Πώς να κάνετε τη χειμερινή ρουτίνα φροντίδας δέρματος μου

Την τελευταία φορά που μοιράστηκα τη ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας μου, υποσχέθηκα ότι εγώ'd ξεκίνησε να σας ενημερώνει κάθε εποχή με αυτό που εγώ'm με το πρόσωπό μου, με ποια σειρά και γιατί!

Έτσι, τώρα που εμείς'ξανά στο πάχος του Ιανουαρίου, εγώ'm πίσω με μια χειμερινή έκδοση του καθημερινού μου σχήματος.

Μερικά από τα προϊόντα έχουν παραμείνει τα ίδια, έτσι εσείς'Θα τα αναγνωρίσουμε από την πτώση. Μα εγώ've Επίσης δοκιμάζετε μερικά συναρπαστικά νέα πράγματα, όπως καθαριστικά, αποστάγματα και νιασιναμίδη!

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με:

Οι στόχοι μου για τη χειμερινή φροντίδα του δέρματος

Με την προηγούμενη ρουτίνα μου, ο κύριος στόχος μου ήταν να ξεθωριάσω την καλοκαιρινή χρωματισμό. Ενώ έχω ακόμα ένα κομμάτι από αυτό αριστερά (κοιτάξτε προσεκτικά το μέτωπό μου!), Αυτό's βελτιώθηκε μέχρι το σημείο που το έκανε'δεν με ενοχλεί πια.

Αντ 'αυτού, εδώ'τι εγώ'm εστίαση για το χειμώνα:

Πριν εισέλθουμε στα προϊόντα, μια γρήγορη λέξη για το πώς τους επιλέγω.

Κυρίως, αυτό's σχετικά με τα συστατικά. Αυτό το σεμινάριο περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο τα ελέγχω. Τα βασικά πράγματα που προσπαθώ να αποφύγω (τουλάχιστον στις πέντε πρώτες) είναι σιλικόνες, θειικά, συνθετικά αρώματα, πετροχημικά και ασταθή έλαια.

Επίσης αγοράζω το μεγαλύτερο μέρος της περιποίησης της επιδερμίδας μου'm THAT συγκεκριμένα για αυτό που χρησιμοποιώ! "Έτσι τα περισσότερα πράγματα εγώ'm που σας δείχνει εδώ ΔΕΝ είναι δείγματα δωρεάν. 

Εντάξει, στη ρουτίνα!

Πρωινή φροντίδα της φροντίδας δέρματος μου

1. Καθαριστικό:

Η μέρα μου ξεκινά με ένα από τα δύο καθαριστικά. Εγώ'συνιστούμε το Schaf Facial Cleanser σε οποιονδήποτε και όλους, ειδικά για το χειμώνα. Το'είναι όλα φυσικά, και παρά τη γαλακτώδη υφή της, κέρδισε't αφήνουν πίσω τους υπολείμματα.

Πρόσφατα αγόρασα το COSRX Καθαρό καθαριστικό γέλης χαμηλού pH Good Morning λόγω των συντριπτικά θετικών αναθεωρήσεων. Το'είναι ένα τζελ που παράγει έναν τόνο αφρού (τόσο λίγο πηγαίνει πολύ μακριά), αλλά σε αντίθεση με τα περισσότερα αφριστικά καθαριστικά, αυτό's μη απογύμνωση. 

2. ΒΗΑ:

Ένα πράγμα εγώ'm πιο επιμελής για το χειμώνα παίρνει κάτι στο δέρμα μου αμέσως όταν βγαίνω από το ντους. Ο ξηρός αέρας τραβάει την υγρασία, έτσι'είναι σημαντικό να την παγιδεύσετε στο ASAP.

Δεδομένου ότι χρησιμοποιώ οξέα και άλλες δερματικές θεραπείες προτού να ενυδατωθώ, αρχίζω με τα ΒΗΑ μου (β-υδροξυ οξέα). Αυτό το άρθρο εξηγεί γιατί νομίζω ότι τα BHAs είναι ανώτερα από AHAs και όχι μόνο για άτομα με ακμή.

Το COSRX BHA Blackhead Power Liquid είναι ένα από τα προϊόντα του "Άγιου Δισκοπότηρου". Διατηρεί τους πόρους καθαρό. εμποδίζει την ακμή, τα σπυράκια και τους κλειστούς κωμωδικούς. βοηθά στην εξασθένηση της χρωματισμού. και αφήνει το δέρμα φωτεινό και απαλό.

