10 πιο δημοφιλή πουκάμισα για γυναίκες με τα τελευταία σχέδια Στυλ στη ζωή

Τα επίσημα πουκάμισα των γυναικών είναι επαγγελματικά αναζητούν και πανέμορφα την ίδια στιγμή. Τα επίσημα πουκάμισα για τις γυναίκες είναι προσαρμοσμένα και δημιουργούν μια λεπτή φόρμα που ταιριάζει καλά για όλες τις ηλικίες και τους τύπους σώματος. Τα επίσημα πουκάμισα που φοριούνται για καθημερινή φθορά γραφείου και για επαγγελματικές συναντήσεις πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του εταιρικού κόσμου. Αυτά τα πουκάμισα φαίνονται κομψά και εκλεπτυσμένα. Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα τύπων και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Μπορείτε να πάτε από το girly βλέμμα σε εντελώς επιχειρήσεις όπως αυτό μπορεί να συνδυαστεί με ένα blazer ή ένα κοστούμι. Αυτά τα πουκάμισα σας δίνουν την ελευθερία να είστε ποιοι είστε.

Όμορφα και κομψά τυπικά πουκάμισα για γυναίκες σε τάση:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα 10 πιο δημοφιλή πουκάμισα για τις κυρίες στις τάσεις της μόδας.

1. Πιλάκης Peter Pan κολάρο:

επίσημος shirts for womens

Επιλέξτε αυτό το επίσημο πουκάμισο για γυναίκες με μπλε μανίκι με μακριά μανίκια. Τα φουσκωτά μανίκια δίνουν μια θηλυκή εμφάνιση. Το αντίθεση του χρώματος στις μανσέτες και το κολάρο προσθέτει μια πολύ εξελιγμένη αφή. Αυτό είναι τα καλά αναζητούν τα επίσημα πουκάμισα για τις γυναίκες.

2. Τυπικό πουκάμισο πολλαπλών κουμπιών:

Πολλαπλές button formal shirt

Προσθέστε ένα άγγιγμα του δράματος στην καθημερινή σας επίσημη στολή με αυτό το δροσερό γυναικείο φόρεμα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι μεγάλη καθώς τα πολλαπλά κουμπιά προστίθενται στα μανίκια. Το ίδιο το μανίκι είναι κωνικό στο τέλος για να δώσει ένα δραματικό αποτέλεσμα.

3. Υψηλή κολάρο τυπική πουκάμισα για τις γυναίκες:

Υψηλός collar formal shirt

Δοκιμάστε αυτό το πτυχωτό πουκάμισο υψηλό κολάρο σε γκρι για τις γυναίκες για μια μικροσκοπική και θηλυκή εμφάνιση. Τα λεπτά κομμάτια στο κολάρο είναι εξαιρετικά. Οι απλές μανσέτες στο τέλος χωρίς κουμπιά προσθέτουν μια γλυκιά εμφάνιση στο πουκάμισο.

4. Flair Μανίκια Formal Shirt:

Κλίση sleeves formal shirt

Αυτό το φόρεμα womans formal πουκάμισο μανικιών είναι πολύ κομψό. Τα μακρύ μανίκια τελειώνουν στο κάτω μέρος και έτσι είναι πολύ άνετα. Το κουμπί με επάνω πουκάμισο είναι λεπτό για να δώσει μια εταιρική εμφάνιση.

5. Pin Ριγέ τυπικό πουκάμισο:

Καρφίτσα striped formal shirt

Πηγαίνετε μέσα για μια ολοκληρωμένη, επίσημη εταιρική εμφάνιση με αυτό το καθαρό, ίσιο, κομμένο φορμάκι. Τα βελάκια στο μπροστινό μέρος του πουκάμισου του δίνουν μια πολύ προσαρμοσμένη εμφάνιση. Επιλέξτε χρώματα που ταιριάζουν στην καθημερινή φθορά γραφείου.

Δείτε περισσότερα: Γυναικεία Έλεγξε Πουκάμισο

6. Τυπικό πουκάμισο αντίθεσης:

Αντίθεση panel formal shirt

Προσθέστε κάποια γοητεία στην καθημερινή βαρετή φθορά γραφείου σας. Πηγαίνετε για ένα πάνελ αντίθεσης που είναι ματιά. Ένα απλό λευκό επίσημα πουκάμισο μπορεί να αλλάξει με ένα μαύρο κρυφό πίνακα που στεγάζει το κουμπί. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα επίσημα πουκάμισα για τις γυναίκες που φορούν γραφείο.

7. Ταινία δεσίματος τόξο τυπικό πουκάμισο:

Τόξο Tie Collar formal shirt

Επιλέξτε αυτό το δροσερό και ελαφρύ επίσημο φορμά γραφείου για να προσθέσετε κάποια γυναικεία επαφή στις επαγγελματικές σας στολές. Αυτό το συγκεκριμένο επίσημο πουκάμισο για τις κυρίες είναι τέλειο αν σας αρέσουν τα θηλυκά πράγματα. Το περιλαίμιο μπορεί να γίνει σε μια πλώρη ή μόνο έναν ενιαίο κόμπο συστροφή για να επιτευχθούν δύο διαφορετικά αποτελέσματα.

Δείτε περισσότερα: Γυναικεία πλεκτά πουκάμισα

8. Φόρεμα τυπικά για γυναίκες:

Νάζια formal shirt

Αν είστε από τη βιομηχανία της μόδας ή σε ένα εταιρικό περιβάλλον κυρίες, παίρνετε λαμπερό με αυτό το κομψό και κομψό φορμάκι επίσημη φουλάρι για τις γυναίκες. Το πανέμορφο κομμάτι στο μπούστο του πουκάμισου είναι εξαιρετικό και μοναδικό. Σίγουρα θα κάνετε τα κεφάλια να γυρίσουν με αυτή την ομορφιά.

9. Μορφή τυπικό κοντό μανίκι:

Μικρός sleeve formal shirt

Κοιτάξτε δέκα φορές πιο νεαρά σε αυτά τα χαριτωμένα κοντομάνικα πουκάμισα. Τα μανίκια είναι φουσκωμένα για να δώσουν στο νεαρό σας βλέμμα. Το πουκάμισο είναι προσαρμοσμένο καλά και δίνει ένα λεπτό τακτοποιημένο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα: Γυναικεία μπλουζάκια

10. Εταιρική Λευκή Τυπική Γυναικεία Πουκάμισο:

Εταιρικός White Formal Women Shirt10

Το λευκό είναι το χρώμα κάθε εποχής και είναι η εμφάνιση του εταιρικού κόσμου. Επιλέξτε το τελικό επίσημο πουκάμισο σε λευκό για να φανείτε απόλυτα επαγγελματικό. Αυτό το συγκεκριμένο λευκό πουκάμισο για γυναίκες είναι αρκετά θηλυκό. Τα φουσκωτά μανίκια προσθέτουν ένα άγγιγμα λαμπερού.

Τα τυπικά πουκάμισα για τις γυναίκες έχουν σκοπό να τους κάνουν να αισθάνονται επαγγελματίες, προσθέτοντας αυτή την απαλή πινελιά φεμινισμού. Μπορείτε να επιλέξετε κολάρο που προσθέτει δράμα ή μπορείτε να επιλέξετε από τους διαφορετικούς τύπους μανικιών. Κάθε τύπος που επιλέγετε θα σας δώσει μια τελείως διαφορετική στολή.

Leave A Comment

40 − = 37