12 Οφέλη από την κατανάλωση φρούτων Star κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η εγκυμοσύνη είναι μια όμορφη φάση της ζωής μιας γυναίκας και απαιτεί πολλή επιμονή για να κινηθεί μέσα από αυτήν. Εάν μια έγκυος μητέρα που έχει ασυνήθιστους πόθους τόσο συχνά, μια μέρα μόλις σφραγίζει τα πόδια της και ζητά ένα αστέρι φρούτα, θα ήταν εντάξει?

Τα φρούτα αστέρων είναι ένας από τους πολλούς πόθους που αναφέρονται στη λίστα των εγκύων. Τα αστέρια φρούτα, γνωστά ως καρμπόλα, είναι πέντε κηρώδη κηρώδη κίτρινα φρούτα που μοιάζουν με ένα αστέρι όταν τεμαχίζονται οριζόντια. Είναι γλυκό και ξινό στη γεύση και μεγαλώνει στη Σρι Λάνκα γενικότερα. Αναπτύσσεται σε ένα δέντρο γνωστό ως Averrhoa Carambola.

αστέρι fruit during pregnancy

Ας ζυγίσουμε στα οφέλη αυτού του εξωτικού φρούτου, εμείς?

Οφέλη από το Star Fruit:

1. Τα φρούτα αστέρων περιέχουν μεγάλες ποσότητες θρεπτικών ουσιών. Αυτές οι θρεπτικές ουσίες οδηγούν σε μια φυσική και υγιή περίοδο εγκυμοσύνης. Λόγω αυτού ακριβώς του λόγου, συνιστάται η κατανάλωση φρούτων αστέρων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

2. Η πιο συχνή ερώτηση από τις μέλλουσες μητέρες είναι: Μπορούν οι έγκυες γυναίκες να τρώνε φρούτα αστέρων; Η απάντηση είναι ναι.

3. Τα φρούτα Star περιέχουν υδατάνθρακες, βιταμίνες, καροτενοειδή, οργανικά οξέα, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά για να αναφέρουμε μερικά, όλα τα οποία είναι εξαιρετικά σημαντικά για την υγιή ανάπτυξη του μωρού.

4. Οι μολύνσεις στο στόμα, η γρίπη και οι ιογενείς λοιμώξεις μπορούν να θεραπευτούν με την κατανάλωση του φρέσκου χυμού φρούτων. Το φολικό οξύ και τα ανόργανα άλατα που υπάρχουν στα φρούτα βοηθούν στη διατήρηση της αντοχής και της ενέργειας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

5. Τα αστέρια φρούτων όπως λέγεται σε μια από τις πατρίδες είναι ένας Θεός έστειλε δώρο για τις γυναίκες καθώς ρυθμίζει τις ορμόνες και επίσης σας ανακουφίζει από το άγχος που προκαλείται κατά τη διάρκεια των Pms ή της εγκυμοσύνης. Επιπλέον, η κατανάλωση αστέγων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βοηθά επίσης με κράμπες! Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε?

6. Βοηθά επίσης στη διατήρηση της ανοσίας ισχυρή καθώς περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην καταπολέμηση ασθενειών και λοιμώξεων. Η βιταμίνη C που υπάρχει στα φρούτα Star συμβάλλει στη ρύθμιση των κυττάρων και στην πρόληψη της βλάβης των ελεύθερων ριζών.

7. Το αστέρι φρούτων περιέχει βιταμίνη Α σε άφθονο, είναι η βιταμίνη που απαιτείται για μια καλή όραση. Έτσι, η ανεπάρκεια των βιταμινών και των μετάλλων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης προκαλώντας ελαττώματα στο μωρό και τη μητέρα σε μακροπρόθεσμη βάση είναι συνεχώς αποστασιοποιημένη.

Δείτε περισσότερα: σπαράγγια καλό για την εγκυμοσύνη

8. Όχι μόνο τα φρούτα αστέρι βοηθούν στην πρόληψη οξείας ασθένειας, αλλά τα κύρια θρεπτικά συστατικά σε αυτό μαζί με μερικές πρωτεΐνες βοηθούν στην παύση των καρκινικών κυττάρων από την ανάπτυξη. Η κατανάλωση αστέγων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα βοηθήσει το μωρό και τη μητέρα να μείνουν μακριά από τον καρκίνο.

9. Τα αστέρια φρούτων είναι θρεπτικά με τον σωστό τρόπο και βοηθούν στη διατήρηση της ομαλής και κανονικής πέψης. Όταν το μωρό μεγαλώνει, ο τοίχος της μήτρας εκτείνεται πιέζοντας το στομάχι και τα έντερα για να υπονομεύσει τον χώρο, καθιστώντας δύσκολη την εύκολη ροή των πεπτικών λειτουργιών.

10. Μαζί με την πέψη, τα φρούτα αστέρι απομακρύνουν τις πιθανότητες ουρολογικών προβλημάτων. Η έγκυος γυναίκα έχει συχνά να αντιμετωπίσει προβλήματα ούρων, τα αστέρια βοηθούν στη μείωση της σοβαρότητας αυτού του προβλήματος. Η προσθήκη του μελιού στο χυμό φρούτων αστέρι καθιστά ακόμα πιο ευχάριστο ως αντιδιουρητικό.

Δείτε περισσότερα: φράουλα κατά την εγκυμοσύνη

11. Τα φρούτα Star περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο που βοηθά στη διατήρηση της αρτηριακής πίεσης. Οι κρίσεις της καρδιάς και η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να προσκαλέσουν αιφνίδιο θάνατο. Ο χυμός φρούτων Star αποξέει αυτές τις επιλογές υπέρτασης. Αυτό δίνει έναν άλλο λόγο να πει ναι σε αυτό το νόστιμο φρούτο.

12. Ο χυμός αστεριών, αν είναι μεθυσμένος και περιλαμβάνεται στη διατροφή μιας εγκύου γυναίκας καθημερινά, θα βοηθήσει επίσης στην εξισορρόπηση της χοληστερόλης και άλλων λιπαρών προβλημάτων όπως η μετεωρισμός.

Οι πόθοι της εγκυμοσύνης είναι συνηθισμένοι και δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη τις περισσότερες φορές. Αλλά τα αστέρια φρούτα είναι μια από τις πιο υποχρεωτικές λαχτάρα αν το παίρνουμε με αυτόν τον τρόπο. Δεδομένου ότι έχει δίπλα σε καμία παρενέργεια και ζημιές σε σύγκριση με τα θετικά αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: είναι jamun καλό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Τα φρούτα Star είναι επίσης μια λιχουδιά και μπορούν να καταναλωθούν με διάφορους τρόπους, σαν επιδόρπιο ή χυμό. Το ξινό και γλυκό είναι ο πιο γνωστός συνδυασμός για τον ουρανίσκο μιας αναμενόμενης μητέρας. Έτσι, την επόμενη φορά που σε ρωτάει μια έγκυος γυναίκα: Είναι τα φρούτα αστέρων ωραία για τις έγκυες γυναίκες; Μην το σκεφτείτε ούτε καν δύο φορές.

Leave A Comment

36 + = 40