10 Εικόνες από Lucy Hale χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Karen Lucille Hale επίσης γνωστή ως μόνο Lucy Hale είναι μία από τις πιο γνωστές ηθοποιός στο Χόλιγουντ. Είναι επίσης διάσημος τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Η ηθοποιός, αν είναι διάσημη για τα σαγηνευτικά της μάτια και την χαριτωμένη εμφάνιση της. Είναι πραγματικά λατρευτός και έχει κάποια εσωτερική ομορφιά που συνδέεται με αυτήν, η οποία κάνει την εμφάνιση πανέμορφη χωρίς να βάζετε σε οποιοδήποτε μακιγιάζ. Η φυσική της ομορφιά είναι περισσότερο από αρκετή για να εντυπωσιάσει το μαζικό κοινό και το κάνει απλώς χαμογελώντας στην πιο όμορφη φυσική φάση της. Με μια εκπληκτική σωματική διάπλαση, έχει το τέλεια τεντωμένο πρόσωπο και λαμπερά μάγουλα που την κάνουν τέλεια για κάθε ρόλο εφηβικού κοριτσιού. Αυτό το κορίτσι ξέρει πώς να κάνει τον εαυτό της να φανεί όμορφος με τη βοήθεια των προϊόντων styling, αλλά μαζί με αυτό, έχει ένα φυσικά όμορφο πρόσωπο που κάνει κάθε προϊόν καλλωπισμού λειτουργεί το καλύτερο εδώ. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της Lucy Hale χωρίς κανένα μακιγιάζ, το οποίο θα σφυρηλατήσει το μυαλό σας.

1. Το αξιολάτρευτο τεντωμένο πρόσωπο:

Λούσι Hale without makeup1

Εδώ, μπορούμε να δούμε ότι η Lucy δεν φορά καθόλου μακιγιάζ και αυτή είναι ίσως μια από τις πιο όμορφες φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ της Miss Hale, όπου εμφανίζει με υπερηφάνεια τη φυσική ομορφιά του προσώπου.

2. Η Ομορφιά των ΗΠΑ:

Λούσι Hale without makeup2

Η Lucy Hale εργάστηκε σε πολλά μικρά και μεγάλα έργα σε όλη την Αμερική και της επέτρεψε να συλλάβει εύκολα το κοινό και να γίνει αρκετά δημοφιλής σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αυτή την εικόνα, φοράει ελάχιστο μακιγιάζ αλλά εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά πανέμορφο.

3. Το Ελάχιστο Μακιγιάζ Κορίτσι:

Λούσι Hale without makeup3

Αυτή είναι μια εκπληκτική εικόνα της Lucy Hal, όπου αθλείται το φυσικά όμορφο πρόσωπο χωρίς κανένα δισταγμό. Είναι κάπως υπερήφανη για τη φυσική της ομορφιά και αισθάνεται ότι το πρόσωπό της δεν απαιτεί την πρόσθετη βοήθεια του μακιγιάζ. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες Lucy Hale χωρίς μακιγιάζ εικόνες.

4. Αυτό το Θείο Χαμόγελο:

Λούσι Hale without makeup4

Η Λούσι έχει ένα όμορφο χαμόγελο που είναι θεόφιλο. Το χαμόγελό της κάνει την φυσική της ομορφιά ακόμα πιο ελκυστική και κάνει την εμφάνισή της ακόμη πιο όμορφη από ότι αρχικά.

5. Ω Lucy:

Λούσι Hale without makeup5

Αυτό είναι ένα πραγματικά χαριτωμένο pic της Lucy που κερδίζει τις καρδιές. Αυτό το pic δείχνει πόσο πανέμορφη αυτή η γυναίκα φαίνεται χωρίς καν να προσπαθεί να φανεί καλό. Έχει μια θαυμάσια υφή των μαλλιών και το ήπιο της πρόσωπο ταιριάζει απόλυτα στο σώμα και στο χτένισμα της. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες φωτογραφίες Lucy Hale χωρίς μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα: Paris Hilton Δεν Μακιγιάζ

6. Το Facebook Ενημέρωση Εικόνα:

Λούσι Hale without makeup6

Εδώ, έχουμε μια μακιγιάζ ελεύθερη εικόνα της Lucy Hale, παρουσιάζοντας τη νέα της σελίδα στο facebook και το νέο σύνολο των οπαδών της, τα οποία με την ευκαιρία αυξάνεται με γρήγορο ρυθμό.

7. Αυτά τα μάτια, αν και.

Λούσι Hale without makeup7

Μπορεί να ειπωθεί ότι, η Lucy έχει μερικά από τα πιο όμορφα και επαναστατικά μάτια πάντα. Τα μάτια της μπορούν να σκοτώσουν κάποιον συναισθηματικά. Αισθάνεται σαν να τα μιλάει για τα μάτια της και μπορούν να κάνουν όλη τη συζήτηση όταν κάποιος μιλάει με τη Lucy.

Δείτε περισσότερα: Σοφία Μπους Μακιγιάζ

8. Το χαριτωμένο σύνολο της Selfie:

Λούσι Hale without makeup8

Υπάρχουν πολλά τέτοια selfies στο διαδίκτυο. Αυτό είναι ένα από αυτά, τα οποία δείχνουν το λαμπερό πρόσωπο που δεν είναι μακιγιάζ της Lucy Hale και η φυσική ομορφιά της είναι πολύ καλά εμφανιμένη σε αυτήν την εικόνα.

9. Η εσωτερική κάμερα Web Selfie:

Λούσι Hale without makeup9

Αυτή η συγκεκριμένη εικόνα έκανε κλικ από την ίδια την Lucy, όταν ενεργοποίησε την κάμερα του laptop για να κάνει μια ζωντανή συνεδρία qna με τους οπαδούς της. Αυτή είναι ίσως μια από τις πιο όμορφες Lucy Hale χωρίς εικόνα μακιγιάζ που δείχνει με εντυπωσία το όμορφο πρόσωπο της στην πραγματικότητα.

Δείτε περισσότερα: Cheryl Cole χωρίς μακιγιάζ

10. Η λήψη φωτογραφιών:

Λούσι Hale without makeup10

Αυτό είναι ένα από τα πολλά snaps που ανήκουν σε μια εκστρατεία φωτογράφησης, της οποίας η Lucy ήταν το κύριο αξιοθέατο. Σε κάθε φωτογραφία και την εικόνα της, η φυσική ομορφιά της εμφανιζόταν έντονα.

Πάνω ήταν μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ της Lucy Hale που έδειχνε το φυσικό πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ. Υπάρχουν μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της Lucy Hale, η οποία έδειξε πόσο όμορφη μπορεί να δει αυτή η κυρία χωρίς να βάλει καθόλου μακιγιάζ καθόλου.

Εικόνες Πηγές 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 2 = 1