Rosie Huntington-Whiteley, πριν και μετά

Η Rosie Huntington-Whiteley, 29 ετών, είναι τακτική σε αυτή την ιστοσελίδα's ρεπόρτερ κόκκινο χαλί εκθέσεις για πολλά χρόνια. Αλλά αν εμείς'όντας ειλικρινής, τα χαρακτηριστικά της πάντοτε με έκαναν αμηχανία. 

Φυσικά, αυτή'μικρό υπέροχοςαυτό είναι αυτονόητο. Παρόλα αυτά, εγώ'έχω συχνά αναρωτηθεί για τα χείλη που χτύπησε τα μέλισσα και τα μάγουλα. Είναι δυνατόν να γεννηθούμε με αυτά; Ή είμαι απλώς ύποπτος επειδή οι ενέσεις έχουν γίνει τόσο πανταχού παρόντες τώρα; Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορεί να θυμάστε ότι περιγράφω τη γενική της ατμόσφαιρα ως "ξύλινη", γιατί δεν υπάρχει καλύτερη λέξη. Απλά δεν είναι αρκετά αυθεντικό. 

Ωστόσο, μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξή μου όταν ξεκίνησα σήμερα's πριν και μετά την έρευνα, και διαπίστωσε ότι φαινόταν ΚΟΠΗ διαφορετική. 

Αφήνω's κοιτάξτε πιο προσεκτικά και εγώ'Θα σας αφήσει να είστε ο δικαστής...

Rosie το 2002

Στην πραγματικότητα, δεν μπορούσα't βρείτε μια ημερομηνία για αυτή τη φωτογραφία. Αλλά αν έπρεπε να μαντέψω, εγώ'Δες ότι η Rosie ήταν εδώ περίπου 15. Όπως μπορείτε να δείτε, το φυσικό χρώμα της τρίχας είναι μελαχρινό, και είχε τα υπογάστρια της πλήρης υπογραφή ακόμα και τότε. Παρατηρήστε την ευρύτερη μύτη. 

Rosie το 2004

Αυτό το σουτ είναι από ένα από τα Rosie'όταν ήταν μόλις 17 χρονών. Υφηγητής'Δεν αγαπάτε ακριβώς το στόμα μπουκιά και το παχουλό δέρμα; (Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μοντέλα διαδρόμων είναι πάντα έφηβοι.) Ωστόσο, δεν θα ήθελα'την έχουν αναγνωρίσει, με βάση το πληρέστερο πρόσωπο, την ευρύτερη μύτη, τα ανοικτά καστανά μαλλιά και το απαλό μακιγιάζ. Το άλλο πράγμα που θέλω να επισημάνω είναι τα χείλη της. Αν αυτή ήταν μια νέα φωτογραφία, εγώ'δ πιστεύουν συνολικά ότι εγχύθηκαν, με βάση το μέγεθος και την ανώμαλη άκρη του άνω χείλους. Μα μπορώ'Δεν το πιστεύω'd παίρνουν τα lip injections μέχρι το 2004, ως ένα άγνωστο μοντέλο, και πολύ πριν γίνουν μοντέρνα. Αυτό θα ήταν ακραίο ... wouldn'αυτό είναι?

Rosie το 2005

Εδώ'άλλο πυροβολισμό του διαδρόμου. Ήταν τόσο συναρπαστική τότε! Μου αρέσει το πιο σκοτεινό χρώμα των μαλλιών της που την κάνει να φαίνεται πολύ νεότερη από την ξανθιά. Και πάλι έχουμε τα χείλη που έχουν τσιμπήσει τα μέλισσα, τα οποία, μαζί με την αρχική τους μύτη, ταιριάζουν πολύ καλά στο πρόσωπό της. Έχει ακόμα το λίπος μωρών της σε αυτή τη στιγμή.

Rosie το 2006

Στην ηλικία των 19 ετών, η Rosie έγινε Victoria's μυστικό μοντέλο. Ήμουν τόσο έκπληκτος που έβλεπα αυτό το χρωματικό χρώμα των μαλλιών, το οποίο είναι υπέροχο για την (παρά τις κολλώδεις σγουρές προεκτάσεις ... καλά, ήταν το 2006). Μιλώντας για κολλώδες, κατασκοπεύω λευκό eyeliner στα χαμηλότερα waterlines της. Ακόμα, φαίνεται τόσο όμορφη. Το άνω χείλος της φαίνεται πιο λεπτό εδώ, αλλά θυμηθείτε, το τεντώνει χαμογελώντας.

Rosie το 2007

Την επόμενη χρονιά, η Rosie ελαφρύνει ελαφρώς τα τριχωτά μαλλιά και υιοθετεί μια παραλιακή υφή που εξακολουθεί να φοράει μέχρι σήμερα. (Αν μόνο αυτή θα μπορούσε να πάρει πίσω σε αυτό το φυσικό μακιγιάζ αντί για τις βαρειές βλεφαρίδες και περιγράμματα!) Για άλλη μια φορά, το άνω χείλος φαίνεται πιο λεπτό, αλλά είναι pursing τα χείλη της.

