14 απλά σχέδια Diamond Locket για τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Το Diamond είναι ένα από τα σπανιότερα μέταλλα και το πιο δύσκολο μέταλλο που βρίσκεται στη φύση. Τα διαμάντια θεωρούνται πάντα σύμβολο του κύρους λόγω της υψηλής χρηματικής αξίας τους. Τα διαμάντια είναι ακριβά δεδομένου ότι είναι σπάνια. Diamond κοσμήματα έχει φορεθεί από το ελίτ πλήθος από τη στιγμή που έχουν ανακαλυφθεί. Διαμαντένια δαχτυλίδια, μενταγιόν, μανταλάκια, σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια μύτης είναι μερικά από τα κοινά κοσμήματα με διαμάντια.

μπαστούνια με διαμάντια

Ινδικά Diamond Locket σχέδια σε χρυσό και ασήμι:

Τα μπαστούνια Diamond έχουν γίνει πολύ γνωστά τα τελευταία χρόνια. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα σχέδια για το μενταγιόν διαμαντιών για τις γυναίκες:

1. Gold Diamond Locket για τις γυναίκες:

διαμάντι-μανταλάκια-χρυσό-διαμάντι-μενταγιόν

Ο συνδυασμός δύο πολύτιμων μετάλλων, του χρυσού και του διαμαντιού, είναι ένα από τα πιο αριστοκρατικά σχέδια διαμαντιών. Έχει ένα στρογγυλό χρυσό μενταγιόν στρογγυλού σχήματος γεμάτο με διαμάντια. Έχει επίσης μια χρυσή αλυσίδα. Αυτό μπορεί να φορεθεί με παραδοσιακή καθώς και δυτική ενδυμασία.

2. Silver Diamond Locket για τα κορίτσια:

διαμάντια-μανταλάκια-ασήμι-διαμάντι-μασκότ

Αυτό το στολίδι είναι μια επιτομή των σχεδίων με διαμάντια. Έχει μια ασημένια αλυσίδα μαζί με ένα στολίδι που έχει διαμάντια σκαλισμένα σε σχήμα λουλουδιού. Είναι ένα όμορφο κομμάτι και πηγαίνει καλά με βαριά ενδυμασία. Μπορεί να φορεθεί σε επίσημο πάρτι ή γάμο.

3. Diamond Heart Locket σε ασημί:

διαμάντι-κλειδαριές-διαμάντι-καρδιά-μενταγιόν

Αυτό το όμορφο μέταλλο έχει μια διπλή ασημένια αλυσίδα και μια καρδιά σε σχήμα διαμαντιού με καρφίτσα. Έχει χώρο για δύο φωτογραφίες. Αυτό μπορεί να είναι ένα ωραίο δώρο για τους αγαπημένους σας. Είναι απλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τακτική βάση. Αυτό φαίνεται καλό και στους εφήβους.

4. Lettered Diamond Locket:

διαμάντι-κλειδαριές-γράμματα-διαμάντι-μενταγιόν

Αυτό το στολίδι έχει μια χρυσή αλυσίδα που συνδέεται με ένα διαμάντι μενταγιόν που έχει τη μορφή ενός γράμματος. Κάποιος μπορεί να το προσαρμόσει σύμφωνα με όποιο γράμμα θέλουν. Αυτός ο τύπος κοσμημάτων μπορεί να φορεθεί σε καθημερινή βάση. Φαίνεται απλό αλλά ελκυστικό.

5. Διαμάντι Locket με σχήμα αστεριών:

διαμάντι-lockets-αστέρι-σχήμα-διαμάντι-μενταγιόν

Αυτό το χαριτωμένο μενταγιόν έχει μια ασημένια αλυσίδα με ένα διαμάντι στολισμένο αστέρι αστέρι. Τα παιδιά καθώς και οι ενήλικες μπορούν να φορούν αυτό το είδος κοσμημάτων. Φαίνεται απλό και κομψό. Φαίνεται καλύτερα σε μια απλή μαύρη κορυφή.

6. Σετ Diamond Locket για Γυναίκες:

διαμάντια-κλειδαριές-διαμάντι-μενταγιόν-σύνολα

Αυτό το σετ διαμαντιών έχει μια πλούσια και πανέμορφη εμφάνιση. Έχει ένα τετράγωνο σχήματος διαμάντι στολιδωτό μενταγιόν με το ίδιο σύνολο σκουλαρικιών. Είναι περισσότερο από την παραδοσιακή πλευρά και η χρυσή αλυσίδα της δίνει μια βαρύ και πλούσια εμφάνιση. Αυτά είναι εξαιρετικά παραδείγματα για τα Ινδικά σχέδια για μπαστούνια με διαμάντια.

