αξεπέραστη Στυλ στη ζωή

Άπειρο σύμβολο σημαίνει ατελείωτες. Μοιάζει με ένα ψέμα 8 και είναι επίσης μια δημοφιλής μαθηματική έκφραση. Εκτός από τη χρήση σε εκπαιδευτικούς σκοπούς, το σύμβολο έχει πολλαπλές εφαρμογές στην τέχνη τατουάζ επίσης. Οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν εμμονή με τα σύμβολα του άπειρου. Οι άνθρωποι είναι τόσο τρελοί σχετικά με αυτό το τατουάζ που παίρνουν τα πόδια τους, τους καρπούς, τα χέρια, τους βραχίονες, τατουάζ με τα σχέδια τατουάζ άπειρο.

Το σύμβολο του άπειρου έχει ένα πλούσιο και σημαντικό νόημα. Θεωρείται ως μια από τις κορυφαίες επιλογές των καλλιτεχνών τατουάζ όταν θέλουν να κάνουν κάτι δημιουργικό. Συχνά τα σχέδια με άπειρο έρχονται με αποσπάσματα που είναι εμπνευσμένα, γλυκά κλπ. Ωστόσο, η σημασία του τατουάζ είναι ότι μεταφέρει σημασίες που είναι πιο κοντά στην αναγέννηση ή τη μετενσάρκωση και κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην ανατολική κουλτούρα. Οι θρησκείες όπως ο Ινδουισμός και ο Βουδισμός διατηρούν επίσης υψηλές και παρόμοιες αξίες για το σχεδιασμό τατουάζ άπειρο. Κυριολεκτικά, ο σχεδιασμός σημαίνει έναν «βρόχο που δεν τελειώνει ποτέ» και αυτό θα μπορούσε να σημαίνει έναν ατελείωτο κύκλο γέννησης και θανάτου. Για πάντα και απεριόριστες είναι οι σχετικές έννοιες αυτού του και είναι ένα από τα καλύτερα θετικά αποτελέσματα διάδοσης που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο τατουάζ άπειρο συνήθως δεν προορίζεται για τα ζευγάρια.

best-infinity-τατουάζ-σχέδια-και-νοήματα

Πού μπορείτε να τοποθετήσετε το τατουάζ?

Για όλους τους άνδρες εκεί έξω, αν αναρωτιέστε πού στο σώμα σας θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό, εδώ είναι η πρότασή μας.

  • Όπλα: Το καλύτερο μέρος για τους άνδρες είναι πιθανώς τα όπλα τους, ειδικά αν είστε καλά κατασκευασμένοι με καλές δικέφαλους μυς. Με αυτό τον τρόπο, το τατουάζ θα γίνει πιο αισθητό και εμφανή.
  • Μπροστά: Ο άλλος καλός πυροβολισμός είναι να δοκιμάσετε τους βραχίονες. Όταν φοράτε ένα μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο μήκους βραχίονα, το τατουάζ σας θα είναι ορατό στους ανθρώπους και θα καθίσει εκεί με στυλ.
  • Πίσω λαιμός: Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να το παρατηρήσουν όταν το τατουάζ εδώ, απλά επειδή οι άντρες είναι γνωστό ότι φορούν ρούχα που καλύπτουν το λαιμό τους. Θα μπορούσατε όμως να το πάρετε και να το καυχήσετε στο γυμναστήριο σας!

Για τα αγόρια εκεί έξω,

  • Δοκιμάστε τους βραχίονες σας, στο μειονέκτημα. Έτσι, όταν θέτετε για φωτογραφίες, το τατουάζ σας είναι ορατό και δεν χρειάζεται να φοβάσαι ότι ο καθηγητής του σχολείου ή ο καθηγητής πανεπιστημίου σας ανακαλύπτουν!
  • Η επόμενη καλύτερη επιλογή για τα αγόρια θα είναι το στήθος τους. Η ιδέα είναι δροσερή και είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή από πολλούς νέους. Συνήθως, είναι πραγματικά δυνατό για εσάς να ντύσετε το δροσερό και να δείξετε το στήθος σας, προτού να αρχίσετε να εργάζεστε. Χρησιμοποιήστε την ώρα!

Τι γίνεται με τις γυναίκες; Εδώ είναι μερικά καλύτερα μέρη στο σώμα σας που θα μπορούσατε να σκεφτείτε να πάρει μελανιού.

