11 μηνών μωρό - βάρος, φροντίδα μωρού, ανάπτυξη και ορόσημα | progressivenewsdaily.info

11 μηνών μωρό – βάρος, φροντίδα μωρού, ανάπτυξη και ορόσημα

Το σπίτι είναι τώρα μια ευτυχισμένη θέση και όλοι γύρω σας εκμεταλλεύεται το μωρό σας με δώρα και ευλογίες. Είστε χαρούμενοι και βλέπετε το μωρό σας να αναπτύσσεται. Ωστόσο, ο πρώτος χρόνος σημαίνει πολλά άλλα πράγματα επίσης. Για παράδειγμα, ζητά τώρα εξηγήσεις για όλα όσα δεν εγκρίνει. Έχει πάει να κινεί τα χέρια και τα πόδια του για να εκφράσει την ανυπακοή του και μπορείτε τελικά να δείτε την προσωπικότητά του να αναπτυχθεί.

11 Month Old Baby

11 Μήνες Ορόσημα μωρών:

Ας δούμε τις αλλαγές στο βάρος, την ανάπτυξη και τη φροντίδα του μωρού 11 μηνών.

1. Βάρος:

Ένα χρόνο και το μωρό σας έχει αυξηθεί τόσο πολύ. Είναι κυριολεκτικά δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι υπήρχε ένας χρόνος που ήταν 1/4 ο σημερινός του μέγεθος. Εάν μπορεί να σταθεί καλά, σιγουρευτείτε ότι καταγράφετε το ύψος του και το παίρνετε στο γιατρό για αξιολόγηση. Μιλώντας για το βάρος του, θα πρέπει να ζυγίζει περίπου 2 κιλά περισσότερο από το αρχικό του βάρος. Ίσως θελήσετε να πάρετε μια ιδέα για το πώς εξελίσσεται η ανάπτυξη. Μην ξεχνάτε να τραβάτε φωτογραφίες κάθε μήνα, ώστε να μπορείτε να τις συγκρίνετε μέχρι το τέλος και να δείτε τη διαφορά για τον εαυτό σας. Μια ετήσια εγγραφή θα σας βοηθήσει εύκολα να προσδιορίσετε αν είναι τα γονίδια του / της ή του συντρόφου σας που έχουν μεγαλύτερη επίδραση στο μωρό σας.

2. Περιποίηση μωρού:

Ενώ το μωρό σας δεν μπορεί να περιμένει να διερευνήσει τι μπορεί να προσφέρει ο κόσμος, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα πάντα γύρω του είναι εξίσου ασφαλή με το παιδί να είναι γύρω. Θα πρέπει να τον κάνει να αισθάνεται καθησυχασμένος από τώρα που είναι η εποχή που ακόμα και η ελάχιστη δυσφορία θα έχει πολλά ζητήματα στο μοτίβο ανάπτυξης του. Αγκαλιάστε το μωρό σας περιστασιακά και τον κάνει να αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του. Βεβαιωθείτε ότι είστε γονέας του, παραμείνετε γύρω του όλο το χρόνο. Κρατήστε τα δάπεδα του σπιτιού σας καθαρά δεδομένου ότι θα προτιμήσει να σέρνεται περισσότερο δεδομένου ότι έχει πρόσφατα κατακτηθεί αυτή η τέχνη. Πλύνετε τα χέρια του πριν πάει για ύπνο καθώς οι πιθανότητες είναι ότι θα τα βάλει στο στόμα του για να δείξει ότι είναι πεινασμένος. Θα αρχίσει τελικά να αγαπάει το χρόνο κολύμβησης του, γι 'αυτό μην τον αφήνετε αφύλακτο κοντά σε πισίνα ή μπανιέρα. Αφήστε το κάπνισμα σας ή το βγάλτε έξω, καθώς διαφορετικά αυξάνεται η πιθανότητα αναπνοής και το άσθμα για το μωρό σας. Μην ξεχάσετε να αποδείξετε το παιδί σας στο σπίτι σας και να τον μάθετε να χρησιμοποιεί τα πράγματα ανεξάρτητα μετά από αυτό. Αυτό θα διασφαλίσει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα άλλο παιδί που τρέχει.

3. Διατροφή:

