12 τελευταίες Hairstyles Updo για μεσαία μαλλιά Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

12 τελευταίες Hairstyles Updo για μεσαία μαλλιά Στυλ στη ζωή

Updo hairstyles είναι μία από τις καλύτερες εφευρέσεις που οδήγησαν τις γυναίκες να ασφαλίσουν τα μαλλιά τους με πολλούς τρόπους. Ενώ το styling και updo, δεν αφήνονται χαλαρά σκέλη των μαλλιών. Το σύνολο των μαλλιών είναι δεμένο και τοποθετημένο σωστά έτσι ώστε να μην πέφτει στο πρόσωπο ή στο μέτωπο. Μια updo θα μπορούσε να είναι η κλασική αλογοουρά που σχετίζεται με άλλα περίπλοκα στυλ. Παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα hairstyles updo που είναι κατάλληλα για τα μαλλιά μεσαίου μήκους.

Οι hairstyles πρέπει να γίνουν με τον σωστό τρόπο. Σε περίπτωση που έχετε μια κυματιστή τρίχα με υφή, μια κοπή στρώματος θα φανεί όμορφη, με τις μπούκλες να πέφτουν όμορφα πάνω από τους ώμους. Μεσαίου μήκους updos τρίχας θα σας εξασφαλίσει έτοιμα μαλλιά το καλοκαίρι, θα αποτρέψει τους κόμπους και την εμπλοκή, διατηρώντας τα μαλλιά σας φαίνονται όμορφα και διατηρούνται. Σε περίπτωση που έχετε ένα προεξέχον μέτωπο, κτυπήματα είναι η καλή λύση για την τράπεζα. Ελέγξτε μερικά από τα αγαπημένα και ιδιαίτερα συνιστώμενα χτενίσματα που θα πρέπει να δοκιμάσετε.

1. Princess Braid Updo:

Updo Hairstyles for Medium Hair 1

Πρώτον, η πριγκίπισσα updo είναι ένα από τα πιο περίπλοκα και μοντέρνα σχέδια για μια τρίχα μεσαίου μήκους. Αυτό το χαριτωμένο και αλαζονικό βλέμμα μπορεί να επιτευχθεί τραβώντας τα μαλλιά από τις πλευρές και πλέξιμο πίσω. Βγαίνοντας για πάρτι; Εδώ είναι οι ιδέες μαλλιών updo για τα μαλλιά μεσαίου μήκους.

2. Ρομαντικό Updo Hairstyle:

Updo Hairstyles for Medium Hair 2

Η ακατάστατη μεσαία μαλλιά μπορεί να σχεδιαστεί αποτελεσματικά για να πάρει αυτή τη δομή. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημιουργικά hairstyles για μεσαία μαλλιά. Οι γυναίκες με σγουρά ή κυματιστό μαλλιά μπορούν να αθληθούν και αυτή την εμφάνιση. Εδώ τα βρώμικα μαλλιά είναι δεμένα στο πίσω μέρος τραβώντας τα μαλλιά απαλά, που λίγο πολύ μοιάζει με ένα κουλούρι. Οι γυναίκες με φυσικά κόκκινα ή ξανθά μαλλιά θα βράσουν αυτό το βλέμμα. Μετά από όλα, είναι ακατάλληλη η τάση!

3. Braided Updo:

Updo Hairstyles for Medium Hair 3

Οι γυναίκες με μακρύ έως μεσαίο χτένισμα μπορούν να αθληθούν με αυτό το βλέμμα εύκολα. Τα μαλλιά πρέπει να είναι ήπια και να είναι στρωμένα. Το μέτωπό σας θα καλύπτεται από το μπροστινό μέρος καθώς κρέμεται πάνω από το πρόσωπο. Στο πίσω μέρος, τα υπόλοιπα ογκώδη μαλλιά θα συνδεθούν για να σχηματίσουν μια ανοδική. Αυτό το κούρεμα θα φανεί φανταστικό με ένα χαριτωμένο φόρεμα.