Από τότε που αυτό'με λίγο περισσότερη ξήρανση το χειμώνα, εγώ'Εισήγαγα ένα δεύτερο ΒΗΑ στη ρουτίνα μου, τον ορό καθαρισμού ομορφιάς για το χυμό ομορφιάς. Έχει 0,75 τοις εκατό σαλικυλικό οξύ, έτσι'είναι περίπου μισό τόσο ισχυρό όσο το COSRX. Εάν βρείτε τα περισσότερα BHAs πολύ σκληρά, σίγουρα το ελέγξετε έξω! Μερικές φορές τις αντικαθιστώ, ή μερικές φορές εγώ'Θα βάλω το COSRX στο πηγούνι μου (όπου εγώ'm πιο επιρρεπείς σε συμφόρηση) και ο χυμός ομορφιάς παντού.

Μερικοί άνθρωποι με ρώτησαν πώς τις εφαρμόζω. Δεν μπορώ'Χρησιμοποιήστε ένα βαμβάκι. Απλώς αναποδογυρίζω λίγο το κεφάλι και τα διανέμω απ 'ευθείας στο πρόσωπό μου, στη συνέχεια μασάζ γύρω. 

3. Μάτια και χείλη:

Το επόμενο πράγμα που κάνω είναι να εφαρμόσω αμέσως έναν ενυδατωτήρα στην περιοχή των ματιών και τα χείλη μου, να βυθιστεί, ενώ τα οξέα κάνουν το πράγμα τους. 

Θεωρώ ότι το πετρέλαιο σκουαλανίου, όπως το Indie Lee Squalane Facial Oil, είναι πιο αποτελεσματικό για τα σκασμένα χείλη από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Βάλσαμο για τα χείλη. Κάποιος πρέπει να το κάνει σε μια φορητή μορφή rollerball!

Το χρησιμοποιώ επίσης αντί για κρέμα ματιών, καθώς τα περισσότερα προϊόντα ματιών καταλήγουν να μου προκαλούν ερεθισμένο, κρεπαρό δέρμα. Ευτυχώς, ο σκουαλάνης δεν το κάνει ποτέ (και διπλασιάζεται ως αντιγηραντική θεραπεία).

Συχνά, εγώ'θα εφαρμόσει κάποιο Consonant HydrExtreme ως ορό ματιών πριν το λάδι. Δεδομένου ότι έχει μόνο δύο συστατικά, αυτό'είναι επίσης ένα εξαιρετικό προϊόν για αυτήν την περιοχή (και το υπόλοιπο του προσώπου σας, αλλά εμείς'θα φτάσουμε σε αυτό σύντομα!).

4. Νιακιναμίδη ή Βιταμίνη C:

Αν εγώ'm δεν σπεύδουν έξω από την πόρτα, στρώμα σε μια από τις λαμπρές / αντιοξειδωτικές θεραπείες εγώ'm δοκιμές. Αυτή είναι μια κατάσταση ή / και μια κατάσταση. Δεν μπορώ't ισχύει και την ίδια ημέρα.

Skin Inc. Η βιταμίνη B3 + Ορός είναι η αγαπημένη μου νέα ενεργή I'm χρησιμοποιώντας τώρα. Το'μια θεραπεία με νιασιναμίδη και την εφαρμόζω μετά από τα οξέα μου για 20 έως 30 λεπτά. Εκτός από τη φωτεινότητα και την προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, αυτό'είναι επίσης καλό για την ακμή και την ερυθρότητα. Έτσι'με τις ίδιες γραμμές με το Τακτικό's, αλλά το νομίζω'(και δεν το κάνει'να το κάνεις αυτό το περίεργο πράγμα αφρίσματος). Ωστόσο, είναι ακριβό για το μέγεθος της φιάλης. 

Τις άλλες μέρες, εγώ'δοκιμάσατε τον Drunk Elephant C-Firma Day Serum (το πήρα στο Rise + Glow Duo). Πρόκειται για θεραπεία με βιταμίνη C με 15% L-ασκορβικό οξύ συν φερουλικό οξύ και βιταμίνη Ε για να σταθεροποιηθεί. Έτσι's συγκρίσιμο με το SkinCeuticals CE Ferulic, εκτός του ότι το pH είναι υψηλότερο (3,3 έναντι 2,5-3,0) και περιέχει λάδι marula. Το εφαρμόζω μόλις τα οξέα έχουν βυθιστεί χωρίς χρόνο αναμονής.

