Πώς να χάσετε βάρος σε 10 ημέρες

Μπορώ να χάσω βάρος σε 10 ημέρες; Πρόκειται για μια συνηθέστερη ερώτηση μεταξύ των ατόμων που πάσχουν από παχυσαρκία σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλοι μας αγαπάμε τα τρόφιμα και ως εκ τούτου δεν προτιμά να κάνουν δίαιτα για να χάσουν βάρος. "Η κατανάλωση υγιεινών" και "άσκησης περισσότερων" είναι μεγάλα λόγια, αλλά περιστασιακά οι άνθρωποι απλά θέλουν να πουν τι μπορούν να κάνουν χωρίς να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους πάρα πολύ. Έτσι, σήμερα σε αυτό το άρθρο λέμε μερικούς καλύτερους τρόπους για να χάσετε βάρος σε 10 ημέρες.

Ενώ υπάρχουν πολλές δίαιτες μανίας που μπορεί να σας ωφελήσουν να χάσετε βάρος, σας αφήνουν επίσης να αισθάνεστε πεινασμένοι και στερημένοι από τροφή. Για όλα τα άτομα που δεν έχουν το χρόνο ή την αίσθηση να υποθέσουν μια διαταραχή συντριβής ή ακόμα και να χτυπήσουν το γυμναστήριο, έχουμε κάποιες υπερβολικές ειδήσεις. Αν πεινάτε να αδυνατίσετε τον ισχυρό και εύκολο τρόπο, δοκιμάστε τα επόμενα σχέδια. Τέλος, δεν είναι αυτό που τρώτε αλλά με ποιον τρόπο τρώτε. Ακολουθώντας αυτό, θα προκαλέσει πολύ γρήγορη και έντονη απώλεια βάρους.

Καλύτερος Tips to Lose Weight in 10 Days without Dieting

Οι καλύτερες συμβουλές για να χάσετε βάρος σε 10 ημέρες:

Τώρα, εδώ σας λέμε μερικές καλύτερες συμβουλές για να χάσετε βάρος σε μόλις 10 ημέρες. Είναι οι εξής:

1. Ορίστε ρεαλιστικούς στόχους:

μετρώ those calories

Αντί να εστιάζετε στο συνολικό ποσό που θέλετε να χάσετε, να κάνετε εφικτούς στόχους για 10 ημέρες κάθε φορά που γνωρίζετε ότι μπορεί να επιτευχθεί. Εξετάστε την ρουτίνα της προπόνησής σας. Πόσες θερμίδες επιδιώκετε να κάψετε μια μέρα; Αν καίνε 400 θερμίδες την ημέρα που είναι 2.800 θερμίδες την εβδομάδα. Μια λίβρα είναι 3.500 θερμίδες.

2. Μασήστε περισσότερο, τρώτε λιγότερο:

Τρώω healthy food

Οι μελέτες δείχνουν ότι ο μακρύτερος χρόνος που ξοδεύετε μασάτε, τις λιγότερες θερμίδες που τρώτε. Το μάσημα για μακρύτερες στάσεις υπερβολική κατανάλωση, δίνοντας στον εγκέφαλο περισσότερο χρόνο για να πάρει σήματα από το στομάχι που είναι γεμάτο. Δεν είναι μόνο αμέτρητες για την επεξεργασία, αλλά και ο έλεγχος του μεγέθους βοήθειας. Προσπαθήστε να φάτε το φαγητό σας 35 έως 50 φορές για κάθε μπουκιά.

3. Πίνετε νερό:

Πίνω water woman3

Η αύξηση της πρόσληψης νερού θα οδηγήσει σε απώλεια βάρους. Διατηρεί την πείνα σας στον κόλπο και σας προσφέρει λιγότερες πιθανότητες να καταπιείτε αυτά τα γλυκά ποτά που είναι τόσο γοητευτικά. Στην πραγματικότητα, αναβαθμίζει το μεταβολισμό σας σχεδόν αμέσως. Ως εκ τούτου, συνιστάται για κάθε άτομο να πίνει περίπου 8 με 12 ποτήρια νερό καθημερινά.

4. Βάρη ανύψωσης:

Ντάμπελ Stiff Legged Deadlift

Η κατάρτιση δύναμης είναι ζωτικής σημασίας για τον έλεγχο του βάρους, καθώς τα άτομα που έχουν περισσότερη μυϊκή μάζα έχουν μεγαλύτερο μεταβολικό ρυθμό. Ο μυς είναι ενεργός ιστός που καταναλώνει θερμίδες, ενώ το λίπος που χρησιμοποιείται καταλαμβάνει πολύ μικρή ενέργεια. Η κατάρτιση δύναμης μπορεί να προσφέρει έως 15% αύξηση του μεταβολικού ρυθμού, η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη για την απώλεια βάρους και μακροπρόθεσμο έλεγχο βάρους.

5. Φρούτα πριν από τα γεύματα:

Φρούτα and veg

Είναι επιθυμητό να καταναλώνετε φρούτα τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από κάθε βαρύ γεύμα. Με αυτόν τον τρόπο, οι καρποί θα πέφτουν γρήγορα. Η κατανάλωση φρούτων με άδειο στομάχι αποτοξινώνει το σύστημά σας και σας προμηθεύει με μεγάλη ενέργεια για να χάσετε βάρος.

6. Μην χάσετε το πρωινό:

Εχω Your Breakfast

Αποφύγετε να χάσετε το πρωινό επειδή ονομάζεται το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Το σώμα σας (ελαφρώς ο εγκέφαλός σας) πιστεύει ότι πρέπει να ξαναγεμίζεται μερικές φορές κάθε μέρα, οπότε όταν ανατινάξετε το πρωινό, αισθάνεστε τόσο πεινασμένοι ότι όταν πλησιάζει το γεύμα σας, υπερβολική δόση ή ίσως επιλέξετε τρόφιμα που δεν είναι οι ισχυρότερες επιλογές. Το χαμένο πρωινό μειώνει το ρυθμό μεταβολισμού σας. Πιο ουσιαστικά, καταναλώνετε συνεχώς το πρωινό σας, σε μια ώρα ξυπνήστε, καθώς το σώμα σας έχει πάει χωρίς φαγητό όλη τη νύχτα.

Δείτε περισσότερα:  Πώς να κάνετε Pilates για απώλεια βάρους

7. Έχετε μικρότερα γεύματα, πιο συχνά:

Γεύματα plan

Τέλεια, πρέπει να τρώτε πέντε έως έξι φορές κάθε μέρα, με μια διάλειμμα δύο έως τριών ωρών μεταξύ κάθε γεύματος και σνακ. Τρώτε πιο τακτικά παίρνει το μεταβολισμό σας πηγαίνει και διατηρεί την απασχόληση σε ένα ανυψωμένο επίπεδο συνεχώς όλη την ημέρα.

Έτσι, αυτά είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για να χάσετε βάρος σε 10 ημέρες και ελπίζω να σας αρέσει αυτό το άρθρο και να το βρείτε συνεταιριστικό καθώς και ενημερωτικό!

Δείτε περισσότερα: Πώς να χάσετε βάρος μετά την παράδοση

Εικόνες Πηγή: Shutterstock.

Leave A Comment

− 4 = 6