10 σπιτικές συμβουλές ομορφιάς για το ξηρό δέρμα στο πρόσωπο | Στυλ στη ζωή | progressivenewsdaily.info

10 σπιτικές συμβουλές ομορφιάς για το ξηρό δέρμα στο πρόσωπο | Στυλ στη ζωή

Το ξηρό δέρμα είναι μια κατάσταση όταν το δέρμα σας ξηρό χάνει υγρασία ή έχει λιγότερη παραγωγή σμήγματος. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω του φυσικού σας τόνου του δέρματος ή λόγω περιβαλλοντικών παραγόντων.

ομορφιά tips for dry skin

Δεν μπορεί να θεραπευτεί μόνο με αυτά που εφαρμόζετε σε αυτά. Αν θέλετε να το θεραπεύσετε, πρέπει να βεβαιωθείτε για το πώς το καθαρίζετε, τι εφαρμόζετε και τι φοράτε.

Ομορφιά Συμβουλές για ξηρό δέρμα στο σπίτι:

Εδώ είναι οι συμβουλές μας για φυσική ομορφιά για ξηρό δέρμα στο σπίτι.

1. Καθαρισμός του σώματος:

Καθαρισμός

Τα άτομα με ξηρό δέρμα πρέπει να δοκιμάσουν και να πάρουν μικρά ντους. Το νερό που ρίχνουν στους εαυτούς τους πρέπει να είναι μέτρια ζεστό αντί για ζεστό, καθώς το ζεστό νερό κάνει το δέρμα να στεγνώσει ακόμα περισσότερο. Χρησιμοποιώντας το έλαιο σώματος, ειδικά το ελαιόλαδο, είναι χρήσιμο 5 λεπτά με μπάνιο. Βοηθά στην συγκράτηση της υγρασίας. Τα σαπούνια και οι πλύσεις προσώπου πρέπει να είναι ήπια, καθώς τα τραχιά σαπούνια αποτελούν κύρια αιτία για την ξήρανση του δέρματος κατά τη διάρκεια του λουτρού.

Δείτε περισσότερα: Πώς να απαλλαγείτε από ξηρό δέρμα στο πρόσωπο

2. Μετά τον Καθαρισμό:

Δέρμα care tips - towel

Δεν πρέπει ποτέ να τρίβετε το σώμα σας σε μια στεγνή πετσέτα. Το κτύπημα του σώματος για την απομάκρυνση της περίσσειας νερού είναι καλύτερο και διατηρεί το δέρμα απαλό και αποφεύγει τον ερεθισμό του δέρματος. Μετά το μπάνιο το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση. Ένα άγνωστο γεγονός για τα moisturizers είναι ότι πραγματικά δεν σας ενυδατώνουν το δέρμα, διατηρεί μόνο την υγρασία που υπάρχει ήδη εκεί. Έτσι, αμέσως μετά το μπάνιο, βοηθάει στην ενυδάτωση.

3. Ενυδατικά:

Ενυδατικές ουσίες

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε κρέμες που προορίζονται ειδικά για άτομα με ξηρό δέρμα. Οι ενυδατικές κρέμες με ειδική σιλικόνη, που ονομάζεται διμεθικόνη, βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας. Άλλα συστατικά θα μπορούσαν να είναι το ορυκτέλαιο, το βαζελίνη, κλπ. Το γιαούρτι λειτουργεί ως γαλακτικό οξύ και κάνει το πρόσωπό και το λαιμό σας, να νιώθετε απαλό και να το κατευνάσετε.

Δείτε περισσότερα: Σπιτικές Ομορφιά Συμβουλές για το λαιμό

4. Κατάλληλη ξυρίσματος:

Δέρμα Needling

Το ξύρισμα είναι επιβλαβές για το ξηρό δέρμα, καθώς το κάνει να αισθάνεται πολύ ξηρό και ερεθισμένο. Αφαιρείτε πραγματικά τα φυσικά έλαια του δέρματος ενώ ξυρίζετε τα ανεπιθύμητα μαλλιά σας. Ο καλύτερος χρόνος για το ξύρισμα είναι μετά τα ντους, καθώς εκείνη την εποχή τα μαλλιά είναι μαλακά και μπορούν εύκολα να καθαριστούν. Χρησιμοποιήστε μια κατάλληλη κρέμα ξυρίσματος για να ξυρίσετε και όχι σαπούνι ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που κάνει το δέρμα στεγνό.

