14 Καλύτερα Σχέδια Τατουάζ ψαριών Koi με Σημαίες Στυλ στη ζωή

Koi τατουάζ ψαριών είναι εξαιρετικά δημιουργικές και καινοτόμες για να συνεργαστείτε. Υπάρχουν πολλά σχέδια δερματοστιξιών για τα ψάρια koi που μπορείτε να επιλέξετε από τον εαυτό σας από το διαδίκτυο, αλλά έχουμε κάνει shortlisted κάποια εδώ ακριβώς για σας, ρίξτε μια ματιά.

Κοί fish tattoos

Το ψάρι koi πιστεύεται ότι συμβολίζει την καλή τύχη και την επιμονή. Ρίξτε μια ματιά στις έννοιες που συμβολίζουν κάθε ψάρι και στη συνέχεια αποφασίστε ποιο τατουάζ θα θέλατε να κοσμείτε. Μέσα από απλή αναζήτηση, μπορείτε να πάρετε το τατουάζ σας χρησιμοποιώντας αυτό το άρθρο.

Εκπληκτικά τατουάζ ψάρια Koi με εικόνες:

Παρακάτω δίνουμε τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ ψαριών koi με εικόνες και έννοιες για άνδρες και γυναίκες.

1. Τατουάζ χρυσού κοί ψάρια Τατουάζ:

best-koi-fish-τατουάζ-σχέδια13

Αν ψάχνετε για ένα τατουάζ που λάμπει, λάμπει και δύσκολο να αγνοηθεί, τότε έχοντας αυτό το τατουάζ koi ψάρια τατουάζ εικόνες με ένα χρυσό Koi ψαριών θα είναι η καλύτερη επιλογή. Κοιτάζοντας προσεκτικά τις φωτεινές απεικονιζόμενες κλίμακες αυτού του ψαριού, τα περίτεχνα νούφαρα και η συνολική φωτεινή και πολύχρωμη αύρα θα απεικονίσουν το καλύτερο μέρος της τέχνης αυτού του τατουάζ. Συνήθως το τατουάζ ψαριών koi διαθέτει ένα μεγάλο, μπλε, πιτσίλισμα νερό το υπόβαθρο όπου ένα ψάρι πηδά έξω από το νερό και παιχνιδιάρικα πιτσίλισμα σε αυτό. Ένα κόκκινο κοΐ ψάρι αντιπροσωπεύει την αγάπη, τη δύναμη, την αρρενωπότητα, τη γενναιότητα και την ενέργεια. Πιστεύεται ότι είναι το ισχυρότερο και μπορεί να κολυμπήσει ενάντια σε ισχυρά ρεύματα. Ένα μπλε χρώμα αντιπροσωπεύει την αρρενωπότητα και τη γονιμότητα.

2. Παραδοσιακό ιαπωνικό τατουάζ ψαριών Koi:

best-koi-fish-tattoo-designs14

Το Koi είναι ιαπωνική λέξη για τον Carp. Το τατουάζ koi σημαίνει το παραδοσιακό σύμβολο που χρησιμοποιείται από τον ιαπωνικό λαό εδώ και χρόνια και χρόνια. Από την αρχαιότητα, οι Ιάπωνες χρησιμοποίησαν αυτό το σχέδιο τατουάζ ψαριών Koi ως πολιτιστικό σύμβολο που χρησιμοποιείται για να ξεπεράσουν τις αντιξοότητες. Παραμένει μια ιστορία πίσω από αυτό που λέει πως αυτά τα ψάρια ανεβαίνουν καταρράκτες που έχουν ισχυρό ρεύμα και λέγεται ότι είναι αποφασισμένη να φτάσει στην κορυφή των καταρρακτών που διατηρείται και πέτυχε. Τα παραδοσιακά σχέδια περιλαμβάνουν συχνά είτε ιαπωνικά φύλλα σφενδάμου είτε λουλούδια λωτού σε συνδυασμό με το σχέδιο.

3. Κινέζικα τατουάζ ψαριών Koi:

best-koi-fish-τατουάζ-σχέδια12

Koi τατουάζ ψάρια ήταν διαθέσιμα σε διαφορετικά στυλ και σχέδια. Πάντα, τα κινεζικά σχέδια θα έχουν τις δικές τους έννοιες που λένε ότι το koi έχει κολυμπήσει ενάντια στο ρεύμα του κίτρινου ποταμού για να φτάσει στην πύλη του δράκου και όταν φτάσει στην πύλη του δράκου, θα πάρουν συντονισμένο ως δράκο. Αυτός είναι ο λόγος που κέρδισε έλξη από πολλούς ανθρώπους προς το νόημα koi tattoo. Θα είναι επίσης μια έμπνευση για να εργαστούμε σκληρά και να επιτύχουμε. Επιλέξτε και πηγαίνετε με αυτό το τατουάζ, εάν θέλετε να πάρετε μια πηγή έμπνευσης και κίνητρο.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια Τατουάζ Hummingbird για τις γυναίκες

