Κορυφαίοι 14 τόποι διανυκτέρευσης στη Μαχαράστρα | Στυλ στη ζωή

Μια περιγραφή δεν είναι απαραίτητη για την κατάσταση του Μαχαράστρα. Βρίσκεται από τους σταθμούς λόφων έως την πολυσύχναστη αστική ζωή, από τα ιστορικά μνημεία έως τις τεράστιες παραλίες, η Μαχαράστρα έχει όλα. Πέρα από κάθε αμφιβολία, είναι ιδανικό για ένα μήνα του μέλιτος. Ορισμένα μέρη που είναι υποχρεωτικές επισκέψεις στο μήνα του μέλιτος σας είναι-

Εξαιρετικά μέρη για μήνα του μέλιτος στη Μαχαράστρα:

1. Βομβάη:

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ places in maharashtra

Η Βομβάη είναι η μεγαλύτερη πόλη και η πρωτεύουσα του Maharshtra. Γνωστό ως το Μανχάταν της Ινδίας, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για μήνα του μέλιτος στο Maharshtra. Εκτός από την ύπαρξη της βιομηχανίας ταινιών Hindi, γνωστής ως Bollywood, είναι επίσης γεμάτη με όμορφα γλυπτά αρχιτεκτονικά μνημεία, όπως η πύλη της Ινδίας. Με ίσως την καλύτερη αστική ζωή στην Ινδία, αυτή είναι μια απόλαυση για όλα εκείνα τα ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν τα καλύτερα από τα πάντα στο μήνα του μέλιτος τους.

2. Aurangabad:

μήνα του μέλιτος-μέρη-in-maharashtra_aurangabad

Ονομάστηκε από τον αυτοκράτορα Mughal Aurangzeb, αυτό είναι ένα πολύ όμορφο σημείο του μέλιτος στο Μαχαράστρα. Η πόλη φημίζεται για τις καταπληκτικές σπηλιές Ajanta και Ellora και για διάφορα άλλα μνημεία που χτίστηκαν κατά τη διάρκεια της βρετανικής εποχής. Γεμάτη με διάφορες λίμνες και φυσικό πράσινο, η πλούσια γεύση της κουζίνας προσθέτει στη γεύση αυτού του υπέροχου τόπου.

3. Mahabaleshwar:

μήνα του μέλιτος-τόπους-in-maharashtra_mahabaleshwar

Βρίσκεται σε ύψος περίπου 1353 μέτρων πάνω από τη στάθμη της θάλασσας στα δυτικά Ghats, είναι ίσως η καλύτερη θέση στη Μαχαράστρα για λάτρεις της φύσης. Η καταγωγή του ποταμού Κρίσνα, το νερό προέρχεται από ένα στόμιο που έχει σχήμα σαν το στόμα μιας αγελάδας και βρίσκεται σε έναν αρχαίο ναό αφιερωμένο στον Κύριο Σίβα. Οι πανέμορφες λίμνες, το καταπράσινο τοπίο και τα καυτά σημεία πεζοπορίας το καθιστούν ιδανικό προορισμό για μήνα του μέλιτος.

4. Matheran:

μήνα του μέλιτος-μέρη-in-maharashtra_matheran

Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 800 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι ένας άλλος σταθμός λόφων στα δυτικά Ghats μετά τον Mahabaleshwar. Εάν θέλετε να απολαύσετε έναν όμορφο καιρό σε μια κίνηση, το δροσερό και λιγότερο υγρό κλίμα είναι εδώ για εσάς. Δεν μπορείτε να χάσετε την αργή βόλτα τρένων στο Matheran, το οποίο προσφέρει εκπληκτική φυσική θέα, δίνοντάς σας χρόνο να τους βυθίσετε.

Δείτε περισσότερα: Μελισσοκομικά κέντρα στην Καρνάτακα

5. Khandala:

μήνα του μέλιτος-τόπους-in-maharashtra_khandala

Το Khandala βρίσκεται ανάμεσα στο οροπέδιο Deccan και την περιοχή Konkan της Μαχαράστρα, και είναι ένας άλλος όμορφος προορισμός για μήνα του μέλιτος στα δυτικά Ghats. Οι διάφορες τοποθεσίες και οι όψεις πεζοπορίας προσφέρουν υπέροχη θέα σε ολόκληρη την κοιλάδα και τους δυτικούς Ghats. Η Karla και η Bhaja, αρχαία σπήλαια με βράχους ζωγραφισμένα στην άκρη της λίμνης Bhushi, είναι υποχρεωτικές επισκέψεις.Βαθιά για τους βραχώδεις σχηματισμούς της, αν βρίσκεστε στη Βομβάη, τότε αυτή πρέπει να σας επισκεφθεί.