4. Χαμηλό έλασης Μεσαίο Hairstyle:

Updo Hairstyles for Medium Hair 4

Αυτή είναι η εμφάνιση όπου μπορείτε να περιστρέψετε τα μαλλιά μεσαίου μήκους και να τα σπρώξετε προς τα πίσω. Στη συνέχεια, τα τυλιγμένα μαλλιά συναρμολογούνται μαζί για να σχηματίσουν μοιάζουν με ένα χαμηλό τυλιγμένο κουλούρι. Αυτή είναι μια από τις πιο δημιουργικές αναζητήσεις για γυναίκες που εργάζονται στο γραφείο. Μπορείτε να διατηρήσετε αυτό το χτένισμα εύκολα και έτσι το styling μαλλιών με αυτόν τον τρόπο σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου. Δοκιμάστε αυτό το εύκολο updos για μεσαία μαλλιά για να κάνετε τον εαυτό σας.

5. Συναρπαστική Braided Updo:

Updo Hairstyles for Medium Hair 5

Αυτό το άψογο χτένισμα έρχεται με τόνους πλεγμένες τρίχες. Το σύνολο των μαλλιών είναι δεμένο για να σχηματίζουν πλεξούδες και ωθείται στην πλάτη όπου ασφαλίζονται με το κλείδωμα των κλώνων μαλλιών. Χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι ένα από τα πιο ελκυστικά hairstyles για τα μαλλιά μεσαίου μήκους. Αυτή η εμφάνιση είναι αποδεκτή για όλους τους τύπους προσώπου.

Δείτε περισσότερα:  Μεσαίες Hairstyles για τα παχιά μαλλιά

6. Γαλλικά Twists Up do:

Updo Hairstyles for Medium Hair 6

Αυτό το hairstyle updo είναι ένα πώμα εμφάνισης. Εμπνευσμένο από τα γαλλικά χτενίσματα, αυτό το βλέμμα σπορ θαυμάσιο γαλλικό στρίψιμο. Τα στριμμένα μαλλιά πηγαίνουν πάνω από το κεφάλι και είναι τελικά δεμένα και κλειδωμένα στο πίσω μέρος. Οι γυναίκες με μεσαίου μήκους μαλλιά θα βράσουν απόλυτα αυτό το βλέμμα. Δοκιμάστε αυτό το εύκολο updos για μεσαία μαλλιά.

7. Upper-Down Braid And Bun:

Updo Hairstyles for Medium Hair 7

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους μπορούν να γίνουν περίπλοκα και όμορφα. Εδώ τα μαλλιά είναι τραβηγμένα από τον αυχένα και δεμένα στο πίσω μέρος σαν κουλούρι. Μια φυτική προσκόλληση θα κάνει το κουνουπιέψει πιο δελεαστικό.

Δείτε περισσότερα:  Εύκολη Hairstyles Για Μεσαία μαλλιά για το σχολείο

8. Το Double Braided Up κάνει:

Updo Hairstyles for Medium Hair 8

Αυτό το φανταστικό hairstyle updo θα φανεί τέλειο σε μεσαίου μήκους μαλλιά. Εδώ, τα μαλλιά πλέκονται δύο φορές, γεγονός που κάνει αυτό το χτένισμα να μοιάζει με γαλλική πλέξη μαλλιών. Οι πλευρές των μαλλιών είναι πλεγμένες που τραβιούνται απαλά στην πλάτη. Για να ρυθμίσετε την εμφάνιση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια καρφίτσα. Αριστοκρατικό και ακατάστατο κουλούρι σε ένα!

9. Shaggy Roll μαλλιών:

Updo Hairstyles for Medium Hair 9

Αυτό είναι ένα άλλο saggy updo hairstyle που θεωρείται ως το πιο καυτό έλασης χτενίσματος για μεσαία μαλλιά αυτό το καλοκαίρι. Τα βρώμικα μαλλιά συγκεντρώνονται και ωθούνται προς τα πίσω με ένα μοντέρνο τρόπο. Στη συνέχεια τυλίγεται και ασφαλίζεται σωστά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Δείτε περισσότερα: Εύκολη Καθημερινή Hairstyles για μεσαία μαλλιά

10. Updo Style με Bangs:

12 τελευταίες Hairstyles Updo για μεσαία μαλλιά Στυλ στη ζωή

Αυτό είναι ένα απλό updos για μεσαία μαλλιά. Τα κτυπήματα καλύπτουν το μέτωπο κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνεται μεγάλο. Τα χαλαρά άκρα είναι ασφαλισμένα με τη μορφή ενός χαμηλού κουλουριού και τα κτυπήματα βουρτσίζονται τακτοποιημένα για να πέσουν πάνω στο μέτωπο.