  • Καρπός: Το πιο συνηθισμένο και καλύτερο σημείο για να κάνετε το τατουάζ σας είναι πιθανότατα στον καρπό σας. Είναι πάντα ορατό και έτσι θα μπορέσετε να δείξετε αποτελεσματικά στον κόσμο αυτό που πιστεύετε.
  • Λαιμός: Ο πίσω λαιμός είναι το επόμενο καλύτερο σημείο για να πάρει μελάνι. Συνδέστε τα μαλλιά σας σαν ένα κουλούρι και φορέστε το πίσω λαιμό που δείχνει την κορυφή. Αυτό είναι το στυλ!
  • Αστράγαλος: ο αστράγαλος είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή. Ενώ μπορεί να είναι λιγότερο ορατό, είναι ίσως το καλύτερο μέρος για όσους αναζητούν μικροσκοπικά σχέδια.

Για τα κορίτσια, εδώ είναι το συνιστώμενο σημείο μας.

  • Καρπός: Για τις γυναίκες ή το κορίτσι, ο καρπός δεν σβήνει ποτέ από τη μόδα. Η σχεδίαση θα φανεί όμορφη κάθε φορά που τυχαίνει να κοιτάξει το ρολόι σας για το χρόνο. Λοιπόν, αυτό το καταλαβαίνετε!
  • Λαιμός: Μια πλευρά του λαιμού είναι ένα καλό σημείο για να πάρει μελάνι για τα κορίτσια. Δεν χρειάζεται πραγματικά να ανησυχείτε για το γραφείο ή το χώρο εργασίας για τώρα. Όταν το παίρνετε στο λαιμό σας, είναι ορατό και γίνετε το κέντρο της έλξης. Ακούγεται σαν μια ιδέα?

Best Τατουάζ Infinity με εικόνες και σημασίες:

Εάν ενδιαφέρεστε για σχέδια τατουάζ άπειρο, τότε θα πρέπει να περάσετε από τον παρακάτω κατάλογο που περιέχει τα καλύτερα τατουάζ άπειρο με φωτογραφίες ιδέες ποτέ.

1. Το μικρό και χαριτωμένο τατουάζ Infinity:

μικρό and cute infinity tattoo

Οι άνθρωποι επιθυμούν να πάρουν μικρά τατουάζ ατέλειωτη στους καρπούς τους. Φαίνονται γλυκιά και δουλεύουν καλά. Εδώ, έχουμε ένα όμορφο τατουάζ άπειρο που γίνεται στους καρπούς που είναι πραγματικά μικρό και χαριτωμένο και γίνεται με μαύρο μελάνι τατουάζ. Αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο τατουάζ θα είναι κατάλληλο τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

2. Το σχέδιο τατουάζ Double Infinity:

διπλό infinity tattoo design

Αυτό το σχέδιο τατουάζ διπλού άπειρου είναι απολύτως μυαλό. Εδώ, τα δύο τατουάζ άπειρο γίνεται, το ένα πάνω από το άλλο. Το σχέδιο φαντάζει εξαιρετική ομορφιά και μπορεί να αγωνιστεί από άνδρες και γυναίκες. Η ιδέα αυτού του τατουάζ είναι τόσο υπέροχη που ο καθένας εύκολα θα ερωτευτεί με το σχέδιο και θέλει να το πάρει. Το τατουάζ θα φανεί εξαιρετικό στον καρπό. Τα κορίτσια μπορούν, ωστόσο, να πάρουν αυτό το τατουάζ στο πόδι τους αν θέλουν.

3. Το σύμβολο της αγάπης Σχέδια ατέλειωτων τατουάζ:

αγάπη infinity tattoo

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή σχεδιασμό τατουάζ άπειρο που είναι sported από τατουάζ-λάτρεις σε όλο τον κόσμο. Το τατουάζ αθλητισμός ένα vibe vibe που το καθιστά ένα από τα πιο κατάλληλα τατουάζ για τα κορίτσια. Μπορούν να αθληθούν αυτό το τατουάζ στον καρπό τους ή στους βραχίονες. Το τατουάζ είναι μικρό και όμορφο ταυτόχρονα και είναι δικαίως το καλύτερο τατουάζ ατέλειωτου για να μπείτε στα χέρια σας.