Ο θηλασμός στην ηλικία των 11 μηνών για το μωρό σας είναι φυσικά καλός, αλλά μόνο ο θηλασμός δεν είναι. Σε περίπτωση που το παιδί σας δεν επιθυμεί να φάει άλλα φρούτα και λαχανικά, τον ενθαρρύνετε αντί να το εγκαταλείψει. Χρειάζεται φρέσκα θρεπτικά συστατικά για να αναπτυχθεί και να του προσφέρουν φλιτζάνια γάλακτος αντί των μπουκαλιών θα πρέπει να είναι καλύτερα τώρα. Αποφύγετε το αγελαδινό γάλα προς το παρόν και μεταφέρετε αντλίες αναρρόφησης στήθους. Οι λύσεις τύπου μπορούν να αποδειχθούν μια καλή επιλογή για εσάς και μπορείτε πάντα να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει καλά μαγειρεμένο ρύζι, κρέας και ψάρι στη διατροφή του. Αυτό θα τον βοηθήσει να γνωρίζει ποια θα είναι η μελλοντική δίαιτά του για σίτιση και μπορεί να αρχίσει να το συνηθίζει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πανικοβληθείτε εάν δεν δείχνει ενδιαφέρον να απολαύσετε τίποτα εκτός από το μητρικό γάλα, απλώς προσπαθήστε να έχετε το φαγητό σας μπροστά του και να κάνετε καλές εκφράσεις για να τον εμπνεύσετε να έχει αυτό που του προσφέρετε.

4. Ύπνος:

Το ύπνο του στο τέλος των 11 μηνών θα πρέπει να είναι πιο καθορισμένο. Θα πρέπει να υπάρχουν δύο σημαντικοί χρόνοι ύπνου εκτός από τη νύχτα. Η πρωινή ώρα είναι όταν το μωρό σας δεν δείχνει κανένα σημάδι του αγώνα και απλώς εγκαταλείπει εύκολα. Ο απογευματινικός ύπνος είναι όταν το πρόβλημα έρχεται μέσα και μπορεί να έχει δυσκολία στον ύπνο λόγω του θορύβου που υπάρχει στο νοικοκυριό. Προσπαθήστε να εργαστείτε σε ένα πρόγραμμα αφού παρατηρήσετε πώς συνήθως κοιμάται. Ανάλογα με τις δραστηριότητές του, ο χρόνος που είναι κουρασμένος είναι όταν κοιμάται. Για το λόγο αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η απόσταση ανάμεσα σε δύο από τα NAP παραμένει γεμάτη από περιστατικά. Μιλήστε μαζί του και τον ενθάρρυνε να παίξει, έτσι κουράζοντας τον περισσότερο, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κοιμηθεί.

5. Ανάπτυξη:

Μέχρι το τέλος του 11ου μήνα, το μωρό σας εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να αναπτύσσει το δικό του σύνολο δεξιοτήτων. Αφήστε τον να συνεχίσει με τον δικό του ρυθμό καθώς τον μεταφέρετε σε μέρη έξω, ώστε να μπορεί να αλληλεπιδράσει περισσότερο. Το μωρό σας σε αυτό το στάδιο μπορεί να έχει ξεκινήσει με τα πόδια ή είναι πολύ κοντά σε αυτό. Αφήστε τον να φτάσει εκεί. Τα ακαδημαϊκά του δυναμικά δεν έχουν ακόμη καθοριστεί, αλλά η εγγραφή του σε παιδικό σταθμό στη σκηνή του θα ήταν καλή ιδέα. Τώρα πλέον μπορεί να καταλάβει ολόκληρες προτάσεις, παρόλο που το πόσα από αυτά ακολουθεί εξαρτάται από τη διάθεσή του. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με το πόσο ψηλός έχει μεγαλώσει και πόσο φτάνει η έκτασή του. Ανθεκτικότητα στο μωρό ανάλογα. Μπορείτε να δείτε πως τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλάζουν τώρα και ότι χρειάζεται μεγαλύτερα ρούχα για να προσαρμόσει το αναπτυσσόμενο σώμα του. Αλλαγές στα φωνητικά και το βήμα μπορούν επίσης να παρατηρηθούν σε αυτό το στάδιο.

6. Συνταγές τροφίμων και παιχνίδια:

Τώρα που η διατροφή του περιέχει περισσότερα στερεά, βεβαιωθείτε ότι ό, τι βάζετε έχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Ένα καλό μείγμα γαλακτοκομικών, λαχανικών και φρούτων θα πρέπει να είναι ιδανικό. Θα τρέξει πιθανώς γύρω από πολλά, οπότε φροντίστε να του δώσετε μικροσκοπικά σνακ για να τον ενεργοποιήσετε. Μην τον αναγκάζετε για ένα γεύμα και πάντα να θυμάστε να συνεχίζετε να προσθέτετε γεύσεις για να κάνετε γεύσεις γεύσης του να αναπτυχθούν γρηγορότερα.

7. Ορόσημα:

Αυτό συμβαίνει όταν το μωρό σας θα επιθεωρήσει κάθε άτομο πριν κάνει μια συνομιλία. Μπορείτε να περιμένετε ένα υγιές δεσμό εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εσάς και το παιδί σας και ο σύντροφός σας θα πρέπει επίσης. Περάστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με το μικρό σας όσο μπορείτε.

Το κλειδί για την αύξηση του μικρού σας ένα ευτυχισμένο παιδί θα ήταν να μην χάσετε το μυαλό σας και να του επιτρέψετε να διερευνήσει τα πράγματα γύρω του μόνος του, βεβαίως με προσοχή.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 52 = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map