Εγώ'm σχεδιάζει μια πιο λεπτομερή αναθεώρηση της μάρκας αργότερα, αλλά μέχρι στιγμής, εγώ'Δεν είμαι σίγουρος για αυτό το προϊόν. Νομίζω ότι το marula μπορεί να μου έδωσε ένα σπυράκι (αυτό'είναι ένα βαρύτερο πετρέλαιο). Και αυτό'Είναι δύσκολο να πει εάν αυτό's οξειδωμένο, γιατί's πορτοκαλί. 

Σημείωση: Ο λόγος που δεν έχω'η χρήση των δύο αυτών θεραπειών την ίδια ημέρα είναι επειδή πιστεύω ότι το λάδι marula θα εμπόδιζε τη νιασιναμίδη να διεισδύσει σωστά. Δεν θα ήθελα't εφαρμόστε πρώτα τη νιασιναμίδη, επειδή έχει υψηλότερο pH (πάντα θέλετε να πάτε στη χαμηλότερη έως υψηλότερη τιμή pH). 

5. Ορός ή ουσία:

Στη συνέχεια έρχεται ενυδάτωση. Στις ημέρες του Skin Inc., εφαρμόζω ένα από αυτά αμέσως μόλις έχει βυθιστεί η νιασιναμίδη. Στις μέρες του Drunk Elephant, προσπαθώ να περιμένω λίγο, επειδή η βιταμίνη C λειτουργεί καλύτερα σε χαμηλό pH.

Και πάλι, το Consonant HydrExtreme είναι σε εναλλαγή, κάτι που δεν θα εκπλήξει κανέναν. Το'Ήταν αγαπημένο μου για χρόνια και χρόνια! Οι οροί υαλουρονικού οξέος πάντοτε φαίνεται να με κάνουν πιο ξηροί, αλλά ποτέ δεν έχω αυτό το πρόβλημα με αυτόν τον ολικό φυσικό ορό με βάση τον πολυσακχαρίτη. Δείτε την πλήρη αναθεώρησή μου εδώ.

Ωστόσο, γνωρίζω ότι το προϊόν είναι πιο δύσκολο να γίνει εκτός του Καναδά, οπότε εγώ'Έχω δοκιμάσει μερικές εναλλακτικές λύσεις για να σας συστήσω παιδιά. Το ένα είναι η Omorovicza Omoressence. Αυτή είναι μια υδαρής ουσία που πατάτε / πιέστε επάνω. Αγαπώ ότι το κορυφαίο συστατικό είναι το ουγγρικό ιαματικό νερό - διαβάστε περισσότερα για τις θεραπευτικές του ικανότητες σε αυτή τη συνέντευξη με τον ιδρυτή. 

Η τρίτη επιλογή μου είναι η COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Αυτό έχει μια τελείως διαφορετική συνοχή. το'είναι πολύ γοητευτικό! Μα αυτό's επειδή περιέχει ένα εκπληκτικό διήθημα έκκρισης σαλιγκαριού 96%. Αν αυτό δεν συμβαίνει't σας ενοχλεί και εσείς'ψάχνετε για ένα προσιτό, ενυδατικό μονοβάθμιο που κέρδισε't φράξει τους πόρους σας, εγώ'το συνιστούμε ιδιαίτερα.

6. Λάδι προσώπου:

Μετά από αυτό, συνήθως εφαρμόζω ξανά το σκουαλανέλαιο στο υπόλοιπο του προσώπου μου. Αλλά μερικές σταγόνες! (Υποψιάζομαι ότι μερικοί άνθρωποι εφαρμόζουν περισσότερο από ό, τι χρειάζονται!)

Αν εσύ'Μην ξαναγυρίσετε στο τραίνο squalane, πρέπει να το διαβάσετε. Έχει τόσα πολλά οφέλη πέρα ​​από την ενυδάτωση, από τη ρύθμιση της παραγωγής πετρελαίου στην προστασία από την οξειδωτική βλάβη.