4. Τατουάζ σύμβολα Koi Pisces:

best-koi-fish-tattoo-designs11

Μεταξύ των μεγάλων κατηγοριών διαθέσιμων δερματοστιξιών, αυτά τα σχέδια για τατουάζ ψαριών σχεδίαζαν μοναδικά λόγω του σχεδιασμού και του συμβολισμού τους. Για όσους δεν γνώριζαν, αυτά τα τατουάζ ψαριών Koi θα τους βοηθήσουν να συμβολιστούν για το θάρρος, την επιμονή και την τεράστια βούληση εξουσίας. Φυσικά, αυτό το μοναδικό τατουάζ θα πρέπει να είναι μεγάλη έμπνευση για τους περισσότερους ανθρώπους. Έχει στόχο τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ηλιακό σύμβολο του Pieces να καμαρώνουν την υπερηφάνεια του Pisces. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σχέδια τατουάζ ψαριών koi για τους άνδρες.

5. Τατουάζ ψαριών Δράκος Koi:

best-koi-fish-τατουάζ-σχέδια15

Αυτό το σχέδιο τατουάζ ψαριών koi σχεδιάζει ιδέες με τον δράκο έχουν εμπνευστεί από πολλούς Κινέζους θρύλους, καθώς είναι συνήθως κίτρινο χρώμα και κολυμπά πάνω στο κίτρινο ποτάμι για να μετατραπεί σε δράκο. Αυτό το τατουάζ σημαίνει ένα πρόσωπο που αγωνίζεται να εκπληρώσει το πεπρωμένο ανάμεσα στα διάφορα εμπόδια. Μοιάζει με το μαύρο koi επειδή υπάρχει σχέση με τις αντιξοότητες. Συμβολίζει επίσης την δύναμη, το θάρρος και την ανδρεία στην πρόκληση. Αυτό το τατουάζ μπορεί να επιλεγεί για να υποδείξει μια νέα αρχή μετά το θάνατο.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ άλογο για τους άνδρες

6. Καλλιτεχνικά Σχέδια Τατουάζ ψαριών Koi:

Κοί fish tattoos 6

Koi τατουάζ ψαριών φαίνονται όμορφα σε αφηρημένα σχέδια. Εδώ είναι ένα ακόμη που μπορείτε να εξετάσετε. Αυτό είναι απλά όμορφο και το αποτυπώνει με τον ίδιο τρόπο. Αλλάζοντας οποιοδήποτε μέρος αυτού του τατουάζ θα κλέψει απλά το βλέμμα και το αποτέλεσμά του. Μόλις προσθέσετε περισσότερα σε αυτό, η έντασή του θα χαθεί. Αν και μπορείτε να προσθέσετε ένα ακόμα ψάρι που αντιμετωπίζει τον άλλο τρόπο, αυτό θα έκανε επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον τατουάζ. Είναι το καλύτερο τατουάζ ψαριών koi για τους άνδρες.

7. Κινούμενα τατουάζ ψαριών Koi:

Κοί fish tattoos 7

Κινούμενα τατουάζ ψαριών koi όπως αυτό είναι επίσης μια καλή επιλογή αν θέλετε να κάνετε κάτι άλλο ή απλά να πειραματιστείτε με φόρμες. Αυτή η λειτουργία θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε και η αλλαγή δεν θα επηρεάσει την εμφάνιση αυτού του τατουάζ koi. Η ευελιξία είναι το κύριο πλεονέκτημα αυτού του είδους τατουάζ.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια τατουάζ γάτας

8. Κατώτερη Πίσω Τατουάζ ψαριών Koi Με Lotus:

Κοί fish tattoos 8

Αυτός είναι πολύ λίγο διαφορετικός από τα συνηθισμένα τατουάζ και επιτρέπει οποιαδήποτε αλλαγή που θέλετε να κάνετε. Τα ασπρόμαυρα τατουάζ φαίνονται καλά, όμως τα εμφανίζετε. Να είστε ελεύθεροι να πειραματιστείτε με αυτό. Αυτό είναι ένα από τα πιο απαιτημένα σχέδια δερματοστιξιών για τα κορίτσια και τις γυναίκες.

9. Ζεύγος Koi ψαριών Τατουάζ:

Κοί fish tattoos 9

Εδώ είναι το καλύτερο σχέδιο τατουάζ ψάρια koi και αυτό είναι το χρώμα. Ισορροπίστε με διαφορετικές αποχρώσεις και τόνους για να πάρετε αυτό το βλέμμα. Εάν δεν είναι μπλε, χρησιμοποιήστε αποχρώσεις που είναι πιο σκούρες όπως μωβ ή καφέ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε καφέ, αλλά κρατήστε αυτό ένα μικρό και συμπαγές.