4. Τα Σχέδια Τατουάζ αδελφή αγάπη απεριόριστη:

αδελφή love infinity tattoo design

Αυτό το σχέδιο τατουάζ άπειρο θα είναι κατάλληλο για τους αδελφούς. Το τατουάζ δείχνει πόσο όμορφη είναι η αγάπη του αναπνευστήρα για την αδελφή του. Στην εικόνα, ο αδελφός έχει τατουάζ στον καρπό του δείχνοντας την απεριόριστη αγάπη του για τις αδελφές του. Το τατουάζ έχει επίσης το στοιχείο των πτηνών που κάνουν αυτό το σχέδιο να φαίνεται πολύ δελεαστικό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ατέλειωτα τατουάζ για τις αδελφές.

5. Το Hakuna Matata Infinity Σύμβολο Σχεδίαση Τατουάζ:

Χάκουνα Matata infinity tattoo

Το Hakuna Matata δεν σημαίνει καμία ανησυχία. Αυτό το γλυκό και εμπνευσμένο σχέδιο τατουάζ θα είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Το Hakuna Matata τατουάζ με τη μορφή του απείρου σημαίνει απλά ότι κάποιος θα είναι ελεύθερος από κάθε είδους ανησυχίες για το υπόλοιπο της ζωής του. Οι άντρες μπορούν να κάνουν αυτό το τατουάζ στα χέρια.
Ωστόσο, οι γυναίκες μπορούν να το αθληθούν στα άνω χέρια τους όπως γίνεται στην παραπάνω εικόνα.

6. Τα πολύχρωμα τατουάζ άπειρο:

πολύχρωμα infinity tattoo

Αυτό το πολύχρωμο τατουάζ άπειρο έχει γίνει στο λαιμό. Το τατουάζ είναι πραγματικά όμορφο και μπορεί κανείς να το αθλητισμό εύκολα στα πόδια τους επίσης. Μαύρο και μπλε χρώμα έχουν εφαρμοστεί σε αυτό το τατουάζ και είναι ένα από τα πιο όμορφα σχέδια τατουάζ ποτέ. Ένα τρισδιάστατο μοτίβο έχει ακολουθηθεί κατά την τατουάζ αυτού του σχεδίου. Δεν μπορεί κανείς απλά να εκτιμήσει το σχεδιασμό του τατουάζ αρκετά.

7. Το μαύρο σχεδιασμό τατουάζ Infinity Για τα κορίτσια:

μαύρος infinity tattoo design for girls

Εκτός από τα πόδια, τα κορίτσια αρέσουν επίσης τα αθλητικά τατουάζ αστείος στην πλάτη τους. Εδώ, μπορούμε να δούμε ένα χαριτωμένο μαύρο τατουάζ άπειρο που γίνεται στο πίσω μέρος του κοριτσιού στην εικόνα. Το τατουάζ είναι τόσο γοητευτικό που κάθε κορίτσι θα πέσει γι 'αυτό. Οι άνθρωποι θα σας θαυμάσουν λίγο περισσότερο από ό, τι έκανε νωρίτερα μόνο για αυτό το τατουάζ.

8. Τατουάζ αρχικής αρχιτεκτονικής Infinity For Women:

άπειρο initials tattoo for women

Infinity τατουάζ με αρχικά είναι πραγματικά ελκυστική. Σε αυτή την εικόνα, το σχέδιο τατουάζ με αρχικά φαίνεται όμορφο στον καρπό. Το σχέδιο σχεδιάστηκε κυρίως για τις γυναίκες. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το είδος ευκαιριών.

9. Το σχεδιασμό Tattoo Anchor Infinity:

άγκυρα infinity tattoo design

Είτε το πιστεύεις έιτε όχι. Το σχεδιασμό τατουάζ άπειρο άγκυρα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ που έγινε ποτέ. Εδώ, μπορούμε να δούμε ένα όμορφο απόσπασμα γραμμένο ακριβώς κάτω από το σχέδιο αγκύρωσης που λέει, "Η αγάπη αγκυρώνει την ψυχή".

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ Harley Davidson

10. Τα τατουάζ Infinity με Πουλιά:

άπειρο tattoo with birds

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες προτιμούν ιδιαίτερα τα σχέδια τατουάζ απεριόριστη με τα πουλιά. Το τατουάζ των πουλιών υπονοεί τον χαρακτήρα της ελευθερίας και τόσο ειρηνικό επίσης. Τα πουλιά κάνουν το σχέδιο να φαίνεται τόσο καταπληκτικό. Είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ που γίνεται στους καρπούς. Τέτοια τατουάζ μπορούν επίσης να γίνουν στον λαιμό, τους βραχίονες κλπ.