Δεν μπορώ't έχουν ένα αγαπημένο? Απλώς περιστρέφω μεταξύ του Peter Thomas Roth Oil Oil 100% καθαρισμένου Squalane, της τακτικής 100% φυτικής προέλευσης Squalane και Indie Lee Squalane Facial Oil.

Είμαι επίσης κύριος του Biossance 100% Squalane Oil, αλλά σπάνια το χρησιμοποιώ γιατί βρίσκω ότι η αντλία διανέμει υπερβολικά μεγάλο προϊόν. Θα μπορούσα να αρχίσω να το χρησιμοποιώ σαν χέρι και σώμα "λοσιόν", όμως. (Βασικά θέλω να βυθίσω τον εαυτό μου στο σκάνδαλο, αυτό's πόσο μου αρέσει!)

Όσον αφορά το ίδιο το πετρέλαιο, μπορώ't να πω τη διαφορά μεταξύ οποιουδήποτε από αυτούς ... αν και φαντάζομαι Indie Lee's είναι ο υψηλότερος βαθμός. (Διαβάστε τη συνέντευξή μου μαζί της εδώ).

7. Μακιγιάζ δέρματος:

Ακόμα κι αν πρόκειται για μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, θέλω να αγγίξω γρήγορα το μακιγιάζ του δέρματος, επειδή αισθάνομαι έντονα ότι πρέπει να θεωρηθεί ως επέκταση της περιποίησης της επιδερμίδας σας. Έτσι προσπαθώ να αποφύγω τις σιλικόνες εδώ, μαζί με τα άλλα προβληματικά συστατικά.

Ένα νέο πράγμα εγώ'm ενθουσιασμένος για το REN Perfect Skin Canvas Finishing Serum. Το's στρώμα χωρίς σιλικόνη με νέα υφή ορού. Εφαρμόζετε κάτω από το θεμέλιο για να καθαρίσετε και να δημιουργήσετε μια ομαλή, ενυδατωμένη βάση. το αγαπώ!

Το φορώ κάτω από το Sappho Essentials Liquid Foundation, το οποίο είναι το αγαπημένο μου υγρό υπόβαθρο. (Μερικές φορές το αναμιγνύω με την υψηλότερη κάλυψη του Sappho New Paradigm Liquid Foundation, αν χρειάζομαι το δέρμα μου να φανεί εξαιρετικά τελειοποιημένο.) Αυτές είναι δύο από τις μόνες φόρμουλες χωρίς σιλικόνη στην αγορά. Πρέπει να κάνω μια ενημερωμένη ανασκόπηση, αλλά μπορείτε να διαβάσετε την αρχική μου εδώ.

Τις περισσότερες μέρες, όμως, εσύ'θα με βρείτε φορώντας RMS Ομορφιά "Un" Cover-Up ως τόσο concealer και ελαφρύ ίδρυμα. (Οτι'είναι το μόνο που έχω σε αυτές τις φωτογραφίες.) Αυτό το σεμινάριο περιγράφει τον τρόπο εργασίας με το προϊόν για καλύτερα αποτελέσματα. Το χρησιμοποιώ πάντα με την ILIA Soft Focus Finishing Powder, η οποία είναι η καλύτερη ημιδιαφανής σκόνη στην αγορά, όσο εγώ'm ανησυχούν. Το'είναι πολύ απορροφητικό για το πετρέλαιο, αλλά χωρίς την "ολίσθηση" σκονών με βάση το πυρίτιο.

Εγώ'Επίσης προσθέσαμε ένα νέο concealer στο μίγμα, Omorovicza Mineral Touch. Έρχεται μόνο σε δύο αποχρώσεις, αλλά τα συστατικά είναι καλά, και αυτό'είναι ξηρότερο από το "Un" Cover-Up, το οποίο γνωρίζω ότι κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν πάρα πολύ δροσερό.

8. Ομίχλη προσώπου:

Το τελευταίο βήμα μου το πρωί είναι μια ενυδατική ομίχλη προσώπου, η οποία προσθέτει το επιπλέον κομμάτι της παλαίωσης και κόβει τη σκόνη έτσι ώστε το δέρμα να φαίνεται πιο φυσικό. 

