15 διαφορετικοί τύποι αεροσκαφών που πρέπει να ξέρετε για Στυλ στη ζωή

Τα αεροσκάφη έχουν ποικίλα σχήματα και μεγέθη και έρχονται επίσης με διαφορετικούς κινητήρες. Διαφορετικά αεροσκάφη είναι για διαφορετικούς σκοπούς και για όλους τους λάτρεις της αεροπορίας εκεί έξω, αυτό το άρθρο θα είναι πολύ χρήσιμο, καθώς εδώ πρόκειται να συζητήσουμε για τα διάφορα είδη αεροσκαφών στον κόσμο και τις διαφορετικές χρήσεις τους. Ο κατάλογος όλων των γνωστών τύπων αεροσκαφών καλύπτεται στο άρθρο.

διαφορετικός types of aircrafts

Ειδικά στις ΗΠΑ, υπάρχουν διαθέσιμα αεροσκάφη τα οποία θα σας χρεώνουν όχι περισσότερο από την αξία ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Ταυτόχρονα, υπάρχουν αεροσκάφη που θα έχουν κόστος κάπου κοντά σε ένα παραλιακό σπίτι.

Διαφορετικοί τύποι αεροσκαφών με ονόματα και χρήσεις:

1. Τα αμφίβια

  15 διαφορετικοί τύποι αεροσκαφών που πρέπει να ξέρετε για Στυλ στη ζωή

Τα αμφίβια είναι μια διαφορετική κατηγορία των πλωτών αεροσκαφών. Όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορούν να ταξιδέψουν με νερό και αέρα. Το μόνο διαφορετικό μεταξύ ενός Αμφίβιου και ενός Floatplane είναι ένα σύνολο ανασυρόμενων τροχών για να το βοηθήσει να τρέξει στη γη.

2. Ελικόπτερα

  15 διαφορετικοί τύποι αεροσκαφών που πρέπει να ξέρετε για Στυλ στη ζωή

Ελικόπτερα που ονομάζονται επίσης Choppers είναι οι πιο δημοφιλείς μορφές αεροσκαφών. Χρησιμοποιούνται ευρέως από τα τμήματα στρατού, ναυτικού, αστυνομίας και τουρισμού για την ευκολία που προσφέρουν. Τα ελικόπτερα δεν χρειάζονται ειδικό διάδρομο και μια απλή γη μπορεί να χρησιμεύσει ως υπόβαθρο για προσγείωση. Λειτουργούν με τη χρήση ενός ρότορα ο οποίος όταν περιστρέφεται κάνει τους κινητήρες να λειτουργούν.

3. Πίσσα πολλαπλών κινητήρων

  15 διαφορετικοί τύποι αεροσκαφών που πρέπει να ξέρετε για Στυλ στη ζωή

Αυτά τα αεροσκάφη είναι προηγμένα και χρειάζονται δύο ή περισσότερους εμβολοφόρους κινητήρες για να πετάξουν. Είναι δαπανηρές και απαιτούν ειδική εκπαίδευση για τη λειτουργία των αεροπλάνων. Οι πιλότοι που υποβάλλονται σε αυτή την εκπαίδευση κερδίζουν μια ειδική βαθμολογία πιστολιών πολλαπλού κινητήρα για να πετάξουν ένα σχέδιο με περισσότερους από έναν κινητήρες.

4. Biplanes

  15 διαφορετικοί τύποι αεροσκαφών που πρέπει να ξέρετε για Στυλ στη ζωή

Οι δίτροχοι είναι επίσης ένας τύπος ταυρομαχιών, αλλά με δύο κύριες πτέρυγες. Χρησιμοποιήθηκαν πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά είναι ένα κοινό θέαμα ακόμη και στη σύγχρονη εποχή. Χρησιμοποιούνται κυρίως για την εκτέλεση αεροπορικών ακροβατικών, καθώς είναι αρκετά μικρές και ευκίνητες.

