Τα τελευταία 10 τελευταία σχέδια Mehndi Stencils | Στυλ στη ζωή

Το Mehndi είναι δημοφιλές από δεκαετίες και είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διακοσμήσετε τα χέρια και τα πόδια. Ο σχεδιασμός Mehndi εφαρμόζεται γενικά με τη βοήθεια κώνων και στη συνέχεια ένα πανέμορφο σχέδιο γίνεται στις παλάμες, τα χέρια, τον καρπό ή τα πόδια.

Σχεδιάζοντας μοτίβα διαρκεί αρκετό χρόνο έτσι ώστε τώρα να γίνει η εργασία εύκολη και γρήγορη, οι μεσεντίνι μεμβράνες έχουν βγει μέσα από τις οποίες μπορούν να εφαρμόσουν υπέροχες σχεδιαστικές παραβιάσεις σχεδιασμού και στυλ flaunt και να πάρουν αυτά τα μυαλό φυσάει φαίνεται. Τα στένσιλ είναι διαθέσιμα με τη μορφή αυτοκόλλητων ή πλαστικών τα οποία μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και στη συνέχεια να μπορούν να εφαρμόσουν χένα πάνω από αυτό και να βγάλουν το διάτρητο.

Διαφορετικές ποικιλίες σχεδίων Mehndi Stencils:

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία σχέδια 10 mehndi stencils.

1. Βαρέλι στυλ Mehandi στένσιλ:

mehndi stencils designs

Στην περίσταση του γάμου και ειδικά για το σχεδιασμό της νύφης henna, φαίνεται μοναδικό και το πλήρες χέρι θα πρέπει επίσης να είναι περίπλοκα καλυμμένο με θαυμάσιο παραδοσιακό design mehendi. Έτσι αυτό το είδος αυτοκόλλητων mehndi θα λύσει το σκοπό και μπορεί εύκολα να πάρει αυτά τα ελκυστικά διαφορετική εμφάνιση.

2. Σχέδια Arch Shape Mehndi Stencil Σχέδια:

Αψίδα Shape Mehndi Stencils

Αυτό είναι ένα σχήμα τόξο mehandi στένσιλ βελτιώνει όμορφα τα χέρια του ατόμου. Το stencil έχει περίπλοκες μικρές καμπύλες αλλά δεν αναμιγνύει το ένα με το άλλο δίνοντας έτσι μια όμορφη εμφάνιση στα χέρια ή τα πόδια. Απλά εφαρμόστε την αγαπημένη χτένι χρώμα χένας πάνω από το στένσιλ και φανταστείτε.

3. Φύλλα Mehndi Stencil:

Φύλλα Mehndi Stencil

Αυτά τα απλά σχέδια mehndi σχέδια θα είναι απλά και εύκολο να εφαρμοστούν από μικρά και μικρά κορίτσια, έτσι αυτό το φύλλο mehandi στένσιλ στέκεται ως μια τέλεια επιλογή γι 'αυτούς. Τα στένσιλ είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά σχέδια και σχέδια. Αυτό μπορεί να γίνει με βάση την ευκαιρία και το ενδιαφέρον που θα χρειαστεί λιγότερο χρόνο.

4. Όμορφη μενταγιόν λουλουδιών Mehndi:

Πανεμορφη Flower Mehndi Stencils

Ο σχεδιασμός μοτίβων λουλουδιών εφαρμόζεται από δεκαετίες, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα δημοφιλές σχέδιο στο mehandi. Τα stencils των λουλουδιών mehndi διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα και εφαρμόζονται από διαφορετικό στυλ δίνοντας έτσι ένα νέο και μαγευτικό βλέμμα.

5. Σχέδια Mehndi Stencils για όπλα:

Mehndi Stencils Design For Arms

Διακόσμηση των όπλων με διαφορετικό τύπο πιασάρικων σχεδίων για να κερδίσουν δημοτικότητα, καθώς δίνει ελκυστική και μοντέρνα εμφάνιση. Τα μεντενι σπρέι έχουν τεράστια συλλογή σχεδίων για όπλα ως αυτοκόλλητο και ακόμη και σε καουτσούκ μορφή. Διαλέξτε αυτό και εύκολα παραπλανήστε τα μοντέρνα και μοντέρνα σχέδια.

6. Σειρά μίας γραμμής Mehendi:

Μονόκλινο line Mehndi Stencils

Αυτός ο τύπος mehandi μιας γραμμής είναι πολύ ελκυστικός και φαίνεται πολύ ελκυστικός όταν εφαρμόζεται στα χέρια ή τα πόδια. Τα stencils μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε περίσταση και μπορούν ακόμη και να εφαρμόσουν henna σε μια απλή ημέρα για αυτά τα κομψά βλέμματα.

7. Σχέδιο πυξίδας Mehandi στένσιλ:

Πυξίδα Pattern Mehndi Stencils7

Τώρα τα νεαρά κορίτσια κολάζ της ημέρας κοσμούν για να σχεδιάσουν κάτι ασυνήθιστο και μοναδικό στον καρπό τους. Έτσι, αυτό το είδος εμβλήματος βραχιόλι πυξίδα μπορεί να γεμίσει πλήρως την επιθυμία τους και να τους δανείσει μια μοντέρνα και μοντέρνα εμφάνιση σε δευτερόλεπτα.

8. Απλά Σχέδια με Stencil Henna:

Απλός Henna Stencils

Η αγάπη ορισμένων γυναικών απλή σχεδιασμό mehndi έτσι ώστε να μπορεί να κοσμείται σε κάθε φεστιβάλ και πάρτι. Υπάρχουν πολλά στένσιλ διαθέσιμα, τόσο εθνικά όσο και σύγχρονα. Υπάρχουν όμορφα διακοσμητικά φύλλα από την Υεμένη και το Μαρόκο, τα οποία δουλεύουν καλά με ασημένια χέννα.

9. Sizzling Mehendi Stencil για την πλάτη:

Σκωτσέζικα Mehndi Stencil for Back Shoulders

Εδώ έρχεται μια sizzling και mesmerizing mehendi στένσιλ που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα στην πλάτη ή σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Αυτά τα στένσιλ είναι υπέροχα για stenciling μοτίβα, όταν τώρα εύκολα επιδεικνύουν το ύφος με αυτά τα mehandi στένσιλ.

10. Χαριτωμένο σχήμα πεταλούδας Mehandi στένσιλ:

Χαριτωμένος Butterfly Shape Mehndi Stencils

Τα παιδιά θα ήθελαν να πάρουν μια πεταλούδα mehndi ή τατουάζ γίνει στα χέρια, τα χέρια και τα πόδια τους. Αυτό το είδος των σχεδίων θα είναι η καλύτερη επιλογή από τις κυρίες για να διακοσμήσει τα χέρια του παιδιού με απλά και εύκολα στένσιλ που θα γίνει σε λίγα λεπτά αλλά δίνει κομψή εμφάνιση.

Συμπέρασμα:

Τα εκτυπώσιμα σχέδια Mehendi διατίθενται σε διάφορα σχέδια και σχέδια, όπως κυκλικές, φύλλα, λουλούδια, χαριτωμένα σχήματα πεταλούδας. Με αυτά τα stencils μπορεί να πάρει ένα παραδοσιακό και όμορφο μοτίβα σχεδιασμένο μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι μπορεί εύκολα να διαλέξει το ένα σύμφωνα με το ύφος και την ευκαιρία και να διακοσμήσει εύκολα το τμήμα του σώματος για αυτές τις μινιμαλιστικές εμφανίσεις.

Leave A Comment

72 − = 63