Οι δύο Ι'm επί του παρόντος spritzing είναι Tata Harper Ενυδατική Floral Essence και Odacité Rose + Neroli Ύδρα-Βιτατοποίηση Θεραπεία Mist. Αυτοί'επίσης μεγάλη για να ανανεώσετε το δέρμα σας όλη την ημέρα, και το καλοκαίρι, εγώ'Θα τα χρησιμοποιήσουμε μόνα τους με λάδι σκουαλανίου.

Γιατί εγώ'm Δεν φοράτε SPF σωστά τώρα

Υφηγητής'δεν είναι σοκαρισμένος! Εγώ'm όλα σχετικά με την προστασία από τον ήλιο, όταν πραγματικά, ξέρετε, δείτε τον ήλιο. Αλλά σας υπόσχομαι ότι δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ζώντας στον Καναδά, αυτό'είναι κρύο και αυτό'είναι σκοτεινό και έχω δίπλα στην έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Μάρτιο. 

Τις περισσότερες μέρες, εγώ'm έξω για περισσότερο από 20 λεπτά, αν αυτό, και εγώ δεν'δεν θέλω να αποκλείσω τη μικρή ευκαιρία που έχω για να πάρει κάποια πολύ αναγκαία βιταμίνη D στο ένα εκτεθειμένο μέρος του σώματός μου! Σίγουρα θα φορούσα αντηλιακό εάν πήγαινα για σκι ή κάτι τέτοιο, αλλά αλλιώς, αυτό'Απλά δεν είναι απαραίτητο. (Και όχι, δεν μπορώ'κάθε μέρα κάθεται δίπλα σε ένα παράθυρο.) 

FYI: MV Skincare'Ο θεατρολόγος του Θεραπευτή του δέρματος μιλά για αυτό εδώ.

Η βραδινή μου φροντίδα περιποίησης δέρματος

1. Remover μακιγιάζ:

Μου αρέσει να δώσω στο δέρμα μου ένα πιο καθαρό καθαρισμό το βράδυ, για να αφαιρέσω το μακιγιάζ, τον ιδρώτα, το πετρέλαιο, τη ρύπανση κλπ. Αρχίζω με ένα μαξιλάρι Shiseido Facial Cotton κορεσμένο με Bioderma Hydrabio H2O. Το'είναι μια πιο ενυδατική έκδοση του αγαπημένου λατρείας Sensibio H2O micellar νερό. 

Τότε συνήθως κάνω τη ρουτίνα καθαρισμού του πετρελαίου μου με λάδι καρύδας και ένα ζεστό, ατμισμένο πανί. Αυτό το σεμινάριο θα σας οδηγήσει στην τεχνική μου. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε την υγιεινή διατροφή κατάστημα καρύδας, αλλά μου αρέσει το Κοπή Κοπή Mini Kopt επειδή φαίνεται χαριτωμένο και εξοικονομεί χώρο στο πάγκο.

Σημείωση: Όχι't πρέπει κατ 'ανάγκη να κάνει το micellar πρώτα, αλλά μου αρέσει να πάρω μακιγιάζ ματιών μου και το χρώμα χείλη μακριά, αντί να το έχει καταλήξει στο ύφασμα!

2. Βούρτσα Καθαρισμού και Καθαρισμού:

Αν νιώθω ότι το χρειάζομαι, εγώ'Θα το ακολουθήσω με ένα ελαφρύ δεύτερο καθαρισμό. Ή, αν ήταν μια ημέρα χωρίς μακιγιάζ, ή εγώ don'νιώθω σαν να κάνω το πετρέλαιο, απλά αρχίζω εδώ. 

Αυτή τη στιγμή, εγώ'm δοκιμάζοντας το καθαριστικό Clearing Cleansing Juice Beauty Blemish. Το αγόρασα όχι για τις υποτιθέμενες ικανότητές του για την καταπολέμηση της ακμής (I don'δεν νομίζω ότι ένα καθαριστικό μπορεί πραγματικά να το κάνει αυτό), αλλά γιατί'φυσικό και χωρίς θειικό άλας. Μέχρι στιγμής μου αρέσει, και καταφύγιο'το βρήκε ξήρανση, αλλά και πάλι, εγώ'm είναι πιο προσεκτικοί για να βάλω τα BHA (s) μου αμέσως μετά.

