10 φωτογραφίες της Jennifer Garner χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Η Jennifer garner no makeup είναι μια πολύ γνωστή ηθοποιός στη βιομηχανία του Χόλιγουντ που βράζει απόλυτα την εμφάνισή της όλη την ημέρα και για όλη την καριέρα της. Jennifer έχει δει στην ράμπα και ακόμη και στις ταινίες της αθλητικές λίγο για να μην μακιγιάζ δεδομένου ότι είναι ένα πολύ φυσικό πρόσωπο που έχει εμπνεύσει κυρίες παντού να είναι σαν την.

Λαμβάνοντας υπόψη τις καλύτερες φωτογραφίες της Jennifer Garner χωρίς μακιγιάζ

1. Ο Μινιμαλιστής:

Τζένιφερ Garner without Makeup 1

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτή την εικόνα Jennifer χωρίς μακιγιάζ δεν αθλητικά καθόλου μακιγιάζ καθόλου, εκτός από ένα μικρό κομμάτι του eyeliner και ένα άγγιγμα εδώ και εκεί για το πρόσθετο αποτέλεσμα. Η Jennifer ήταν πάντα μινιμαλιστική όταν πρόκειται για μακιγιάζ και αυτή η εικόνα είναι απόδειξη αυτού.

2. Radiant Smile:

Τζένιφερ Garner without Makeup 2

Το μακιγιάζ της Jennifer Garner είναι ένας αφοσιωμένος άνθρωπος που αγαπά να παραμείνει υγιής παρά να χρησιμοποιεί καλλυντικά μέσα για να την κάνει να δείχνει καλή. Διατηρεί μια υγιεινή διατροφή, πίνει άφθονο νερό και χρησιμοποιεί πολλά φυσικά προϊόντα στο σώμα της.

3. Διασκέδαση Day Out:

10 φωτογραφίες της Jennifer Garner χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Όπως μπορείτε να δείτε Jennifer απολαμβάνει μια ημέρα μακριά και γι 'αυτό είναι αθλητικό ως περιστασιακή εμφάνιση όσο το δυνατόν με απολύτως κανένα μακιγιάζ για να καταστρέψει την αίσθηση ενός τόσο υπέροχου προσώπου και της προσωπικότητας αυτής της υπέροχης κυρία.

Δείτε περισσότερα: Drew Barrymore Δεν μακιγιάζ

4. Στο Set Candid:

Τζένιφερ Garner without Makeup 4

Αυτή η ειλικρινής εικόνα της Jennifer που τραβήχτηκε στα σύνολα ενός από τους πυροβολισμούς της είναι μια εικόνα που ακτινοβολεί φυσικά την ομορφιά και δείχνει ότι αυτή η κυρία είναι το πραγματικό νόημα της φυσικής ομορφιάς. Μια από τις καλύτερες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε αυτό το όμορφο κορίτσι, αυτή η εικόνα είναι πραγματικά ειλικρινής.

5. Αφιερωμένο φυσιοδίφης:

10 φωτογραφίες της Jennifer Garner χωρίς μακιγιάζ Στυλ στη ζωή

Η Jennifer έχει πολλές τελετές απονομής βραβείων και παρουσιάζει μόδες όπου η εμφάνισή της έχει υπονομεύσει πραγματικά πολλά από τα μοντέλα και άλλες διασημότητες της περιοχής. Η Jennifer αγαπάει μια ματιά μακιγιάζ γιατί ενισχύει το ήδη όμορφο πρόσωπο που είναι.

6. Νεότερη εικόνα:

Τζένιφερ Garner without Makeup 6

Αυτή είναι μια μεταβλητή νεότερη εικόνα της Jennifer Garner δίνοντας έμφαση ότι αυτή η κυρία μεγάλωσε μια φυσική ομορφιά που ως καμία σύγκριση καθιστώντας της ένα είδωλο για τις γυναίκες παντού.

Δείτε περισσότερα: Χίλαρι Κλίντον χωρίς μακιγιάζ

7. Φυσικά μπούκλες:

Τζένιφερ Garner without Makeup 7

Η Jennifer Garner έχει μερικά από τα καλύτερα μαλλιά της βιομηχανίας καθώς και για να ταιριάζει απόλυτα με τη φυσική της εμφάνιση. Πολλοί στυλίστες έχουν σεβαστεί αυτήν την υπέροχη κυρία για όλα τα ταλαντούχα ταλέντα της.

8. Beauty Uncompared:

2η annual Save the Children Illumination Gala

Jennifer έχει δει αθλητικά απολύτως πολύ λίγο συνθέτουν την οθόνη, καθώς και την περαιτέρω αναγνώριση του γεγονότος ότι δεν υπάρχει ψέμα για το πότε αυτή η κυρία λέει ότι η χρήση δεν μακιγιάζ είναι το σύνθημά της.

9. Νυχτερινή έξοδος στην πόλη:

Τζένιφερ Garner without Makeup 9

Η Jennifer μίλησε για το γεγονός αυτό σε πολλά πρακτορεία μέσων ενημέρωσης στο παρελθόν όπου είπε συγκεκριμένα ότι πρέπει να περιλαμβάνει μόνο ένα κραγιόν και μια μάσκαρα και eyeliner για ακόμη και μια βραδιά έξω στην πόλη με φίλους.

Δείτε περισσότερα: Hayden Panettiere Χωρίς Make Up

10. Στη ράμπα:

Τζένιφερ Garner without Makeup 5

Η Τζένιφερ είναι γνωστή για το χαμόγελό της που είναι όλο το μακιγιάζ που χρειάζεται για το όμορφο της πρόσωπο. Αυτή η κυρία είναι μια τέλεια προσωπικότητα της φωτογραφικής μηχανής που αγαπά να θέτει για μια φωτογραφική μηχανή σε κάθε ευκαιρία που παίρνει.

Για να κατανοήσουμε περαιτέρω αυτή την υπέροχη κυρία και τη δήλωση της μόδας που θέτει για κυρίες παντού μπορείτε να πάτε σε απευθείας σύνδεση και να δούμε τον απεριόριστο αριθμό πρώτων φωτογραφιών αυτής της υπέροχης κυρίας, έτσι ώστε εσείς οι ίδιοι να δείτε ότι δεν υπάρχει φάρσα σε αυτό που αυτή η κυρία του Η βιομηχανία του Χόλιγουντ λέει.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

37 − 33 =