11. Side Updo:

12 τελευταίες Hairstyles Updo για μεσαία μαλλιά Στυλ στη ζωή

Το επόμενο προτιμώμενο στυλ είναι η πλευρά updo. Θα μπορούσατε είτε να επιλέξετε ένα πλεκτό updo για μεσαία μαλλιά με πλεξούδα τις πλευρές και επίσης το κουλούρι με πλεξούδες. Αφήστε το λίγο βρώμικο και στεγνώστε τα μαλλιά σας πριν ξεκινήσετε να το δοκιμάζετε για ένα πυκνό αποτέλεσμα.

12. Updo για σγουρά μαλλιά:

12 τελευταίες Hairstyles Updo για μεσαία μαλλιά Στυλ στη ζωή

Σε περίπτωση που έχετε σγουρά μαλλιά, έχουμε και μια λύση για αυτό! Τα σγουρά μαλλιά updos φαίνονται όμορφα και δεν χρειάζονται κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα για να κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν σγουρά. Πηγαίνετε για μια νυφική ​​εμφάνιση σε μια πολύ ξεχωριστή ημέρα ή απλά δοκιμάστε ένα ελάχιστο κουλούρι για τα σγουρά μαλλιά σε οποιαδήποτε κανονική ημέρα.
Εύκολη updo για μεσαία μαλλιά για να κάνετε τον εαυτό σας

Τι λέτε για κάποια DIY για εύκολο updos; Ένα από τα κομψά στυλ μαλλιών για τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι το Headband Updo. Θα σας δώσουν ράμπα έτοιμο βλέμμα και μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τους όταν αποφασίσετε να βγείτε έξω για ένα γάμο. Δεν είναι ταφ και ορισμένοι από αυτούς είναι πραγματικά σχετικά με τον τρόπο που φέρνετε τον εαυτό σας μαζί του.

Δοκίμασε το! Έχουμε την πλάτη σας και θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα για να δείτε αυτό το βλέμμα.

12 τελευταίες Hairstyles Updo για μεσαία μαλλιά Στυλ στη ζωή

Τι χρειάζεστε:

  • Σπρέι μαλλιών
  • φουρκέτες
  • Κεφαλάρι από ύφασμα
  • Μαλλιά ελαστικά

Πώς να το κάνουμε:

  • Ψεκάστε το υφασμάτινο τρίχωμα σε όλη την τρίχα σας. Ψεκάστε τα μέσα και έξω και σιγουρευτείτε ότι καλύπτετε όλα τα μέρη.
  • Στη συνέχεια, αφήστε τα κτυπήματα σας μόνο και συνδέστε τα υπόλοιπα μαλλιά σε μια καθαρή ουρά πόνι. Λοιπόν, είναι εντάξει ακόμα κι αν δεν είναι τακτοποιημένο, μπορούμε να φτιάξουμε το αριστοκρατικό updo!
  • Γυρίστε απαλά την αλογοουρά σιγουρευτείτε ότι κάνετε ένα χαμηλό κουλουράκι. Στερεώστε το σωστά στο κεφάλι χρησιμοποιώντας τις ακίδες bobby. Συνδέστε το από όλες τις πλευρές και βεβαιωθείτε ότι είναι σφιχτό και χαμηλό.
  • Τώρα στα κτυπήματα! Μοιραστείτε τα καλά και τα χτενίστε. Τώρα, φέρτε τα κτυπήματα στη μία πλευρά.
  • Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση, τοποθετήστε το πανί πίσω από τα κτυπήματα.

Αυτό είναι όλο. Είναι τόσο απλό όσο αυτό!

Τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι τα καλύτερα, δίπλα σε κοντές τρίχες. Εξασφαλίζουν ότι τα μαλλιά σας δεν ιδρώνουν πολύ. Η ανοδική εφεύρεση είναι πραγματικά μια ευλογία σε αυτό το θέμα. Σας αφήνουν να τραβήξετε τα μαλλιά σας, μερικά από αυτά σε στυλ swag όπως παραπάνω. Με αυτόν τον τρόπο, αντιμετωπίζετε τη ζέστη και είστε επίσης μοντέρνοι και έτοιμοι για πάρτι! Τα hairstyles μας θα σας δείξουν το δρόμο!

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map