Στις μέρες που δεν έχω'το πετρέλαιο καθαρίζεται, μου αρέσει να το χρησιμοποιώ με το πινέλο καθαρισμού Foreo Luna 2 για να καθαρίσω βαθιά το δέρμα μου. 

3. ΒΗΑ:

Όπως και το πρωί, έβαλα το COSRX BHA Blackhead Power Liquid ή το Juice Beauty Blemish Clearing Serum, ανάλογα με το τι φαίνεται να χρειάζεται το δέρμα μου.

4. Ορός γάλακτος:

Το Plume Lash & Brow Enhancing Serum συνεχίζεται στη συνέχεια, κατά μήκος των ανώτερων γραμμών μου. Πρόκειται για 100% φυσική θεραπεία, και δουλεύει τελείως για να αναπτυχθούν μεγαλύτερες βλεφαρίδες! Τη χρησιμοποίησα για λίγο πέρυσι και πήρα αποτελέσματα, αλλά σταμάτησα γιατί νόμιζα ότι με ενοχλούσε. Βγάζει, αυτό ήταν το Biossance (θα έπρεπε να το ξέρω!). Πιστεύω λοιπόν ότι αυτή είναι μια καλή επιλογή για όποιον έχει ευαίσθητα μάτια. 

Ακριβώς όπως οι συμβατικοί οροί βλεφαρίδων, χρειάζονται έξι έως οκτώ εβδομάδες πριν παρατηρήσετε μια διαφορά ... Εγώ'Έχω μερικές ακόμα για να πάω!

5. Μάτια και χείλη:

Μέχρι τώρα, τα μάτια και τα χείλη μου φωνάζουν για ενυδάτωση. Και 'γώ το ίδιο'Θα κάνουμε και πάλι το σκουλαρίκι, όπως με το Peter Thomas Roth Oil Oil 100% καθαρισμένο Squalane.

Ή, περίπου το ήμισυ του χρόνου, στην περιοχή των ματιών μου, εγώ'θα εφαρμόσει το συνηθισμένο δισθενές ρετινοειδές 2% στο Squalane (ανατρέξτε εδώ). Αυτό είναι ένα μη ερεθιστικό ρητινοειδές, και ίσως το μόνο θεραπευτικό προϊόν Ι'είμαι πάντα σε θέση να ανεχτώ γύρω από τα μάτια μου!

6. Ρετινόλη:

Στη συνέχεια, εφαρμόζω ρετινόλη στο υπόλοιπο πρόσωπο. Αν αισθάνομαι ξηρός, εγώ'Θα χρησιμοποιήσω την Τακτική Ρετινόλη 0,5% στο Squalane, αλλά εγώ'm που εργάζονται για τη χρήση της τακτικής ρετινόλης 1% στο Squalane κάθε βράδυ. 

Μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρηση και των δύο εκδόσεων εδώ. Εγώ'm χρησιμοποιώντας ρετινόλη αντί του κοκκοειδούς ρητινοειδούς επειδή αυτό'είναι πιο αποδεδειγμένη, και εγώ'm δεν το βρίσκω ερεθιστικό (που είναι ο κύριος λόγος για να χρησιμοποιήσετε το granactive). Μου αρέσει ακόμα το Resurface από την Shani Darden Retinol Reform, παρεμπιπτόντως, αλλά περιέχει μια μορφή βιταμίνης Α που'είναι καλύτερα για την ακμή, και αισθάνομαι ότι το δέρμα μου χρειάζεται την έκδοση πετρελαίου squalane αυτή τη στιγμή.

7. Μάσκα ματιών:

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ρίχνω την μάσκα μάτι για την αναζωογόνηση δέρματος φωτισμού πριν πάω για ύπνο! Το'δεν το κάνει'απλά αποκλείστε το φως "'s επίσης μια αντιγηραντική θεραπεία, χάρη στις ίνες χαλκού στο ύφασμα. Η αναθεώρησή μου είναι εδώ.

Οι θεραπείες χειμερινής περιποίησης

Red Light Therapy:

Η πιο σημαντική θεραπεία για το δέρμα / την υγεία μου μέσα στο χειμώνα είναι το κόκκινο φως. Χρησιμοποιώ τη συσκευή Red Light Man Red Light, η οποία πιστεύω ότι είναι η πιο ισχυρή στην αγορά και χρησιμοποιεί μια ποικιλία μηκών κύματος. 

