10 καλύτεροι καταρράκτες κοντά στο Βομβάη με εικόνες Στυλ στη ζωή

Το Βομβάη είναι ένα μέρος που βρίσκεται στη μέση των βουνών και των ωκεανών. Είναι γνωστή ως η πόλη των ονείρων και επίσης η πόλη των ονείρων. Η μεγάλη πόλη είναι επίσης ένα σπίτι σε πολλούς καταρράκτες, δίνοντάς σας έτσι την ευκαιρία να ηρεμήσετε μέσα στη φασαρία και τις εντάσεις της πόλης και της ζωής.

Καταρράκτες Αξιοθέατα σε Βομβάη:

Πηγαίνετε να συσκευάσετε αυτές τις διακοπές και να επανέλθετε σε ενέργεια, ενώ καταδιώκετε μερικούς από τους καταρράκτες στη Βομβάη.

1. Ο καταρράκτης Bhivpuri της Σκηνής:

Καλύτερος Waterfalls Near Mumbai-Bhivpuri Waterfall

Οι μουσώνες είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφτείτε οποιοδήποτε καταρράκτη. Ο καταρράκτης Bhivuri βρίσκεται κοντά στο Karjat του Βομβάη. Περπατώντας στους λόφους μέσω του Sainik Nagar θα σας μεταφέρει στους καταρράκτες. Είναι ένα δημοφιλές σημείο πικνίκ και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, προσφέροντας έτσι μια καλή ευκαιρία να ξεφύγετε από εδώ.

2. Οι Calm Vangni Falls:

Καλύτερος Waterfalls Near Mumbai-Vagni Falls

Αυτός ο καταρράκτης στη Βομβάη, το Βανγκί πέφτει, απέχει 22χλμ. Από το Kajrat. Το δάσος Vangni βρίσκεται σε ένα μέρος έξω από το Amberbath, στην οδό Kajrat σε ένα μικρό χωριό που ονομάζεται Vangni. Ο τόπος είναι μακριά από την πόλη και είναι ήρεμος. Η πεζοπορία είναι διασκεδαστική αν οι άνθρωποι μπορούν να διαχειριστούν μέσω λόφων, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε να περπατήσετε για να φτάσετε στο σημείο.

Δείτε περισσότερα: Όμορφες φυσικές καταρράκτες

3. Οι καταρράκτες Tall Pandavkada:

Καλύτερος Waterfalls Near Mumbai-Pandavgad Falls

Οι άνθρωποι αναφέρονται στο Pandavkada πέφτει ως το καλύτερο, και απέχει μόλις 49 χλμ. Από την πόλη μέγα. Βρίσκεται στην περιοχή Thane, θεωρείται η 29η μεγαλύτερη πτώση της χώρας. Ο καταρράκτης φαίνεται σαν ένας καπνός και είναι καθαρός λευκός. Το ρέμα είναι στενό και είναι το καλύτερο κατά τη διάρκεια του μουσώνος. Το όνομα προέρχεται από την πεποίθηση του λαού ότι ο σπουδαίος Παντάβας κατοικούσε στις σπηλιές κοντά στην πτώση κατά την εξορία τους. Αυτός είναι ένας από τους πιο όμορφους καταρράκτες κοντά στη Βομβάη που μπορείτε να επισκεφθείτε.

4. Οι εκπληκτικοί καταρράκτες Lingmala:

Καλύτερος Waterfalls Near Mumbai-Lingmala Falls

Το Lingamala falls βρίσκεται στο δρόμο μεταξύ Mahabaleshwar και Pune. Οι πτώσεις ρέουν από τα καταπράσινα βουνά, σε 500 πόδια κάτω. Αποτελείται από τον ποταμό Venna και είναι εκπληκτικά όμορφη. Αυτό χαρακτηρίζεται από τον καλύτερο καταρράκτη κοντά στη Βομβάη για ένα πικ-νικ ημέρας.

