10 Εικόνες της Sandra Bullock χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

10 Εικόνες της Sandra Bullock χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Μια από τις πιο διάσημες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ είναι η Sandra Bullock. Αυτή η γυναίκα έχει σπάσει μερικές από τις καλύτερες ταινίες στην ιστορία της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας. Είναι διάσημη για τα σπουδαία έργα της σε μερικές από τις πιο συναρπαστικές ταινίες που παρήγαγε ποτέ, μία από τις οποίες είναι η Βαρύτητα. Είναι είναι μια μητέρα δύο και είναι ελαφρύ πάνω από 50 χρόνια, αλλά φαίνεται οθόνη-έτοιμο όλη την ώρα. Με το φυσικά όμορφο πρόσωπό της και τις δεξιότητες που δίνει στον θεό της, μπορεί να γυρίσει σχεδόν κάθε ταινία, παίζει.

Σάντρα Bullock without Makeup

Sandra Bullock Δεν μακιγιάζ εικόνες:

Εδώ είναι οι κορυφαίες 10 φωτογραφίες από το γεγονός ότι η Sandra μπορεί να φανεί αρκετά δελεαστική χωρίς κανένα είδος μακιγιάζ.

1. Με το παιδί της:

Σάντρα Bullock without makeup1

Η Sandra βράζει το casual outfit, καθώς παίρνει το μωρό της από το σχολείο. Αυτή η γυναίκα έχει το διαμέτρημα να φανεί φοβερό όλη την ημέρα και δεν απαιτεί μακιγιάζ γι 'αυτό. Αυτή είναι πιθανώς μία από τις καλύτερες Sandra Bullock χωρίς φωτογραφίες μακιγιάζ όλων των εποχών.

2. Το πρωί χωρίς μακιγιάζ:

Σάντρα Bullock without makeup2

Η Σάντρα φάνηκε ωραία καθώς κουνούσε την πρωινή βόλτα με το μαύρο σακάκι της, που φαινόταν φανταστική γι 'αυτήν. Δεν υπήρχε ένα κομμάτι μακιγιάζ στο πρόσωπό της εκείνη την ημέρα και ακόμα κοίταξε αρκετά δελεαστικό.

3. Sandra Bullock Δεν έχει μακιγιάζ Snaps:

Σάντρα Bullock without makeup3

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες γυμνό πρόσωπο Sandra Bullock χωρίς μακιγιάζ. Όλες αυτές οι εικόνες σχετίζονται με την ίδια μέρα, οι οποίες συνθέτουν την ομορφιά της φυσικής ομορφιάς αυτής της ηθοποιού.

4. Η μινιμαλιστική ματιά:

Σάντρα Bullock without makeup4

Εδώ, έχουμε μια όμορφη εικόνα μιας φωτογράφισης της Sandra χωρίς μακιγιάζ. Φαίνεται πολύ κομψό και εκφραστικό σε αυτή την εικόνα της. Βράζει το όμορφο πρόσωπο της χωρίς τη βοήθεια οποιωνδήποτε προϊόντων ομορφιάς.

5. Αυτό το αξιολάτρευτο βλέμμα:

Σάντρα Bullock without makeup5

Η Σάντρα έχει ένα αρκετά αποτελεσματικό ήπιο πρόσωπο. Αλλά, ταυτόχρονα, έχει και πολύ όμορφο πρόσωπο. Τα μάγουλά της δεν είναι παχουλά, αλλά είναι και χαριτωμένα. Αυτή η γυναίκα χρειάζεται μόλις τη βοήθεια οποιουδήποτε καλλιτέχνη μακιγιάζ για να φανεί όμορφη, καθώς έχει ένα πραγματικά ελκυστικό πρόσωπο ήδη.

Δείτε περισσότερα: Rosie Huntington Whiteley χωρίς μακιγιάζ

6. Στη μόδα:

Σάντρα Bullock without makeup6

Η Σάντρα φάνηκε να περπατάει στους δρόμους φορώντας ένα πραγματικά φοβερό ρούχο, το οποίο της ταιριάζει. Εδώ, δείχνει και το πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ, το οποίο την καθιστά μία από τις καλύτερες Sandra Bullock χωρίς να δημιουργεί φωτογραφίες όλων των εποχών.

7. Sandra Bullock με νέο κομμωτήριο:

Σάντρα Bullock without makeup7

Αυτή η εικόνα προέρχεται από τις σειρές μιας από τις πολλές επιτυχημένες ταινίες της Sandra. Έπρεπε να την κόψει για να παίξει το χαρακτήρα της σε αυτή την ταινία. Αυτή είναι ίσως μία από τις καλύτερες στιγμές, όταν θα δείτε τη Σάντρα να δείχνει το φυσικά τολμηρό της πρόσωπο.

8. Το κορίτσι της εφηβικής κοίτης:

Sandra-Bullock-χωρίς-μακιγιάζ8

Η Σάντρα είναι προσαρτημένη στην παιδική της πλευρά, γι 'αυτό φοράει αυτό το φοβερό φόρεμα σε αυτή την ηλικία. Αυτή η γυναίκα μπορεί σχεδόν να φορέσει τίποτα και να φανεί εκπληκτικά όμορφη σε αυτό. Η Σάντρα είναι δημοφιλής για την παιδική και αξιολάτρευτη εμφάνισή της. Αυτό το κάνει ένα διάσημο πρόσωπο μεταξύ των εφήβων και των μικρών κοριτσιών επίσης.

Δείτε περισσότερα: Ρετσίλ Μακάντς Μακιγιάζ

9. Μακιγιάζ Λιγότερο Ομορφιά Sandra Bullock στις αγορές:

Σάντρα Bullock without makeup9

Η Sandra Bullock είναι προικισμένη με ένα όμορφο πρόσωπο και μπορεί να φανεί πολύ γλυκιά και παιδική και αρκετά έντονη την ίδια στιγμή. Αυτές οι εικόνες δείχνουν ότι η Sandra σίγουρα δεν απαιτεί πάρα πολύ μακιγιάζ για να κάνει τον εαυτό της να δείχνει γοητευτικός μπροστά στους ανθρώπους. Μπορεί απλά να φέρει το φυσικά ελκυστικό της πρόσωπο και να προσελκύσει ακόμα την προσοχή. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα Sandra Bullock δεν μακιγιάζ εικόνες ποτέ.

10. Αυτό το πρόσωπο αν και!

Σάντρα Bullock without makeup10

Πιθανότατα έχετε δει πολλές εικόνες μακιγιάζ της Sandra Bullock. Αυτή είναι μια εικόνα της που δεν φοράει καθόλου μακιγιάζ καθόλου. Μπορεί να φανεί τόσο γοητευτικό, ότι πάρα πολύ χωρίς μακιγιάζ και ότι το γεγονός είναι πραγματικά φανταστικό και καλό γι 'αυτήν.

Δείτε περισσότερα: Τζένα Ντέουαν χωρίς μακιγιάζ

Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε μερικές στιγμές της Sandra Bullock χωρίς μακιγιάζ, τότε οι παραπάνω συζητήσεις θα είναι τέλειες για εσάς. Αυτό το άρθρο αποδεικνύει το γεγονός ότι η Sandra χρειάζεται μόλις να φανεί ελκυστική. Μπορεί απλώς να σπάσει την οθόνη με το φυσικά δελεαστικό της πρόσωπο.

Εικόνες Πηγή: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map