Μερικά από τα πράγματα που το κόκκινο φως μπορεί να θεραπεύσει: ακμή, ουλές ακμής, μεγάλους πόρους, ρυτίδες, βλάβες από τον ήλιο, απώλεια μαλλιών και υποθυρεοειδισμό (για να αναφέρουμε μόνο λίγες!).

Μικρορεύματος:

Εγώ'm σε λειτουργία συντήρησης με τη NuFace Trinity Facial Toning Device, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται να το χρησιμοποιώ μόνο δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα (μετά από πέντε φορές την εβδομάδα για τις πρώτες 90 ημέρες). Αγόρασα το βοήθημα για την ενίσχυση των ματιών και του χείλους ξεχωριστά, αλλά μπορείτε να πάρετε και τα δύο φθηνότερα, καθώς και το Gel Primer, αν αγοράσετε το Kit Trainer του προσώπου.

Πρόκειται για μια συσκευή μικρορεύματος, και νομίζω ότι κάνει μια διαφορά μια λεπτή ανελκυστήρα. Νομίζω ότι ήταν πιο αξιοσημείωτο όταν το χρησιμοποιούσα πιο συχνά, όμως, γι 'αυτό θα έπρεπε να επιστρέψω σε αυτό. Μακάρι να ήταν't τέτοια δέσμευση χρόνου! Το ZIIP είναι σίγουρα στη λίστα μου για να επενδύσει στην επόμενη.

Μάσκα προσώπου:

Η μία μάσκα προσώπου'που χρησιμοποιούσατε πρόσφατα είναι η Odacité Synergie [4] Άμεση Μάσκα Ομορφιάς Περιποίησης Μαλλιών. Μου αρέσει γιατί'έχεις λίγα πράγματα! Άνθρακας, πηλό, ένζυμα, οξέα φρούτων, βιταμίνη C και προβιοτικά. Το'είναι επίσης σκόνη, έτσι θα διαρκέσει περισσότερο από μια υγρή μάσκα και μπορείτε να την αναμίξετε με ό, τι θέλετε.

Lip Plumper:

Τέλος, το ένα επιπόλαιό "παιχνίδι" μου είναι αυτό το PMD Kiss Lip Plumping System, το οποίο εξέτασα εδώ. Το άνω χείλος μου είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο, γι 'αυτό προτιμώ να το χρησιμοποιήσω πριν από εμένα'm βγαίνω για να πάρω ένα μικρό λίγο περισσότερο όγκο εκεί.

συμπέρασμα

Έτσι, εκεί πηγαίνετε'τι συμβαίνει στο πρόσωπο μου αυτή τη στιγμή!

Όπως πάντα, YMMV (η διανυόμενη απόσταση μπορεί να διαφέρει). Αυτό είναι που λειτουργεί για μένα, αλλά το δέρμα μου δεν είναι'πολύ ξηρό τώρα, και ανεχόμαστε καλά οξέα και ρετινόλη σε αυτό το σημείο.

Έχετε επίσης κατά νου ότι εγώ'm ένας συντάκτης ομορφιάς? Δοκιμάζω πολλά πράγματα! Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας δεν συμβαίνει'Αυτό πρέπει απαραίτητα να εμπλέκεται. 

Αν εγώ'Σας ενέπνευσε να δοκιμάσετε κάτι εδώ, η συμβουλή μου είναι να εισαγάγει μόνο ένα νέο προϊόν τη φορά. εγώ μπορώ'να σου πω πόσα άτομα μου έχουν γράψει, ποιος'αγόρασα ΟΛΑ τα πράγματα (συνήθως από το Τακτικό) και θέλω να τα χρησιμοποιήσω όλα μαζί. Εάν το κάνετε αυτό, κερδίσατε'δεν γνωρίζετε ποια προϊόντα λειτουργούν και δεν δουλεύουν ... και θα μπορούσατε να ερεθίζετε σοβαρά το δέρμα σας.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την περιποίηση του δέρματος Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί για τη ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα φροντίδας δέρματος και ενημερωτικό δελτίο!

Επεξεργαστής καταστημάτων's επιλογές

Δοκιμάσατε κάποιο από τα προϊόντα που ανέφερα εδώ?
Τι'είναι η ρουτίνα φροντίδας του δέρματος για το χειμώνα?

Leave A Comment

72 + = 78