10. Ιχθείς Style Koi Fishes Τατουάζ:

Κοί fish tattoos 4

Εάν επιθυμείτε κάτι απλό, αυτό δεν είναι από την βαρύτερη πλευρά και έχει ελάχιστα χρώματα και γραμμές, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Είναι πολύ απλό αλλά πολύ φωτεινό και ταιριάζει οπουδήποτε και οποτεδήποτε θέλετε να το προσαρμόσετε. Αλλάζοντας το χρώμα ή το μέγεθός του δεν θα κάνει καμιά ζημιά, διότι αυτό το σχέδιο δερματοστιξίας koi ψάρια είναι αφηρημένο.

11. Τατουάζ ψαριών νερού Koi:

Κοί fish tattoos 3

Τα αφηρημένα τατουάζ φαίνονται καλά σε όλους. Εδώ υπάρχει ένα ακόμα ψάρι από koi που μπορεί να καθίσει οπουδήποτε με ευκολία. Χρησιμοποιήστε τολμηρή γραμμή και μοτίβα εάν θέλετε να προσθέσετε πια σε αυτό και να το κρατήσετε με έναν τόνο και χρώμα. Τα αφηρημένα τατουάζ φαίνονται καλύτερα σε ένα χρώμα.

12. Τατουάζ ψαριών λουλουδιών Koi:

Κοί fish tattoos 1

Αυτή είναι μια πολύ πολύχρωμη επιλογή. Αν αγαπάτε τα χρώματα και προτιμάτε ένα λαμπερό και ζωντανό τατουάζ, τότε είναι ένα σχέδιο που πρέπει να εξετάσετε. Koi μπορεί να ζωγραφιστεί σε διάφορα χρώματα, έτσι η επιλογή είναι εντελώς δική σας. Αυτό το κινούμενο βλέμμα είναι εύκολο να πάρει και το βλέμμα δεν θα αλλάξει κατά τη συμπίεση ή τη διεύρυνση του τατουάζ.

13. Πολύχρωμο σχέδιο τατουάζ ψαριών Koi:

Κοί fish tattoos 2

Αυτό είναι μια σίγουρη δοκιμή για όσους θέλουν ένα τατουάζ που καλύπτει μια καλή επιφάνεια και είναι ελκυστική. Το σχέδιο τατουάζ ψαριών koi θα πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με το πού θέλετε να το τοποθετήσετε και το χρώμα παίζει επίσης έναν σημαντικό παράγοντα επειδή η σύνθεση είναι βαριά. Κατά προτίμηση, χρησιμοποιήστε χρώματα που ταιριάζουν στον τόνο του δέρματος σας και το μέγεθος ανάλογα με το πόσο ευρείς είναι οι ώμοι σας.

14. Κίτρινο Koi Fish Tattoo Art:

Κοί fish tattoos 5

Αυτό είναι ένα πολύ δημιουργικό σχέδιο για ένα τατουάζ βραχίονα. Πρόκειται για ένα απλό και κομψό σχέδιο που δεν χρησιμοποιεί πάρα πολλές γραμμές ή μοτίβα, αλλά θα κρατήσει ακόμα την προσοχή του θεατή με την ίδια ευκολία. Μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες και σχέδια εάν θέλετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χρώματα της επιλογής σας σε αυτό. Αλλά βεβαιωθείτε ότι αυτό το τατουάζ δεν είναι πολύ μεγάλο. Η ομορφιά της βρίσκεται στο μικρό μέγεθος της και η μεγάλη της μεγέθυνση δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα όπως και στην εικόνα.

Για να ολοκληρωθεί, μια απεικόνιση σχεδίων τατουάζ ψαριών koi μπορεί να σημαίνει αυξημένο πλούτο και καλή τύχη. Αλλά, θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τα σχέδια και να πάρετε βοήθεια από καλλιτέχνες εμπειρογνωμόνων, ενώ επιλέγοντας ένα σχέδιο που θα μπορούσε να είναι τυχερό για σας. Διαφορετικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει ένα πολύ πιο αρνητικό νόημα από ό, τι θα σκεφτόταν ποτέ. Η τύχη αυτού του ψαριού koi θα ήταν ένας λόγος αρκετά καλός για οποιοδήποτε άτομο να βρει κοντά αυτά τα όμορφα τατουάζ καραβιών. Με τα τατουάζ των ψαριών koi μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι αυτό συμβαίνει πάντα. Σε γενικές γραμμές, ένα δράκο Koi ψάρια αντιπροσωπεύουν ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια και την επίτευξη του στόχου σας. Είναι συνήθως τατουάζ για να αντιπροσωπεύσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή ή την αναγέννηση.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

82 − 76 =