10 διάσημα πάρκα στην Καλκούτα με εικόνες Στυλ στη ζωή

Τα πάρκα είναι χώροι που διατίθενται από την κυβέρνηση για την ψυχαγωγική χρήση των ανθρώπων και επίσης για τη διατήρηση της χλωρίδας και πανίδας ενός συγκεκριμένου τόπου. Είναι για τα παιδιά να παίζουν, είναι για τους ηλικιωμένους να περνούν χρόνο στο περπάτημα και την άσκηση, και είναι για τα φυτά και τα ζώα να διατηρούνται προστατευμένα.

Όμορφα πάρκα στην Καλκούτα με εικόνες:

1. Maidan:

πάρκα in kolkata

Maidan είναι το μεγαλύτερο πάρκο στην Καλκούτα, ευκολότερη προσβασιμότητα θα είναι ο σταθμός του μετρό που βρίσκεται στην περιοχή. Το όνομα Maidan σημαίνει «πεδίο» και είναι ένα σπίτι για γήπεδο ποδοσφαίρου, ποδοσφαίρου κ.λπ. και περιλαμβάνει επίσης το Eden Gardens and Race Course στην Καλκούτα. Το πράσινο γύρω κάνει τους ανθρώπους να απολαύσουν το χρόνο τους.

2. Central Park:

parks-in-kolkata-κεντρικό πάρκο

Το κεντρικό πάρκο είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ανοικτός χώρος μετά το Maidan. Αυτό το πάρκο βρίσκεται στο Bidhannagar όπου η περιοχή που περιβάλλει το πάρκο είναι γεμάτη κυβερνητικά τμήματα. Το πάρκο έχει διατηρηθεί καλά από την κυβέρνηση με σωστά ψιλοκομμένους θάμνους, πολύχρωμα λουλούδια και δέντρα.

Δείτε περισσότερα: Πάρκα στο Coimbatore

3. Millennium Park:

πάρκα-στην-κολλάτα-χιλιετία-πάρκο

Στην ανατολική όχθη του ποταμού Hooghly υπάρχει αυτό το δημόσιο πάρκο που βρίσκεται 2,5 χλμ. Από το δρόμο Strand στο Babughat. Το πάρκο φαίνεται να είναι σαν ένα τεράστιο κήπο και λειτουργεί ως ένα πάρκο ψυχαγωγίας για τα παιδιά λόγω των πολυάριθμων βόλτες του.

4. Πάρκο Deshapriya:

parks-in-kolkata-deshapriya-πάρκο

Το πάρκο Deshapriya που βρίσκεται στα νότια Καλκούτα είναι ένα παιδότοπος όπου οι μαθητές εκπαιδεύονται σε αθλήματα όπως κρίκετ, τένις και ποδόσφαιρο. Κατά τη διάρκεια του Durga Puja ολόκληρο το πάρκο μετατρέπεται σε «mela», το οποίο περιλαμβάνει βόλτες διασκέδασης και το διάσημο «pandal» τους. Το πάρκο περιβάλλεται από έναν πολυσύχναστο δρόμο που περιλαμβάνει αίθουσα κινηματογράφου Priya, εστιατόρια και καταστήματα.

Δείτε περισσότερα: Θαλάσσια πάρκα στο Thane

5. Safari Park:

πάρκα-σε-kolkata-σαφάρι-πάρκο

Το πάρκο Safari είναι ένα μικρό, καλά διατηρημένο πάρκο στη νότια Καλκούτα, κοντά στο Gariahat Golpark. Έξω από το πάρκο υπάρχει μια λίμνη που έχει επίσης ένα μονοπάτι για να περπατήσει επάνω, το οποίο τελικά οδηγεί σε μια μικρή θέση χερσονήσου τύπο. Αυτός ο τόπος διασχίζεται από μια γέφυρα και στο τέλος έχει ένα τζαμί εκεί. Σύνδεση με ολόκληρη την περιοχή υπάρχουν δύο παρακείμενα πάρκα όπου οι μαθητές διδάσκονται κρίκετ σε τακτική βάση.

6. Βοτανικοί Κήποι:

πάρκα-σε-κολκάτα-βοτανικούς κήπους

Οι βοτανικοί κήποι στην Καλκούτα ήταν προηγουμένως παλαιότερα γνωστοί ως Ινδιάνοι Βοτανικοί Κήποι Ακαρίας Jagadish Chandra Bose, οι οποίοι υπάγονται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Δασών της Κυβέρνησης. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλά σπάνια φυτά και δέντρα, με τα οποία μπορούν να προστεθούν μέχρι περίπου 12.000.

7. Mohor Kunja:

πάρκα-in-kolkata-mohor-kunja

Ο Mohor Kunj, επίσης γνωστός ως Citizen's Park, είναι ένα πάρκο δίπλα στο Μνημείο της Βικτώριας στην περιοχή Maidan. Το πάρκο φημίζεται για τα πολύχρωμα σιντριβάνια του, όπου μπορεί κανείς να ακούσει μουσική, ενώ έχει και ανοιχτή σκηνή για θέατρα και εκδηλώσεις. Αυτό έγινε προς τιμήν της Kanika Bandyopadhyay που είναι ειδικός στην Rabindra Sangeet.

Δείτε περισσότερα: Πάρκα στην Αγρά

8. Nicco Park:

πάρκα-in-kolkata-nicco-πάρκο

Το πάρκο Nicco είναι ένα πάρκο ψυχαγωγίας που καλύπτει μια τεράστια περιοχή στην Salt Lake. Έχει γίνει γνωστό ως το The Disney Land της Δυτικής Βεγγάλης επειδή οι δημιουργοί του πάρκου έχουν προσπαθήσει το καλύτερο δυνατό για να δώσουν στους ανθρώπους τις καλύτερες δυνατές διασκέψεις. από την κατασκευή ενός μικρού Πύργου του Άιφελ σε τραίνα παιχνιδιών και κυκλώνες. Έχουν επίσης ένα μικρό πάρκο νερού συνδεδεμένο με αυτό.

9. Πάρκο Νέων Πόλεων:

πάρκα-in-kolkata-νέο-πόλη-οικολογικό πάρκο

Αυτό είναι ένα από τα νεότερα πάρκα στην Καλκούτα που βρίσκεται στο Rajarhat. Το πάρκο έχει 3 πλευρές σε αυτό, οι υγρότοποι τα δάση και τα λιβάδια. Το πάρκο έγινε για να διατηρηθεί το περιβάλλον με διαφορετικά δέντρα και όλα γύρω. Καλύπτει έκταση 480 στρεμμάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός νησιού που περιβάλλει το υδάτινο σώμα 104 στρεμμάτων.

10. Riverfront Park:

πάρκα-in-kolkata-riverfront

Αυτό το πάρκο είναι ένα μικρό μονοπάτι από τον ποταμό Hooghly στο Babughat που αναπτύσσεται για την ομορφιά της περιοχής.

Leave A Comment

35 − = 34