6. Lonavala:

μήνα του μέλιτος-τόπους-in-maharashtra_lonavala

Ανάμεσα στη Βομβάη και την Πούνε, η Lonavala προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα λόφων, ιστορίας και περιπέτειας. Ένας δημοφιλής προορισμός κατά τη διάρκεια του μουσόνου, είναι διάσημο για τα πλούσια βλάστηση του, πλούσια βλάστηση, λίμνες, φράγματα και καταρράκτες. Οι σπηλιές Karla αξίζουν επίσης μια επίσκεψη. Εάν είστε ζευγάρι που ψάχνει για κάποια περιπέτεια, υπάρχει επίσης αλεξίπτωτο πλαγιάς στο Kamshet, καθιστώντας το ταξίδι σας πραγματικά αξέχαστο.

7. Kolhapur:

μήνα του μέλιτος-τόπους-in-maharashtra_kolhapur

Για όλα τα ζευγάρια που ενδιαφέρονται για την ιστορία, το Kolhapur είναι ο ιδανικός προορισμός για μήνα του μέλιτος για εσάς! Οι μεγαλοπρεπείς ναοί είναι τα κυριότερα αξιοθέατα, με τον ναό Mahalaxmi να οδηγεί τον κατάλογο. Το νέο παλάτι του Maharaja του Kolhapur, το οποίο είναι τώρα το μουσείο Shree Chhatrapati, έχει μεγαλοπρεπή αρχιτεκτονική Indo-Saracenic. Μπορείτε να ψωνίσετε για τα παγκοσμίου φήμης chappals Kolhapuri, ενώ στο ταξίδι σας επίσης!

8. Alibag:

μήνα του μέλιτος-σε-maharashtra_alibag

Βρίσκεται στην περιοχή Raigad, είναι ένα υπέροχο μέρος για χαλάρωση ενώ είστε απασχολημένοι με το ταξίδι σας στο μήνα του μέλιτος, κυρίως λόγω της εγγύτητάς του με την Αραβική Θάλασσα. Το Alibag έχει τεράστιες παραλίες για να μοιραστούν και να απολαύσουν. Εκτός από αυτό, υπάρχουν ιστορικά μνημεία όπως τα οχυρά και οι ναοί που μπορούν να καλύπτονται ενώ περπατάτε γύρω από την πόλη.

Δείτε περισσότερα: Καλύτερα μέρη για μήνα του μέλιτος στη Madhya Pradesh

9. Chaul:

μήνα του μέλιτος-μέρη-in-maharashtra_chaul

Βρίσκεται προς το νότο του Mubai, το Chaul είναι ένας παλιός πορτογαλικός οικισμός. Οι τουρίστες μπορούν να βρουν μεγαλοπρεπή οχυρά, αρχαία βουδιστικά σπήλαια, ναούς και τα ερείπια παλαιού πορτογαλικού παλατιού εδώ. Αυτός ο τόπος είναι ένας συνδυασμός διαφόρων πολιτισμών που είναι αρκετά εμφανής από τα αξιοθέατα εδώ.

10. Κινηματογράφος Πόλη:

μήνα του μέλιτος-μέρη-in-maharashtra_film-city

Βρίσκεται στην Aarey Colony, είναι μακριά από όλη την αστική κίνηση της Βομβάης σε ένα ήσυχο σημείο. Το Film City είναι εξοπλισμένο με στούντιο, αίθουσα εγγραφής, θέατρο και διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για υπαίθρια βολή. Όλα τα ενθουσιώδη ζευγάρια ταινιών, σίγουρα δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε την εμπειρία της προβολής τρόπο που οι αγαπημένες σας ταινίες έφεραν στη ζωή!