5. Μπαλόνια

15 διαφορετικοί τύποι αεροσκαφών που πρέπει να ξέρετε για Στυλ στη ζωή

Τα αεροσκάφη μπαλονιών γεμίζουν με αέρα για να τους βοηθήσουν να παραμείνουν στην επιφάνεια του ουρανού. Συνήθως δεν τροφοδοτούνται και ταξιδεύουν με αιολική ενέργεια. Ο ζεστός αέρας μέσα στο μπαλόνι είναι ελαφρύτερο από τον περιβάλλοντα αέρα, ο οποίος τον ανεβάζει στον αέρα. Αυτά τα μπαλόνια χρησιμοποιούνται κυρίως για αερομεταφορείς και στρατιωτικούς σκοπούς.

6. Αεροπλάνα

  15 διαφορετικοί τύποι αεροσκαφών που πρέπει να ξέρετε για Στυλ στη ζωή

Ένα ανεμόπτερο είναι ένα μικρό αεροσκάφος που χρησιμοποιείται για να πετάξει μεγαλύτερες και μεγαλύτερες αποστάσεις. Ο μηχανισμός πτήσης των ανεμοπτέρων είναι διαφορετικός από αυτόν ενός κανονικού αεροσκάφους. Πρέπει να διατηρηθεί μια υψηλή ταχύτητα πτήσης για να δώσει τα φτερά του, ένα ανελκυστήρα από το έδαφος. Οι ανεμόσκαλες χρησιμοποιούν την τεχνική μιας σφεντόνας, την οποία χρησιμοποιούν για να ξεκινήσουν από ένα υψόμετρο και να κατέβουν. Διατηρώντας υψηλή ταχύτητα, μπορούν πάλι να πετάξουν ψηλά στον αέρα.

7. Γυψοσανίδες

  15 διαφορετικοί τύποι αεροσκαφών που πρέπει να ξέρετε για Στυλ στη ζωή

Οι Gyroplanes δουλεύουν σε έναν κινητήρα αεροσκάφους με μια μικρή έλικα συνδεδεμένη στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Αυτή η έλικα περιστρέφεται με ταχύτητα για να ωθήσει τον αέρα μέσω αυτών και να επιτρέψει στο αεροπλάνο να προχωρήσει προς τα εμπρός. Είναι φθηνά και εύχρηστα σε σύγκριση με ένα ελικόπτερο, λόγω του μικρού και συμπαγούς τους μεγέθους.

8. Αλεξίπτωτα

  15 διαφορετικοί τύποι αεροσκαφών που πρέπει να ξέρετε για Στυλ στη ζωή

Τα αεροσκάφη αλεξίπτωτων κινούνται με κινητήρα για να βοηθήσουν να γλιστρήσει στον αέρα. Σε αντίθεση με τα κανονικά αλεξίπτωτα που χρησιμοποιούνται για να κατέβουν από υψόμετρο, τα αεροσκάφη αλεξίπτωτων μπορούν να πετάξουν. Ένας ιμάντας με μοτέρ και έλικα συνδέεται στο πίσω μέρος ενός ατόμου για να πετάξει απαλά στον ουρανό. Η μέγιστη χωρητικότητα καθισμάτων ενός Powered Parachute είναι δύο άτομα.

9. Το έμβολο μονού κινητήρα:

Τύποι of aircrafts1

Αυτό είναι ένα από τα πιο συχνά παρατηρημένα αεροσκάφη εκεί έξω. Ο κινητήρας είναι σταθερός στη μύτη και θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο προσιτά αεροσκάφη εκεί έξω. Χρησιμοποιείται για σκοπούς γενικής παρακολούθησης της αεροπορίας και οι περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται μόνο από πιστοποιημένους πιλότους. Είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα αεροσκάφη εκεί έξω. Το αεροσκάφος έχει μόνο έναν εμβολοφόρο κινητήρα και αυτό το καθιστά τόσο άνετο για τους λάτρεις της αεροπορίας να πάρουν τα χέρια τους σε αυτό το συγκεκριμένο προϊόν. Το αεροσκάφος μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ένα από τα πιο αγορασμένα σε όλο τον κόσμο.