11. Το Σχέδιο Τατουάζ της Αγάπης της Οικογένειας:

οικογένεια love infinity tattoo design

Με τη βοήθεια αυτού του σχεδιασμού τατουάζ, μπορεί κανείς να αποδείξει την αγάπη για την οικογένειά του. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ με όμορφες έννοιες. Το τατουάζ σημαίνει ότι δεν μπορούμε ποτέ να αγαπάμε την οικογένειά μας αρκετά. Κάθε μέλος της οικογένειας έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και αυτό το τατουάζ απλά αναδεικνύει ότι η αγάπη με τη μορφή της τατουάζ τέχνης που πιει μόνιμα στο σώμα.

12. Απλό Τατουάζ Infinity στα πόδια:

Μικρό infinity tattoo on the feet

Αυτά τα μικρά ατέλειωτα τατουάζ βασικά γίνονται από αρχάριους που απλά θέλουν να πάρουν την αίσθηση του μελανιού στο σώμα τους. Εάν αισθάνονται καλά γι 'αυτό, τότε πηγαίνουν για να κάνουν περισσότερες εργασίες μελάνι στα μέρη του σώματός τους. Αυτό το σχέδιο μπορεί να γίνει εύκολα και είναι στην πραγματικότητα σχεδίαση τατουάζ για εφηβικά κορίτσια. Εδώ, έχουμε έναν όμορφο συνδυασμό γλυκύτητας με μελάνι. Είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ άπειρο για τους καλύτερους φίλους.

Δείτε περισσότερα: Ιδέες χρήματος τατουάζ

13. Ο σχεδιασμός Tattoos Name Infinity:

όνομα infinity tattoo design

Αυτή είναι μια άλλη δημοφιλής μορφή του τατουάζ με σχέδια άπειρο. Εδώ, δύο ονόματα χρησιμοποιούνται σε κάθε πλευρά του ψέμα 8. Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σχέδια για τατουάζ άπειρο για τους άνδρες και τις γυναίκες. Κυρίως αυτό το είδος της δερματοστιξίας καμαρώνω από ζευγάρι και εραστές.

14. Σχέδιο Τατουάζ Μητέρας Αγάπης Άπειρη:

Μητέρα love infinity tattoo design

Αυτός είναι ένας λαμπρός τρόπος να δείξεις αγάπη για τη μητέρα σου. Πάρτε αυτό το τατουάζ και να δείξετε τη μαμά σας για να κάνει την ημέρα της φοβερό. Να πάρει αυτό το τατουάζ θα αποδείξει σίγουρα τι ένα φοβερό παιδί είσαι.

15. Cool Infinity Συμβολική τατουάζ στον καρπό:

μικρό infinity symbolic tattoo on the wrist

Αυτό το όμορφο τατουάζ σύμβολο άπειρο είναι ένα από τα πιο γλυκά σχέδια τατουάζ ποτέ. Θα είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες. Κάποιος μπορεί εύκολα να ζωγραφίσει αυτό το δροσερό τατουάζ άπειρο σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή μικρά τατουάζ άπειρο για τα κορίτσια.

16. Τατουάζ φτερών Infinity:

15 καλύτερα σχέδια και έννοιες τατουάζ αξεπέραστη Στυλ στη ζωή

Αυτός είναι εμπνευσμένος για να το κρατήσει «ελαφρύ». Το φτερό συμβολίζει την ελαφρότητα και το τατουάζ γίνεται με μαύρη μελάνη με σκιασμένες περιοχές μεταξύ τους. Η αντίθεση των αποχρώσεων στο κέντρο και στα κωνικά άκρα, κάνει αυτό ένα όμορφο τατουάζ ατέλειωτης ομορφιάς που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε.

17. Τατουάζ Infinity στο δάχτυλο:

15 καλύτερα σχέδια και έννοιες τατουάζ αξεπέραστη Στυλ στη ζωή

Τι λέτε για ένα δροσερό τατουάζ άπειρο στο δάχτυλό σας, αυτό είναι απλά απλό και όμορφο; Αυτό το τατουάζ είναι όμορφα εμποτισμένο μεταξύ του δακτύλου, στο δαχτυλίδι δάχτυλο. Είναι τζετ μαύρο και είναι μια καλή αντίθεση με το χρώμα του δέρματος σας.