Rosie το 2008

Τώρα εμείς'το 2008 και η Rosie είναι 21. Κοιτάξτε τι μπορεί να κάνει μια ομαλή έκρηξη για αυτό το εκπληκτικό χρώμα καστανιάς μαλλιών! Θα υποστήριζα το 100 τοις εκατό της επιστροφής σε αυτή τη γυαλιστερή σκιά. Προσέξτε πώς'αρχίζει να χάνει το λίπος του μωρού της, και αυτά τα μάγουλα αρχίζουν να pop. Ή ίσως ήταν πρώιμος υιοθετώντας την Restylane?

Rosie το 2009

Αυτή η φωτογραφία είναι χρήσιμη γιατί βλέπουμε την αρχική μύτη της μπροστά. Νομίζω ότι ίσως όλοι συμφωνούμε ότι φαίνεται ευρύτερο από τη μύτη που έχει σήμερα. Αυτό σηματοδοτεί επίσης την έναρξη της μετάβασης της σε ξανθιά. Εγώ'Δεν είμαι τρελός για αυτά τα highlights, ούτε μου αρέσει το σκοτεινό γλυπτό κάτω από τα μάγουλά της. (Όπως πάντα λέω: "Τι'λανθασμένα με ένα λιπαρό πρόσωπο, ούτως ή άλλως; ") Τα χείλη της ξαφνικά φαίνονται παχουλά ξανά...

Rosie το 2010

Αυτός ο πυροβολισμός του 2010 είναι ίσως η αγαπημένη μου φωτογραφία ολόκληρης της δέσμης. Μοιάζει με την επιτομή μιας Βικτώριας'μυστικό μοντέλο, τι με τα ξανθά (αλλά όχι πολύ ξανθά) μαλλιά, τα φυσικά φρύδια, τις βλεφαρίδες και τα χτενισμένα χείλη. Πιστεύω ότι αυτή ήταν η αρχική μύτη της, αλλά εγώ'm εξακολουθεί να είναι αγκυλωμένο σχετικά με τον συνεχώς μεταβαλλόμενο όγκο των χειλέων. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, εσείς'Θα δούμε ότι είχε κάποια δευτερεύοντα θέματα ακμής τότε. Τα μοντέλα είναι ανθρώπινα, εξάλλου!

Rosie το 2011

Αυτή η εκδήλωση του 2011 ήταν μια τελευταία βολή για τη Rosie ως μελαχρινή. Θυμάμαι ότι αγάπησα αυτή τη φωτογραφία τότε, και εξακολουθώ να κάνω τώρα, φαντάζει φανταστικό με τα μισά πλάτη μαλλιά, τα σκουλαρίκια και τα σκούρα νερά. Εκεί'είναι μια αδυναμία να το βλέμμα που φαίνεται να έχει χάσει κάπου στο δρόμο. 

Rosie το 2012

Σπάνια συμβαίνει, αλλά μου αρέσει όταν η Rosie φοράει τα μαλλιά της, ίσως επειδή οι πιο σκούρες ρίζες φαίνονται πιο φυσικές από το να βλέπεις τα ξανθά μήκη. Αυτή η φωτογραφία για το 2012 είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Η επιδερμίδα της φαίνεται τόσο φρέσκια, με ελαφρύ άγγιγμα στο μακιγιάζ.

Rosie το 2013

Το 2013, η Rosie ήταν 26 ετών, και αυτό ξεκίνησε με μια τακτική εναλλαγή κόκκινου χαλιού. Μου αρέσει ότι πειραματίστηκε με μια εμφάνιση υψηλής μόδας (κόκκινο κραγιόν και ένα off-the-πρόσωπο χτένισμα), για να ξεφύγει από το "σέξι" Victoria's Secret μούχλα. Άρχισε να μπαίνει σε ψεύτικες βλεφαρίδες σε αυτό το σημείο, αν και εγώ'Δεν είμαι σίγουρος γιατί τα φρύδια της ξαφνικά πήραν κοκαλιάρικο. Υποψιάζομαι ότι είχε κάνει λίγη δουλειά στη μύτη της κάποια στιγμή μεταξύ του 2010 και εδώ.

Rosie το 2014

Και ακριβώς έτσι, η Rosie μεταμορφώθηκε σε ξανθιά του Χόλιγουντ. Εγώ'είμαι φωνητικός για να μην μου αρέσει αυτό το στυλ "Βρήκα το faux μαύρισμα της πολύ σκοτεινό, τα μαλλιά της πολύ ξανθιά, και τα καπνιστά μάτια της πολύ βαρύ. Επίσης, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το πρόσωπό της θα μπορούσε να γίνει τόσο χαραγμένο μια μέρα στην άλλη (είναι μόνο 27 εδώ). Θα μπορούσε να έχει χάσει βάρος, που ζει τον τρόπο ζωής LA. Θα μπορούσε να είναι η καινούργια αγάπη της για το περίγραμμα. Ή θα μπορούσε να είναι Restylane στα μάγουλά της.