11. Tamhini Ghat:

μήνα του μέλιτος-μέρη-in-maharashtra_tamhini-ghat

Tamhini Ghat είναι ένα σημείο που καθορίζει τη φύση στο καλύτερό της και είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη μήνα του μέλιτος στη Μαχαράστρα, ειδικά κατά τη διάρκεια του μουσώνας. Οι λόφοι είναι πράσινο πράσινο και επιπλέον τα ζευγάρια μπορούν να εξερευνήσουν το φράγμα Mulshi και να προσθέσουν κάποια περιπέτεια με το ποτάμι rafting.Ένα ταξίδι σε ένα ναό που κρύβεται ανάμεσα στη θαμνώδη βλάστηση, αφιερωμένη στη θεά Vanjai, προσθέτει στην περιπέτεια περαιτέρω. Αυτό θα ήταν ένα από τα πιο περιπετειώδη ταξίδια μήνα του μέλιτος ποτέ!

12. Σταθμός Amboli Hill:

μήνα του μέλιτος-τόπους-στο-maharashtra_amboli-σταθμό λόφου

Ονομάζεται «βασίλισσα» του Μαχράστρα, το φυσικό μεγαλείο αυτού του σταθμού λόφων είναι ασύγκριτο. Η γαλήνια ήρεμη και γαλήνια, με πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Μια άλλη ομορφιά στα δυτικά Ghats, είναι μια επίσκεψη που πρέπει να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια του μουσώνας, όταν ξεπροβάλλουν αυτοσχέδιοι καταρράκτες στους λόφους. Μερικά από τα 'πρέπει να δείτε' περιλαμβάνουν τον καταρράκτη Nangartas, Hiranyakeshi, Sea View Point και Mahadevgad. Είναι ένα διάσημο σημείο για παρατηρητές πουλιών, αντλώντας μια τεράστια ποικιλία ειδών προς την ομορφιά του. Η πυκνή ομίχλη κατά τη διάρκεια του μουσώδους μετατρέπει τον τόπο αυτό στον παράδεισο, παρέχοντας ένα συναίσθημα «έξω από τον κόσμο»!

Δείτε περισσότερα: Προορισμοί για το μήνα του μέλιτος στο Tamilnadu

13. Nagpur:

μήνα του μέλιτος-μέρη-in-maharashtra_nagpur

Βρίσκεται στο οροπέδιο Deccan, είναι γνωστό ως πορτοκαλί πρωτεύουσα της Ινδίας, λόγω της τεράστιας παραγωγής πορτοκαλιών εδώ. Ένας πλούσιος συνδυασμός σύγχρονων χρόνων και ιστορίας, υπάρχουν πολλά αξιοθέατα όπως οχυρό Gavilgad, ο ναός Dragon Palace, φρούρια Balapur, Adasa, Maharaj Baug, μεταξύ άλλων που θα ικανοποιήσουν τους λάτρεις της ιστορίας. Μαζί με την πολυσύχναστη αστική κουλτούρα, είναι επίσης ένας μεγάλος εμπορικός κόμβος, μια περιποίηση για όλες τις κυρίες στο μήνα του μέλιτος!

14. Pune:

μήνα του μέλιτος-μέρη-in-maharashtra_sinhagad

Κυρίως διάσημο για την οικονομική και βιομηχανική σημασία του, δεν μπορεί να χάσει την καλλιτεχνική σημασία του Pune. Ένας παράδεισος για όλα τα αγαπημένα ζευγάρια τέχνης, το Pune είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για μήνα του μέλιτος στους Maharshtrafor τους. Τα δύο ποτάμια Mula και Mutha, τα καταπληκτικά μνημεία και κήποι, όπως το Shanivar Wada, το Bund Garden, το Saras Bagh, βρίσκονται στη συμβολή των δύο ποταμών Mula και Mutha και αποτελούν τόπο φυσικής και ιστορικής σημασίας. Ο τόπος είναι επίσης μια απόλυτη απόλαυση για foodies και μπορείτε να απολαύσετε το mouthwatering vada pav και sabudana vada, σε μια ρομαντική βραδιά με το καλύτερο ήμισυ σε αυτή την όμορφη πόλη.

Η πολιτεία Μαχαράστρα έχει πολλά να σας προσφέρει. Έτσι αρπάξτε τις προσφορές του με τα δύο χέρια και απολαύστε τις προσφορές του στο έπακρο!

Leave A Comment

+ 23 = 32