18. Τατουάζ Infinity στο χέρι:

15 καλύτερα σχέδια και έννοιες τατουάζ αξεπέραστη Στυλ στη ζωή

Τι λέτε για κάτι φανταχτερό στο χέρι σας; Αυτό το τατουάζ άπειρο στο χέρι σας είναι όμορφο και απεικονίζει πώς κάποιος θέλει πραγματικά να είναι ελαφρύ και να πετάξει μακριά σαν πουλί. Το τατουάζ ενθυλακώνει το σωστό συναίσθημα και γίνεται όμορφα με μαύρο μελάνι. Το ολόκληρο τατουάζ εναλλάσσεται σε σκούρες και ανοιχτές αποχρώσεις, και αυτή η αντίθεση είναι μια ομορφιά που θαυμάζετε.

19. Τατουάζ Infinity on Foot:

15 καλύτερα σχέδια και έννοιες τατουάζ αξεπέραστη Στυλ στη ζωή

Αυτό γίνεται στο πόδι και είναι προφανώς ορατό. Το τατουάζ βάζει τη λέξη «πιστέψτε» στον βρόχο και απεικονίζει τον τρόπο που όλοι πιστεύουμε ο ένας στον άλλο στον κόσμο. Οι διατυπώσεις μπορούν να αλλάξουν, αν θέλετε, σε αυτό που σας αρέσει και πιστεύετε. Δίνει μια όμορφη και μοναδική εμφάνιση στον βρόχο άπειρο.

20. Tribal Infinity Tattoo:

15 καλύτερα σχέδια και έννοιες τατουάζ αξεπέραστη Στυλ στη ζωή

Ένα από τα αριστοκρατικά δερματοστιξία άπειρο φυλών είναι αυτό! Αυτό το μικρό τατουάζ άπειρο είναι εμπνευσμένο από τις φυλετικές ιδέες και έχει σκοτεινές αποχρώσεις του μαύρου. Έχει πολλά εγκεφαλικά επεισόδια από το συνηθισμένο και είναι εμπνευσμένο για να φαίνεται σκοτεινό και βαθύ. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το σχέδιο στα χέρια ή στους βραχίονες σας και σίγουρα θα αφήσετε μια επιρροή στους άλλους.

21. Τατουάζ λουλουδιών Infinity:

15 καλύτερα σχέδια και έννοιες τατουάζ αξεπέραστη Στυλ στη ζωή

Εδώ είναι ένα όμορφο τατουάζ λουλούδι άπειρο που έχει μείγμα από διάφορα χρώματα. Η κόκκινη και μαύρη αντίθεση καλά, καθιστώντας την ελκυστική και το πράσινο χρώμα είναι μια καραμέλα ματιών. Το τριαντάφυλλο στο τέλος γίνεται όμορφα, κάνοντας το τατουάζ να φαίνεται καθαρό και κομψό. Δοκιμάστε αυτό το μείγμα χρωμάτων για μια αλλαγή!

22. Τατουάζ πεταλούδα Infinity:

15 καλύτερα σχέδια και έννοιες τατουάζ αξεπέραστη Στυλ στη ζωή

Μια άλλη χαριτωμένη ιδέα τατουάζ είναι να έχει ένα πεταλούδα ένα. Το τατουάζ έχει το σχεδιασμό πεταλούδας, μαζί με γραπτά γράμματα. Είναι εμπνευσμένο από το φως και μπορεί να γίνει καλύτερα στον καρπό ή στα χέρια. Μπορείτε να το κάνετε μεγάλο και να το προσαρμόσετε όπως σας αρέσει, για πρόσθετα εφέ και αρετές.

Δείτε περισσότερα: Τατουάζ παλαιών σχολείων

Υπάρχουν πολλά σχέδια τατουάζ άπειρο διαθέσιμα τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες, αλλά αυτά τα σετ τατουάζ είναι μοναδικά και διαφορετικά από ό, τι έχετε έρθει μέχρι και μέχρι σήμερα. Αυτά θαυμάζονται από τον καλλιτέχνη τατουάζ και θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε την προσωπικότητά σας επίσης. Απλά πάρτε κάποιον από αυτούς και βεβαιωθείτε ότι το ροκ.

Leave A Comment

24 − = 19