Rosie το 2015

Στη συνέχεια, η Rosie έκοψε τα μαλλιά της σε λοβό, κάτι που ήταν μια μεγάλη βελτίωση. Βοηθάει την ξανθιά να μην φαίνεται τόσο γενική. Τώρα, σε ηλικία 28 ετών, κοιτάζει όλους τους ενήλικες. Και πάλι, νομίζω ότι ένα μεγάλο μέρος αυτού είναι το βαρύτερο μακιγιάζ, ιδιαίτερα τα λασπώδη μάγουλα. Τα χείλη της φαίνονται μικρότερα και πάλι εδώ.

Rosie το 2016

Τώρα εμείς'έφτασε το 2016. Παρόλο που η Rosie δεν έχει κανένα σημάδι να παραιτηθεί από τη μαυρίσματος, το χρώμα της τρίχας είναι λίγο πιο φυσικό από αυτό που είχε πριν από ένα χρόνο (που την κάνει πιο μαλακή). Σίγουρα πιστεύω ότι η άκρη της μύτης της έχει εξευγενιστεί, και τα χείλη της εξακολουθούν να μου κάνουν παύση, αν και'ένα πιο κανονικό μέγεθος εδώ "ίσως το Restylane αρχίζει να ξεφλουδίζει. 

Ενημέρωση: Rosie το 2017

Εδώ's Rosie το 2017, όταν ήταν έγκυος και εξηγεί το δέρμα της! Το'είναι τελείως άψογη. Ναι, τα χαρακτηριστικά της εξακολουθούν να φαίνονται λίγο γερά, αλλά εμείς'Θα της δώσουμε το όφελος της αμφιβολίας, καθώς τα πάντα πρήζονται όταν εσύ'αναμένετε.

Ενημέρωση: Rosie το 2018

Λοιπόν λοιπόν λοιπόν. Τώρα εμείς'το 2018, και μοιάζει με το ότι η Rosie έλαβε μια συμπληρωματική "πολύ γενναιόδωρη ανανέωση" των χεριών της! Πιθανότατα δεν ήταν'δεν ήταν σε θέση να τα έχει ενώ ήταν έγκυος (γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2017), αλλά αυτό φαίνεται πραγματικά υπερβολικό. Ίσως'αλλά το δέρμα της φαίνεται να έχει πιο ορατούς πόρους.

συμπέρασμα

Η Rosie είναι δύσκολη, δεν είναι'αυτή; Το'είναι αδύνατο να πούμε με βεβαιότητα αν έχει ή δεν έχει't βαρεθεί με τα χαρακτηριστικά της. Το styling μετρά τόσο πολύ, και ως μοντέλο, αυτή'είναι ήδη χαμαιλέοντας. Ίσως αν έσπαγε το ψεύτικο μαύρισμα, το περίγραμμα, τις ψεύτικες βλεφαρίδες και την ξανθό βαφή μαλλιών, αυτή'd εξακολουθεί να μοιάζει με το φρέσκο ​​πρόσωπο της μέσης της δεκαετίας του 2000! Το άλλο πράγμα που δεν έπρεπε'το να αποφευχθεί η απώλεια βάρους και η άσκηση - και οι δύο μπορούν να κάνουν ένα πρόσωπο πιο γωνιακό.

Τούτου λεχθέντος, δεν έχω'Δεν το σκέφτομαι's έξω από τη σφαίρα της πιθανότητας ότι κάποιος που κερδίζει τα προς το ζην από την εμφάνισή της θα αναζητήσει καλλυντικές διαδικασίες όπως οι ενέσεις χείλη. Ναι, ακόμη και ως έφηβος, περισσότερο από μια δεκαετία πριν. Εγώ'm ύποπτες λόγω του πόσο τους've φουσκωμένα και ξεφουσκωμένα κατά τη διάρκεια των ετών, αλλά και λόγω του χασμουρητό.

Μετά από αυτό, μπορεί να είναι μια ολισθηρή πλαγιά σε άλλα ενέσιμα, οπότε δεν θα εκπλαγούσα αν η Rosie ήταν επίσης dabbling με Restylane στα μάγουλά της. Στους κύκλους του Χόλιγουντ, το 29 ίσως καθυστερήσει για τέτοια "συντήρηση". Φυσικά, το μόνο πράγμα που εγώ'σχεδόν σίγουρος ότι έκανε, είναι να τελειοποιήσει την άκρη της μύτης της, όπως ακριβώς και κάθε άλλη προσωπικότητα. Πες μου τι νομίζετε...

Πώς νιώθεις για τη Rosie'την εξέλιξη της ομορφιάς?
Ποιο από αυτά φαίνεται είναι το αγαπημένο σας?
Ποια "εργασία ομορφιάς" νομίζετε ότι αυτή'είχε κάνει?

Leave A Comment

4 + 2 =