7. Σχεδιαστής Diamond Swan Locket:

διαμάντι-κλειδαριές-διαμάντι-κύκνο-μενταγιόν

Αυτό το πανέμορφο μενταγιόν έχει μια ασημένια αλυσίδα με ένα σαλιγκάρι σχήματος κύκνου. Ο κύκνος είναι γεμάτος με διαμάντια και μοιάζει πραγματικά περίεργος. Αυτό φαίνεται απλό και μπορεί να φορεθεί με όλα τα είδη ένδυσης. Φαίνεται επίσης καλό για τους εφήβους.

8. Χρυσό και διαμάντι Locket κολιέ:

διαμάντι-μανταλάκια-διαμάντι-μενταγιόν-κολιέ

Αυτό το κολιέ με χρυσή αλυσίδα θα σας κάνει να πάτε στο WOW. Διαφέρει από τα γενικά περιδέραια. Είναι καθολική και πηγαίνει καλά με δυτική ή ινδική ενδυμασία. Είναι μια μικρή μπάλα γεμάτη με διαμάντια, αλλά όταν φοριέται, δίνει μια εκλεπτυσμένη και αριστοκρατική ματιά.

9. Απλό Locket Diamond:

διαμάντι-μανταλάκια-απλό-locket-διαμάντι

Αυτό είναι ένα από τα απλούστερα διαμάντι σχεδιαγράμματα. Έχει μια χρυσή αλυσίδα που συνδέεται με μια πασιέντζα, δίνοντας την τέλεια εμφάνιση για ένα διαμάντι μενταγιόν. Μπορεί να φορεθεί σε τακτική βάση.

10. Μικρό Diamond Locket:

14 απλά σχέδια Diamond Locket για τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Αυτό το Μικρό Ροζ Χρυσό Κολιέ είναι πλεγμένοι δακτύλιοι στο κολιέ αντιπροσωπεύει την αδιάσπαστη ενότητα δύο αγαπημένων. Η χάραξη "Together Forever" ενισχύει την απεικόνιση του συμβολισμού και της δύναμης της συγκόλλησης.

11. Λευκό Gold Diamond Heart Locket:

14 απλά σχέδια Diamond Locket για τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Αυτή η Disney Παιδική Σταχτοπούτα Λευκόχρυσο Diamond Heart Locket είναι ένα τέλειο δώρο για μια μικρή πριγκίπισσα. Η μαγεία της Disney είναι όμορφα δημιουργημένη σε λευκό χρυσό και διαμάντια και η μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς είναι απλά μαγευτική.

12. Gold Heart Locket με Diamond:

14 απλά σχέδια Diamond Locket για τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Αυτή η λαμπρή και ευαίσθητη κίτρινη χρυσή καρδιά τοποθετείται με λευκά διαμάντια. Ο πλούσιος κίτρινος χρυσός καλύπτει με διαμάντια και κάνει αυτό το κομμάτι την πιο κομψή προσθήκη σε οποιαδήποτε συλλογή. Μπορεί να φορεθεί σε χρυσές αλυσίδες ή στο κολιέ κρεμαστό κόσμημα.

13. Platinum Diamond Locket:

14 απλά σχέδια Diamond Locket για τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Τα μενταγιόν πλατίνα δεν είναι μόνο τέλεια για τις νέες επαγγελματικές γυναίκες. Μπορεί επίσης να φορεθεί καθημερινά με άνεση και κομψότητα. Η λάμψη του λευκού μετάλλου είναι μακράς διάρκειας και ταιριάζει με διάφορα χτένια. Ο σύγχρονος σχεδιασμός αυτού του μενταγιόν μπορεί να συνδυαστεί με κάθε είδους εξαρτήματα, από παραδοσιακά έως δυτικά. Οι γυναίκες επιθυμούν να κάνουν καθολικά σχέδια όπως αυτό.

14. Μονή Diamond Locket:

14 απλά σχέδια Diamond Locket για τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Το απλό, κομψό, θυμωμένο σχήμα ενός σχεδιασμού ανοιχτής καρδιάς γιορτάζει την αληθινή ουσία της αγάπης. Το εντυπωσιακό διαμάντι υπογραμμίζει το σχήμα της καρδιάς αυτού του κρεμαστή, καθιστώντας αυτό το τέλειο δώρο για τον τέλειο ειδικό σας.

Τα διαμαντένια στολίδια είναι μοντέρνα και έχουν υψηλή ζήτηση λόγω της ελκυστικότητας του σνόουμπο. Έχει μια αριστοκρατική ματιά και μπορεί να φορεθεί από τους έφηβους καθώς και τους ενήλικες. Συνηθισμένοι τύποι τέτοιων κλειδαριές είναι το κολιέ με διαμάντια καρδιά, το χρυσό μενταγιόν διαμαντιών, το ασήμι με διαμάντια και πολλά άλλα.

Εικόνες Πηγή: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14.

Leave A Comment

41 − 40 =