11 Όμορφη ηθοποιός Ταμίλ στη Σάρεε | Στυλ στη ζωή

Ταμίλ ηθοποιός! Όλοι γνωρίζετε ότι η ταμίλ ηθοποιός συνήθως φορούν sarees, αλλά σήμερα οι αλλαγές στυλ στις οποίες ο δυτικός πολιτισμός τοποθετεί ένα σημαντικό ρόλο. Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς προτιμούν να φορούν δυτικά φορέματα όπως τζιν, σορτς κλπ. Ωστόσο, σε αυτή τη γραφή έχω εξερευνήσει έναν κατάλογο των κορυφαίων 11 ταμίλ ηθοποιών σε saree.

Ταμίλ ηθοποιός Σε Saree:-

1. Manchu Lakshmi Σε Bright Pink Saree:

tamil actress in saree

Η Laxmi Manchu φορέσει ένα ροζ saree που περιλαμβάνει χρυσό περιθώριο που είναι ζευγαρωμένο με πράσινο αντίθετο πράσινο αμάνικο μπρελόκ από μετάξι. Αυτή η μπλούζα έχει σχεδιαστεί από shilpa reddy.

2. Vithika Sheru Στο Half Saree:

tamil actress in saree2

Φαίνεται πανέμορφη στο μισό saree του bhargavi kunam. Το μοντέλο καθώς και η ηθοποιός vithika sheru να είναι παρόντες στον κινηματογραφικό τύπο "mahabalipuram" συναντιούνται με ένα κόκκινο μισό saree που σχεδιάστηκε από τον bhargavi kunam. Έχει κόκκινο μισό saree που έχει χρυσό εκτύπωσης συν το χρυσό σύνορο, υπάρχει κόκκινο dupatta που είναι μαζί με αγκώνες μανίκια μήκους με χρυσό χρώμα κεντημένη μπλούζα.

3. Anchal In Blue Saree:

tamil actress in saree3

Tamil ανδρική ηθοποιός φαίνεται τόσο εντυπωσιακή σε αυτό το διαφανές μπλε saree. Αυτό το saree έχει καθαρό ύφασμα με χρυσά κεντήματα σε όλο το saree, εκτός από τα σύνορα. Τα σύνορα είναι απλά. Φοράει απλή αμάνικη μπλούζα.

4. Aksha Στο Νυφικό Saree:

tamil actress in saree4

φορεί κόκκινο saree νυφικό μετάξι Chennai. Αυτό το saree μεταξωτό καβέεβαραμ είναι βαθύ κόκκινο και χρυσό σε χρώμα που έχει χρυσά σύνορα zari, αυτό το saree συνδυάζεται με πράσινη μπλούζα σχεδιαστών μεταξιού. Αυτή η μπλούζα σχεδιάζεται από την Kavitha Gutta και είναι από τις νυφικές μπουτίκ Golden Threads.

5. Punarnavi Σε Pink Lahnga Saree:

tamil actress in saree5

Ταμίλ Ηθοποιός Punarnavi Bhupalam κοιτάζει γοητευτικό σε μαύρο και άσπρο lahnga saree. Αυτό το saree καλύπτει ένα απλό ροζ παλλό που έχει floral σύνορα, ροζ voni συγκεντρώνονται από πορτοκαλί αγκώνια μανίκια μανίκια μήκος που περιλαμβάνει κεντημένο floral σχέδιο.

6. Regina Cassandra Σε μαύρο καθαρό Saree:

tamil actress in saree6

Εμφανίστηκε στην ακουστική λειτουργία της επερχόμενης ταινίας της "Ra Ra Krishnayya" σε μαύρο fancygeorgette saree που περιλαμβάνει εργασίες sequin. Μαζί με αυτό το saree φοράει μαύρη μπλούζα λουστρίνι σπαγγέτι.

7. Ashwini στο μισό Saree:

tamil actress in saree7

Αυτή η τζάμι ηθοποιός Ashwini φορά το μισό saree που σχεδιάστηκε από την Trends Trisha. Περπάτησε στην ράμπα σε πράσινο παπαγάλο και κίτρινο λεμόνι που είναι διπλή σκιά με μισό σαρέι που δημιουργήθηκε από την Αμρίθα Μισρά. Οι τάσεις του Trisha είναι όλες εντοπίζονται για να αποκαλύψουν την αλληλουχία των καταστημάτων του σταυροειδώς τις δίδυμες πόλεις.

8. Shraddha Das σε μπλε σχεδιαστής Saree:

tamil actress in saree8

Η ηθοποιός Shraddha εμφανίζεται πανέμορφη και εντυπωσιακή σε αυτό το μπλε και χρυσό saree σχεδιαστή. Αυτό το saree αποτελείται από chiffon na doking τόσο άνετο να φορέσει καθώς και απλό να drape επίσης. Επιπλέον, η μπλούζα είναι αμάνικο που είναι επίσης κομμάτι σχεδιαστή.

Δείτε περισσότερα:  Hot ηθοποιός στη Σάρι

9. Sanjana In Red Saree:

tamil actress in saree9

Tamil acrress sanjana φαίνεται σε κόκκινο κεντημένο lehenga saree στην εταιρεία των χρυσών συνόρων, περιλαμβάνει επίσης μπλε net pallu από χρυσό συν κόκκινα σύνορα, ασημένια σύνορα πούλιες που ταιριάζουν μέσω υψηλής λαιμού πλήρη μανίκια βαθιά πούλιες εργασίας μπλούζα.

Δείτε περισσότερα:  Φωτογραφίες Kanjivaram Sarees

10 Keerthi μπλε σχεδιαστής μισό Saree:

Keerthi Blue Designer Half Saree

Φαίνεται αειθαλής όπως πάντα. Αναδεικνύει ότι είστε λαμπρός μαζί με τη ζωντανή αύρα. Αυτό είναι teal μπλε τέχνης μετάξι ζαριού υφαντά saree. Φοράει μπλούζα.

Δείτε περισσότερα:  Τελευταία σχέδια Lehenga Saree

11. Priyamani Σε Marron και το Golden Pure Silk Saree:

tamil actress in saree11

Φαίνεται όμορφη σε λεπτό saree μεταξιού kanchipuram το οποίο είναι υφαντό στο zari. Δώστε Maroon και Golden. Συγχρονισμένη με ανοιχτή μπλούζα ροζ καμουφλίδων Pure Handloom Kanchipuram στο Maroon.

Leave A Comment

39 + = 45