10. Το αεροσκάφος τρίκυκλου:

Τύποι of aircrafts2

Εδώ, έχουμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αεροσκάφη εκεί έξω. Το αεροπλάνο κατασκευάστηκε αφού εμπνεύστηκε από το σχεδιασμό και τη διαδικασία επεξεργασίας των αεροσκαφών του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Τα εργαλεία προσγείωσης τοποθετούνται λίγο περισσότερο σε σχέση με τα άλλα. Η μηχανή αυτού του είδους είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και οι άνθρωποι αγοράζουν συχνά αυτό ως vintage ομορφιά για να αγαπάμε τις αναμνήσεις για τη νίκη του πολέμου. Δεν χρησιμοποιείται μαζικά αλλά μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ένα από τα πιο προτιμώμενα αεροσκάφη από όλους τους λάτρεις της αεροπορίας εκεί έξω. Σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως ως αθλητικό αεροσκάφος.

11. Τα Business Jets:

Τύποι of aircrafts3

Τώρα μπήκαμε στα αριστοκρατικά αεροσκάφη της κατηγορίας. Περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να χωρέσουν σε αυτό και θεωρείται ότι είναι μία από τις τιμές που κατέχουν όλοι οι εκατομμυριούχοι στον κόσμο. Αυτό χρησιμοποιείται συχνά ως αεροσκάφος τύπου προεδρίας και είναι ένα από τα πιο όμορφα αεροσκάφη της κατηγορίας sedan αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα αεριωθούμενα αεροπλάνα για να ευχαριστήσω τους διευθύνοντες συμβούλους των εταιρικών γίγαντες αυτή τη στιγμή. Ο στόλος ΓΑ είναι αρκετά εντυπωσιακός σε αυτό. Αυτό το συγκεκριμένο αεροσκάφος μπορεί να καλύψει τις αποστάσεις αρκετά εύκολα και πιο γρήγορα σε σύγκριση με τις προηγούμενες δύο.

12. Τα Taildraggers:

Τύποι of aircrafts4

Αυτό είναι αρκετά διαφορετικό από αυτά που συζητήθηκαν προηγουμένως. Γενικά, τα αεροσκάφη έχουν τα δύο προσγείωμά τους στην πλάτη. Αυτός, ωστόσο, τους έχει στο μπροστινό μέρος και το ενιαίο σύστημα προσγείωσης είναι στο πίσω μέρος. Ο σχεδιασμός αυτού του είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και θεωρείται σίγουρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αεροσκάφη αυτή τη στιγμή. Ένα από τα άσχημα πράγματα για αυτό το αεροσκάφος είναι ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να απογειωθεί. Απαιτείται ειδική εκπαίδευση για να πετάξει αυτό.

Δείτε περισσότερα: Είδη ζωγραφικής στην Ινδία

13. Ταλαντώσεις:

TILTROTOR AIRCRAFT (FOR RELEASE)

Αυτό είναι ένα από τα πιο περίπλοκα αεροσκάφη ή όλος ο καιρός. Είναι μηχανισμένη για να λειτουργεί υπό την κατακόρυφη διαδικασία απογείωσης. Εκτός του ότι είναι σχετικά περίπλοκη, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τους μηχανικούς. Χωρίς αμφιβολία, οποιοσδήποτε ενθουσιώδης αερομεταφορέας μπορεί εύκολα να ισχυριστεί ότι αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα αεροσκάφη αυτή τη στιγμή και είναι κάτι που όλοι οι άνθρωποι έξω εκεί θα αγαπούν να πετάξουν κάποια μέρα. Οι έλικες αντιμετωπίζουν τον ουρανό για να δημιουργήσουν την κάθετη πτήση και για την προς τα εμπρός ή προοδευτική πτήση, πρέπει να αντιμετωπίσουν την πλάτη,

14. Το ελαφρύ αθλητικό αεροσκάφος:

Τύποι of aircrafts6

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το συγκεκριμένο αεροσκάφος παραμένει στην άκρη για αθλητικές χρήσεις. Ζυγίζει πολύ λιγότερο από αυτά που συζητήθηκαν προηγουμένως και προσφέρει μερικά από τα πιο συναρπαστικά αεροπορικά ταξίδια ποτέ. Το αεροσκάφος χρησιμοποιείται ευρέως στις χώρες για μη-αθλητικούς σκοπούς και μόλις έκανε το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ πριν από λίγα χρόνια. Κοιτάζοντας αυτό το συγκεκριμένο αεροσκάφος, μπορείτε να μαντέψετε ότι πόσο φοβερό θα αισθανθεί να πετάξει ένα από αυτά. Έρχονται σε ποικίλα χρώματα και οι μηχανές είναι αρκετά ισχυρές. Εάν ενδιαφέρεστε να πετάξετε μερικά από τα καλύτερα αεροσκάφη στη ζωή σας, τότε σίγουρα αναφέρετε αυτό στον κατάλογο. Έχει επίσης μια εξαιρετικά ελαφριά έκδοση.