5. Μην πείτε στις κρέμες κατά της γήρανσης:

Κρέμα aging

Τα αντιγηραντικά προϊόντα δεν πρέπει να εφαρμόζονται σε ξηρό δέρμα καθόλου. Εάν είναι καθόλου πολύ αναγκαίο τότε σιγουρευτείτε ότι δεν έχει το περιεχόμενο της ρετινόλης σε αυτό. Αυτά λειτουργούν ως πολύ κακό ερεθιστικά για το ξηρό δέρμα.

Δείτε περισσότερα: Ποιο πρόσωπο είναι καλό για το ξηρό δέρμα

6. Ενυδατώστε τα χείλη σας:

χείλια

Τα χείλη είναι επιρρεπή σε σκασίματα και απολέπισης. Πρέπει να τρέφετε τα χείλη σας τακτικά με τα κατάλληλα balms για τα χείλη. Το τρίψιμο των χεριών σας με ζάχαρη και λεμόνι είναι επίσης καλό. Τα χείλη πρέπει να προστατεύονται από τη ρύπανση και τους χειμερινούς ανέμους.

7. Αφήστε το Face Exfoliate:

Απολέπιση Skin

Ο καθαρισμός δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετά καλός. Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, το τρίψιμο μία φορά την εβδομάδα είναι μια χαρά. Αφήστε το πρόσωπό σας να απολεπιστεί, αφήστε το νεκρό δέρμα να ξεφλουδίζει καθώς αυτό είναι μόνο όταν το νέο δέρμα πρόκειται να φανεί λαμπερό και όμορφο.

8. Αντιηλιακά:

δέρμα sunscreen

Το ξηρό δέρμα είναι πολύ επιρρεπές σε ρυτίδες και γήρανση και το χειρότερο μέρος είναι όταν οι ακτίνες του ήλιου ενωθούν με το χέρι και κάνουν τη ζημία του δέρματος ακόμα περισσότερο. Πρέπει να εφαρμόσετε ένα κατάλληλο αντηλιακό πριν βγείτε έξω. Είναι επίσης σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό SPF και να παίρνετε τους γιατρούς για να είναι οξεία σε αυτό. Κρατήστε το σώμα σας καλυμμένο, όσο το δυνατόν περισσότερο. Με τη χρήση του αντηλιακού

9. Ιχθυέλαιο χάπια:

παίρνω rid ofdry skin - fish oil capsules

Μαζί με την υγιεινή διατροφή, θα μπορούσατε ακόμη και να δοκιμάσετε μερικά έλαια που θα κρατούσαν το σώμα σας ενυδατωμένο. Τα ιχθυέλαια όπως το Λάδι Ήπαρ Cod μπορούν να είναι μαλακά και καταπραϋντικά για ξηρά δέρματα.

Δείτε περισσότερα: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Multani Mitti για ξηρό δέρμα

10. Αρχική διορθωτικά μέτρα:

Πως to Use Aloe Vera for Acne22

Ανακατεύοντας τον πολτό της αλόης Βέρα με μια κουταλιά μέλι και σπιτικό τυρόπηγμα, θα σας δώσουν μια καλή μάσκα. Κρατήστε το για 10 έως 15 λεπτά και ξεπλύνετε καλά. Το πρόσωπο του πολτού παπάγιας θα ήταν αποτελεσματικό και εύκολο. Αυτή είναι η καλύτερη λύση για το ξηρό δέρμα.

Ελπίζω ότι οι παραπάνω συμβουλές ομορφιάς είναι πολύ χρήσιμες για να απαλλαγείτε από το ξηρό δέρμα.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map