Δείτε περισσότερα: Διάσημοι Καταρράκτες στην Καρνάτακα

5. Καταρράκτες Randha: Ο τρίτος μεγαλύτερος

Καλύτερος Waterfalls Near Mumbai-Randha Falls

Η πτώση Randha απέχει περίπου 180 χιλιόμετρα από τη Βομβάη. Ο ποταμός Pravara πέφτει κάτω από τα 170 πόδια. Η σιωπή του Bhandardara διαταράσσεται από τη βουτιά των πτώσεων Randha. Είναι ο τρίτος μεγαλύτερος καταρράκτης στην Ινδία. Υπάρχει επίσης ένας ναός στις όχθες του ποταμού. Παρατηρήστε την ομορφιά της στην παραπάνω εικόνα.

6. Dhobi Falls: Οι καταρράκτες αναπνοής

 

Καλύτερος Waterfalls Near Mumbai-Dhobi Falls

Οι καταρράκτες Dhobi είναι ένα κανονικό σημείο πικνίκ, που βρίσκεται στην οδό Lodwick Point Road. Η νότια πλευρά προσφέρει υπέροχη θέα στο φαράγγι του Elphinstone Point. Οι δρόμοι προς τις πτώσεις παίρνουν τους τουρίστες σε πόνυ και άλογα που είναι μια περιπέτεια γι 'αυτούς. Βρισκόμουν στον παλιό δρόμο Mahabaleshwar, 267 χλμ. Από τη Βομβάη. Αυτό είναι ένα ακόμη ελκυστικό καταρράκτη κοντά στη Βομβάη για ένα πικνίκ μιας ημέρας.

7. Καταρράκτες ομπρελών: Η γραφική πτώση

Καλύτερος Waterfalls Near Mumbai-Umbrella Falls

Η ομπρέλα πέφτει βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Randha πέφτει. Βρίσκεται στο παλιό φράγμα Wilson στην περιοχή Ahmednagar. Αυτός ο καταρράκτης χρησιμοποιείται για την παραγωγή υδροηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή Bhandardara. Βρίσκεται κοντά στο Nashik, το Igatpuri και το Mumbai. Η πτώση ρέει σε σχήμα ομπρέλας και είναι ο καλύτερος καταρράκτης στη Βομβάη.

Δείτε περισσότερα: Διάσημοι Καταρράκτες Στην Άντρα Πραντές

8. Μέσα στο δάσος: Kandhar doh Falls

Καλύτερος Waterfalls Near Mumbai-Kandhardoh Falls

Οι πτώσεις βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το χωριό Patharpunj, μέσα σε πυκνά δάση. Τα νερά μετακινούνται απευθείας στο φράγμα Chandoli. Η προέλευσή του είναι από τον ποταμό Warna, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό σημείο για πεζοπορία και ένα από τα πικνίκ κοντά στα καταρράκτες κοντά στη Βομβάη.

9. Bhilar Falls: Ο Όμορφος

Καλύτερος Waterfalls Near Mumbai-Bhilar falls

Οι Bhilar πτώσεις προέρχονται από τον ποταμό Kundali. Πέφτουν περίπου 300 πόδια κάτω και να ενταχθούν στον ποταμό Venna στο Sangam Mahuli που είναι κοντά Satara.

10. Palusa Falls: Το δημοφιλές σημείο πικνίκ

Καλύτερος Waterfalls Near Mumbai-Palusa falls

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες πτώσεις, η Palusa δεν πέφτει ποτέ σε κανένα σημείο του χρόνου. Πέφτει 40 - 50 πόδια κάτω και έχει ακόμη ένα μικρό φράγμα που βρίσκεται κοντά του. Είναι γεμάτο με τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια των διακοπών, καθώς είναι ένα άλλο κοινό σημείο πικνίκ.

Έτσι, αυτή την εβδομάδα, πάρτε τη συσκευασία και συνεχίστε με το απαραίτητο διάλειμμα που πάντα θέλατε. Οι καταρράκτες γύρω από τη Βομβάη λειτουργούν ως καλαίσθητα σημεία μιας ημέρας για πικ-νικ που μπορούν να σας δώσουν μια αίσθηση από τις εντάσεις της καθημερινής ζωής.

Leave A Comment

80 + = 90