Δείτε περισσότερα: Όλοι οι τύποι αυτοκινήτων

15. Τουρμπίνες:

Τύποι of aircrafts7

Ψάχνετε για κάτι που θα καλύψει τα μίλια μέσα σε λίγα λεπτά; Αυτό μπορεί να είναι αυτό για εσάς τότε. Θεωρείται ότι είναι ένα από τα ταχύτερα αεροσκάφη εκεί έξω. Υπάρχει μια μαζική συζήτηση σχετικά με αυτό είναι ότι γρήγορα να αναφερθεί στον κατάλογο των ταχύτερα αεροσκάφη στον κόσμο. Αλλά ακόμα, μπορεί να ειπωθεί χωρίς αμφιβολία ότι πετάει αρκετά γρήγορα και είναι σίγουρα ένα από αυτά πράγματα που μπορείτε να κυβερνήσετε τον ουρανό με. Ο χώρος των επιβατών σε αυτό το μέρος είναι λίγο περισσότερο από το επιχειρηματικό αεροσκάφος και το αεροσκάφος προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων πολυτελείας στους αεροσυνοδούς.

Ο κινητήρας είναι αρκετά ισχυρός και τα υδραυλικά είναι πάντα στο σημείο. Φαίνεται αρκετά καλό και μπορεί να λεχθεί ότι είναι ένα από τα γρηγορότερα και ομορφότερα πολυτελή αεροσκάφη επιβατικών αεροσκαφών όλων των εποχών. Το σώμα είναι αρκετά καλά σχεδιασμένο και για όλα όσα είναι φανταστικά χαρακτηριστικά βρίσκει ότι είναι θέση σε αυτόν τον κατάλογο που περιέχει τα διάφορα είδη αεροσκαφών εκεί έξω.

Δείτε περισσότερα: Διαφορετικοί τύποι κιθάρας

16. Floatplanes:

Τύποι of aircrafts8

Αυτός δεν απαιτεί ένα διάδρομο για προσγείωση. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το μωρό κάτω στο νερό. Αυτά ονομάζονται floatplanes και η διαδικασία που ακολουθεί κατά την πτήση είναι αρκετά διαφορετική. Δεν υπάρχουν τροχοί σε αυτό. Έχουν επιπλέει και γι 'αυτό το όνομα, "floatplanes". Εάν πάτε ποτέ στην Αλάσκα, τότε αυτό θα είναι ένα αρκετά κοινό θέαμα. Τα σώματα είναι αρκετά δυνατά και όμορφα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι εξειδικευμένοι ηγέτες που τους βρίσκουν αρκετά επικίνδυνοι (ειδικά λόγω του συστήματος προσγείωσης και απογείωσης).

Τα αεροσκάφη είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπου. Αυτό που πήγαινε για μέρες και μήνες για να ταξιδέψεις στη θάλασσα και στη γη, διαρκεί μόλις λίγες ώρες. Με την αλλαγή της τεχνολογίας, σύγχρονα αεροσκάφη ημέρας είναι εξοπλισμένα για να προσφέρουν την καλύτερη πτήση εμπειρία για μας. Είτε πρόκειται για επιβατικό αεροσκάφος είτε για πολεμικό σκάφος, αυτές οι ιπτάμενες συσκευές έχουν προχωρήσει πολύ. Είναι υπέροχο θέαμα για να παρακολουθήσετε αυτά τα καταπληκτικά αεροσκάφη που ανεβαίνουν στον ουρανό, ενώ θαυμάζουμε τα θαύματα της σύγχρονης ημέρας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

− 3 = 4